Bianca Ingrosso letar sommarställe

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Hej, jag har en önskan.
Är det någon där ute som sitter på ett otroligt idylliskt sommarställe som ni vet är till salu, i Sverige så… In i min dm. // Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso letar efter ett idylliskt sommarställe att köpa i Sverige och ber sina följare skriva till henne, om de har några tips.
Jag får känslan av att Bianca kanske inte varit på tårna vad gäller att fira midsommar och att hon och vännerna inte har någonstans att vara, och att Bianca löser det genom att helt enkelt köpa ett istället.
I brist på framförhållning går det allra mesta att lösa med pengar. 😉

Jag tror att för rätt pengar så kan Bianca förmodligen hyra vilket hus hon vill över midsommar, men kanske är det är så att hon faktisk vill köpa ett sommarhus i Sverige?
Den nyproducerade lägenheten på Mallorca, som hon köpte 2021 och som skulle varit klar 2022, verkar dröja, och vem skulle inte vilja ha ett drömmigt sommarställe i Sverige, knappt utan något maxtak för pris att tala om?

Så länge jag slipper regn så kan jag fira midsommar hur och var som helst. Bara inte regn.
Tack på förhand till vädergudarna.

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hehe. Som sommarstugeägare så vet jag att bryggan ska tjäras, altanen slipas, slyn röjas. Vindskivorna bytas. Gräset klippas och rabatter rensas. Pollen städas. I Sverige med dess olika väderskiftningar. In och ut med altanmöbler. Bianca lär inte bli sysslolös. 🙂

   Det kommer hon nog outsourca.

    Är ju ändå en hel del att hålla koll på, alltså om man anlitar någon så är det ju alltid lite jobb med det också. Men hon kanske skaffar en sommarstuge-manager som tar hand om allt sånt, kollar till stället, ser till att allt står redo när de kommer dit, anlitar lämpligt folk etc

     Jag tror nog hon klarar av att äga en sommarstuga ?

      Haha ja alltså hon verkar ju ha många järn i elden och tror inte att hon skulle ha problem att fixa det. Menar bara att även om man tar in tjänster till all skötsel så krävs det ju jobb från en själv ändå att hålla koll = tar en del tid även om någon annan ex rent praktiskt tjärar bryggan.

   Tror hon inte kommer göra det slitgörat själv ?

   Min svärmor har en sommarstuga och outsourcar det mesta av grovgörat till hantverkare. Man behöver inte göra allt själv. Speciellt inte om man har pengar.

   Hehe. Som sommarstugeägare gör jag i stort sett ingenting av det du räknar upp. Rensat rabatter när jag känner för det men oftast inte.

    Hehe. Som villaägare gör jag som du ?

  Eller så kan hon själv slajda in på Hemnet? Det finns ingen hejd på vad som ska serveras och lösas på tre röda för dessa typer.

   Många fastigheter ligger inte ute på hemnet, speciellt i den övre prisklassen. Tror Bianca jag större framgång att annonsera på insta än att kolla hemnet.

    Finns hur mycket fritidshus som helst på hemnet.

     Finns massor på hemnet ja och har säkert tittat där. Men finns även massor som inte ligger ute så är ju ingen dum idé att fråga 🙂

      Tror du verkligen att hennes följare, fjortisarna och sjukpensionerade tanter 50 + som är hennes primära målgrupp kan tipsa om lyxa sommarhus?

       Tror ju absolut inte dom flesta kan göra det, men räcker ju att det finns en som lyckas tipsa om det rätta huset 🙂 tråkig syn du har på hennes följare, finns säkert folk med mycket pengar som följer henne också.

        Och kan ju vara en annan influencer som tipsar 🙂 finns ju massa kändisar/influncers osv med pengar som följer henne

     Men verkar ju inte vara ett vanligt litet fritidshus som hon är ute efter, så tror många av dom som ligger ute går bort.

      Hon ville väl ha ett idylliskt sommarställe, inte en stor herrgård. När jag hör idylliskt sommarställe är det Falu rödfärg, brygga och kakelugn. Finns massor på hemmet.

       Haha vad det innebär för människor kan ju ha olika definitioner ?

    Oavsett har hon väl råd att anlita någon för att leta åt henne ? bättre än att skriva på sociala medier

     Content!! ?

