Lady Dahmer om inlägget med Heidi Klum

Läs det här inlägget först. 

Lady Dahmer har publicerat määäääängder med inlägg på Instastory där hon bemöter en del av de kommentarer som ramlade in under inlägget där jag tog upp hur Heidi Klum och hennes dotter Leni gör avklädda omslag tillsammans.
Jag kunde omöjligt ta med dem alla, utan har valt ut de inlägg där hon bemöter faktiska kommentarer från inlägget.
Efter att jag skärmdumpa en del av det så såg det ut så här, så ni förstår kanske att jag inte kunde ta med varenda bild i det här inlägget.
Om du rappar på så borde du hitta klicka dig igenom dem alla innan de försvinner.

Vad tycker ni om LDs resonemang och de ”åsikter” man anklagar henne för och som hon dementerar här? 

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker hon verkar lite manisk.

  Hon missar ju helt poängen ?‍♀️

   Vad för poäng missar hon?

    Att inte visa sina barn våld handlar ju om att ta föräldraansvar, vilket hon sedan srkiver om att vi i Sverige inte gör. Hon kallar sig feminist men vill ha auktoritärt föräldraskap – vilket inte gynnar/hjälper barn framåt på något sätt.

    Riktigt läskig attityd och hon blandar ju helt äpplen och päron.

     Är det nån som blandar äpplen och päron hej vilt är det ju du. Feminism och föräldraskap är inte samma sak?

   Ja, och avslutar ranten med printscreen från Ninja att alla som tycker ngt är idioter och att vi inte känner dem. Så skulle nog Leni skriva till LD oxå om hon läste hur hemsk mamma hon tycker Heidi är. Kritiserar man andra får man tåla det tillbaka.

  Ang film listan. Självklart är det föräldern som avgör vilka filmer barnen skall se men varför är det inga barnfilmer i listan?

   Låter sjukt tråkigt att bara föräldern ska bestämma film. Att förälder har veto, absolut, för att det inte ska bli opassande filmer. Men man kan ju t.ex. rotera vem som bestämmer eller något.

    Hon skrev ju att barnen älskar det?

     Dom vet ju inget annat.

      Nej för de är ju uppväxta i en grotta och träffar aldrig andra barn eller familjer. När jag växte upp så brukade min mamma hyra hem film varje fredag. Hon valde film. Bör jag be henne be om ursäkt för detta fruktansvärda övergrepp? Hon köpte också hem pizza då. UTAN att fråga mig om jag ville ha pizza eller vilken sort. VARJE FREDAG!!!! Behöver jag ringa en terapeut nu?

       LD….?
       ”Kurre….”

        Ja för om man inte håller med nån eller försvarar ld så är man automatiskt ld eller nån av hennes polare.

        Så uppenbart. ? Just att skriva med VERSALER och en massa tecken!!!!????

       Ja det verkar faktiskt inte bättre än att du får ringa det där samtalet.

   Jag orkade inte läsa igenom allt, men hon verkar inte skriva nåt om att hon aktivt väljer att låta barnen se skräck- och våldsfilmer, enligt en kommentar.

   Kanske för att hennes barn är tretton och femton? Vem fan tittade på barnfilmer i den åldern???

   12 years a slave stängde jag själv av när jag såg den för att den var så mörk och vidrig. Och då var jag ändå 30+. Fyfan hade haft mardrömmar resten av mitt liv om jag såg den som liten.

  Är det slut igen mellan Louie och Maggan tro?

   Undrar också! Tror att Maggan Graaf och vi som undrar börjar bli för gamla för den här bloggen, ingen bryr sig ?

  Observerar att den kommentar hon valde att INTE bemöta är den om att hon skrivit om att hennes dotter är ful och hennes son vacker.

   Det kan jag i och för sig förstå, något så uppenbart dumt och elakt behöver inte bemötas och ges uppmärksamhet. Skulle någon skriva så om mina (hypotetiska, jag är barnfri) barn skulle jag se till att mina barn vet att jag tycker dom är lika fina men jag skulle inte lyfta upp kommentaren och starta någon debatt om mina barns utseende.

    Oj misstolkade, trodde någon här skrivit det men om hon själv skrivit det? Hjälp det är ju hemskt.

    Men det är ju inte sant. Att hon skrivit att dottern skulle vara ful och sonen fin. Som om hon gjort någon sorts jämförelse. Alltså jag är inte LDs största fan, långt ifrån men det måste ju rimligtvis finnas saker hon FAKTISKT sagt som man kan kritisera och bemöta istället för att skriva ut lögner om man nu vill diskutera henne och hennes val som förälder.

