#whereisbritney?

I think some people are wanting to hear my story … either through a book or what have you ??? I’ve had to stop a couple of times !!! It may take me a year, maybe longer who knows … to share my story !!! My great grandmother told me two things that I will never forget !!! People come here for two reasons … either for a lesson or a blessing and she said “Dear sweetheart the real key to happiness is to forget every fucking thing that ever happened “ !!! It’s a new day y’all !!! // Britney Spears

Efter TMZs senaste dokumentär om Britney Spears, så tar hon till Instagram för att meddela att hon börjat skriva på en bok och att hon tror att många människor nog skulle vilja läsa hennes sida av saken. 
Hon behåller fortsatt kommentarsfunktionen avstängd, så det är svårt att veta hur hennes följare resonerar.
I skrivande stund har det här inlägget nästan 80 000 likes.

Många och långa är teorierna vad Britney Spears och hennes välbefinnande anbelangar, och det finns mängder av konton på TikTok som försöker påvisa att det inte är den riktiga Britney i dessa videos utan det en annan kvinna, men med ett ”Britneyfilter” ovanpå. Detta ska vara anledningarna till att hennes tatueringar beter sig märkligt i klippen och att hennes ansiktedrag ser hackiga ut.


Jag sökte bara på ”Britney Spears face change” på TikTok och fick upp en massa videos för det. Kika gärna om ni är nyfikna, istället för att jag ska bädda in ett gäng inlägg här. Det riskerar att sakta ner en redan trögjobbad blogg.

Har ni hört talas om den här teorien?

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man ser väl på kroppen att det är hon?

   Håller mig från att kommentera konspirationsteorierna så jag inte alls är insatt, men om man kan ha ett filter som får ansiktet att se ut som Brittans ansikte kan man väl likaväl ha ett filter som ser ut som hennes mage också?

  Fick upp videon med bilden hon har gul topp på och filtret på ansiktet försvinner i morse. Det fick mig att klicka vidare och googla lite. Jag har egentligen aldrig varit något fan av Britney mer än de låtar som fanns på typ Absolute Kids, så jag är inte superinsatt alls. Men jag reagerade på hennes tänder nu och förut. Vad har hänt där?

   Vad jag har förstått så har hon ett glugg mellan tänderna eftersom materialet i tandbindningen (dental/teeth bonding) som hon gjorde för ett x antal år sedan har lösts upp.

    Värt att säga att många tjänar pengar på att hitta på teorier om Britney fast de själva inte tror på dem.

  Mardröm vara ung, snygg och tjej (säkert kille också) om man har nån sorts show biz talang eller bara talang. Det vore ju konstigt om hennes psykiska hälsa var bra, att den inte är det visar väl att hon i grunden är frisk…

  Men vad är teorin? Att hennes familj låst in henne och någon annan spelar britney…?

   Ja, dessa konspirationsteoretiker tror att Britney fortfarande inte är fri och är inlåst någonstans.

   Ja för att hon skulle må dåligt och det fanns en anledning till att hon behövde hjälp och att det är ”konsekvenserna” av att inte få den hjälpen vi ser nu är omöjligt. Men att hon skulle vara kidnappad och utbytt mot en klon är helt rimligt i mångas värld…

  Men om man är så besatt av Brittan bör man väl rimligen se att det är hennes kropp? Hon kanske använder ett filter själv?

   Jag har följt detta kring Britney i snart ett år. Fick upp ögonen för detta från detta kontot när det nån gång rapporterades kring Britney.

   Det är ganska invecklat alltihopa. Men det är inte konspirationsteorier. Det enda fansen vill är att se att själv bekräftar att hon mår bra och lever. Hon blev ju av med sitt förmyndarskap som hon levde under i 13 år när hon inte fick bestämma någonting i sitt liv. Alltså, ingenting! Hon var totalt omyndigförklarad och det var hennes pappa som styrde allt ihop med många andra som tjänade grova pengar på Britney. Hon tvingades ut på turnéer fast hon inte ville osv.