  Ot. Men T**ngel*nn på insta. Har inte Simons ig i profilen och inga bilder på hnm heller. Plus att hon på senaste tagit ”avklädda” bilder. Så är det slut nu?

   Tror inte de gjort slut. Han la ju upp en story från deras säng igår att de behövde en ny serie, och de kommenterar varandras bilder med ”finaste” och ”du är finast ?” osv.

   Hahaha varför löste jag tegnell och tänkte vad i är han bb material

  Du snackar goja, dom firar väl alltid midsommar i Lagnö hela klanen

   Bianca kanske vill fira med vänner i år?

   Ja det gör dem, ser så underbart ut, men Bianca drog vidare till vänner på fest senare förra året och det gör hon väl troligtvis i år också. Kanske är det till midsommarfirande hon vill ha ett idylliskt ställe men tveksamt, tror knappast ett husköp går så fort, det är en vecka till midsommmar liksom, och det är verkligen hög tid att leta sommarhus nu om hon tänkt vara där denna sommar.

  Haha alltså det är kul när du skämtar lite lagom men att skriva ett helt inlägg om att Bianca ska köpa sommarhus pga de vill ha ett hus att fira midsommar i om ca 1,5 vecka blir lite löjligt och tråkigt

  Tänker på hur hennes pappa sa att hon har så mycket pengar att hon aldrig mer behöver jobba…men att det inte ger en lycka.
  Han sa, tänk att aldrig behöva längta efter något, kämpa för något, det är bara att ta det man vill osv..
  Tänker ofta på det. det är så lyxigt och glassigt hela tiden, att jag tror man blir känslodöd tillslut.
  Jag blir känslodöd av att titta på hennes reels. Sen måste jag säga att hon är grym i det hon gör. Såg Biancas Imperium, och den tjejen sliter för allt hon gör. Imponerad!

   Ja men så är det ju. Och när man har (eller kan köpa sig) allt i världen infinner sig en tomhet och en desperation (och kanske t.o.m. depression) när man, trots det, inser att man inte är lycklig.

    Jag reflekterade samma sak när rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard pågick, och allt som kom fram där. Herrejävlar vilket liv och typ misär trots alla pengar i världen. Man har liksom hus efter hus i olika länder där man typ aldrig är, och när man är så trashar man stället och knarkar och super bort tiden. Kul semester liksom… Som att ingenting längre betyder någonting. Man njuter inte eller ens uppskattar det man har. Då måste man ändå vara jävligt tom inombords.

     Tänkte samma. Framgångsrika, vackra och rika människor som utåt sett verkar leva drömliv på en räkmacka. Och så är det bara misär, misshandel och bajs i sängen. Fy fan.

      Fadt det kan ju vara så en kort period i deras liv. Jonny är ju med i filmer igen.

       Hela deras relation verkade se ut så från början till slut. Och det är förstås ingenting som hindrar en världskänd skådespelare från att jobba och knarka samtidigt, eller ha vilket misär som helst hemma. Som jag uppfattade det så fixades det fram knark på olika filminspelningar runt om i världen för att hålla Depp up and running så att säga. Lyckas en läkare i Skåne vara en läkare och knarkare samtidigt så lär en skådespelare också lyckas. Alltså pengar i överflöd utan någon större prestation verkar inte vara helt hälsosamt i längden.

        Finns ju oändligt många andra värden i livet än pengar, sedan är det förstås individuellt hur en stor förmögenhet påverkar människor och hur väl man klarar av att hantera den friheten, men tror långt ifrån alla ekonomiskt oberoende människor är så olyckliga och har så tomma och betydelselösa liv som ofta görs gällande, även om det förstås finns otaliga exempel så betvivlar jag att denna procent på något sätt skulle vara oproportionerligt högre än procenten bland grupper med begränsade ekonomiska förutsättningar.

      vad jag känner mig glad över min helt okej lön och rätt snygga utseende nu! Så skönt.

     Tänker ibland på den där Tetra Pak-arvtagaren. Nånting Rausing. Han och hans fru levde i London och pundade så hårt att hon dog av en överdos och han var så väck att han stängde in hennes kropp i ett rum och bara lät den ligga…. typ obegränsat med rikedom och detta är vad de väljer att göra av den? (Och ja, att börja knarka är ett val)

      Ja, fy fn. Han lät henne ligga där i veckor, medans han knarkade vidare. Tänk stanken, misären att leva så, du har obegränsat med pengar, men väljer den vägen. Obegripligt.

