Var höll alla influencers hus igårkväll?

 

Hej Alla var på Lollapalooza! Alla utom Johan då! Han är med i hemvärnet och åker för att släcka bränder istället.

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Va fula kläder alla har nu förtiden. ?

   Cowboy boots, hatt och visa brösten verkar vara ett tema många går efter.
   Moa Mattsson var finast klädd!

    Exakt! Hon hade jättefin klänning. Men de andra undrar jag vad i helvetet de har på sig? Älskar hattar men dessa fula hattar i kombination med extremt fula kläder. Ja, jag är nog för gammal för det där spektaklet.

     Ja, alltså det ser ut som de där filthattarna som kommer med ett cowboykit för barn ju.

     När jag ser det här inser jag:
     Att jag vuxit upp.
     Att jag är glad att jag slipper gå på det här spektaklet.
     Att jag aldrig i livet skulle orka vara en flunsa.
     Att jag är glad att jag var ung för ett tag sen.
     Att ingen ser ut att ha genuint roligt, verkar mest handla om att visa så mycket patte som möjligt och synas med rätt folk.

   Tycker dom är fina.

   Haha – skoja!

   …är den ingen mer än jag som tycker Linda Hallberg är oroande smal?

   Haha, det var precis min tanke också!
   Men så kände jag att det kanske inte är dom som har fula kläder, utan jag som är tråkig…? 🙂

   Carola i underklänning…hon verkar ha tappat det totalt sedan hon gått ner i vikt.

   Undrar om man ens får komma in om man inte har lip fillers?

  Har en känsla att dammsugarreklamen inte var med på Lollapalooza ?

   Hehe, det är korrekt. ?

  Jag orkade inte scrolla ner till slutet av inlägget. Det måste vara alla bilder från alla som visas…
  Men, det verkar riktigt jobbigt att försöka vara en som sticker ut i det här gänget. Men de försöker i alla fall.

   Jag som inte bor i Stockholm skulle inte kunna identifiera en enda s k influenser förutom Bianca. Och inte blir det lättare när alla är likadant klädda och har i princip samma frisyr.

  Inte för att verka gnällig, men jag som bor vid gärdets tunnelbana längtar tills den här helgen är över. Igår em gick minst tio fulla småkillar bakom huset jag bor och pissade.. och rökte w**d. Undet loppet av en timme. Att behöva ligga utslagen av värme i lägenheten och samtidigt lyssna på p*ss som strilar…. fy. Jag försöker hålla mig hemifrån men är så less på att människor inte kan visa respekt.

   Urk vad äckligt. 🙁
   Är det bara jag som uppfattar att w**d blivit ganska rumsrent senaste typ 5-7 åren? Har flera gånger mitt på dagen gått förbi personer mitt i centrum (bor i mellanstor stad, ej Sthlm) som röker en jolle utan att försöka gömma sig på något vis. Jag är själv +30 och när jag och gymnasiepolarna rökte på så gjorde vi det hemma hos någon och tände samtidigt vaniljrökelse för att göra grannar misstänksamma. Vi var skiträdda att polisen skulle gå förbi fönstret och fatta. Bara lite förvånad att det verkar ha förändrats så mycket – eller så var jag och mina vänner extra mesiga och paranoida av oss. 😉
   (Obs detta var mååånga år sedan, jag har inte rökt på ett decennium så behöver inte läxas upp att det är dåligt, lovar)

    Tror det förändras. Det börjar ju bli lagligt på flera ställetn (många stater i USA, Kanada, Mexico mfl.) och ska bli lagligt i t.ex. Tyskland. Och har blivit myckt mer accepterat och vanligt (om än inte lagligt) i stora delar av Europa. Så tror det är en effekt av sådant, att det blir mer och mer accepterat helt enkelt. Orkar ingen diskussion om detta är bra eller ej, för de brukar sällan bli särskilt konstruktiva här inne. Menar vara att det rör sig absolut mot mer och mer acceptans.
    Sverige kommer nog vara sist på bollen typ i Europa. Men av allt att döma så rör vi oss i Europa/västvärlden mot att det blir accepterat likt alkohol och en laglig status.

     Ja det kanske är så. Hörde nyligen från en kollega som har tonårsbarn att hon uppfattar att tonåringar idag i större utsträckning inte dricker alkohol. Då funderade jag direkt på om de inte röker istället… Finns många utbytesstudenter i min stad så kan också vara så att de tar med sig en mer liberal syn på w**d.

      Det förändringen skedde redan för 8 år sedan. I undersökningen av skolungdomars drogvanor svarade redan för 8 år sedan eleverna i Stockholmsskolorna att cannabis var deras primära drog efter alkohol. Polisen ansåg att det berodde på att det var lika lätt att få tag på och billigare än alkohol. Som polisen uttryckte det så är vi självförsörjande på cannabis, ingen utländsk import krävs.

