Att filma och publicera idiotiska saker

Gick in på Helens insta. De kör alltså fyrhjuling med barnen i släpet – obältade, ingen hjälm OCH filmar? ”Loppisrunda mellan grannarna, barnen ligger nerbäddade i släpet”.. Hur vågar man? 😳
Gick in på Helens insta. De kör alltså fyrhjuling med barnen i släpet – obältade, ingen hjälm OCH filmar? ”Loppisrunda mellan grannarna, barnen ligger nerbäddade i släpet”.. Hur vågar man? 😳

Jag tänker att vi fortsätter på föräldrainfluencerspåret denna härliga torsdag. 
Om ni inte ser det här inlägget jag bäddat in, så behöver ni antingen gå till inlägget och kika på den, eller bara köpa beskrivningen här inne.
Jag skulle rekommendera att man tittar på klippet själv för att bilda sig en åsikt om saken på egen hand.

Loppisrunda i byn, första stoppet 🧇 Tog fyrhjulingarna från loppis till loppis hos grannarna. Och barnen låg nerbäddad på släpet 🥺 // Helen Torsgården

Att köra så här, och filma samtidigt, är kanske inte att rekommendera, men det jag skakar på huvudet åt allra mest är faktumet att de publicerar filmen på sociala medier. När vi är på landet så ser man folk som åker på liknande vis på flakmoppar och fyrhjulingar, men att visa upp det på det här viset är ju bara idioti. Förstår man inte att det kan vara en smula problematiskt att posta sådant här när man har snudd på 300 000 följare?
Nu verkar ju hennes följare helt aningalösa vad gäller detta och skriver bara kommetarer om drömmiga ”Barnen i Bullerbyn-somrar” mm. Jag undrar om Helen rensat bort alla kritiska kommentarer eller om hennes följare inte förstår problematiken?
Det är ju på samma nivå som när influencers filmar när de kör bil med ett barn i knät, ett barn obältat i baksätet eller bara filmar sin fortkörning. Folk gör dumma saker hela tiden, men att skryta med dem genom att publicera dem inför hundratusentals människor är bara så jäkla puckat.

Suck och stön, var är pepparkakorna?

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT Tror nu att A.Zobel gjort slut med sin nya tjej? Förut var det uppdatering där de gjorde saker tsm Hela tiden. Nu mycket när hon tränar och är med sina vänner och han lägger knappt upp något . Dock är deras gemensamma bilder kvar så kanske inte är någon fnurra?

   Tror faktiskt också de har gjort slut. Han är nog inte den enklaste att leva med, trots alla $$$$$

    Tror inte Alexander är svår att leva med. Jag har inte den känslan.

     Beror nog hur man ställer sig till substansanvändande. Om man är chill med det, är han säkert chill också.

      Hur illa är det ställt? Mer än partyknarknande?

       Det är nog tyvärr mer än så. Jag lade märke till vissa tecken för längesen, dessa är återkommande.

   Det tror jag med! Alexander brukar dessutom alltid gilla hennes bilder, men hennes senast två inlägg har han inte gillat!
   Svar ja! Jag har inget liv haha

    Haha samma här jag är fööör insatt i Zobels liv, tycker det finns något så fascinerande med att få tjuvkika in i ”den riktiga” överklassen.

   I så fall kanske Paow hade rätt när hon sa att han bara är en kärleksknarkare som hoppar runt från relation till relation och lämnar så fort nyförälskelsen är över och vardagen börjar.

    Mmm exakt. Och inte bara kärleksknarkare som jag har förstått det.

    Är Paow fortfarande ihop med norrmannen eller?

     Yep! Hon påstod för JLC att så inte va fallet, men de umgås flitigt

   Lägg av. De skulle aldrig göra något som utsätter dom för fara. Usch 🤮

  Ungarna ser rätt redigt nedbäddade ut. Tror att många av oss som någonsin hängt ”ute på landet” har fått göra samma grej då vi var små och vi lever ju fortfarande – jag blir mest avis för att jag inte fick göra sånt där mer då jag var liten. Minns någon gång då jag fick åka med i bondens enorma hökärra bakom traktorn, då levde man! Åkt hästtransport på småvägar har man också gjort (utan häst i), också kanonkul om än kanske inte 100% att rekommendera ur säkerhetssynpunkt.