   Efter att hennes fanns bildade en rörelse #freebritney fick hon äntligen en advokat som hjälpte henne ur förmyndarskapet. Tror det var 2020. Därefter är det i princip ingen som har sett henne IRL och det som läggs upp på hennes konto stämmer inte i tidslinje utan mycket har hennes fans kunnat härleda till flera år tidigare osv. Det finns egentligen ingen som kan säga att hon lever idag. Hon kom aldrig ur förmyndarskapet utan det finns papper på att hon inte är fri utan lever under ett annat slags förmyndarskap. Och fansen har kunnat se se att många av inläggen på hennes Instagram är gjorda med AI. Ibland med usel kvalitet där det väldigt tydligt. Men det är ganska oväsentligt.
   Det som många oroar sig för är att ingen har hört henne prata sedan hon precis hade blivit av med sitt förmyndarskap när hon tackade sina fans för deras kamp som fick henne fri. Hon har inte någon förutom hennes man och maneger som lever lyxliv på hennes förmögenhet, familjen är inte en del av hennes liv och hennes mamma kan inte komma i kontakt med henne, hennes barn har brutit kontakten. De är förda bakom ljuset och litar på deras pappa som tjänar pengar, vådnadsbidag = mycket pengar på barnen fram till de är 18 och nu ska de flytta till Hawaii där man kan få vårdnadsbidrag för barn fram till de är 23.

   Det är så oerhört många som tjänar pengar på Britney och försöker utnyttja henne, oroliga kändisar har varit i liknande situationer men tvingats flytta utomlands av rädsla för att hamna i hennes situation. Lindsay Lohan bl a.

    Lite fortsättning,

    Nu senast har en TMZ dokumentär visats som förnedrar Britney fullständigt, det påstås att hon är mentalt sjuk och slår sin man Sam. Det är en doktor med som nu riskerar att bli av med sin läkarlicens eftersom har bedömer henne som mentalt sjuk fast han aldrig träffat henne i fråga.
    All info kommer från ”säkra källor”

    Troligtvis Sam som för Britneys talan och har ett nära samarbete med denna skvallersite. Ingen annan i dokumentären har träffat henne utan det bara hörsägen och väldigt märkligt allt.

    Tycker synd om Britney, hon verkar inte ha någon och vem vet hur hon mår och om hon lever. Alla gör allt för att tjäna pengar på henne och alla kändisar håller tyst pga att de är rädda för att det skulle hota deras karriärer.

    Det sägs att Kardashians har stulit henne på mycket pengar. De umgås med Britneys management och tror de har samma.

    Den enda som öppnar upp kring det är Courtney Love som pratade om det i någon inlägg för inte så längesen. Även Miley Cyrus ett tag men ja..

    Det är så mycket märkligt som inte går att avfärda. Det enda fansen vill se och höra är att hon mår bra.

    Hennes Instagram styrs av 9 personer varav Sam hennes man och det är oklart om hon styr över kontot själv.

     Tack för din sammanfattning. Fyfaaaan vad sjukt. Är 100% säker på att det är något som inte stämmer. Tror inte det finns en chans i världen att hon lever sitt liv i det fria, får göra vad hon vill och styr sitt egna konto. Något är riktigt skumt för annars hade hon ju uttalat sig när alla ifrågasätter om hon ens lever

      Tack! Min sammanfattning är nog inte så bra men kände bara att det var viktigt att skriva en kommentar när så många lätt avfärdar oron för Britney.

      TMZ vinklar dokumentären som att hon är mentalt sjuk, att man inte får ge henne knivar, att hon slår sin man och dricker energidryck så hon är vaken i tre dygn åt gången. Allt är baserat på hennes Instagram som hon förmodligen inte alls styr över, de målar upp henne som galen för att hon inte ska bli fri.

      Det har talats om att hon velat skriva en bok om allt hon varit med om men den har stoppats av olika anledningar.

      Men varför får hon aldrig själv komma till tals, det är det enda fansen önskar. Att de får bevisat att hon mår bra och inte bara är tvingad att låtsas som hon är det som hon gjorde under de 13 åren under förmyndarskapet där hon led oerhört. Allt med bröllopet var väldigt skumt. Hennes såkallade vän Paris Hilton som närvarade, som umgås med Britneys manager som tjänar pengar på Britney. Hela bröllopet var bisarrt!

       Men vad fan är det för sjuk dokumentär. Och om hennes man är en normal person, varför skulle han då vara kvar hos henne? 1. Antingen för att det ej skämmer eller 2. Han är fruktansvärt ogenuin och vill ha hennes pengar, vilket jag tror han vill oavsett. Han är inte genuin med henne för 5 öre

       Vad tänker man är suspekt med bröllopet då? Att det inte har ägt rum eller vadå?

