Reklam för podden Sanning & Konsekvens

Tro det eller ej, men Paow dök faktiskt upp i poddstudion igår, för att svara på alla era frågor!
På podden Instagramkonto kunde man skicka in frågor, och under 44 minuter och 19 sekunder svarade hon på allt vi frågade henne om.

Jag brukar inte dedikera hela inlägg till podden, men med tanke på hur efterfrågad Paow varit som gäst, så gör jag ett undantag den här gången. 🙂
Mycket nöje!

I kväll ska jag och min bästa vän stå och studsa till Beyoncé på Friends Arena, men det kommer givetvis ett Öppet Spår med anledning av den andra semifinalen i Eurovision.

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskade Paow i poddformat 😍

  Åh kul med Paow! Kan någon vänlig själ skriva en sammanfattning för oss som inte har tid att lyssna? ♥️🥕🏅🥇🏆 Har ett antal tunga uppgifter över mig så ser inte ut att komma kunna avvara en fri kvart ens före juli ungefär, haha.

   Sammanfattning:

   Massa frågor. Massa svar.

   Du har ju tid att hänga här inne😜

   Har du INGEN fritid alls? Inte ens ledig kvart per dag? Förlåt men tyckte det lät lustigt… Hade fattat mer om du sa du hatar att lyssna på poddar.

    Också en podd kan man ju ha spelandes i bakgrunden. Om personen har tid att läsa bloggbevakningen o kommentera borde den ha tid å lyssna podd

     Haha kan verkligen inte ha en podd i bakgrunden när jag jobbar 😂 och jag blir astrött av att lyssna på poddar eller kolla tv eller något sådant (är introvert och vilar genom att ha tyst omkring mig), så finns inte på kartan att jag skulle prioritera att lyssna på poddar eller kolla filmer när jag har mycket att göra. Men ja, att jag inte har en ledig kvart fram till juli var förstås ett skämtsamt sätt att skriva att jag är väldigt upptagen på. Var inne på bloggbevakning i några minuter medan jag höll på att skriva ut en drös med papper så var ändå tvungen att vänta på dem, men det betydde tydligen per automatik att jag har tid att lyssna på en podd i 45 minuter också. 😂😂

     Är alldeles konfunderad över att ni faktiskt på riktigt sitter och argumenterar om huruvida jag har tid att lyssna eller inte, herregud det är väl ändå jag själv som måste få avgöra det? Och så dryg också?? Vad i hela fridens namn alltså 😂 Och det är ju oavsett en extremt stor skillnad i tidsåtgång att klicka in på en hemsida och skriva en kommentar i jämförelse med att lägga trekvart på att lyssna på en podd, det måste väl till och med ett kvastskaft kunna räkna ut? 😂

      Oroa dig inte, vi andra förstod. Folk härinne fultolkar och biter sig fast vid minsta ord, jag skrev en kommentar för ett tag sen om ett gulligt minne som vreds till att mina föräldrar var trafikgalningar som inte borde få ha barn haha. Efter det gav jag upp.
      Jag har inte lyssnat på hela podden än, men Paow berättar lite om varför hon började med Onlyfans och vad hon tjänade i början. Hoppas det går bra med allt! <3

      Mvh
      Kan absolut inte lyssna på poddar när jag jobbar

       Du har helt rätt, vet inte varför jag förväntande mig ett normalt bemötande, haha. Har för vana att göra reservationer vad gäller varenda detalj som möjligen kan misstolkas när jag skriver här inne, för att förekomma att behöva försvara vartenda ord jag skriver, men här trodde jag genuint att det inte fanns något utrymme att misstolka. Det var naivt av mig.

       Haha, trafikgalningar som inte ska ha barn låter som en inte alls otänkbar slutsats för personer här inne. Glad att du överlevde din riskfyllda barndom med vårdslösa föräldrar! 🥹

       Och tack! ♥️

      Fast ingen var dryg.
      Det verkade bara så konstigt att gärna vilja höra vad en person säger i en intervju men vägra lägga en liten stund på att lyssna på den, och förvänta sig att en annan människa har tid/lust att lyssna OCH dessutom skriva en sammanfattning till dig. 😉

       Ehhh, varenda j*kel var dryg? Personen förväntade sig ingenting, hen FRÅGADE (snällt dessutom) om någon kunde sammanfatta och folk hoppade som gamar 😂😂 Skit i att samnanfatta åt hen om ni inte vill/har lust/orkar? Inga problem 😂

       (A; Jag har inte lyssnat och pallar inte göra’t heller, men hittar jag en sammanfattning så skriver jag ner den till dig! Skit i gamarna.)

