Vad komma skall?

Bianca Ingrosso publicerade dessa inlägg på sin Instastory igår. 
Vad tror ni det är som sker på torsdag och som Bianca känner sig alldeles pirrig för? Hör den tredje bilden dit, och är den i så fall en ledtråd till vad som komma skall från Bianca?
Ska Caia släppa en ny produkt som är OMG Amazing”, kommer Ani Jewels tagit fram en egen variant av halsband med brythjärta till två bästisar, eller kommer Gina Tricot släppa fler kollektioner med kläder Bianca pekat på?

Vad är det för hjul som uppfunnits den här gången tror ni? 

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OMG OMG OMG AMÄJZIIIIN!

  Nja här tycker jag att du överdriver lite faktiskt. Hon skriver ju inte alls på det sättet här.

   Fast hon sa, återigen, att hennes dröm blir sann – som hon säger varje gång de släpper en produkt.
   Det är att CAIA släpper ny produkt på torsdag och då kommer hon sjunga och dansa i reklamen.
   Bianca verkar söka väldigt mycket bekräftelse nu, igår la hon ju upp fyra eller fem bilder på instagram, utöver story, och på nästan alla var hon lättklädd eller djupt uringad. Tänkte på det tänk om Bianca och Lovisa hamnar i fängelse, nej men vore nästan lite komiskt. Ani Jewels har ju blivit polisanmälda, fast det nämns inte i intervjuer. Så klart B måste snyfta, vara barnvakt och tokhyllas…

    Va?

    Varför skulle dom hamna i fängelse?

     Läs ordentligt, det står ju, för att de blivit polisanmälda pga lagbrott vilket kan ge fängelse eller böter.

     Hon lyssnar på sin låt där hon sitter i rosa toppen, i stolen som hon kan sitta i timmar och spegla och filma sig i. Hon var ju i studio med Benjamin nyligen, tror det ska användas i reklam för Caia, eller så är det ett låtsläpp. Hon har det väldigt förspänt Bianca, och fängelse lär hon säkert slippa hehe

      Men va? Hon är nån sorts ”ambassadör” för företaget och har såklart inget straffansvar för arbetsvillkor eller bolagskötsel, låter som att du yrar- ursäkta ?

       Hon yrar om Ani inte Intimissimi.

  Och så var vi här igen… En möjlighet att klanka ner på Bianca. Bra faciliteterat Camilla.

   Kände samma sak. Alla inlägg om Bianca genomsyrar avsky. Fräscht med mobbning Camilla 🙂

    Håller inte med, tycker inläggen om Bianca varierar och hon har fått mycket reklam för Caia och Avora här och nu så blir folk nyfikna på vad hon ska släppa vilket är bra för Bianca. Tror inte någon riktigt vågar kritisera Bianca med tanke på vad som hänt vissa som haft viss kritik mot Caia-produkter, och alla dumheter och lögner hon kommit undan med, det ältas inte. Isabella däremot, där genomsyrar inläggen avsky, har alltid en syrlig ton, det letas fel, vinklas, klankas ner och känns som mobbing. Joakim L kommer undan mycket också, honom vågar ingen granska, kritisera eller håna. Finns en hel del där. Det heter misstänkt skattefusk gällande Pontus R men skattesmäll när det gäller Lundell. Vad har hänt med alla investerares pengar, alla följare som Jocke och Danjal fick att investera i företag som sen inte sett dagens ljus? Ingenting om det, märkligt.

     Vad har hänt ”vissa”

   Håller faktiskt med! Det är dumt att ha den tonen på förhand, innan man ens vet om det gäller. Annars fattar jag tonen vanligtvis. Men att säga vad ska hon uppfinna för hjul denna gång utan att veta om det är ett hjul denna gång känns onödigt och lite orättvist.

  Ny nyans på läppenna

   En magisk nyans.

    Dööööör för nya nyansen, som är 0,0001% ngt mer beige än de övriga.

     En nyans man inte kan leeeeva utan.

  Kan hon vara nervös för att hon ska besöka en Intimissimi-butik och förklara sitt uttalande om att dom faktiskt har det bra där dom jobbar. 🙂

   Okej, jag varken gillar eller ogillar Bianca men varför ska hon bära ansvar för allt hela tiden? Det var inte det hon sa heller, utan hon sa att hon alltid kollar arbetsförhållanden osv så gått hon kan innan samarbeten. Att de ljuger eller undanhåller för henne är ju inte Biancas fel. Så märkligt att en modell/ambassadör ska bära ansvar för hur företaget behandlar sin personal….?

