Julia och Bingo har förlovat sig

När Bingo Rimer och Julia Frantzen gick på Katrin Zytomierskas ”pimps & h*es-fest” som två h*oes så visste jag att de var som gjorde för vanadra.
Nu vet resten av världen det också, för Bingo gick ner på ett knä igår, och friade till Julia – som svarade ”ja”.
Uppe på toppen av Eclipse på Gröna Lund!

Kändiskompisarnas lyckönskningar strömmade in, och jag kan inte låta bli att omedelbart tänka ”pimp & h*es-tema” på bröllopet?
Visst, visst? Nej? På parets gemensamma ”mö-sexa”då?

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”till en bättre kille varje dag”

  Hur syns det?

   Det är väl sånt där som inte syns, talesättet brukar handla om personlig utveckling.

    Tror TS menade det där lite ironiskt.

   Kille ?

  Wow. Så många frågor! Hur får man den där hyn? Är det bara en photosoot och frieriet har ägt rum tidigare eller går man på grönan i en sån outfit? Vart är Katrin?

   Vart är Katrin???

    Det är hon som tar bilden, såklart!

    Var.

  Kände nästan inte igen Julia. Ser ut som hon gått filterskola hos Charlotte Perelli.

  Hur kommer man upp på toppen av Eclipse?

   Hiss?

    Red Bull?

     Ska det inte reklammarkeras i så fall? Smygreklam!

      Privatjet

       Get.

  Måste verkligen kommit som en total överraskning för Julia att han friade.
  Där och då.
  Menar hade hon vetat hade hon nog velat klä upp sig och inte var klädd för ett helt vanligt besök på grönan 🙂

   Galen timing att hon lyckades ta bröllopsklänningen just denna vardagliga dag och matcha den med dom perfekta skorna för en dags spring. Även starkt kämpat av Bingo som tydligt dolde sina intentioner genom att välja sina mest oömma slit-och-släng-kläder.

    ”Klänning”….

     09:48
     ?

    Kan ju hända att bilderna togs efteråt för att just ha: fina bilder från förlovningsdagen?

   Det är väl helt uppenbart att de har gjort ett stagead fotografering – Vem har påstått något annat? Julia skriver ju ingenstans att hon blev överraskad med ett frieri just i den stunden, bara att hon sagt ja till ett frieri.

    Nej, men det är lite fånigt att man hör ”händerna för munnen”-posen för att framstå som chockerad.

    Vill man inte att foton ska bevara en känsla man faktiskt hade, snarare än att vara bra content?

     Uppenbarligen ville de inte det, utan ville ha de här bilderna 🙂

      Jo jo jag förstår det. Jag tycker poserandet är lite fånigt och att det är svårt att begripa att man gillar det. Men det är såklart inget fel så länge de själva är nöjda.

      Sen tror jag iofs att väldigt stageade influencer-bilder är påväg bort, tror vi nått en mättnad kring sånt. Folk har sett allt. Proffsinfluencers blir nästan alltid tråkiga med tiden.

       Det är en sak att tycka att det är fånigt – den åsikten får du väl ha. Jag kommenterar på att personen som skrev första inlägget försöker ”sätta dit” dem, som om de åkt fast med att låtsas att ögonblicket var det äkta frieriet. Jag påpekar bara att det är helt uppenbart att de inte försöker låtsas det.

     Fast nej? De försörjer sig ju som influencers och tog inte bilder till hemmaalbumet. Hellre hederlig (som i uppenbart) stageing än fejkad autenticitet tycker jag.

      Håller helt med, uppskattar att de inte hymlar med att det här inte var det riktiga ögonblicket utan snarare gör det övertydligt.

     Dom bilderna kanske de håller privata. Detta är ju ändå det de publicerar för content

  Kan vi få en inlägg om PrickenRosas ’Jag vet vad en våldtäkt är’.

  Hovrätten sänker straffet eftersom gärningsmannen slickat på ’fel’ del av en flickas underliv under en ’kortare tid’.

  Vad fan är det för fel på hovrätten? Är de pedofiler själva hela bunten? Kan vi bara byta ut alla jurister i Sverige?

   Alltså, förstår verkligen vad du menar i sak men man får väl anta att det är lagen som tolkas (Alltså att brottet blir grövre ju längre nån håller på). Man kan ju inte alltid skylla på domarna, det är ju politiker som bestämmer vad lagen ska vara.

   Vad tycker du själv borde vara omständigheter att ta hänsyn till när man ska avgöra grovheten i ett brott?

