Josephine Qvist fick stand by-biljett

@josephineqvist

Ber till ALLT att någon väljer att inte åka så jag får en plats på planet 😫😫😫😫 be för mig

♬ originalljud – Josephine Qvist

Josephine Qvist spelade in en story time på Tiktok där hon ondgjorde sig över att hon hade fått en stand”stand by-biljett” vilket i korta ordalag betyder att du är på väntlistan. Du får en plats om någon annan inbokad passagerare inte dyker upp.
Enligt Josephine så är det TV4 som bokat in biljetten.
Jag har flera gånger varit med om att flygplan är överbokade och att de som checkar in sent får en ”stand by-biljett” och att man sedan erbjuder andra flighter tillsammans med kompensation så att alla slutligen blir nöjda och glada, men det verkar inte varit fallet här.
Josephine satt på flygplatsen för att flyga till Frankrike och inspelningen av Fångarna på Fortet, så för henne var det kanske inte ett alternativ att ta ett senare flyg.

@josephineqvist

I MADE IT!!!!! Lets doooo this

♬ originalljud – Josephine Qvist

I ett senare klipp berättar Josephine att hon till slut kom med planet, och att hon nu kan medverka på inspelningen.
Jag tror det här är Josephines första gång på fortet, så man kan ju förstå att hon verkligen ville komma med planet.
Igår var det flera influencers som postade inlägg om att de var på väg till Fort Boyard för att spela in, vad måste vara den 3856 säsongen av ”Fångarna på fortet”. Jag har sett alla utom två. 😉
Det var min dröm att få vara med i programmet när jag var yngre, men tror inte att jag hade gått igenom ens den första läkarundersökningen idag.
Jag får delta från soffan helt enkelt.
Tjooo!

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nja, så många som 3856 säsonger har det inte blivit.
  Enligt listan på Wikipedia är det 21 säsonger sedan starten 1990.
  Anna Book har varit med i samtliga.
  Not. Men det känns så 🙂
  https://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%A5ngarna_p%C3%A5_fortet

  Och vf skulle jag vilja se henne på F.P.F??Vem är hon??Känns som det bara slängs in en massa instagramkändisar. Totalt meningslöst…

   Väldigt tråkig casting.. och har inte Viktor frisk vart med såhär 20 ggr snart?

    margax ska dit också

    Mustiga mauri ska dit eller har varit dit såg jag. Det tror jag kan bli kul att se på iaf😅

  Vanliga betalande resenärer kan inte köpa stand by-biljetter.
  Det som skett är att flighten varit överbokad (vilket alla fulla flyg är) och flygbolaget väljer då ut resenärer som man ev. behöver plocka av flighten om exakt alla resenärer mot förmodan skulle dyka upp. Urvalet görs på olika kriterier men oftast ensamresande (utan barn etc). De resenärerna får då erbjudande om alternativa flyg samt oftast en generös ekonomisk kompensation. Man har rätt att stå på sig och tacka nej till erbjudandet och då måste flygbolaget fråga någon annan. I detta fall var det troligtvis resenärer som var no show vilket gjorde att Josephine kunde resa som planerat.
  TV4 har således inte gjort något fel här.

   Det hände mig förra sommaren! Hade bokat helt vanliga vilket långt i förväg (tur-retur Sverige till Spanien)
   Påväg hem från Spanien så fick vi ej gå ombord men dem sa ej varför. Vi fick stå i kö för att boarda planet men fick vänta tills alla andra blivit påsläppta (den sa fortfarande inte varför)

   Efter att ha stått på flygplats och i flygplansö i totalt flera timmar, så sa dem att vi ej fick gå ombord för dem sålt vidare våra biljetter till några andra.

   Så var fast i Spanien helt enkelt😅

  Hon med hundarna på planet? Hur sån här spån har följare överhuvudtaget övergår mitt förstånd. Men det gör det mesta nuförtiden, så det kanske är senildemensen som satt in.

   Yessss det är hon. Jag har cirka aldrig haft mindre sympati för någon någonsin 😂

  Hur kan flygbolag ens få lov att överboka?