    Sen kan man självklart tycka att hon borde avbryta allt med företaget, men gissningsvis är hon fast i ett kontrakt och inte kan göra det.

     Fast B kan ju bryta kontrakt när hon vill sa ju Vanessa. Vanessa som säger sig vara den bästa i landet … jo tjena, som inte ens kollar att ett företag har kollektivavtal, väldigt proffsigt liksom NOT. Eller så brydde hon sin inte ett skvatt om det för hon vill bara se stora pengar rulla in. Pinsamt hur de bortförklarar allting, och gjort en dokumentär för att tvätta rent Biancas rykte efter alla snedsteg – damagecontrol, med snyft så vi ska tycka synd om B, planlagt filmat så man ska tro att Bianca är såå aktiv och gör produkter, väldigt vinklat samt Vanessa och Lovisa som framställs som slipade och bra vilket kan hjälpa dem i deras framtida jobbkarriärer om det skulle skita sig med det de gör nu. Så beräknande allt.

      Du är bara avis att inte Isabella fick samma framgångar ?

       Men vilken tröttsam och sjukt löjlig kommentar 14:33 Alltid någon sådan kommentar när sanningar skrivs om Bianca och Vanessa för att flytta fokus, samma syfte har de gjort dokumentären för. De är beräknande så det förslår. Var nog till och med strategi att Bianca var barnvakt (i vita kläder och höga klackar) samma dag som kritiken kom i media gällande underklädesföretaget. Passa barn och kela med hundar ska mildra kritiken och få Bianca att se god och fin ut. Genomskinligt. Troligtvis noga uttänkt av Vanessa, eller av Bianca själv kanske.

        Bianca ÄR fin!

      Vilket rykte och vilka alla snedsteg? Du tror på riktigt att det är Bianca som bett om att få göra en dokumentär som handlar om sig själv ??

       Har du missat alla gånger Bianca blivit påkommen med lögner och åter lögner. Ja det är Bianca och teamet som själva gjort dokumentären, det är deras egen önskan i samförstånd och samarbete med kanal 5. Vad trodde du då?

        Ja det måste jag ha missat helt eftersom jag aldrig hört några lögner från B.
        Jaha så B är producent nu också. Mer än vad jag visste. ???

    Då kanske man ska göra en research innan man ingår ett samarbete. Det är inte första gången ägarkonstellation bakom Intimissimi är i blåsväder med liknande sätt att behandla personalen. Så ja, Bianca har en del av ansvaret enligt mig.

     Så om armani behandlar sin personal illa bär Cate Blanchett en del av ansvaret enligt dig bara för att det är hennes face på reklamen?

      Ingen fokusförflyttning nu. Vi pratar om Bianca och ingen annan. Jag står för vad jag tycker. Och vi kan vara överens att vi inte är överens.

       Nej, vi pratar om konceptet. Samma borde ju gälla alla kändisar om du begär det av Bianca. Om företaget har sagt till Bianca att de jobbat på problemen då? De kan ju ha ljugit för henne, eller de har ju ljugit för henne, när de sagt att arbetsförhållanden är bra. Hur ska Bianca få full insyn i ett annat företag oavsett hur mycket research hon gör? Hur är det rimligt att hon bär ansvar för anställda som inte är anställda i hennes egna företag?

        Värst vad du svärmar för Bianca och kämpar med att försvara henne, och så kämpar du med att rasera andra. Hade det varit en viss annan så hade du tyckt tvärtom. Bianca visste väl inte vad kollektivavtal var, nu vet hon säkert det, och om inte Vanessa visste vad det är så är hon allt annat än kunnig. Men det är väl typiskt Vanessa och Bianca att vilja stå bakom ett sånt företag som bara ser till att tjäna pengar – det är ju så de själva är, och de brydde sig ju inte, det är ju lätt att kolla om ett företag har kollektivavtal menar jag. Bianca bär inte ansvar för de anställa där men hon bär ansvar för vad hon promotar.

         Hahaha va? Svärmar jag för Bianca bara för att jag tycker att det är orimligt att hon bär ansvar över personal som inte är hennes? Okeeeeeej.

          Och detta kommer från den som försvarar varenda inlägg om Isabella sen åratal tillbaka ?