      Finns ju människor som lever ur hand i mun med missbruksproblem och psykiska problem som följd, men ändå aldrig skulle sjunka till en sån bottennivå. Tror det är riktigt ohälsosamt mentalt att vara ekonomiskt oberoende (på den nivån) Väldigt lätt att tappa greppet om verkligheten, vad som betyder något egentligen. Sen blir det säkert problematiskt med vänner, partners osv.som inte har samma ekonomiska förutsättningar, du vet kanske inte om de är verkliga vänner, golddiggers eller är ute efter något, sådana människor brukar ju dras som flugor till skit när de sniffar pengar el någon de kan dra nytta av.

      Men sånt händer ju även fattiga människor

       Det gör det givetvis, men kanske mer märkligt att tappa det så fatalt, med de förutsättningarna tex. Rausing besitter. Större skäl att gå ner sig fullständigt om man kämpar, är marginaliserad och inte har några utsikter i livet att tala om alls.

   Klart det finns saker man kan längta efter ? Kärlek barn en nära vän ett samtal en bekräftelse,
   Någon att hänga med i sommarstugan ?

    Ja men exakt, finns ju oändligt många andra värden i livet än pengar, sedan är det förstås individuellt hur en stor förmögenhet påverkar människor och hur väl man klarar av att hantera den friheten, men tror långt ifrån alla ekonomiskt oberoende människor är så olyckliga och har så tomma och betydelselösa liv som ofta görs gällande, även om det förstås finns otaliga exempel så betvivlar jag att denna procent på något sätt skulle vara oproportionerligt högre än procenten bland grupper med begränsade ekonomiska förutsättningar.

   Håller med dig i det första du skriver, finns inte så mycket att glädjas över till slut när man liksom kan köpa allt och få allt, men sen är det ju ofta så att framgångsrika människor får problem på ett eller annat sätt för de tappar fotfästet liksom, särskilt om de fått en snabb stor förmögenhet eller fort ett stort kändisskap. Däremot förstår jag inte folk som säger att hon sliter och är så grym i allt – vad är det som är så grymt i det hon gör? Det är väl liksom inte hon som designar smycken t.ex, tror det enda hon gör i det företaget är att fotas och marknadsföra på sin insta. Sliter gör hon väl inte direkt, hon behöver ju inte slita ihjäl sig direkt utan tjänar lätta pengar. Hon sliter ju inte mer än andra så det där förstår jag inte riktigt. Tycker snarare att hon är väldigt lyckligt lottad.

  Låt mig få satsa en slant på att stuga kommer införskaffas och att kanal 5/Discovery kommer att göra en hel renoveringsserie där att kommer sponsras, bekostas och dokumenteras. Dvs mer klirr i kassan

   Åsa Ingrosso inreder varenda vrå med möbler från Tinted Objects. Inte för reklam, utan bara för att deras produkter är omg to die for Biancas absoluta favorit någonsin.

   Ge dem inga idéer nu 😉 men det skulle inte förvåna. Gör de en serie redan nu kanske om renoveringen av stora lägenheten, så det är därför det dragits igång. Ska hon bo där ensam sen är det tänkt, och hundarna förstås? Skulle bara kännas konstigt att bo så stort ensam hur fint, lyxigt och flådigt det än var, ensamt liksom, fast hon kommer väl oftast ha vänner och familj som sover över.

  Med tanke på hur fullspäckat schema Bianca enligt egen utsago har undrar jag främst hur hon ska hinna med att vistas i och ta hand om lägenhet, boende i Mallorca och en sommarstuga? Daglig uppdatering av sociala medier, vloggar, reklamsamarbeten, diverse TV-inspelningar, ägare i tre olika bolag (?) och delaktig i fler därtill, olika regelbundna behandlingar som LPG, träning med PT, restaurangbesök, två hundar, och sen tre bostäder på det.. ja men det känns rimligt ändå.

   Så lustigt med sådana här kommentarer, hade jag varit ekonomiskt oberoende hade jag köpt betyder många fler boenden runt om i världen än vad Bianca hunnit med hittills. Orkar inte ens försöka förklara alla olika möjligheter som skulle komma med det både personligt och av generositet mot andra.