  Ja klart vi ska tänka på säkerhet etc men ska framtidens barn ens få leva eller ska de alltid vara inlindade i bubbelplast? (Jag jobbar mycket med barn i stall och tycker ungarna är mycket mesigare nu än för 10 år sedan, låt barnen komma ut ibland ffs)

   Tyckte inte heller det såg speciellt allvarligt ut.

    Nej det här var då verkligen inte så IDIOTISKT som man vill påskina.

   Så det är okej för att dom är nerbäddade bland några kuddar? Tror faktiskt inte att det gör någon större nytta vid en eventuell olycka. Ungarna hade kunnat ligga lika skönt med en hjälm på huvudet.

    En får ju liksom förutsätta att hon körde väldigt lugnt och inte fräste på i maxfart. Och pappan såg ut att köra efter för att hålla koll på vad som händer i släpet. Ärligt talat, är det inte såna här minnen man vill ha från sin barndom? Jag är HELT för säkerhetstänk men vi kan väl också utgå från att de flesta föräldrar är vettiga och inte utsätter sina barn för onödiga risker. Samtidigt som hela livet ska vara vadderat i bomull så har vi jättestora problem med psykisk ohälsa. Kanske finns det någon koppling där?

     Var väl nyligen på nyheterna att lekplatser idag är ”för säkra” för barn. Att de inte lär sig att hantera risker på samma sätt när de leker. För att de helt enkelt inte behöver. Eller minns jag fel?

    Nu var det ju Oskar som körde och inte Helen.
    Sen verkar ni inte ha egna barn eller så lindades ni själva in i bubbelplast som småbarn 🙂
    Lägg av nu!

    På filmen kör de inte på någon (trafikerad)väg utan en bättre traktorstig. Det värsta som kan hända är väl att ett rådjur korsar vägen och Helen hinner bromsa för det går inte särskilt fort.
    Jag är för säkerhet, men detta såg verkligen inte farligt ut.

   Och de kör ju inte heller på landsväg utan på en liten grusväg. Tycker också att det ser mysigt ut!

   Ser sjukt mysigt ut och jag hade gärna legat i det där släpet både som barn och vuxen haha. Vet faktiskt inte hur jag ställer mig till om det är vansinne eller ej pga har ingen fyrhjuling själv och vet inte hur vägen där är (branta diken runt etc). OM något skulle ske så är det ju inte direkt bara att avskriva sitt ansvar och bara ”olyckor händer, hoppsan!”, jag hade nog skammat mig själv då. Men också, ser ju verkligen så nice ut. Pass på frågan helt enkelt!

   Håller med, det är harmlöst. Tänk om fler ungar fick växa upp så.

   Tycker det såg otroligt härligt ut, sååå mysigt. Åkte hölass ibland som barn, nog ganska vanligt. Risker finns det ju alltid med allt, iaf med det mesta men sunt förnuft och försiktighet så går det oftast bra.

    Åh jag med! Stod högst upp och tog emot balarna som kastades upp och placerades ut också redan när jag var liten. Och sen bara sätta sig på toppen och åka med tillbaka till stallet var så jävla mysigt

   Det finns tyvärr folk som dött av liknande åkturer.

    Det finns folk som dött av att dom har halkat i badkaret också.

  När jag var barn åkte vi hölass efter traktor, satt längst upp på höet några meter upp!

  Jag var på ridläger. Då åkte vi till hästarna i hagen i ett hästsläp efter en bil.

  Vi cyklade alltid utan hjälm efter 12 års ålder.

  Visst vet vi väl bättre idag (jag är född i början på 80-talet) men videon ser väl inte SÅ hemsk ut att det måste bli ramaskri, de åkte väl ganska långsamt på skogsväg, inte precis 100 km i timmen på motorväg.

   Själv åkte jag på flaket på pappas flakmoppe när han tutade iväg till affären i byn. Detta var på ljuva nittiotalet.

    Och jag har åkt grävmaskinsskopa! Superkul, men tveksamt vad gäller säkerheten.

     Traktorskopa var ett återkommande färdmedel för mig och mina kusiner som barn. Ibland tom skopa, ibland lastad.

   Ja det ser ut att gå lugnt till. Har sådana minnen från barndomen. Härligt.

