Det händer på Instastory

Julia Franzén verkar ha haft en TUFF dag på jobbet!

Kanske lika tuff som den som orsakat dessa drömmar hos Sara Songbird?

Hanna Fribergs fotbolls-debakel är på allas läppar.

Idas Warg har fått sin identitet kapad till en reklam om bantningsprodukter.

Lady Dahmer har skapat i Photoshop.

PR-bud är inte presenter, det borde väl ändå en journalist veta ändå?

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Jobb vid datorn”, säger inte mycket. Det gör jag 8 timmar om dagen.

   Jag med. Förstår inte vad detta var att driva om? det enda på min lista hade varit ”jobb vid datorn”

    Ja och det var väl inte ens en ”jobblista” hon skrev. Att hämta en kompis och träffa vänner skrev hon väl inte var jobb? Eller skrev hon ens att dagen var tuff?

     Var det inte Julia som behövde en assistent för att få sin vardag att gå ihop?

  Jag hoppas verkligen att Skatteverket har ett öga på bygget av Villa Wahlgren. Vad betalar hon själv? Taggat byggvaruhus, hantverkare ocv butiker i varje inlägg. Sällan reklammarkerat.

  Pressbud ska det väl skattas för, det måst väl deklareras. Det är därför som en del tackar nej till pressbud. Man undrar ju om Pernilla Wahlgren verkligen redovisar allt som hon får och visar upp.

  Är det en AI som gjort reklamannonsen med Idas bild måntro? Så sjukt.

   ’Jag trodde det var ett stort samtal…’ Vad betyder ens det? Är det direktöversatt från engelska?

    Big talk kanske? Men det passar inte heller. ”Fet lögn”, haha. Svårt att gissa när man inte vet från vilket språk det är översatt.

     Big phony kanske?

   Gud vad jag hade varit sämst på att ha koll på allt man skulle göra om man fick pressbud känner jag. Jag orkar inte ens skicka tillbaks varor jag beställt fel ?

  Snygg reklam!

  Min klänningsstorlek blev HÖGRE! (Kragen växte?)

  Mina skådespelerskor! (Bra att ha egna)

  Ett stort samtal! (I motsats till litet samtal?)

  Syster mys

   Som Mys syster, fast tvärt om.

   Kanske ska dom hålla en full ständig kurs i sjuk gymnastik

    Med en mörk hårig sjuk syster.

  Genuint nyfiken på hur det funkar med pressbud? Ser det hela tiden men sällan markerat som reklam. Behöver det vara det? ?

  Vad menar du? Jag kan absolut ha en tuff dag på jobbet även om jag bara sitter vid datorn..

  Vad tycker ni om Alex Schulmans uttalande om Edvin Törnblom? Edvin och Amanda verkar ju bra vänner och både Edvin och Johanna har varit där hemma på middag med Alex flera gånger ? Såå nyfiken på vad Amanda tycker, jag hade skämts

   Vad har schulman sagt?

    Lyssna på Ursäkta podden, 35 min in i avsnittet så pratar Edvin om det ? Det är Alex som uttalat sig lite negativt i två poddar denna veckan om Edvins ålder osv

     Om hans ålder? Ska han vara yngre eller äldre enligt Alex??

      Han förstår inte varför Amanda som är 40+ vill umgås med Edvin som är 23 i ena podden Alex pratar om det och 18 (17?19? Kommer inte ihåg men under 20) i andra podden. Alex umgås hellre med människor som är äldre än honom och tycker hela relationen är konstig.

       Han har ju inte fel…

   Är de inte alla goda vänner och Alex vet att han kan säga så? Dvs Edvin vet att det är ett skämt? Han är själv ganska rå i jargongen.

   PR-trick

   Men gud, de skämtar ju! De träffas jj var och varannan dag

  Den där gymnasiedrömmen har jag ofta. Senast häromnatten. ? Paniken när terminsbetygen kommer och jag inser att jag inte varit på en enda mattelektion. Jag vet inte ens vilka dagar eller tider jag skulle ha haft matte. Samma med idrotten.

   Jag trodde jag var ensam om att drömma den mardömmen om att ha missat mattelektionerna under ett helt år…Sån ångest jag vaknat med, huvva!

   Exakt så drömmer jag också. Det är matten. I drömmen vet jag att jag är klar med universitetet, men jag är ändå tillbaka på gymnasiet och har inte läst matte på flera år och nu är det prov och det är viktigt. Jag gick ut gymnasiet för över 30 år sen…

    Har också den drömmen återkommande! Alltid matten eller idrotten också. Tycker det är så knäppt att drömmen återkommer gång på gång, iallafall för mig, och att flera har samma dröm (läst om det innan här) måste väl handla om att man känner att man saknar kontroll eller förstör för sig själv?

     Ja något sånt. Särskilt det där med att man skulle ha varit med på lektioner som man inte visste när de skulle ha varit. En känsla av att man famlar efter nånting och inte får tag om det. Man skulle ha gjort något, men nu har man missat det.

  Det är kanske min fördom men jag hade inte blivit förvånad om Ida Warg faktiskt hade lagt ut en sån reklam ?

   Definitivt fördom, gillar inte alltid Ida men tycker inte att inte att hon har lagt ut något bantningshetsat tidigare? Aldrig känt mig pressad av hennes konto. Om jag inte har missat något!

  Hittar inte Lady Dahmers bild på hennes IG. Vad är kontexten här? Vem är det som säger att man ska se upp med de som regelbundet kan åka mellan Sverige och Iran? Visste inte att jag borde vara misstänksam mot mina släktingar med dubbelt medborgarskap (Sverige-Iran)..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.