   Det är ganska vanligt att vissa passagerare inte dyker upp, och om en flygning har historik a no shows så brukar flygbolaget sälja fler biljetter än det finns säten just för att inte flyga med tomma platser. Hur detta någonsin gått igenom och godkänts förstår jag däremot inte. Tänk att boka hotell och mötas av ett ”nej tyvärr, någon annan fick ditt rum och vi har fullt”.

    Jag blev mött av det på ett hotell. Men det löstes med att jag fick ett bättre rum på ett annat finare hotell som låg bredvid, plus middag där gratis också.

     Samma kan ju hända med flyg. Skulle flyga hem från Bangkok. Hade bokat billigaste biljetten med 3 byten. Första flyget till Hong Kong var överbokat. Fick erbjudande om en direktbiljett till Stockholm i business om jag valde att flyga 12 timmar senare. HELL YASSS! Var ändå hemma typ 3 timmar tidigare än om jag tagit orginalplanet.

      Sorry, menade 2 byten. Men ändå.

      Helvete vad najs!

    Det är väl jättesmart att överboka lite, planen kan fyllas så mycket som möjligt och det är nog inte svårt att hitta en/några personer som kan tänka sig att avstå att resa med just det flyget mot någon form av kompensation = alla blir nöjda.

  När jag var på semester i Frankrike för något år sedan åkte vi förbi fortet med båt och jag låtsades för en sekund att jag skulle in och träffa Gunde, göra coola utmaningar och svara på gåtor.

  OT;
  Men kan man få sammandragningar genom att åka på en ojämn väg 😂😂😂😂😂 (gravid alltså)

   Fråga din barnmorska eller vänta till öppet spår.

   Tror det är en gnutta överdrift.

    Varför skulle det vara en överdrift, det är ganska standard att ha sammandragningar från mitten till av graviditeten? Skumpig bilresa eller inte.

    Tror hon bara vill vara hemma och se tv. Gjorde hon innan hon blev gravid också…

   Tänkte du på Hanna Theorins stories? Hon förklarar ju varför de är så försiktiga

    Aldrig varit med om en människa som klagar på precis allt. Tror hon skulle må bra av att försöka se livet lite mer positivt, oavsett vad hon gått igenom innan.

    Men det är ju helt överdrivet att inte kunna åka bil 😂😂😂

   Det vanligaste är väl att man får sammandragningar utan någon trigger alls, det är en del av graviditeten.

   Tycker inte det låter konstigt att man skulle känna av dem mer när de skakar.

   Det kan man säkert men det är inte farligt.

   Mitt äldsta barn gillade att pilla mig i naveln när jag var gravid men han fick sluta med det för fick massa sammandragningar av det, magen blev stenhård. Inte farligt men obekvämt.

   Börjar bli helt crazy detta 🙄

  Fångarna på fortet är något jag uppfattar är ett program som har barn som publik – är JQ verkligen kul att se tävla för dom?

   Äsch när man var liten visste man ju typ inte ens vilka hälften av de som deltog var 😅 tror inte barnen kollar enbart pga vilka som är med.

    Det var väl vanliga okända som var med förr i tiden? Som vann pengarna till sig själva.

  Då vet vi vart Anna Book är på väg i skrivande stund. Postade på Instagram att hon var på väg till Frankrike med någon vid namn Manfred Erlandsson. Finns det någon övre gräns för hur många gånger det är rimligt att vara med i samma lekprogram?

   Ska vi slå vad om att hon kommer att fälla en tår eller två? Jag slänger in en påse chips i potten.

   Men är det sant? Igen? Har hon inte skadat sig flera gånger också? Och klagst på stt hon fått sämre mat eller något sånt?

  För ca 10 år sedan såg mina barn att en kompis på förskolans pappa var med i Fångarna på forter. Sedan utgick ungarna från att alla föräldrar skulle vara med där. 😅

  Jag är mer än glad över att få slippa, haha

  Nån som följer Felicia Bergström?

  Jag fascineras av henne. Är kanske jag som är den konstiga här egentligen, men jag tycker hennes liv verkar så… tomt? I brist på bättre termer. Det shoppas galet. Det rensas och städas och det shoppas lite till. Hon ser aldrig så glad ut som när hon får gå på rusta eller dollar store och jag tycker nästan synd om henne, att livet inte blir mer innehållsrikt än så för henne. Jag tror verkligen att hon skulle må bra av ett riktigt jobb, att få komma ur sin bubbla och lägenhet och få se den verkliga världen lite mer.