   Åå och när jag gick på ridläger fick vi åka på ett höflak för att bada på kvällarna, de minnena är nog bland de finaste jag har!

   förstår inte den där tankesättet. som att inget barn kan skadas eller dö för att man själv klarade sig. Lite som de som säger att de inte fick några men efter att deras mamma rökte hela graviditeten (ja det finns många som använder det som argument)

    Du kan skadas av att gå på trottoaren också. Du kan skadas hemma. Man kan våga leva lite också, inte klä världen i bomull.

     Att promenera eller befinna sig hemma är svårt att undvika. Att köra fyrhjuling utan hjälm är betydligt enklare att undvika. Skadas kan man göra överallt men risktagandet kan minimeras. Handlar inte om någon jävla ”bomull”.

   Min pappa fäste snowracer bakom bilen (😅) och körde med oss bakom på vintern.

    Haha värre, vi gjorde det efter min ponny! Förvisso världens snällaste ponny men ändå

  Om Isabella löwengrip gjort samma sak vilket hon gjorde något liknande minns inte vad de var dock men då var kommentarerna så aggressiva mot henne ser redan en kommentar i Helens försvar 😅

  Saker blir olagliga av en anledning för det har hänt hemska olyckor där föräldrar trott risken för något farligt ska se är minimal och det kanske den är men vill man verkligen ta den risken? Ja vi tar risker hela tiden i livet men det finns väl gränser ☺️

  Sedan som cam tar upp är man en offentlig profil med så mycket följare kanske dags å inte ladda upp det för alla att se??

  Tänk vilka saker man gjorde med barn gjorde på 80-90 tallet 😅 I bland har folk så tråkiga liv att dom letar fel hos andra, rätt sorligt. 🙄

   Och tänk hur många barn som faktiskt skadades som bara blev del av en statistik, har du någonsin tänkt på att regler är till för att förebygga att fler blir skadade ?

   ” Antalet dödade och skadade på fyrhjulingar har ökat markant på senare år och många av de skadade är barn. Cirka 40 procent av totalt cirka 7000 av skadefallen på och utanför väg (2007-2010) var barn under 15 år.”

   Jag håller dock med dig om att rent generellt ska man inte barn leva inlindade i bomull men finns något mellanting med 🙂

    Det är ju knappast såna här åkturer som genererar skador. Jag kan slå vad om att 90% av de 40%en är över 12 år och kör egen fyrhjuling.

   Jag vet inte vilket 90 tal du levde på men jag levde under en viss del av senare 90 tal och jag hade en ”höns mamma” fick inte göra något och många av mina kompisar hade det likadant (säger inte det är bra men så hade vi det😊)

    Är uppvuxen i bushen tack och lov inte inlindad i bomull eller curlad som dagens ungar.

     Näven
     När man trillade så var det upp och stå och så sprang man vidare. 🤣

   Å andra sidan kan ju de som faktiskt dig inte sitta här och berätta om hur chill det var förr. Men oavsett tycker jag man måste skilja på att ta risker för sådant som faktiskt ger något positivt tillbaka och sådant som faktiskt bara är onödigt. Skillnad på att åka hölass och att åka bil utan bälte alltså.

  Jag visste ärligt talat inte ens att hjälm på fyrhjuling var en grej. Aldrig sett, aldrig haft.

   Inte på moped, motorcykel eller snöskoter heller? Vad är skillnaden? Självklart har man hjälm.

    Jag sa bara att jag aldrig har sett det på folk som åker eller kör fyrhjuling. Så klart har jag sett det på motorcykel och moped.

    Okej Karin, gå o lägg dig!

   Jag bor på landet där var och varannan har fyrhjuling (själv har jag det inte då jag tycker det är för dyrt).
   Men jobbar också som journalist och har skrivit om allt för många olyckor där folk har vält med fyrhjulingen och dött. I vissa fall hade de överlevt med hjälm, i vissa inte.

  Men Jesus… Det är en liten stig på landet och de åker snigelsakta, kom igen! Inte som att de kör i rusningstrafik i innerstan eller i 80 km/h på tungt trafikerad väg. Jag tycker att det ser superhärligt ut. Och gissar att cykla med barn i sån där plaststol på pakethållaren i stan är avsevärt mycket farligare. Trots hjälm..

   PK Femenister får mig att spy galla!!! PUNK

    Vad fan har feminister med det här att göra?

  alltså… jag är en riktig feg hönsmamma, men att förfasas över det här gör inte ens jag. I min uppväxt så åkte vi släp efter skoter i betydligt högre farter

   Åh älskade att åka skoterpulka. Jag och lillsyrran nedbäddade och där låg vi och sjöng när det krängde och vrängde.