    Vi är alla olika. Själv hade jag tyckt det vore urjobbigt att ha en massa olika ställen att hålla reda på. Hus, bilar etc. i överflöd över lag gör mig stressad och förundras alltid över de med stora tillgångar som köper tex tio Porschebilar, för att de kan liksom. Och nej har inget minimalistiskt hem osv ha,ha, men för mig räcker det liksom med det jag behöver, när det kommer till de stora grejerna. Jag hade nog hellre haft en båt att bo och ta mig runt med isf.
    Däremot skriver jag under på möjligheterna det skulle öppna upp i form av generositet mot andra mindre bemedlade.

  Tror mer det är en AI

  Jag hoppas på regn till midsommar, min familj som är lantbrukare går på knäna inför årets säsong. Allt dör i värmen.?

   Men det kan regna på natten men ingen vill väll ha regn på midsommar. Nä!

    Får regna när som midsommar eller inte!

     Ja håller med, som det är nu får det gärna regna hela midsommarhelgen. /En som älskar midsommarfirande och vanligtvis önskar sig sol

     Får ja. Men inget är så deppigt som regn på midsommar.

      Inget är så deppigt som torrlagda jordbruksmarker och skogsbränder skulle jag säga.

    Skitsamma, man kan väl ha fler dagar under sommaren som är trevlig med sol. Men veckan innan midsommar är sista hoppet innan risken för missväxt ökar rejält, och då kan det väl få komma regn på midsommar.

   Jag skulle precis säga samma sak. Måtte det bli regn snart.

   Nej regn på midsommar vill vi inte ha. Det kan regna alla andra dagar men inte på midsommar.

    Jag hoppas ???️?️?️

     Det ENDA jag önskar är regn!

   Är också lantbrukare, vi måste ha regn NU!!! ??

   Jag hoppas innerligt att det kommer regn snart, tänker på alla djur, alla lantbrukare och andra som sliter pga torkan ❤️

    Märkligt hur lantbruk och odling klarar sig fint eller åtminstone Ok i varma länder som Spanien och Italien. Här gråter svenskarna efter TVÅ veckor med strålande sol. Testa 5 månader med sol och 30-40 grader och återkom. Snälla låt oss glädjas över solen innan ni glädjedödare börjar prata om skörden hit och dit. Fattar att bönderna sliter men ni andra? Snark.

     Ja, dom odlar mycket potatis och vete kring medelhavet har jag hört.

     Du verkar jättesmart

     I länder som har ett sådant klimat finns det bevattning överallt. I Texas exempelvis vattnar många hagarna till djuren också, inte bara sådden.
     Vi i Sverige är inte vana vid så här långa perioder av torka i kombination med värmen.

      Bevattning överallt betyder ju att vattnet måste tas nånstans ifrån. Vid torka sinar även grundvattnet. Det finns liksom ingen outsinlig källa tyvärr. Om du inte menar att man i ditt Texas-exempel har nån slags lösning där man avsaltar havsvatten innan bevattning?

      Annars skapar den där ”bevattningen” bara mer problem än den löser, i långa loppet.

     Vet inte var du bor, men här har det varit sol och torrt mycket längre än två veckor. Gräset hann knappt börja bli grönt innan det blev gult och visset.

     Märkligt resonemang, det är ju olika grödor givetvis. Inte våldsamt mycket olivlundar eller apelsinträd i Sverige.

     Hade jag velat ha 30 grader Hade jag flyttat till ett annat land! Alla tål inte värme vet du. Jag bor här och fåt gnälla så mycket jag vill över värmen. Jag vill gärna fungera på dagarna.

      Gnäll på men ingen fan bryr sig

     Då blir det oliver i stället för potatis till midsommar…

      Citroner och fikon i stället för jordgubbar…

     Precis. När man kommer till typ spanien i augusti är det så torrt. Här klagar folk efter en vecka?

      1 v, vart bor du ??

      1. Olika klimat.
      2. Skillnad på början av sommaren och slutet av sommaren.
      3. I Sahara är det ÄNNU torrare, varför klagar spanjorerna efter EN sommar.

     Har du helt missat vad torkan har gjort med skördarna i specifikt Spanien och Italien eller försöker du vara lustig?