    Det har förändrats! I tunnelbanehallen, i förorten där jag bor, står dom helt ogenerat och röker på fast polis eller väktare står några meter ifrån. Ingen kan ju undgå vad dom röker för något…

   Du får vara glad att det bara är en helg ?

  Den enda jag kände igen va Edvin, ser dem andra ens skillnad på varann? T.o.m. poserna är ju samma!

   Tänkte precis detsamma.

   O munnen som knips ihop till en analöppning, det är fan ta mä vidrigast i kategorin posering.

    Ja, när försvann det klassiska ”glada leendet med möjligen ett peace-tecken” som en annan körde bra länge!?

    Precis!
    Jag fattar inte varför?
    Är det tänkt att se sexigt ut eller spexigt?

  Cowboyhattarna med pärlor som dinglar tar ändå priset som fulast. Den här musikfestivaler känns mer som VM i dålig smak för flunsor. Ju porrigare desto bättre?

   Nu är ju smak högst individuell men håller med dig om att det är en uppvisning i dålig smak. Rent generellt klär sig alla våra flunsor illa även dom som faktiskt tjänar bra på sitt yrke.

  Kloner, kloner, kloner så långt ögat kunde nå.

   Jaaa! Ingen är orgonell längre ?

  Vad är grejen med cowboyhattarna?

   Tror de flesta var på någon förfest där temat var ”glittrig cowboy”.

   Var också nåt Coca-Cola event där alla fick röda hattar.

  Trodde bilden på Linda Hallberg var Pernilla Wahlgren.

   Jag med ?

   Jag med, skulle just skriva det. Ser exakt ut som en ung & mindre PW!

   Jag trodde seriöst jag var den enda som tänkte det ?.

  Var är Queen av dålig smak Lisa Borg?

   Apropå Lisa, hennes säng är den gräsligaste jag sett

    Måste genast kolla. Haha

     Är det inte Saddam Husseins gamla?

      Eller möjligen påvens gamla..

    Åh herregud! Förstår att hon fann den på outlet. Företaget firade nog med champagne när hon köpte den

     Haha! Vet du vad den kostade också?

      Jag tycker hela lägenheten är osmaklig. Stuckatur i en industrilägenhet t.ex.

       Jag tycker lägenheten är snygg. Men det är tur att man får inreda sitt eget hem enligt sin smak och så kan andra få ha de möblerna/inredning de vill.

    Ingen säng i min smak men kul ändå med någon som gör något eget och inte faller i exakt samma greige mall som alla andra.

    Jag älskar sängen!!!!! Inte min personliga smak men den känns som en barndomsdröm som gått i uppfyllelse för Lisa. Har själv köpt den sänggavel jag önskade att jag hade som barn, kanske inte allas smak men jag blir glad varje morgon och kväll när jag ser den.

    Kul också med någon som går sin egen väg inredningsmässigt och vågar ha en egen smak och visa den. Allt måste inte vara så stilrent och tråkigt.

     Absolut, håller helt med om att det är kul med en flunsa som för omväxling inte har hela hemmet i greige och det obligatoriska ”böcker på bord med Svensk Tenn vas” osv. men det var en..eh, vääääldigt guldig säng som förmodligen skulle gjort Liberace avundsjuk.✨

      Älskar sängen även om jag inte vill ha den själv. Den påminner om något jag förväntar mig hitta i en svit på Hotel Negresco.

       Jag tyckte också att sängen var häftig. Jag bor trångt och får leva compact living, men önskar att jag hade möjlighet att flåda ut i min inredning. Den där sängen hade absolut kunnat få plats i mitt framtida hem.

  Trodde att Linda var Kishti när jag scrollande ner lite snabbt ?

   100 procent samma här

  Var har Filippa Toremo och pojkvännen sonen när de kör festival? Är det bara jag som är gammalmodig som tycker att det är tidigt att lämna en 4-månaders bebis för att festa?

   Är det för tidigt att lämna en 4-månaders bebis till en barnvakt för några timmar? Vad föräldrarna gör under dessa timmar är väl helt irrelevant så länge de är fullt kapabla att ta hand om barnet när de kommer hem. Eller hur tänker du? Om de går på festival under ett par timmar, eller går ut och äter middag – vad är skillnaden. Genuin fråga. ?