           Nej melonen brukar inte försvara Isabella, tvärtom. Om du menar Anonym ovan så kan du ju inte veta det, finns många som kallar sig Anonym här, precis som du själv, så sluta med det där tramset din Isabella-hatare. Det är väl du som är melonen också gissar jag.

           Nej Vicky, jag kommenterar aldrig anonymt. Men om ni hänger upp er på namnet Bianca så kan vi byta kändis. Om det blir strul på ica med personal, hur mycket ansvar bär Susanne Reuter? Det är det jag inte förstår. Jag tycker att det ansvaret Bianca har här är hur hon väljer att sköta det framåt. Om hon fortsätter jobba med dem utan att kräva förändring eller låtsas som ingenting, så kan hon kritiseras för det. Men att hon på något sätt har någon skuld i hur personal behandlas på ett företag som inte är hennes köper jag inte.

        Vet inte riktigt vad du menar med koncept. Kan det vara så att du egentligen pratar om sakfrågan här?
        Flera i kommentarsfältet verkar tycka att Bianca har ett moraliskt ansvar mot sina fans som jobbar hos Intimissim med en dröm om att träffa sin idol. Ja här kan man ju helt klart tycka lite olika och antagligen finns det i en del fall en koppling mellan vad man tycker om Bianca personligen och hur ansvarig mot sina följare hon borde vara. Ju sämre man tycker om Bianca ju mer moralisk tycker man att hon borde vara mot sina följare.
        Men helt ärligt är det en lite tramsig diskussion. Då är det mycket intressantare att fundera på hur rädd Bianca är om sitt varumärke och hur rädd Vanessa är om sin käraste kassakossa. För alla influenser inklusive Bianca borde vid det här laget lärt sig att makten ligger hos alla dem hon inte kan kontrollera och blir den gruppen för stor får den gruppen större makt än Bianca.

       Är ju same same but different person. Om du Håkan tycker att Bianca bär ansvar över deras personal kan du väl berätta varför?

        Tror inte riktigt folk förstår vad ansvar betyder. Att bianca delvis ansvarar över det betyder inte att det är hennes FEL att personalen behandlas dåligt utan att hon har makten att göra det bättre, och det har hon ju onekligen. Hon skulle kunna ställa krav på de hon samarbetar med, mtp att det inte är första ggn Intimissimi är i blåsväder och hon hade kunnat researcha företaget innan för att veta vilka krav hon skulle ställa på att gå med på att samarbeta m dem.

         Vad handlade det om de andra gångerna de var i blåsväder?

         Elli: Tack, du förstod precis det jag ville komma fram till.

     Ligger ansvaret på Bianca som ”produkt” eller folket bakom henne (Vanessa?) som bokat henne till detta? Hur inblandade tror vi att hon är i valet av produkter hon frontar?

     Jag skulle tro, bara en gissning, att hon själv inte har tid att gå igenom alla avtal och kontrollera alla företag hon samarbetar med utan litar på att hennes team har koll på det.

   Fast det var aldrig så hon sa, hon sa att hon hade fått information om att arbetsvillkoren var bra, och därför trott på det, men att de ska kolla vidare på nu efter allt som framkommit.

  Igår såg jag en vlogg på youtube med henne. Jag brukar inte titta längre annars men den här hette Uppdatering på nya lägenheten!!!! och jag gillar att kolla renoveringsvideos och inredning. Videon var 25 minuter lång och handlade om nya lägenheten i exakt tolv sekunder.

   Men så agerar ju alla youtubers för tillfället. Caption: avslöjar något stort!!!1!!1!
   När man sedan lagt 25 minuter på att se videon säger de i slutet ”ååå jag kommer berätta snaaaarrt kanske i nästa video puuusss”

    Himla tur att man kan köra Youtube på dubbel hastighet. Synd att det inte går att köra den ännu snabbare med tanke på hur långsamt Bianca pratar och hur ofta hon upprepar sig. Lite som att titta på Teletubbies.

     Varför inte bara låta bli att se en video med henne??‍♀️

      Hur ska jag annars hålla mig uppdaterad. Bara för att jag tycker hon pratar långsamt och att hon upprepar sig behöver jag ju inte vara ointresserad av vad hon säger.

  Min gissning är att de går ut med att talkshowen får en ny säsong.

   Det är redan ute

   Tror det är något annat. Hon höll ju inte på såhär när de gick ut med att det kommer en säsong 2, så vore konstigt att göra så för säsong 3.