        Det sägs att han anställdes av hennes pappa som var hennes förmyndare. Britney har brutit kontakten med sin pappa och vill att han ska få fängelse för det han utsatte henne för under förmyndarskapet bl a. Sam är den som alltid för Britneys talan och han lever ett till synes lyxliv med fina bilar osv. Bröllopet är enligt fansen arrangerat och det är inte så ens säkert att Britney närvarade. En del tror att bilderna är manipulerade. Precis före Brölloey försökte hennes exman ta sig in. Jason Alexander, han påstår att de hade hemlig telefonkontakt och att hon inte var fri. När han fick reda om bröllopet försökte han stoppa det förgäves. Han verkar konstig dock så jag vet inte om man ska tro på det han påstår.

        Många tror att hon tvingades att gifta sig med Sam. Märkliga bilder var det och bröllopet hölls i anslutning till hennes hem där hon levde i förmyndarskapet i 13 år.

        När man ser de tillsammans ser det inte äkta ut och på vissa klipp säger han åt henne att se glad ut. Han kontrollerar troligtvis henne.

        Med det sagt hoppas fansen att de har fel och att Sam är en av få som vill henne väl, men sålänge hon inte själv gör sig hörd blir fansen allt mer oroliga.

         Gud vad obehagligt. Tror verkligen inte han Sam vill henne väl.. han utnyttjar henne som alla andra. Men har du sett hennes senaste inlägg där hon kommenterar tmz dokumentären, de meningarna känns ju som hennes ord eftersom hon är så kritisk?

       Sorry men hela din sammanfattning låter precis som konspirationsteorier.

        Jo jag är medveten om det. Det är så galet allt men jag kan inte avfärda det hela som konspirationsteorier.

        Tycker bara detta är intressant att följa då faktum är att ingen sett henne fri på två år. Hon har inte fångats på bild av allmänheten. Inte setts i något sammanhang överhuvudtaget utan bara konstiga inlägg där hon dansar lättklädd. Den enda kändissiten som lagt upp bilder på Britney är TMZ som gjort den usla dokumtären,

        Det är så ovärdigt allt så kan inte tro på det,

         Det var ju dock X antal kända människor med på bröllopet. Var de hologram då eller?
         Jag har följt Britney sedan -99 och jag tror till fullo att teorierna är bullcrap.

         Hon mår säkert piss. Ja. Hon är traumatiserad, ja. Hennes familj är as, ja.

         Sista året har jag sett henne på båtar, på semester, på cykel ute och trampa på insta, förutom alla 1000 boob-bilder, men jag förstår poängen, i hela hennes tidigare år reagerade inte en käft på lolitalocken, hon fick betalt för det och även puckot till farsa hejjade på. Kropp kropp kropp. Nu får hon skit för samma sorts bilder.

         Låt henne bara vara ifred. Sam har jag inget emot så länge jag inte hör något annat från hennes egen mun.

         Och ja, k-fed är en looser och jag har också läst det mesta om flytten till Hawaii på breath the heavy, men om det är källor man till 100% kan lita på skulle jag inte säga.

          Har du sett någon turist fota henne de senaste två åren? Eller vanligt folk för den delen! Paparazzibilder när hon går på stan? Umgås med vänner? Nej det finns inget sånt tyvärr. Det är bara resor med Sam och hennes management. Ett tag hade en hon vän med sin Vicky men hon försvann ur hennes liv väldigt fort. Verkar som Vicky också är insyltad i allt, hennes pappa, kan inte kopplingarna.

          Det som lagts upp är från resor hon gjorde före förmyndarskapet skulle tagit slut.

          Det är väldigt märkligt att det är just de kändisarna. De har personligen aldrig lagt upp en endaste bild från bröllopet med Britney.

        https://youtu.be/iHGjX6_AVC0

        Här en bättre sammanfattning

        Youtube WTF DIF i just Watch?
        Från That surprise Witness Tv.

      Är inget fan vill jag också säga men växte upp med Britney Spears. Hon var en stor del av min uppväxt och det är så tragiskt att se hur hennes tillvaro är nu. Men klart är att alla som tjänar pengar på henne inte vill se henne fri.

  Vaddå? Det är väl hennes konto! Eller?

   Ja det är hennes konto men hon hade inte tillgång till det under förmyndarskapet(? conservatorship). många tror att det är någon annan fortfarande som styr det.
   Tänker dock att hon tvingades ta väldigt starka mediciner under många år, plus all trauma, det är inte så konstigt om beter sig annorlunda.