    Ja det var så underbart, blev så deppig när jag blev för stor för den

     Och ja, ibland välte den när man skulle över en plogkarm. Var alltid lika spännande när man skulle över en 😅

  Många allvarliga olyckor sker med hjulingar men vad jag förstått så har man suttit på fordonet. Vet folk i mitt område som både dött och skadats mycket allvarligt då i körning i tuff skog- eller fjällterräng. Är som annat det.
  Sen sker det också eftergrusvägar där hastigheten varit för stor.
  Det här såg väl ändå harmlöst ut tycker jag. Som att jogga med barnvagn.

  Haha detta såg väl inte så farligt ut? Inte så att de åker runt tre barn på en moped utan hjälm på en 70-väg 😂

  Var i Norge nyligen och där uppe på en brant klippa klättrade en hel drös skolbarn medans fröknarna drack kaffe med ryggen vänd mot barnen 😂 Vi tog faktiskt kort på denna scen och de norska barnen med sneda mössor friska ansikten och med en fot hängandes över stupkanten vinkade glatt tillbaka på bilden.

   Var det inte nån flicka i Sverige som ramlade ner från ett skoltak nyligen?

    Nej.

     Jo, en tioårig flicka i Svedala. Det slutade tragiskt nog inte bra.

     Vadå nej? Det hände ju visst, är du helt omedveten om nyheter?

    Från 10 meter upp ja, och när de smitit upp sent på kvällen. Lite annan typ av situation.

    I Norge och Danmark finns det med i läroplanen att barnen har rätt till riskfyllda lekar.

    Vi skadar våra barn idag genom att de inte får ta några risker alls, de får inte lära sig använda sina kroppar eller riskbedöma. Och blir väldigt stillasittande eftersom det.sällan är roligt att leka enbart övervakad och utan att få ta risken att slå sig.

     Sent på kvällen? SOS alarm larmades klockan 20.

   Anonym 16:22
   Finns en dokumentär om en förskola i Danmark där barnen klättrar upp i träd. 🤣
   https://youtu.be/Jkiij9dJfcw
   Programledaren ser lite nervös ut 🤣😅

    😂 Men så var det på min förskola på nittiotalet!

   En pojke i Sverige dog efter att ha ramlat ner från en klippa på skolgården.
   https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/pojke-dog-av-sina-skador-efter-fall-p%C3%A5-skola-p%C3%A5-hisingen-1.67409003

  Var det inte Pernilla Wahlgren som körde bil med sonen Theo på taket och la ut på sin blogg?

   Jo men det var på en privat grusväg typ och om jag inte minns fel så blev det en del skällkommentarer på henne för det tilltaget.

  Kanske är jag bara norrlänning men jag ser verkligen inte problemet här? När jag gick på dagis slängde dom upp barnen på ett flak bakom en traktor och gav sig ut på vägarna när vi skulle på större utflykter. Inte hade vi hjälm och bälte inte, men så vitt jag vet var detta inget som någonsin ifrågasattes. Vi barn älskade det!

  Finns en dokumentär om en förskola i Danmark där barnen klättrar upp i träd. 🤣
  https://youtu.be/Jkiij9dJfcw
  Programledaren ser lite nervös ut 🤣😅

  Men snälla. De tuffar i krypfart på en grusväg.

  Varje midsommar kör lokala hembygdsföreningen runt en massa barn på släpet till gräsklipparen. 20kr per barn. De brukar få in över 3000kr, ganska många bälteslösanoskyddade barn.

   Det var höjdpunkten när man var barn.

  Men vad är det för folk som går igång så starkt på något sånt här??
  Jag är tidig 90-talist, om ålder spelar roll i sammanhanget, har åkt släp bakom farfars traktor, satt i grusskopan på vägen tillbaka till gården när jag var med och lagade grushålor i vägen.
  Hoppade i höet i vårt stall – från loftet och ut på en kärra med hö. Det var väl ändå några meter högt och sen ytterligare några meter i längd. Bara en sån sak, får barn ens hoppa och leka i hö idag?