   Det sa hon redan i säsongens sista avsnitt.

   Nej, det har hon redan sagt. Konstigt att det blir en säsong till.

   På torsdag är det nytt produktsläpp från Caia, parfym eller glowprodukt, och det blir dans i reklamen.

  Igår såg jag en vlogg på youtube med henne. Jag brukar inte titta längre annars men den här hette Uppdatering på nya lägenheten!!!! och jag gillar att kolla renoveringsvideos och inredning. Videon var 25 minuter lång och handlade om nya lägenheten i exakt tolv sekunder. Resten var om nya klädmärket och Caia. Spännande.

  Har ni sett hudfixaren på TikToks senaste två videos om Caia och hur han outar Caia och att man ska sluta supporta företaget? Riktig ögonöppnare!

  Tänk att behöva spela den här lilla ”perfekta” figuren hela tiden… Hon känns knappt verklig, utan mer som nåt från ett avsnitt Black mirror….
  Så trist samtid

   Ja känns lite skådespel över det hela ibland…?
   Har inte sett black mirror men jag kollade på dokumentären på HBO om henne och nånting gav mig lite avicii-vibbar.

   Folk har alltid klagat på samtiden. Det är inte bara nu som är problemet, problem kommer alltid finnas så länge människor finns.

   Bianca är inte värre än någon annan influenser det är deras jobb in princip och antar att hon inte alltid är super personlig hon säljer ju liksom in sin person, man får väl ta det med en nypa salt när hon säger att allt är så amazing ?

    Fast detta med influnsers är ju rätt nytt iaf. Hon ser ut som en liten robot.

     Liten?

   Lilla?

  Bikinis!

   Ja så klart. Vad är det minsta plagget man kan tillverka? Bikini ju.

    Underkläder i eget märke, eller så har hon köp Intimissimo…

  Det är Kristi himmelsfärd på torsdag, kanske är det hon menar…hedra Jesus, typ.?‍♀️

   Det vore nåt! En nyfrälst Bianca!

   Där sa du något, jag kan helt klart relatera!
   Eller så är det badkläder. Sen är cirkeln sluten.

   Haha, nu hedrar vi Jesus! ?

  Fast det där var väl överdrivet negativt och onyanserat?
  Var syftet att såra? Eller bara spela cool på någon annans bekostnad?
  Upplever inte alls att du är lika syrlig mot övriga influencer. Skärpning.

   Zzzzzzz……..

   Inte mot Isabella då? Eller har du missat det Jolinn?

  Jag gissar. Familjen W/I skall driva alla restauranger i Sthlm och dessutom har B köpt in sig i TV4 och kommer nu medverka i något program varje dag året runt., hon kommer killgissa om vädret, och alla som opponerar sig kring hennes väderrapporter är bara avundsjuka…Hon skall dessutom fronta ett känt riskakemärke som hon döör för, där hon ligger blundandes med pussmun på en riskaka, iklädd sitt klädesmärke, smink & smycken, sägandes Oooooooooomg, det här är det godast jag nånsin smakat…

  Oavsett vad det är så döööööööör hon för det…..

   Och är OBSESSED!!!!

    Och det är hennes största dröm, eller en dröm som går i uppfyllelse. Så låter det ju alltid haha a dreeeaam coming true oh m y gaaaaaad alltså. Pernilla har börjat ta efter samma strategi och blivit lite som Bianca, allt är dröm. De är lyckligt lottade.

     Det är väl härligt att någon lever sin dröm. Eller?!

  Ingen här verkar tro på att det har något med Avora att göra.
  Jag lägger i alla fall min röst på Avora och tror mindre på en ny läppenna.

   Du tror inte det är lite ironi bland kommentarerna?
   Tror faktiskt att dom flesta här, totalt skiter i vad Bianca ska dööööö för denna gång.
   Och nej, jag är inte avundsjuk.

  Jag är mer nyfiken på Feyme, har de köpt huset? Såg ut att ligga fint till och vara ett fint hus.

   Jag skulle gissa på det. Huset finns under slutpriser, alltså sålt. Sedan har dom nu värderat och besiktigat sitt eget hastigt nu i dagarna och haft visning. Hon skrev dessutom något med ”ska vi flytta från huset där våra barn lärde sig gå?” Eller något liknande. Och en bild från ena rummet i nya huset där det stod ”milas rum”.
   Så ja, jag gissar på att flytt är på gång. Kul tycker jag! Det såg jättefint ut!