    Det där är så otäckt det knappt går att föreställa sig. Och sen att de som gör det är din egen familj:-/

   Har för mig att man kunde se någonstans att det är typ 7 pers som har tillgång till hennes konto. Så hon kan lägga upp saker men sen är det ofta någon som raderar mycket av det hon lägger upp. Googla tex britneys deleted photos.

  Folk tror att de har ett AI filter på henne och att det är systern som spelar Britney, för när filtret med hennes ansikte försvinner så är det ett annat under som ser ut som Jamie. Man tror att hennes pojkvän är anställd av pappan eftersom han inte gör något eller kommenterar på något plus att de vart stenhårda innan och avfärdat alla britneys pojkvänner när pappan styrde henne, men Sam fick va med Britney direkt. Men vissa tror att hon är död och det är därför de försöker låtsas som att hon lever genom att ngn försöker vara henne med filter.

   Jesus

    Min första tanke är ”fan vad långsökt” men när man tänker på hur hennes familj behandlat henne…

   Men snälla rara… människorna som hittar på och sprider såna här teorier är ju sjukare än vad Britney någonsin varit. Ja, hon hade extremt tuffa år med barnafödande, skilsmässa, vårdnadstvist, psykisk ohälsa, enorm arbetsbörda och press från familj och kollegor. Samtidigt som hon fotas varenda millimeter hon befinner sig utanför sitt hus. Alltid jagad. Sätt vem som helst i den sitsen och se hur de pallar trycket!

   Så jävla sorgligt att folk inte bara kan uppskatta allt hon gjorde för popindustrin från att hon va 16 till 25 år, och bara låta henne LEVA nu! Hon har levt isolerad från omvärlden och hakade på allt med sociala medier minst 10 år efter alla andra, så ja, hon kanske skriver lite annorlunda och använder filter slarvigt. Låt henne. Hon är inte död och det är INTE EN AI KLON!

    Och tbh honest, Britney fan som jag är – det räcker att jag ser hennes mage så ser jag att det 100 % är hon. Hennes mage har sett likadan ut i 20 år. Man ser att det är hon när hon rör sig, oavsett om hon har peruk eller lösnäsa på sig.

     Önskar att min mage sett exakt likadan ut i 20 år, efter graviditeter och både viktuppgång och viktnedgång!

    Javisst. Många känslor behöver få komma ut. Hon är en fantastisk artist. Att sönerna tar avstånd tycker jag är elakt. Det måste ta hårt på henne.

    Det enda som man kan reagera på om allt detta inte stämmer är ju varför hon inte kan uttala sig? Hon ser dagligen att hennes fans är oroliga för henne, att alla dessa teorier cirkulerar, det enda de vill är att hon går ut och gör en story där hon pratar, sänder live och berättar hur hon mår eller vad som. Det enda hon publicerar nu är videos/bilder som inte är i realtid, de kan lika gärna vara flera år gamla. Klart folk reagerar och blir oroliga med tanke på att hon varit typ fängslad av sin familj som styrt henne i ALLA år. Plus en pojkvän på det som verkar vara riktigt mysko som heller inte yttrar sig om något.

    Trots det verkar du ha missat att hon var i förmyndarskap under 13 år?!

    Vad är det för motsättning? Kan man inte uppskatta det hon gjort men samtidigt vara orolig för att hon inte är fri från sitt förmyndarskap.

   Jag hade inte heller kommenterat om jag vore honom, för deras eget bästa för folk är idioter

   Sam la ut en story eller inlägg för någon halv vecka sedan där han uttalade sig om TMZ. Så det där stämmer inte heller. Minns inte exakt vad han sa men han stod upp för sin fru ”i dont normally speak for my wife but…blabla”. Har även sett inlägg från honom där han kommenterar Jamie som asshole.

  Om någon nu försökte fejka en person så är det ju märkligt att lägga upp en miljon videor på fejkpersonen varje dag. Ännu konstigare att göra typ nakenfilmer och meningslösa dansvideor. Helt orimlig konspirationsteori.

  Monas universum ska hjälpa sin vän med en insamling ! Herregud

   Inflationen drabbar även monisen !

  Test, för att se om alla mina inlägg fastnar i modd eller om jag bara råkar skriva moddade ord hela tiden.

  Jag läste någonstans att detta är hennes sätt att ge fingret till dom som vill styra och ställa över henne, att hon medvetet drar ner sitt utseende tex och agerar på ett visst sätt, så det inte ska finnas något där att tjäna (pengar) på. Hon vill vara fri, bestämma över sig själv och inte ses som en publik kassako, med all rätt.

