59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ross delar citat hela tiden via sin Instagram.

   Vad skriver han?

    Om möjligt ännu klyschigare citat än Anna Book. Hon har mött sin överman.

     Haha nej han är en bra bit efter Anna ännu. Men en god tvåa.

  Å Anna Book la ut en selfie, undrar varför hon hade en omröstning?

  Nu la Rosa ut en bild på massa tallar – vi kan sluta spekulera ?

  Vilket töntigt par

   Varför?
   De skulle väl gift sig idag? Hon sörjer med naturen och han med citat?

    Varför gifter de sig inte då? Vad stoppar dem?

    Varför skulle de ha gift sig idag?

     Det var väl planerat så antar jag?

    De skulle väl inte gifta sig idag? Molly sa för ett tag sedan att de skjuter på det pga alla husbyggen och allt vad det är. Han är i Dalarna med familjen nu så det är nog ingen fara

  Jag läste inlägget det hänvisades till men fattar ändå inte bilderna??

  Nåja, glad midsommar alla ??

   Nej jag fattade som man hamnade i arkivet med alla inlägg som skrivits om henne, men så mycket orkar jag inte engagera mig ? trodde det var nån form av ”rebus” eller nåt man skulle kunna koppla men det händer inget här borta!

  Hur går det för Emma Biklunds man?

   Han är en egen person och ganska känd, Hans Wiklund.
   Ingen vill väl vara ”bara någons man eller fru”?

  Viklunds….

   W

  Jag undrar om Molly och Ross respektive Linn (tiingelinn) oh Simon kommer fira med varandra eller på olika håll? Med småbarn känns ändå midsommar som något man firar som en familj, förutsatt att man är ett par.

   Fast ändå ingenting som du måste undra över.

    Tack för informationen, jag som trodde att jag inte hade något val.

   Är det slut mellan tingelinge och blonda karln?

   Eller så finns det rimliga anledningar att inte fira ihop. Även med barn och att man är par.

   Har Linn och Simon gjort slut? Är hon gravid med någon ny än?

    Nej inte första månaden som separerad. Men ge det 6 mån så väntar hon nog ett nytt litet mirakel med en ny Största livskärlek.

   Linn och Simon firar ihop!

  Genialiskt, vill man som influenser ha uppmärksamhet så avföljer man och följer varandra lite på måfå och sedan lägger ut kryptiska citat. Då får man hur mycket grayis exponering som helst ?

   Gratis*

  Såg att Gabjossan återigen gör reklam /tiipsar om marabou och ingen reagerar eller undrar eller ifrågasätter det olämpliga i det.
  Är det för att hon inte godkänner kommentarer om nån kritiserar? Men det kan ju inte ha gått henne förbi om marabou och kopplingen till kriget i Ukraina?
  Så trött på världsfrånvända flunsor som inte tycker att världsliga saker angår dem. Krig och överkonsumtion angår tydligen bara andra VANLIGA människor .
  Så länge hon får äta det som är mumsigt och så länge hon får köpa tusen nya plagg i månaden så är allt underbart. Fy fan och usch (jag vet. Kan absolut låta bli att läsa men erkänner att jag fascineras av den omedelbara dumheten)

   Alltså alla tycker inte att det är problematiskt att fortsätta köpa marabou. Känner verkligen ingen som inte tycker det är löjligt att vi ska börja bojkotta typ allting ?

    Jag ska äta massa god smält marabou ikväll tillsammans med mina jordgubbar ??

    Fast de ä r ju problematiskt att handla av företag med verksamhet i Ryssland.

     Jag blir iallafall inte upprörd för att någon köper marabou eller oboy eller TUC kex och kaffe och allt som nu plötsligt blivit ”förbjudet” ??‍♀️ Någon måtta får det vara.

      Fast det är ju exakt det där resonemanget som gör det hela problematiskt. Vem ska ändra på saker om inte ens de som har möjlighet att göra sina röster hörda gör det? Via sina stora plattformar?

      Jag tänker också att det handlar om moral i slutändan. Känslan för andra människors lidande kanske inte är så stor bara man har lite Marabou att snutta på?

      Och ja, jag bojkottar allt som kan förknippas med krig och lidande för andra även om det bara gör en micromilimeters skillnad .

      Det gör iaf skillnad för mig.

       Okej så allt från Kina? Israel? Indien? Osv..
       Hur i hela friden namn ska du reda ut det om du ska bojkotta allt som kan va tvivelaktigt?
       Det går inte. Om man verkligen läser på så går det inte att ha kliniskt rent samvete som konsument/medborgare.

       Den enda bra skillnaden det gör är att ditt samvete mår lite bättre, medans folk som inte ens har med kriget att göra kommer få det kämpigt med ekonomin och kanske inte ens ha råd med mat på bordet.

       Jag smuttar gärna på min marabou så länge dom oskyldiga ryssarna som jobbar i fabriken får ha kvar sina jobb ??‍♀️ För som sagt kriget och Putin påverkas inte av att den stängs.

       Moral? Du hjälper ingen genom att bojkotta. Bara för du straffar Rysslands befolkning så visar du inte att du är emot krig och lidande. Förstår att man bojkottar och inte vill kännas till saker som stöttar Putin, men hans befolkning? de förtjänar inte att straffas för att han är en idiot.