    I fall med sexualbrott och barn borde det räcka med våldtäkt så länge någon vuxen har sina händer, hindrar, läppar, tunga eller könsorgan i närheten av ett barns mun, ansikte och könsorgan i sexuellt syfte. Att prata om tidsaspekten (hur har man kommit fram till det? Han kanske inte filmade hela övergreppet?) som en förmildrande orsak är helt världsfrånvänt

     Vet inte. På något sätt måste man ju värdera ”kort tid” jfrt med ”gruppvåldtäkt under 72 timmar av snubbar med maskingevär.” Båda är brottsligt och förkastligt men det är väl inte heller konstigt det senare leder till längre straff pga försvårande omständigheter.

  Åh grattis!

  Åh grattis Bingo!

  Åh vad fint

  Gratulerar Bingo och Julia

  Är inlägget på Instagram borta? Jag hänvisas bara till Instagram här då jag inte kan se inbäddade inlägg. Men när jag kommer till Instagram så står det bara att ett fel inträffat.

   Inlägget är kvar! Får alltid samma problem jag också. Trycker på länken och skickas till Instagram men står alltid att fel inträffat. Avskyr dom här instagram-inbäddningarna ?

   Är det inte för att han har ett privat konto?

    Han hade det öppet när jag skrev inlägget, men jag kan klistra in en skärmdump.

   Så blir det alltid för mig också första och andra gången jag är här inne. Tredje gången får jag upp inlägget. Har ingen aning vad det beror på men det är så på varje inbäddat inlägg iallafall ?

  Och nu vill Universum att ett nytt skadestånd ska betalas. För ngn som har råd att betala själv och som även låtit summan öka från 95 till 150 med ränta.

   Skulle precis skriva om det ? Universumskan skriver att: ”givetvis kommer allt att redovisas, goes with out saying”, givetvis? När har hon redovisat nåt? Hon måste ha läst kritiken här på kommentarsfältet för att skriva om hur hon givetvis ska redovisa.

    Obegripligt, Mona är en riktig hycklare.

    Sist hon skulle redovisa och möta upp oss på café så sa hon att ingen var intresserad fast det var mååååååånga som tänkte gå dit. Hon är bluff rakt av. Att hon inte skäms.

     Det har hon bemött med att ”ingen kom”. Som att hon var där och väntade.

     Hon har skrivit att den som säger att de skulle komma ljuger. Hon fick inga Mail.

   Hon kan väl själv gå runt med bössan i sitt fina område och skramla bland sina kompisar? Rätt smaklöst att tigga pengar av läsarna när det gäller nån som har råd att betala själv.

   Lite märkligt då C W make är typ miljonär ) men nu det kanske är själva principen?

    Skulle läsarna även dela på några månader bakom galler om det blivit domen?

    CW har ju tagit avstånd från väldigt mycket hon sagt och gjort tidigare (vilket är positivt enligt min mening) – kanske t o m kan se varför det faktiskt är rätt att hon fälldes? Det kommer dock rabiata Mona aldrig att göra. Nej, låt de blåsta läsarna betala.

     CW har blivit en pick me girl för högern. Från feminist till sellout. Som många andra när ens gamla varumärke inte fungerar längre.

     Den svenska förtalslagen är helt galen. Så det var verkligen inte rätt att hon dömdes, oavsett vad man tycker om CW i övrigt.

      Varför är den helt galen?

   MU kan ju bidra själv, eftersom hon shoppar som bara den, skönhetsbehandlingar och reser. Jag var en av dem som tyckte hon var rolig förr, men inser att det bara handlar om pengar, för henne själv! Jag undrar också över redovisningarna av insamlingarna hon gör. Att folk kan vara så dumma! Man gör ju vad man vill med sina pengar, förstås, men jag skulle aldrig skänka något via henne.

   För att c hade en insamling och hjälpte henne tidigare

  Jätteroligt för dem 🙂

  Älskar att hon gör den klassiska ”jag är så chockad och överraskad-posen” på en jätteförberedd och stylad fotografering, haha. Har hon dessutom mikrofon på första bilden?

  Men kul med kärlek och folk som tycker om varandra!

   En mic på Julia och något som ser ut som en GoPro runt Bingos hals. Samtiden ändå!

  Det var säkert meningen att se fräscht ut med det vita mot brännan. Jag ser fläckiga fötter och en BH(?)med nåt brunt utsmetat sådär i höjd med armhålan, knän o armbågar som närmast är svarta. Sen fattar jag faktiskt inte att man, då man stagear en bild, ska låtsas se förvånad ut.
  Klädseln kan ju också diskuteras…underkläder, högklackat och lite tyll. Hur månne brudklänningen(-klänningarna) kommer att se ut?! Lika smakfulla?!
  Oberoende mina negativa tankar så… grattis!! Kaka söker maka! Passar som hand i handske. Tror på riktigt detta kommer hålla!

   Men hellre det än solarie! Hör ni det, ungdomar!