   Hennes utseende har inte förändrats så mycket. Hon hade lika dåliga extensions, samma stil osv när hon var ung (20+). Är ju inte som att hon gått från super i ordning a la Kim K till det här. Hon har alltid varit vad som ser ut att vara obrydd och avslappnad i sin stil privat. Slitna kläder, knut på huvudet, fett hår osv är inget nytt. Och jag menar inte på något sätt att det är fel, palla vara fixad hela tiden, men en del skriver som om allt med hennes utseende är något nytt.

    Ja. Hon har ju alltid haft extentions, men tycker hon hade fint hår tiden när att hon släppte Britney-albumet. https://64.media.tumblr.com/11d52e74513a954783b1c83103687148/tumblr_o2nt1pIQm21tavz3go1_1280.png

  Skippar helst tiktok. Men tack ändå. Kan vi inte tala om att flunsor som försöker pusha användandet av tiktok? Var är den reklammarkeringen?

  Herregud ,lika tramsigt som att tro på chemtrails.
  Hon visar så mycket av sin kropp hela tiden att man ser att det är hon.
  Finns dessutom en massa paparazzibilder på henne.
  Hon åldras precis som alla andra.
  Tragiskt är det dock att se dessa poserings och dansvideos hon lägger upp. Jag blir mest berörd av hennes svartsminkade ögon och de fula och obekväma skor och stövlar hon envisas att ha på sig samt att hon hela tiden drar ner kläderna så långt att man nästan får fiffikänning.

   Jag tror ändå att har man vuxit upp och levt större delen av sitt liv med ett team runt dig som klär dig, stylar dig, du sitter i en sminkstol varje dag och har hur många klädbyten som helst varje dag för att fotas, filmas och passa i alla sammanhang – då kanske det är sånt hon förknippar med sin dåliga tid i livet och sitt förmyndarskap. Därför tror jag det är skönt och en känsla av frihet för henne att känna att ”jag skiter i vad jag har på mig, jag bestämmer själv, jag skiter i hur mitt smink ser ut.”

   Hon var alltid reducerad och kritiserad för sitt utseende, herregud hon fick inte ens hålla sin sexdebut privat! Idag hade man aldrig skrivit sådär om en tjej va oskuld eller inte men på hennes tid var det allt tidningar skrev om… Vi kan inte veta hur allt det påverkat henne för i princip ingen har upplevt det hon gjort. Hon är inte skyldig någon nån förklaring, hon lever sitt liv nu.

   Googla lite på chemtrails och bill gates så får du se att de inte är så tramsigt.

    Jo, det är supertramsigt

  Filter använder hon helt klart. För hon ser yngre ut nu än för några år sedan när hon gick på events. Då hade hon endel rynkort och den där konstiga läppen. Nu är hon helt slät i ansiktet. Sen tror jag också att hennes äktenskap med Sam inte är äkta. Han gjorde det för att lyckas med sin karriär. Tror inte att de bor ihop.

  Jag fattar inte hur man kan va så glad att starta ivf som fannidays är? Jag kände mig så misslyckad med ivf, Fyfan. Kommer aldrig göra de igen.

   Hade du en dålig upplevelse av någon annan anledning än den känslan? Annars tycker jag du ska försöka se förbi att du kände dig misslyckad, om det är så att du önskar dig ett/fler barn och det är det enda sättet. Det är alldeles orimliga tankar att ha, ingen tänker att någon annan är misslyckad för att de behöver hjälp med IVF, och ingen ska behöva tänka så om sig själv heller. Förstår att det är påfrestande, men misslyckad är det sista du är. ♥️

   Hon är väl glad för att IVF är hennes (deras) väg till att få ett barn? Helt rimligt tycker jag.

  Jag har på det stora hela uppfattningen att det är galna konspirationsteorier, men … när jag kollar ”what happened to Britney”-klipp på YT blir även jag fundersam och tycker att det är obehagligt. Något är fel. Ett sånt tillfälle när jag funderar på hur det kommer vara om 20 år när sanningen tillslut kommer fram. Vad hände egentligen? Undrar också, som så många andra, varför det inte kommer en live eller papparazzibilder.

  Sen tänker jag mig att om man vill hålla någon gömd eller annat hemskt, hade det inte varit klokare att inte dra uppmärksamhet till sig? Varför alla dessa helt galna dansklipp där hon ser helt manisk och osynkad ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.