   När skrev hon det? Vilken vidrig mamma

   Har hon skrivit så?? fyfn

   Hon bemötte inte heller kommentaren om att hon tycker tjocka är finare än smala, alltså att hon tillhör gruppen som ställer olika kroppsformer mot varandra med värderingar vad som är finare och fulare.

   Ja för att hon förmodligen aldrig skrivit det. Det var ju nån som sa det men inga belägg kunde visas upp. Så varför ska hon lägga ut det där barnen kan se?

    Lades ju i en tidigare tråd upp en länk till ett ld-blogginlägg där hon säger just det, att N inte är särskilt söt.

     Hon skrev att dottern är fantastiskt fin men att hon inte är docksöt eller prinsessöt som de andra flickorna.

      Ok LD. Ok

  Att hon orkar!
  Hon brukar alltid bli manisk kring något. Är det inte tjafs/bråk med någon influenser/feminist så är det något annat.
  Jag skulle aldrig orka!

   Jag skulle aldrig våga vara vän med någon som tar femtioelva skärmklipp konstant, vad jag förstått utifrån hennes senaste SoMe-bråk har hon ju ett bankfack fullt inför varje nytt bråk.

    Har du nånsin sett henne hänga ut en vän? Varför tror du att hon behandlar sina vänner som random haters på Instagram?

  Hur tror hon att någon kan vara intresserad av att läsa 10 stories om detta?

   Skulle vara 10+. Hon överproducerat alltid stories när hon ska berätta nåt eller bemöta,

  Tycker det är positivt & modigt när influencers ger sig in hit och bemöter 🙂 Det händer ju så sällan så tänker det är trevligt med tvåsidig kommunikation.

  Tycker hon är manisk och obehaglig

  Hon bemötte inte heller kommentaren om att hon tycker tjocka är finare än smala, alltså att hon tillhör gruppen som ställer olika kroppsformer mot varandra med värderingar vad som är finare och fulare.

   Du hittade ingen mindre fiol att spela på?

  Stackars barn. Tänk att bli påprackad med politik, sexualitet, genderflum från att man föds hela ens barndom. Kan barn bara få va barn och inte behöva ta så stor del av vuxnas värld? Barndomen går så fort. Tycker allt hon skriver/står för passar bättre för äldre tonåringar..

   Hon är ju en sån motståndarsidan gärna använder sig av ist… rena skräckexemplet på feminism, genus, lika rättigheter mm.

   Barn blir påprackad vuxnas värderingar hela tiden. Från föräldrar, skolan, tv, omvärlden. Tror du att barn skyddas för att du som förälder skiter i att prata om viktiga saker med dem?

    Finns ju olika sätt att göra detta på, oavsett vilket sida man håller med. Att vara öppen för att barnen får skapa egna åsikter också.
    Barn har också rätt att fredas från massa påtryckningar hemifrån, och bara få vara barn den korta tid man är det.

     Vilka påtryckningar är ok? Var går gränsen för uppfostran? Varför tror du att LD inte låter barnen skapa egna åsikter? Varför tror du att de utsätts för ”påtryckningar”? Eller är du så ovan vid att föräldrar samtalar om politiska frågor med sina barn att du tror det är hjärntvätt. Kan säga att de barn jag träffat vars föräldrar pratar mycket med dem om sakernas tillstånd också är de som är bäst på att förstå och ifrågasätta samhällets sanningar.

      ”Jag prackar på dem mina värderingar KONSTANT”

      Men du kanske missade läsa den biten?

       Vi har ju förstått att denna Kurre försvarar allt LD skriver så..

        Det är LD, tveklöst

         ?

   Jag håller helt med. Hon är blind för sina egna fel och brister som förälder. När hon kritiserar Heidi Klum och får mothugg går hon i försvar direkt. Kära Lady D – du har exponerat dina barn sönder och samman på internet i tio år och styr deras preferenser med järnhand och dom kommer garanterat att göra revolt i framtiden! Och

    …styr man sina barn på det sättet att man hela tiden ska påtala vad som är rätt och fel (med ett inkonsekvent och obegripligt regelverk typ ”tjejer får inte ha klänning men det är helt ok med byxor, våldsfilmer är ok men absolut inte dokusåpor, kvinnor ska vara självständiga men mamma är hemmafru och ekonomiskt beroende av pappa, att vara vacker är helt irrelevant men det är viktigt att påpeka att dottern är ful och sonen snygg” så skapar man osäkra och förvirrade barn som får svårt för att hitta sig sin egen plats i världen.

     Tycker inte att hennes barn verkar vare sig förvirrade eller osäkra? Eller att de inte får välja vad de ska göra eller tycka? Med tanke på att hon exponerar dem så extremt så kanske du kan förklara vad du sett som får dig att utgå från dett.