  Sen blir jag så nyfiken kring hennes GP. Jag menar absolut inget illa, men borde hon inte ha gått ner avsevärt mycket mer på de här två åren sen hon opererades?

  Är så nyfiken på denna tjej, hoppas nån annan här tänker som jag hehe

   Jag har tittat på några av hennes vloggar, men orkar inte med att människan ska grina hela tiden. Tycker också det är skrämmande om folk tror att det är enbart sådär folk med psykisk ohälsa beter sig, känns ju som om stigmat då aldrig kommer försvinna.

   Vad gäller hennes GP så kan den gått åt skogen, hon kanske äter fel eller så har hon gått ner tillräckligt. Är inte så intresserad av hennes vikt.

    Jag är inte heller intresserad av hennes vikt per se, men eftersom op finansierades av skattepengar tycker jag det är arrogant och oansvarigt att slarva och göra det ogjort genom att inte ta livsstilsändringen på allvar. Men jag tror Felicia är beroende av mat, känns som att det finns signaler för det i var och varannan video😅

     GP är ingen magisk lösning utan endast ett hjälpmedel. Om man fortsätter slarva med kosten och successivt töjer ut magsäcken så kommer man över tid gå upp i vikt igen, vilket inte är ovanligt. Sitter problematiken i huvudet så räcker inte en operation.

     Du är visst intresserad av hennes operationen ”per se”, eftersom du skriver det i din första operation. Du vet heller inget om hennes tillstånd och borde sluta tala om ansvarslöshet och arrogans på individnivå.

     Alltså det här med skattefinansierad vård…. Tror det är den minsta kostnaden du behöver bry dig om. Säger du samma om de som röker, missbrukar, hoppar studsmatta, kör bil, rider, eller utsätter sig för andra faror som kan göra att du behöver vård? Sjukt många får massa hjälp av samhället men det skiter sig ändå. Känns tbh som att du bryr dig om hennes vikt mer än att hon är ”oansvarig”.

      För mig spelar det absolut ingen roll vad hon som individ väger. Det gör ju ingen skillnad i mitt liv. Och jag är inte det minsta orolig över att mina skattepengar potentiellt nu har gått till en individ som ”slösat” sin OP. Det är väl mer principen, jag tycker att om man tar sig an att göra en operation som följer med en livsförändring, då ska man göra det fullt ut. För hennes skull också, det är ju inte det enklaste att gå igenom en operation, varför inte då se till att den faktiskt gör någon skillnad? Jag vet förstås inte huruvida hon följt allt till punkt och pricka och ändå misslyckats, men har man sett hur hon käkat och levt (enligt sociala medier såklart) sedan operation verkar hon inte leva som hon bör direkt.

      Sen tycker jag att man absolut kan ifrågasätta agerande hos personer som har som yrke att influera andra till att vilja leva som dem.

   Förstår inte vem som sitter och tittar på alla meningslösa videos…. Hur kan shoppa-städa-rensa-julpynta vara en business? 😂 varvat med gråt, gråt, gråt.

   Jag blev nästan deprimerad av att se videon med henne som Camilla postade för några dagar sedan. Jag skulle må jättedåligt av att gå runt hemma utan att klä på mig och ha det stökigt.

    Oj är det hon. Hade inte gissat att hon gjort en GP..

  Haha första sekunden trodde jag att det var Bianca 🤣

   Känns som om Jossan har studerat Bianca och tagit efter hennes kroppspråk o sätt att prata, sedan nästan ett år tillbaka.

  Mångas ansikten blir magrare o magrare men läpparna enorma, inte vackert. Kan dom åtminstone inte gå till någon bra så det blir mer naturliga snygga läppar

   Måste man vara vacker? Det är självklart synd att de inte mår bra i sig själva. Fast det verkar ju inte vara det du bryr dig om, utan du spär ju på bara på hetsen om att man ska vara vacker och klaga på att de inte passar in i din bild av hur man ska se ut.

    Skriver om deras läppar! Ska man förstora dom kan man väl göra det snyggt eller?! Gud

    Om du fixar håret tex, vill du inte att det ska bli snyggt? Typ allt man gör, strävar man väl efter att det ska bli bra/snyggt?
    Varför inte liksom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.