  Avora beach collection 2023!

  Är det nån annan som tänkt på att B i sina senaste bloggar är så bitter över att hon måste säga ”reklam” varje gång hon nämner nåt företag hon är involverad i?
  Kanske skulle samla allt i en video eller del av videon då istället för lite hela tiden? Det finns ju en anledning till att lagen finns, mer än att vara jobbig mot henne.

   Har också tänkt på det, bitter och ursäktande ton titt som tätt när det gäller reklam. Influencers gör ju diverse reklam, det är ju det deras jobb i mångt och mycket går ut på? Vissa influencers verkar ju vilja dölja att det är reklam/marknadsföring och då har de ju verkligen inte fattat sitt egna jobb liksom… ??

    Jag tycker det är en fin utveckling att det blivit den typen av reklam nu. Vill du köra reklam, stå för det! Antingen tittar jag, eller spolar fram/scrollar vidare. As simple as that.
    Det är ju inte så att man får ett antal tusen kronor för att målgruppen kanske förstår att det är ett samarbete och dom blir uppmanade att handla.

   Hon gör ju bara videos när hon har något att sälja. Var år sedan hon gjorde en vlog som inte bara är reklam.

    Ja iallafall sen hon startade Caia. Men det är det jag menar, ta 10 minuter nånstans i videon, tjöta loss och säg reklam en gång. Nu pratar hon ju lite hela tiden om hur bra, fantastisk och spännande allt är, då blir det många gånger att säga det.

  Gissar på att det är samarbetet med MTV.

  Ett försök till att sprida lite positivitet här i kommentarsfältet. Älskar Ribeckas inkluderande modeller i hennes nya märke!

  Är väl en ny bikini som man kan dö för.
  100% som Melina skulle säga

  Det är inte för inte din bitska ton passar perfekt i ett sådant här inlägg, om just den här personen.

  Följer inte sociala medier så det är därför jag frågar det här.. Men varifrån kommer Biancas rosa topp och den vita bikinin? Är det det hon kommer att avslöja eller kommer det någon annanstans ifrån? För tycker att båda två är så himla fina.. ?

  Och ni som undrar varför jag hänger här då.. För att jag verkligen inte har något bättre för mig haha.. ?

  OT; Det är absolut inte Linnea!! Dom som vet vet.

   Säker? Såg att hon kommenterat en post på Biancas insta. Vet att de tidigare inte har följt varandra men nu gör de det igen.

    Ja, jag är absolut säker, dt är inte hon i programmet iaf sen om dom är tillsammans igen är oklart men vore så himla härligt om det är så.

     Vadå? Vilket program? Går det rykten om att L och Benjamin är ihop igen?

  Garanterat nya smycken.

  Tror och tror.. Men jag _hoppas_ att hon ska gifta sig till pingst pga hon tycker att det är en viktig kristen högtid men på Marbella eller var kändisar har sina sommarhus. Och att det där är en av hennes sju olika bröllopsklänningar hon kommer att ha på sig.

  Jag gissar på en 90-tals kollektion med smink från Caia… det är ju en sådan Photoshoot hon gör iaf

  Det kan inte vara bikini hon ska släppa då? Och saronger typ?

  Herregud, jag har inte kunnat sova på hela natten här, det är ju så spännande – VAD kan det vara som ska hända?!

  Svarar mig själv:

  Ingen aning och inte lär jag få reda på det heller eftersom jag aldrig följer några influencers. Ja, om jag inte skulle läsa det här då.

  Ordningsfråga dock:

  Varför uppräder hon så avklätt – så ofta. Jag gör som Bloggbevakning och skriver ”Vad tror ni?”:

  1) 77 procent av hennes följare är fejk och hon måste locka folk
  2) Hon ska lansera ett kalsongmärke och vill dra manliga tittare (ingen läser ju ändå, så….)
  3)) Hon är sexuellt frustrerad och svältfödd

   Enkelt: BEKRÄFTELSE FÖR EN TJEJ SOM MÅR DÅLIGT

   Säg att du är en boomer utan att säga att du är en boomer. Det här resonemanget var säkert hot shit innan Sverige gick med i EU, men nu ser det bara dassigt och moralkonservativt ut.

    Jag ÄLSKAR när det här kommer – och har kikat flera gånger för att se om det skulle bli så den här gången också.

    Tips: Jag är strax över 30 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.