    Det vet i fan alltså. BUS innehåller mycket skadliga ämnen som man inte bör få in i sin kropp. Solarie bildar kroppen iaf D-vit av.

     Källa på det.

   Du har verkligen ansträngt dig för att hitta saker att skriva otrevliga saker om i ett inlägg som handlar om kärlek. Bra jobbat, tack för ditt bidrag till det trevliga klimatet online!

    Skrev ju faktiskt att jag ju är medveten om att det var negativt. Och ja, absolut BUS eller spraytan framom sol!! )Men det där fläckiga på kropp o kläder tycker jag verkligen ser ofräscht ut.) Men jag säger också grattis! Menar det genuint. Tycker de är som gjorda för varandra och litar på att det håller!

     ”Menar det genuint” ?

     ”Ni ser så ofräscha ut, men grattis!” Mycket trevligt 🙂

  Kändes givet att de skulle bli ett par.

   Bli ett par? De var väl ett par redan under hennes tid i Bachelorette hehe

    Året innan tom.

  Stagear ?

   Svar till Bellis ovan

  Lika barn leka bäst dvs perfect match.
  Ett Barbiebröllop kanske vore passande eftersom det är looken som Julia eftersträvar.

  I’m a Barbie girl, in the Barbie world
  Life in plastic, it’s fantastic
  You can brush my hair, undress me everywhere
  Imagination, life is your creation

  I’m a blond bimbo girl in a fantasy world
  Dress me up, make it tight, I’m your dolly
  You’re my doll, rock’n’roll, feel the glamour in pink
  Kiss me here, touch me there, hanky panky

  Kul att de två hittade varandra. Kan nog inte bli bättre match än så.

   Och var skulle dessa två förlova sig, om inte på Gröna Lund?

  Julia har förhoppningsvis tänkt till smart här, men barnsliga o fjantiga o omogna Bingo fattar ingenting .Nu får hon genom giftemålet rätt till halva Bingos pengar o förmögenhet. Vid skilsmässa då kan Julia kvittera ut halva huset som Bingo har på ön, hans del i Revsund, bilar, båt, kontor, mancave, huset i Marbella, hans 2 öar som han sagt sig fått ärva av sin pappa, o då får Julia möjlighet att köpa sig ett eget hus i Marbella, toppen ju. Hoppas Julia inte är korkad nog att gå med på att skriva äktenskapsförord, att slösa bort sina bästa år utan att få äganderätt till makens ägodelar är det ingen modern kvinna som gör idag.

   De lär knappast hoppa över äktenskapsförord. Känns snarare omodernt att inte göra det tycker jag, kvinnor förväntas ju inte längre sköta hushållet obetalt istället för att tjäna sina egna pengar. Det finns således inget behov att som kvinna bli omhändertagen om äktenskapet tar slut.

    Jodå, kvinnor sköter fortfarande hushållet OCH jobbar 100%! Ni som tror att det är sååå mycket bättre för kvinnor nu måste vakna upp, ni har blivit lurade. Ytterst sällsynt att det inte är kvinnan som drar hela lasset hemma med mat, tvätt och ungar och i tillägg till detta som en gång ansågs vara ett heltidsjobb förväntas vi göra karriär utanför hemmet och jobba minst 40h. Gubben kanske klipper gräsmattan och sköter grillen några dagar per år.

     Byta däck, glöm för guds skull inte att det är mannen i förhållandet som byter däck!!!

     Jag skrev väldigt tydligt ”förväntas inte sköta hushållet obetalt ISTÄLLET för att tjäna enga pengar”, jag är fullt medveten om att vi gör båda delar.

     Med det sagt tycker jag att det är viktigt som feminist (som jag självklart är) att hålla sig till sanningen och inte överdriva för dramatisk effekt – Varje överdrift är en chans för antifeminister att ogiltigförklara oss. Det är inte ”ytterst sällsynt” att kvinnan inte drar HELA lasset – Det är dock väldigt vanligt att kvinnor drar en större del av lasset samtidigt som man jobbar lika mycket eller mer. Och självklart är det betydligt bättre för kvinnor i Sverige idag än det har varit historiskt, även om vi är långt ifrån jämställda.

    Till Anonym! Är du helt vrickad? Självklart ska en kvinna ha legal rätt till mannens ägodelar vid giftemål! Så är lagen! Annars finns det ingen anledning att gifta sig!!

     Zzzzzzzzz……..

  Efter att ha sett hur Zara Larsson fick klättra upp sista biten i Eclipse under ”late night concert” undrar jag hur det såg ut när iaf Julia bytte om där uppe??
  Och vilket spontant frieri hahaha

  Och jag som tog för givet att det var reklam för en ny blåvit tandblekning Herregud det enda jag ser är två mer-än-kritvita leenden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.