        Jag personligen tycker att det är skitdrygt att be någon annan skriva en sammanfattning åt en.
        Typ, ”jag orkar inte, kan du göra det åt mig?”

         Men snälla, personen frågade bara om någon som lyssnat kunde sammanfatta lite kort. Det är inte förbjudet att fråga, och det är ju inget tvång att göra det. Är väl inte drygt så länge man frågar på ett trevligt sätt 🙂

          Tack för att du orkar bemöta dessa, trist att min fråga uppfattades som ”skitdryg” och krävande av vissa. Men skönt att det ändå finns några som inte gör sitt yttersta för att tolka allt som skrivs på fulast möjliga sätt.

         Exakt.

         Haha tack 21an. ♥️ Skönt ändå att få bekräftat att jag kanske ändå inte är fullständigt missanpassad och blind för hur socialt samspel fungerar. Att komma med sådana gränslösa frågor, hur har jag mage. Man hade kunnat tro att jag gick bröt mot alla tänkbara sociala koder med tanke på responsen. 😂

   Men hur mycket tid tror du det tar att lyssna på avsnittet och sen sitta och skriva ner en sammanfattning av varenda fråga?! 😅

    ”Hon pratar om varför hon började med OnlyFans (pengarna), hur mycket hon tjänade (j-vligt mycket), sin barndom (fin/dålig), uppbrottet med Alexander (för olika/hatade danmark) ”

    Så skulle en sammanfattning kunnat se ut om det var de frågorna och så hon svarade. En SAMMANFATTNING är just det, en kort återberättelse, inte ord för ord.

     Haha ja men exakt! Efterfrågade (inte krävde 🙄) en översikt av vad som avhandlas, inte en transkribering av texten.

     Tack 21:an. 🥹 ♥️

  EU-standard
  Damstorlek
  Extra Small (XS) 32-34
  Small (S) 36-38
  Medium (M) 40-42
  Large (L) 44-46

   Sorry, hamnade i helt fel inlägg! 😚

    😅 uppfriskande med lite användbar info lite så där spontant

   Nädu. Det där är glädjestorlekar.

  Podden är grym och Paow verkade så trevlig och artig . Kul !

   Synd att hon är tvärtom in real life

  Fräscht att bjuda in en rasist.

   Du vet att man kan lyssna på folk utan att hålla med om deras åsikter? Har du inte lärt dig någonting efter att alla riksdagspartier vägrade prata med sd? Dessutom är paow inte där och pratar om politik.

   Hon är väl inte rasist?

   Varför är hon rasist? Undrar genuint

    Man får sällan ett konkret svar på den frågan. Anklagelsen liksom bara kastas ut.

     Så är det alltid med dom som kastar ut rassekortet, man får aldrig något svar på varför den angklagade är rasist. Bara så jävla tröttsamt. 🙄

      Alltid? Jisses.

     För att hon stöttar ett öppet rasistiskt parti såklart. Dvs SD!

      Partiet är inte rasistiskt. Läs om SDs politik på deras hemsida. Att partiet haft rasistiska och nazistiska medlemmar är inte är förväxla med att själva partiet är rasistiskt. Skulle medlemmar hittas som framför rasistiska eller nazistiska åsikter, utesluts dom från partiet. Det finns pedofiler i centern, kommunister i vänstern, men det skriks alltid högst om SD. Och notera då att jag inte ens röstar på SD själv. Tycker bara att det börjar bli tröttsamt med folks totala oförmåga att faktiskt läsa på själva och inte bara titta på influencers som Kenza, som skriker rasse nasse till alla blå partier. Skrämmande. DET är skrämmande.

       SD=RASISTER

        Haha nej. Man är inte automatiskt rasist för att man röstar på sd, röstade själv på dom och är absolut ingen rasist 🙂

         Å dina åsikter om muslimer är vänliga också antar jag 😉😘

          ja

          Är man per automatik islamist om man är med i S eller C då?