     Tack, men den här torkan påverkar mitt yrke otroligt mycket (nej, jag är inte lantbrukare), så jag vet vad det innebär. Jag vet även vad det innebär i andra länder. Spanien och andra länder som är vana vid ett varmare klimat har olika åtgärder som vi i Sverige inte har än, av förklarliga skäl.

    Tänker på alla djur som kommer nödslaktas för att inte behöva svälta ihjäl. Det är redan brist på bete och hö..

   Hoppas det snöar på midsommar

   Då är vi två. Så trist för din familj och många andra som sliter med detta och ser allt arbete bara torka bort. Håller tummar hårt för regn, massor med regn! Det är ofantligt torrt i hela nedre delen av Sverige. Skrev om detta för någon vecka sen och då var de några som sa de hade det ”grönt & vackert”, här är gräset gult-redan..Om man bryr sig mer att det är sol i midsommar, så get a grip, det här är katastrof för många människor, dessutom kommer vi få skogsbränder som blir oerhört svåra att släcka, vattenbrist, plus alla äldre och små barn som har det tufft när det nu blir ännu varmare under längre perioder.

    Tack för ett fint svar. Det är trist att inte fler ser riskerna med extrem torka – missväxt, bränder, matbrist och nödslakt för att nämna några. Hoppas på att vädret ger oss lite fukt snart ?

    Och sen översvämning när regnet väl kommer då markerna är så torra att de inte kan ta upp allt regn. Grattis.

  Tror du på sant att man kan göra en sådan affär klar på typ en vecka?

   Kontraktskrivning tar inte lång tid, det brukar ju däremot vara ganska lång tid till tillträde.
   Men det kan gå snabbt. Läckberg sålde sitt sommarhus på tre dagar, och ägarna flyttade in en vecka senare.

    Synd att inte B var på hugget då!

     Ja, det kunde hon varit, men Caia hade ännu inte sålts vid den tidpunkten.

  Det verkar nästan som att det kan bli fint väder i år? Kanske?

  Kanske ett trick för att få mer engagemang på Instagram? Genom ett DM så stiger man väl i rankning och därmed syns man mer dvs. mer marknadsföring.
  Får känslan av att skeppet är på väg att sjunka dvs. försäljningssiffrorna sjunker och alla knep används, se bara på offerkoftan som tas på vid nya produktsläpp.
  Är det sant att hon köpt en lägenhet på Mallorca eller var det bara prat?

   Hon syns nog tillräckligt som det är och isåfall hade hon väl frågat efter något som dom flesta har. Är nog inte jättemånga av följarna som har en sommarstuga att erbjuda henne ?

    Tänk lite längre. Att synas tillräckligt mycket innebär inte med automatik att man har mycket engagemang och är högt rankad på Instagram.
    Tror inte heller att många har en sommarstuga att erbjuda, däremot kommer nog många skriva och tipsa. Många DMs = Högre rankning.

   Kan vara så, alla knep används ja, offerkofta på och gråta vid varje släpp för maximal exponering. Tror inte att Ani säljer så särskilt bra, och Caia har nog sjunkit i försäljning också, men Bianca har sagt tidigare att hon ville köpa ett sommarställe i Sverige. Hon säger dock inte var så det är lite märkligt. Ja hon hade väl köpt en lgh där sa hon i alla fall men längesedan man hörde nåt om den.

  OT: kortvarig återföreningskärlek för Magdalena Graaf och Louie Marti igen, ser inga ringar eller att de följer varandra på IG?

   Visste det ? återföreningen var pr-trick för reklam för zigenar-serien

    Är inte det ordet förbjudet liknade skäl som N-ordet eller har jag missförstått? Dvs nedsättande mot gruppen osv. Blir så överraskad varje gång folk slänger sig med det.

     ”Förbjudet” i vänsterkretsar, kanske.

     Knappast bland gemene folk.

   Säkert ett pr trick dom kommer köra med jämna mellanrum… det ger ju uppmärksamhet!

  Ja men vettigt att köpa en stuga som hon förmodligen knappt kommer vistas i?

   Vad vet du om det?

  Vad hände med Biancas lägenhet hon köpte på Mallorca? Köpte hon eller var det bara nåt hon hade i tankarna?

  Vad är grejen med Charlotte Pirelli och hennes barn med N.Pirelli? Varför umgås de inte?