  Tycker synd om dagens barn som är så hårt hållna, allt är farligt…

   Jag är född precis vid millennieskiftet och har precis samma bild av barndomen som du. Minns att jag fick städa balkarna i min träningshall ibland just för att jag var lite yngre och därmed lätt att kasta. Det måste ha varit en 6-7 meter över stenhårt golv som man klättrade runt och dammade. Det var inga konstigheter med det.

  Men gud! BFD! Hört talas om sköt dej själv och skit i andra. Dom där ungarna såg inte ut att vara i någon som helst fara, och alla ni gnällare älskar helt enkelt att gnälla på allt som andra gör olika från vad ni själva gör. 😂

   Fast sköt dig själv och sprid inte till andra kanske vore en bra grej göra ibland.

  Hade det inte varit med en bebis, utan vuxen i släpet och det faktum att de inte hade hjälmar hade jag varit ok. Nu är det bara ren idioti.

  Jag och mina barndomskompisar (födda 82) åkte i traktorskopan när den var upphissad på max när vi var liten på det glada 80talet.
  Inte hade vi nån hjälm på oss, jag har aldrig ens ägt en cykelhjälm själv tror jag.

  Så länge det inte går snabbt och ungarna är stilla ser jag inga problem med det

   Jag har länge tyckt och tycker den där Helene torsgården är så himla fejk. Allt ska visas från den bästa sidan hela tiden. Allt ska se så satans perfekt ut. Barnen i Bullerbyn look A like. Finns ingenting med henne som är genuint. Hon klagar över hur jobbigt allt är. Flåsar och ska vara så trött jämt. På snudden till utbränd hela tiden. För just utbrändhet är något väldigt trendigt inom influenser/youtuber världen, lägg till lite generell ångest på det också. Så man bäddar får man ligga kan jag tycka. Skaffar du tre ungar, ett hus som du total renoverar, skaffar sommartorp, lägg till tusen djur och drömmer om ett självförsörjande odlande osv osv. Vad förväntade du dig? Att allt skulle sköta sig självt och du kunde sitta i skuggan o slappa?
   En annan aspekt man kan fundera på är att Helen tjänar enorma pengar på att exponera sina väldigt små barn. Hon visar upp sitt så kallade fejk liv på en youtube kanal och diverse instagram, har hon TikTok också? Tycker att det är väldigt konstigt sätt att försörja sig på. Och ja, jag är mossig det står jag för.

    Hon klagar inte på att hon är trött, hon är öppen med hur verkligheten är…hennes sätt att försörja sig på är inte konstigare än någon annan influencers sätt.

     Många influencers har inte barn eller exponerar inte dem i samma utsträckning som helen. De skymmer ansiktet på dem etc. Helen tjänar enorma summor på sina barns bekostnad. Vi vet så mycket om hennes barn att det är skrämmande. De förtjänar ett privatliv,sen när de är stora nog bör de få välja själva. Men nu har hon bara använt dem för att tjäna pengar, för vem hade kollat på kanalen i lika stor utsträckning om helen bara filmade sig själv?
     Hon har väl redan haft problem med en stalker, vore väldigt lätt för en sådan idiot att igen åka till hennes trakter och vänta på Selma utanför skolan. Han vet ju redan allt om henne och vad alla heter och vad de brukar göra på dagarna så det är lätt att lura med sig ett barn när barnet hör att man pratar om henne/hennes familj som att man känner dem. Till och med djuren vid namn osv…väldigt lätt att göra det personligt när man pratar med ett barn. Det är sånt som jag reagerar mycket på eftersom man utsätter sitt barn för ren fara. Stora influencers som kenza,löwengrip osv skyddar sina barn. Helens barn vet vi allt om, skrämmande

      Titta inte då.

    Tänk vad olika uppfattningar vi kan ha om folk.
    Jag ser Helen som otroligt tydlig med att visa upp verkligheten. Hon är trött, utbränd, har ångest, är pigg, glad, ledsen, sprallig, lugnare, ja hon är en vanlig människa med flera känslor som alla får plats i videosarna. Barnen går ibland med Bullerbynkläder och ibland med rufsigt hår och smutsiga kinder, dom är barn! Ibland rena och ibland skitiga, inga konstigheter.

    Älskar att hon pratar öppet om ångest och tja allt hon pratar om!

     Eller hur!