        Fyi, 80 procent av den ryska befolkningen stödjer kriget mot Ukraina.

         Källa på det tack

      Kanske ska du läsa lite vad det handlar om. Du verkar inte förstå.

     Då är det väldigt många fler företag än Mondelez som du inte får köpa produkter ifrån. Det här med att bojkotta Marabou är hyckleri på högsta nivå. Dessutom har varumärket Marabou ingen koppling alls till Ryssland, så att rikta in sig på bara det är okunnigt. Hur var det nu med Toblerone, Milka, Oreo, Philadelphia för att nämna några? Har ni slutat köpa dessa produkter också?

      Ja jag har slutat köpa produkter jag vet har koppling till Ryssland. Känner att det är det minsta jag kan göra. Att sluta äta Oreos och Toblerone är ingen stor uppoffring.

       Men så duktigt. Du förändrar dock inte ett skit ??‍♀️ Förutom att du försöker göra en massa oskyldiga ryssar arbetslösa.

        Ja samma sak med Iran. Alltså människorna som lever och verkar där blir utan sysselsättning och det gör inte landet bättre alls.
        Det är inte invånarnas fel att dom har en skogstokig ledare.

         Precis, man förstör ju bara livet för folk när man ska vara så duktig och ”sätta ner foten”. Putin kommer inte sluta kriga för att vi svenskar inte vill att vår choklad tillverkas i Ryssland.

          Fast Marabou producear alltså inget i Ryssland till att börja med. Hela grejen är ju att moderbolaget (multinationella Mondelez) fortfarande gör business i Ryssland. Marabou är alltså ett svenskt bolag med svensk produktion till att börja med. Du hör ju hur långsökt.

          Annars, är med dig 100% – Putin skrattar när vi tappar bort oss om chokladköp i Sverige

           Vi köper inte Marabou. Moderbolaget lider ekonomisk förlust och får dålig pr – avslutar sina Rysslandaffärer. Ryssland drabbas ekonomiskt, har ej råd att fortsätta massakern av oskyldiga ukrainare. Så svårt är det inte att fatta va?
           Häpnadsväckande att ni brinner för ryssar som lever life som vanligt (okej utan möjlighet att shoppa Chanel och McDonalds) medan civila ukrainare och barn mördas i ett totalt vansinnigt krig. Blä på er.

        Det är ett välkänt påtryckningsmedel att bojkotta varor från länder i krig. Det är inte meningen att det ska göra nånting i landet bättre eller att Putin ska ”bry sig”, i förlängningen kan man hoppas på att folket regerar och börjar protestera mot ledningen. Som jag ser det är det enda lösningen i ett land som låter sina invånare leva i en lögn. Med erat resonemang skulle det hjälpa att köpa f l e r ryska varor, det tror inte jag på.

        Vilket jävla statement ”hahaha jag tänker äta min Marabou!” Alla människor som inte ids att ta ställning själv men som ändå orkar kritisera alla som aktivt vill ta ställning. ”Det spelar ingen roll vad JAG gör, jag måste få äta min choklad, resa till Dubai och köpa tonvis med kläder som jag aldrig använder, det är nån annan som går göra nåt åt de där krigen, diktaturerna och klimatkatastrofen” Men ork att klaga på de som är beredda att göra det lilla de kan för att protestera det har man, måste ju ändå vara det dåliga samvetet som gnager.

         Du gör ingenting för att du vägrar köpa en maraboukaka ??‍♀️

       Tror du Putin bryr sig om marabou eller var den tillverkas? Det enda som händer om de stänger fabriken är att väldigt många människor som inte deltar eller ens är inblandade i kriget inte kommer kunna försörja sig.

        Jag tycker det är så sjukt att man ska vara så Pk och bojkotta allting som har med Ryssland att göra. Alla i Ryssland är inte onda eller förtjänar att straffas pga Putin.

        Ja för vad är väl mördade ulkrainska förskolebarns lidande jämfört med en arbetslös ryss misär.

         Dom är väl MÄNNISKOR båda två?

         Detta rysshat förbryllar mig. Vad exakt har det ryska FOLKET gjort för att behandlas så här. Fötts i fel land? Då är det ju rasism detta ni håller på med nu.

          Hyllar Putin och struntar i angrepp bara det inte drabbar dem?

       Alltså de enda som påverkas av en bojkott är ju Marabou. Ett anrikt svensk företag med verksamhet och produktion i Sverige. Helt sjukt att en långsökt bokjott av ett moderbolag ska få gå ut över en svensk verksamhet så där. Att det dessutom bara är ett bolag som pekas ut när det är tusentals som på ett eller annat sätt har kvar sin versksamhet.

       Tycker du ska tänka ett varv till vad som egentligen påverkas av din sk. bokjott? Kommer det verkligen ha någon effekt på Putins krig tror du?

   Tycker egentligen att man ska bojkotta allt som inte är tillverkat lokalt, så egentligen är alla lite världsfrånvända som inte handlar endast lokalt, om man ska tänka så. Jag slår vad om att du köper saker som stödjer Ryssland, utan att du ens vet om det.

  Jag tycker inte det ser ut som Marabou behöver oroa sig, ni är ett helt gäng som ska äta choklad idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.