   Vet inte, försökt på flashback?

   Finns en podd i sex delar om det här men ger ju enbart en sida av historien.

    Ad heter den?

     Under ytan. Serien heter ”Att väljas bort som förälder”.

      Handlar den om N?

       Känner att vi går runt i cirklar här. Var det inte podden om N som du frågade om?

    Vad heter podden?

     18:44

  Hon kan ju köpa Kenzas!

  Någon som vet hur det går för Kenza?

   Hon föder väl barn? Hur ska vi veta hur det går?

   Hade för mig att hon la upp en story med en nyförlöst bebis i morse med en text typ: ”älskar dig sååå mycket”
   Men jag kan absolut råkat slajda in hos KlaraT för det finns inget sånt i story lr inlägg hos Kenza.

    Det är Klurre Solbränna som lagt upp.

  Du har verkligen hängt upp dig på henne, är knappast bevakning utan trams på sistone.

   Passar som handen i handsken. Lagom spartanskt och helt i hennes prisklass ?

    Undrar vem som bodde där? Och när. Det ser ut som en familj.

  Camilla, hur kan du ens med att önska INTE REGN när det just det de allra flesta behöver just nu. Blir provocerad eftersom jag ser åkrar, sommarbeten och trädgårdar som bara torkar sönder.

   Men gud! Är det VERKLIGEN något att bli upprörd över? Som om hennes önskan skulle göra någon skillnad! ??

  Ganska sjukt att köpa ett sommarställe för att ha någonstans att fira midsommar haha då har någon för mycket pengar men visst sedan har hon ju kvar det också. Minns att hon nämnt någon gång tidigare att hon ville köpa ett sommarställe i Sverige. Men VAR i Sverige det säger hon inte. Kan vara så att hon vill få många dm;s av en anledning för det är tydligen betydelsefullt och bra för hennes business, kan vara en strategi med andra ord.

  Förstår förresten inte varför du var så övertygad om och ville pränta in att någon varit elak mot Bianca och sagt att du/ni sagt hon var ful och sjöng dåligt? Tror jag inte. Det var säkert Bianca själv som lyssnat, förvrängt och vinklat det, så som hon brukar göra, lite typiskt henne. Hon vrider och överdriver allt, det trodde jag alla visste och har märkt. När hon var så ledsen som hon sa sig vara, så långt efter att avsnittet släppts också, och dagen före Ani Jewels släppte pärlor. Kan det ha varit därför kanske så att många pga det skulle se på hennes reklam för Ani, så det fick maximal exponering.

  Hur blev Bianca så här rik? När man tittade på gamla vimmelbilder när familjen wahlgren/ingrosso var små så såg man inga tendenser alls att Bianca ville bli kändis, hon var väldigt anonym. Det började med sociala medier antar jag…

   Som de flesta som blir rika snabbt: starta ett bolag som sedan köps upp av ett annat bolag. Bingo.

  På något sätt får jag väl förutsätta att du försöker skoja? Du vill alltså INTE ha regn? Inget regn – när naturen och våra bönder skriker efter minsta droppe, för att alls kunna skörda något? Säg mig, var hade du tänkt dig att din mat ska komma ifrån i höst? Från Ukraina, Europas kornbod, som befinner sig i krig? Från uttorkade länder i Afrika? Eller?

  Men det är klart – din midsommar är ju viktigare än skitsaker som klimatkatastrofer. Tror jag det!

   Känns som att många obrydda inte fattat vilken torka vi har och vad det kan innebära om vi inte får regn. Kanske bor de i storstäder där det enda de ser är konstbevattnade gröna gräsmattor i parker – vad vet jag.

   Ge oss regn nu, vi kan nog hoppa runt en stång som grodor ändå.

   Men snälla nån, är väl inget fel att önska sig att regnet inte kommer just på midsommar? Har inte sett Camilla önska att det ALDRIG ska regna, eller att det inte ska regna en massa nu innan midsommar, bara att själva midsommarafton ska vara regnfri där hon firar. Tycker det är lite väl fultolkat av dig och flera andra i tråden.

   Regnfri midsommar ≠ regnfri sommar

  Hur rik är Bianca egentligen? Snackar vi om över en miljard?

   nej

   Säkert en halv iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.