  Moralpaniken i det häar landet alltså… 🫠

  Jag hade nog inte satt en tvååring utan en vuxen bak på ett släp så, mest för att mina barn ibland var oberäkneliga när de var runt 2 år. Saker kan snabbt hända med små barn som inte har konsekvenstänk kring vad som kan hända om man t ex ställer sig upp i ett fordon som rör sig. Men deras barn kanske är mer stilla och lugna än mina 😆

  Grattis till ditt töntigaste inlägg

  Nu får det väl ändå vara bra! Dom åker mellan grannarna på landet och dom åker sakta, hur är det med studentflaken? Ska vi sätta på dom cykelhjälm också! Jag hade inte sagt nåt om dom åkt på motorvägen men dom åker ute på landet i typ 20 km i timmen Max 🙈

  Snacka om att vilja starta något..?
  Jag uppskattar många inlägg som publiceras här, men detta.. Nej.
  Kan vara för att jag har haft liknande uppväxt som dessa barn. Det där är livet!
  Och man åker ALDRIG fort. De gör illa sig mer på en cykel

  Vad ska hända? Ska släpet trilla i typ 10km/h? I så fall kan jag garantera att de där barnen lever mer riskfyllt när de leker på en vanlig klätterställning.

  Är född -64, allt vi fick och gjorde under min uppväxt, skulle förmodligen anmälts i dagens läge. Som flera skrivit; man åkte hölass i 100 knyck, man hoppade från tak, klättrade på dom där klätterställningarna i järn som stod på asfalt, gungade så högt att man nästan snurrade runt, gick på isarna utan vuxna, hoppade från lägre broar ner i vatten, cyklade mitt i stan i full fart när det var rödljus och utan hjälm (var odödlig tyckte man), jag bodde på 5:e våningen och satt alltid i fönstret och dinglade med ena benet utanför och tittade ner på folklivet. Visst, vissa saker är helt förkastliga, och Jag försvarar inte detta nu, bara att det såg ut så då, och att vi någonstans hade ett ”friare och kanske lite roligare”(?) liv…och en himla tur.Hoppas ni förstår vad jag menar, utan att jag förskönar detta allt för mycket. Har dock haft mina egna barn under större uppsikt kanske är bäst att tillägga.

  Ni som anmärker måste haft ek riktigt tråkig uppväxt. Sa era föräldrar åt er att ha arm/knäskydd och hjälm på er när ni sparng runt ute och lekte. Man kan ramla och göra sig illa.

  Men snälla rara. Detta inlägg är verkligen ren och skär bullshit. Jag är uppvuxen på landet och har åkt hölass, vagn, skopa på traktor och på vintern åkte vi pulka bakom traktorn. Självklart finns det en risk i detta men det gjordes under kontrollerade former på SMÅ grusvägar ute på landet. Det är saker som jag som barn minns gjorde mig pirrig och lycklig. Vuxna personer som la ner tid och gjorde något för oss barn!! Minnen jag ser tillbaka på idag och blir varm av. Torsgårdens gör allt för sina barn, finns inget med samma barnfokus. Det går dessutom i snigelfart?!?!

  En annan fick åka i upphissad skopa på traktorn med pappa 🤣 och dom åker jättesakta, Oskar kör och Helen har koll på barnen och filmar med en till fyrhjuling bakom som har koll oxå. Vem klagar när det åkes häst och vagn på vanlig väg med fullt i ungar på?

  Well, inte prick exakt samma som att köra bil med obältade barn eller med barn i knät kanske. Det där ser inte farligt ut, barnen sitter still och de kör långsamt på en grusväg. Säkert inte lagligt, säkert dumt att visa upp på instagram, men risken för skador måste väl anses väldigt låg ändå. mvh lanis

  Kan inte du beskriva för mig vad som är farligt med att barnen sitter såhär? Att dom slår i huvudet? -det verkar inte vara någon större risk med alla kuddar. Att dom trillar ut? – dom sitter ner och ställer sig någon upp så stannar nog föräldrarna. Att dom krockar? – med vem, hur? Det är inga andra där.

  Jag ser inte hur detta skulle vara farligare än att sitta bakom en förälder på cykel eller att åka i en bil? Bara för att det är ovanligt att se så betyder det inte att det är farligt.

  Det enda idiotiska jag ser här är detta blogginlägg. Helene utsätter inte sina barn för livsfara. Snälla nån, höna av en fjäder.