           Eller ursäkta, om man sympatiserar med, eller röstar på deras politik. Ribban är ganska låg förstår jag. 😌

      citera gärna partiprogrammet i vilken mening dom är rasistisk parti?.. du kommer inte hitta nåt, bara en gammal unken åsikt du klamrar dig fast vid.

  Kul intervju men lämnas med lite dålig eftersmak… En så okritisk intervju med någon som bara spyr ur sig rasistiska uttalanden, elaka kommentarer om folks utseenden och diverse andra påhopp, pseudovetenskap och konspirationsteorier.

   Oj låter farligt. Till Gulag med henne!

   Oj, kom hon med allt detta i podden eller vad?

   Gör hon? Får ta och lyssna sen. Var en okritisk intervju med Bianca på tv4 Efterfem också. Pinsamt hur tv4 smörar för Bianca och upphöjer henne. Sjukt! Bra för Bianca att hon får sitta där och snyfta o skrävla om sin förträfflighet och godhet. Framgången beror på att hon är så driven och är genuin mot sina följare sa hon, dem kallade hon sina systrar också. Hon tycker inte om cancelling – nej självklart gör hon inte det för hon vill inte behöva bli cancelled själv. Inte ett ord om Vanessas inblandning i framgången. Vanessa har drillat Bianca väl, så äckligt manipulativa och beräknande båda två. Allt B gör är för sina följare, välgörenhet, ”hon gör produkter och underhållning enbart för att de ska vara nöjda och glada” inte för att tjäna pengar. Tänk så god hon är va. Alltså tv4 riktigt pinsamt.

    Du är pinsam

     🤣🤣🤣
     Meeen duuuråååå

    Jag blir ändå fascinerad av att man kan ha så starka känslor för en person som man inte har en relation till och som de facto inte har någon reell makt i att påverka ditt liv i någon större utsträckning. Varför titta på intervjun om det bara gör dig förbannad?

    Livet är ärligt talat för kort att lägga tid och energi på att bli upprörd över en känd persons existens och medial exponering.

    Haha såg det, herregud alltså helt sjukt. Finns ingen ände på deras svärmeri för Bianca, men hon har ju både fäns, vänner och bekanta inom tv4 och även på kanal5/Discovery. Orkar inte se på tv4 mer om dom en enda gång till fjäskar stort för Bianca, som David Hellenius, och någon på nyhetsmorgon som ljög och påstod att hon vet att Bianca sitter uppe på nätterna och utvecklar produkter hahaha. Varför ska de ha med henne så ofta i Efter fem och hos David, alltså det räcker nu. Bianca och Vanessa gjorde definitivt high five efter den intervjun haha den var dom nöjda med. Jisses. Och Biancas hybris, alltså. Dokumentären borde väl nästan reklammarkeras för det är ju verkligen marknadsföring för Caia, framförallt. Smart av dom. Och papa Emilio fick vara med också, och Bianca hyllas med idel beröm haha som väntat. Hennes saga kom till liv vid sminket på teatern uj så fint det låter men jag undrar varför startade hon inte sminkföretag direkt då om hon brann så för det, istället blev det väskor och datafodral?

     För att det är mycket svårare att starta ett sminkmärke än datafodral…? För att man kanske vill ha lite mer kött på benen? För att man behöver investeringar? Hon startade ju inte Caia själv heller, utan tillsammans med tre andra personer. Om man sett Wahlgrens värld någorlunda eller tittat in på Biancas instagram åren innan hon blev riktigt stor så har intresset för såväl smink som kläder alltid varit ett intresse för henne. Som det ju är för många, framförallt unga tjejer. Bianca var 23 år när Caia grundades.

    Framgångsrika män uppfinner, är duktiga inom IT, medicin, teknik mm. Kvinnor som är framgångsrika har kända föräldrar och gör smink. Underbart.

  Paow är mitt guilty pleasure 🙈 Hejjar i smyg på henne.

   Samma här, i total hemlighet.

  Paow är himla skön alltså! Uppfriskande i allt tillrättalagt där alla ska tycka likadant!