   är det inte då kidsen blir ickebinära trans, add, emo
   ?
   låt dom slippa genusskiten och ge dom bara kärlek och en bra skolgång ❤️

   Barn inom normfamiljer tar del av exakt alla sakerna du just nämnde. Den enda skillnaden är att sakerna är inom normen och därför anses det inte stötande eller som någon ”flum”-grej. Blir du lika provocerad av: Att höra tonåringar som konfirmeras, där de uppmuntras till ett heterosexuellt liv och familjebildning? Barn som kläs enligt en könsroll som normen har godkänt? Heterosexuella vuxna som är runt barn och som håller varandras händer och kramas? Heterosexuella par som bildar familj och pratar öppet om att det väntas syskon eller att man planerar inför att det ska bli syskon?

   Snacka om att öppet inkludera barn i ens sexualitet! Men det är så normaliserat att jäkligt få reflekterar över att det där är sådant barn får höra från förskoleåldern och ännu tidigare.

   Ditt problem är snarare att du inte riktigt tål att alla inte är inom normen. Det är inte sexualiteten som skaver för din del och att barn vet det som ingår i normen, utan det du visar på i din kommentar är sitt förakt för de som är utanför normen.

   Vad rör det dig egentligen? Hade du varit mindre jagsvag, hade du kunnat tolerera att alla är olika.

  Så svarta och tjocka är ”överlägsna på många sätt”? Fräscht

  Hon verkar inte ha något liv som har tid och ork att sitta och älta vad folk här inne har skrivit på sin story.
  Har för mig att filmlistan även består av Djurkyrkogården,Motorsågsmasskern och När lammen tystnar samt diverse andra väldigt otäcka och blodiga och våldsamma filmer. De här filmvisningarna för barnen har hon hållit på med i flera år så det handlar inte om hur gamla de är idag.

   Hon kanske vill att de ska dela mammas intresse för seriemördare.
   https://www.expressen.se/nyheter/svenska-natashjas-brev-till-mordaren-i-netflix-serien/

  Tål inte LD
  Aldrig konsekvent eller en smula ödmjuk.
  Gapar och håller på i sin maniska iver på att bli sedd och uppmärksammad.

  Ett budskap blir riktigt urvattnat efter så mycket dribblande med text och chansen att hon kan påverka NÅGON (förutom Kurre då) att hålla med henne är minimal.
  Hon motarbetar sig själv helt enkelt.

  Ordbajseri, och nej, jag orkade inte läsa allt men vet hur hon rantar runt så det är väl Same shit different Day.

  Kalla mig gärna fyrkantig och konservativ, men jag har eventuellt lite svårt att fatta att man uppfostrar sina barn enligt devisen IFRÅGASÄTTA ALLT OCH ALLA. Tänker att smidighet och samarbetsförmåga blir rätt halvdan då

  Jag brukar ofta gilla LD, men här finns det verkligen inte mycket jag kan hålla med om. Jag tycker hon har spårat lite den senaste tiden.

  Att Bente Schramm säljer merch och barnkläder med ordet ”reet” (förkortning av retard) och ingen verkar reagera??? Överdriver jag som tycker det är sjukt? Och nej det betyder inget annat, hon har själv sagt vad det står för

  Jag älskar ändå att hon börjat prata om ”agerande och inte kropp”, när hela agerandet hon kritiserade var just exponering av en smal kropp. Uppenbart är det något som skaver när hon måste hänga ut bloggbevaknings kommentarer i sin story.

   Skrev hon nåt om smala kroppar? Var kritiken riktas mot heidis smala kropp?

  Hon är lika manisk som Booken. Hon har något lite mer att säga dock men när det gäller den oproportionerliga intensiteten är det samma skrot och korn. Har de också det gemensamt att de inte yrkesarbetar eller har LD ett jobb nuförtiden?

   Ja hon börjar bli som Anna Book med skillnaden att AB ändå verkar ha ett liv utanför Instagram.

  Jag tror risken med att vara hemmafru och aktiv på Instagram är just att man börjar exponera sina barn istället för det egna liv man inte har.

  Ändå komiskt att hon skryter om att hon inte gör samarbeten när hennes man är mångmiljonär och har försörjt henne i flera år medan hon enbart shoppat och gjort som hon velat ?

  Kan vi ta en tyst minut för ”rättskompass” ? ?

  LD.
  Följde henne en gång i tiden. Men inte nu.
  Hon ”skriker högst” och har en välsmord mun.
  Men hon ska alltid ha rätt.. Och ajajaj om du säger emot! Har du inte en likadan rapp svada så kör hon över dig. Du kan skriva tills fingrarna kroknar, hon VET MINSANN BÄST för hon ”kan minsann allt om feminism, tjocka kroppar, smala kroppar, med mera. Ödmjukhet är väl det si och så med. Iallafall på sociala medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.