  Har fått känslan av att Helen verkligen inte kan hantera kritik? Varje gång jag läst något liknande i hennes kommentarer raderas det fort. Som när vissa påpekade att buren till hennes hamster inte var riktigt safe och förklarade varför, kommentarerna togs bort snabbt och hon åtgärdade inte själva problemet 😅

   Jag som inte alls har hängt med…
   Vad är det som är galet med hamsterburen?

  Så himla härligt det ser ut! Hade lätt velat åka så där själv. Jag tycker inte att det är idiotiskt att publicera på instagram. Ser ju harmlöst ut.

  Snälla nån, kan du inte göra något bättre med din tid än att kritisera och dra ner andra! Hoppas verkligen att du lär dig uppmuntra och sprida kärlek istället för trams!
  Det är ju underbart att hennes barn får en så fin uppväxt!

  Har du aldrig varit på ett traditionellt midsommarfirande och åkt 20pers i en hökärra efter en traktor? Tagit studenten och åkt flak, varit på guidad tur i släp efter snöskoter, åkt häst och vagn i full galopp? Dessa saker är väl ändå mycket farligare men det gör vi ju ändå Tror bara att det kan vara stadsbor som ens reagerar på detta då det typ är standard på landet🤷🏼‍♀️

  Här tycker jag verkligen man gör en höna av en fjäder. Det handlar om att se helheten. Hade man gjort så i stan? Nej. Men här, är omständigheterna annorlunda. Långsamt, nerbäddat, ingen trafik. Ser bara ett mysigt barndomsminne som barnen kommer älska i framtiden när de ser tillbaka på tiden som barn!

  Känns typ som att lantisar fattar detta, men att det kanske är storstadsbor som klagar? Ni stadsbor – har ni alltid hjälm när ni åker voi? Det är faaaarligt att åka utan! 😉

  nej, jag tycker nog detta är rätt oskyldigt faktiskt. lyft hellre problematiken med att influencers (inklusive Helen) sätter sina barn i framåtvända bilbarnstolar för tidigt. det är mer problematiskt än att åka fyrhjuling kan jag tycka. det värsta är att gör en influencer på ett sätt så följer resten strömmen. att vända ett barn vid 4 års ålder kan vara dödligt vid en krock då deras kroppar inte är helt utvecklade för att klara en krock framåtvända. ALLA sitter säkrast bakåtvänt och framförallt barn bör sitta bakåtvänt så länge som möjligt. SNÄLLA! du med en stor plattform, sprid hellre detta ordet så folk lär sig. lägg fokus på rätt ställe.

   WORD! Blir mörkrädd över hur många som vänder sina barn för tidigt! Bakåtvänt räddar liv, när ska folk förstå!?

  Det enda jag reagerade över är att det kanske inte är lagligt. Jag tror att man behöver tillstånd för att skjutsa folk i släp om man ens får göra det med en fyrhjuling. Traktorer som ska skjutsa studenter behöver söka tillstånd för detta.
  Dessutom är det lag på att ha hjälm på sig när man kör/åker fyrhjuling. Så ur den synpunkten är det kanske lite korkat att lägga ut på nätet.

  Men farligt? Njä. Dom kör jättesakta och på en jätteliten väg. Det är farligare för barnen att cykla.

  Det här kan ju inte jämföras med att filma sin fortkörning eller åka på e4an med barnen utan bilbarnstol/felmonterad bilbarnstol?! Dom åker på en liten grusväg/skogsväg till sin granne i låg fart. Känns som att personer som reagerar på det här är typiska stadsbor 🙈

  Det är ju inte ens hon som kör, utan Oskar kör och Helen sitter bakom för att ha koll på barnen?
  Plus att dom kör typ snigelfart?
  Detta inlägget var så onödigt och överdrivet.

  Snacka om att göra en höna av en fjäder!
  Det är säkrare att krypköra mellan gårdsvägar än att cykla inne i centrum med barnen i cykelsits. Dessutom är det väl inte ens Helen som kör..?! Vem åkte inte hölass som barn…. Utan hjälm dessutom. Detta inlägget är bara 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  Äntligen någon mer som reagerar på Torsgården. Umgås endast med sina barn när det är dags för att filma till vloggar, hur har de annars tid att själva renovera hela gården? Men hon är smart, Oskar behöver inte jobba och de kan renovera och roar sig tack vare alla som köper allt hon gör reklam för.

   Du har mycket tid att lägga på andras liv antagligen för du inte har något eget. Att ni troll orkar hålla på alltså 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.