  Måste flika in men kolla js_estetik inlägg för 3 timmar sedan , herregud va retuscherat 😭blir på riktigt arg när behandlare ska finslipa bilderna för att resultatet ska se bättre ut , detta va de värsta retuscheringen jag sett 😅

   js? Ska alla veta?

  Rimligheten i att dermaceutic flyger ner ett gäng svenska influencers till Frankrike för ett event? Och otippat att drottningen av konsumtion är där, Maggan grääs.

   Ja ska inte det reklammarkeras? Smygreklam så det bara sjunger om det Camilla

   Kan vi SNÄLLA börja kritisera Maggan för hennes grääsliga (sorry) konsumtionsbeteende? Det är på såna sjuka nivåer. Visst. Du jobbar med att testa smink och hudvård. Och du är en del av en bransch med fokus på konsumtion och du är väl bara en bricka i det spelet… Men när du gör massa hauls för trash på Normal och Dollar store, köper *mystery bags* med SKIT i, reser och shoppar på primark i London, alla jävla kalendrar, att köpa alla de MÄNGDERNA hon köper, nej men jag orkar inte. Jag är jätteglad att en icke-normativ tjej får synas på internet. Det är guld. Men på det sättet hon helt okritiserat konsumerar är inte hållbart för vår framtid. På något sätt måste vi som vanliga dödliga icke-influensers få sätta ner foten känner jag.

    Och en till grej: sluta konsumera massa skit Maggan och lär dig skillnad på fucking de/dem.

    Så nu är denna bitterfittan klar med att va en *HATER*. Trevlig fredag. Kram.

    Håller med. Känns som att hon skyddas för att hon har ett så icke normativt utseende så folk tycker synd om henne

    Jaaa! Jag gillar henne och gillar att kolla hennes videos men jag stör mig på hur hon bara slår bort faktan så lätt… T.ex hennes parfymer, hur ofta gör hon videos om parfym? Ändå har hon sjuka mängder med argumentet att det är hennes jobb? Tror de flesta influencer hade behövt läsa igenom IPCCs rapporter. Bitter? JA!

     Och man får inte säga något, för då är man bara bitter och en hater 🙄 Okej att man testar nytt smink, men det är så orimliga mängder av det sminket. Man kan nämna att det finns fler färger utan att behöva köpa alla till exempel. Jag blir mest ledsen att hon, som i övrigt verkar vara en så rimlig person, inte kan vad som är problemet med hennes beteende. Är fullt övertygad om att hon hade kunnat dra ner på shoppandet och ändå ha bra content. Inte kan man kommentera om det heller pga det jag nämnde först, då får man en hel liten internetarmé mot sig (som alla drömmer om att kunna köpa exakt lika mycket).

  Väldigt bra podd, lyssnade på hela men HUR kunde ni inte fråga mer om den killen hon sa som hon dejtat och som plötsligt dött. Varför dog han? Tack för annars bra podd.

   Men herregud. Nyfikheten har inga gränser. Hans familj kanske inte vill att hans död fläka ut i en skvallerpodd. Tänk lite!!

   Kanske av respekt? Klart man inte börjar fråga om detaljer utan låter henne berätta det hon vill/kan berätta när det gäller en sån sak.

  Varför säger stockholmare ”såhära” hela tiden??

   Alla Stockholmare? Jag gör det inte och jag är Stockholmare.

    Står inget om att alla stockholmare säger det men många. Bodde i Stockholm i 6 månader och märkte det då. Efter det har jag märkt att influenser från Stockholm säger det.

  Jag förstod det som att Paow och norrmannen inte är tillsammans? Det har jag trott hela tiden. Är de bara kompisar? 🙂

   Det är väl kollegor på OF?

   De har väl kallat det situationship, typ att de hänger ihop? Eller har jag missat ngt?
   (Ej kunnat lyssna än)

  Detta avsnittet va så bar att lyssna på

  Jag slogs av en tanke. Influensers arbetar med att synas och en nödvändighet är att de till viss del blir kända. Med kändisskap ingår media, varumärken, företag, föreningar etc. arbetar aktivt med media – det är en del av jobbet. Är Paow den mest proffessionella influensern av de alla som faktiskt öppnar upp till en dialog, gästar och arbetar med medierna? 😂

   Istället för att sitta och gnälla på att att det skriva om henne och att det finns ett intresse av att hon granskas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.