    Ja det är för tidigt att lämna en 4 månaders bebis till barnvakt i några timmar (oavsett vad föräldrarna gör)

     Det är det inte alls. Klart en 4-månaders bebis inte måste sitta klistrad på en förälder 24/7. Det viktiga är att det finns någon annan person som bebisen redan knutit an något till, som kan ta barnet både för föräldrarnas och barnets lugn. Vilket de säkert har, kanske någon förälder som ofta träffar dem och hjälper till.

     Du kanske tycker att det är för tidigt att lämna din 4månaders till barnvakt, vilket så klart är helt okej att tycka. Det betyder dock inte att det är för tidigt för alla föräldrar att lämna alla 4månaders osv.

     De har liksom inte lämnat barnet uppe i Luleå och åkt till Sydafrika för att festa. Då hade jag förstått om man tyckte att det var något tidigt.

     Snark på såna tramsiga mammapoliser som du. Vill just du inte lämna din fyra månaders till barnvakt några timmar så är det helt upp till dig. Men så tröttsamt med morsor som inte klarar av att uttrycka sin egen personliga åsikt utan att göra sig själva till nåt facit över föräldraskap. Jag var också borta på en konsert en kväll när min yngsta var tre månader. Han var hemma med mormor och morfar och mådde prima. Inga terapitimmar har behövts. ?

   Det är bara du

   Ja du är väl lite gammalmodig eller bara väldigt svensk. Titta på USA. Inte ovanligt att man bara har några veckors föräldraledighet och därefter har nanny 8 timmar per dag. Kanske inte är det bästa alternativet i världen men blir väl folk av dem också.

    Nanny är dessutom bara om man har det bra ställt ekonomiskt, annars lämnas barnen på ”nursery” (om familjen inte kan gå runt med en förälder hemma obetalt) där det ett helt gäng bebisar tas hand om av personal med någon enstaka äldre (kanske utbildad) men annars många high school-tjejer som jobbar extra.

     Och hur bra är det ställt i USA?

   Men att lämna en bebis till mormor/morfar eller farmor/farfar, några timmar eller en kväll/natt (man kan ju sova över hos föräldrarna när man kommer hem) kan väl inte skada barnet, ge det trauma och förstöra resten av barnets liv?? Vad ska hända?

    Tycker ofta att svenskar överdriver med att inte kunna lämna bort sitt barn en kortare period. Men anknytningsprocessen tar tid och frågan är om en fyramånaders hunnit knyta an till någon annan än mamman på fyra månader. Dock ger det antagligen inte några större men om man gör det för tidigt än att barnet blir oroligt och gnälligt en tid efteråt.

     En 4-månaders kan lätt sova i 4 timmar. Har för mig att vårt barn var kring den åldern när vi hade barnvakt första gången för vi skulle flytta och köra släp fram och tillbaka. Det tog kanske 3 timmar. Jag var såå nervös och hade pumpat och preppat i dagar. Barnvakten (familj) var så taggad men berättade i efterhand (lite besviken, haha) att bebisen bara sovit i vagnen hela tiden. Hade inte ens märkt att vi var borta.

    Håller med dig M! Helt och hållet, har inga egna barn men har 8 småsyskon (skilda föräldrar så 4 syskon på vardera sida haha).
    Den yngsta är 17 år yngre än mig (mina föräldrar fick mig när de var 18, så därav sladdissyskon), när hen var 8 månader så satt jag barnvakt medan min pappa och styvmamma gick på restaurang och konsert. De kom hem ca 02:00 då de åkte kollektivt hem (vi bor typ mitt i skogen om man säger så). Barnet mår bra prima idag och börjar skolan till hösten?

   Ja de är nog bara du, min son har sovit hos sin faster flera gånger sedan har var två månader och dem har världens bästa relation och dessutom är ungen en riktigt mammagris trots att jag lämnat bort honom då och då. Dock har han lämnats pga att jag har en sjukdom och vid dessa tillfällen har tagit morfin och anser att han har de bättre där än med mig. Och ja pappan finns med i bilden.

   Lämnade min tre veckor gamla bebis för att gå till frisören. De va väldigt nära, jag blev glad och fick några timmars paus och bebisen sov gott hos sin moster. Ingen mådde dåligt, tvärtom fick moster mysa och knyta an till sitt syskonbarn.

   Sara Bolay lämnade ju bort sin 7-månaders bebis i 2 veckor (tror jag) för att göra något oklart.

   Vad är problemet? De är borta några timmar i samma stad som de bor i. Sonen äter dessutom ersättning så ser verkligen inga problem med att mormor eller någon annan person som bebisen känner sig trygg med tar hand om honom under den lilla stunden.

   Det enda problemet hade varit om Filippa ammande och sonen kanske behövde äta var 2-3 timme. Men nu är det ju inte så.

  Första bilden – ser ut som Raquel Leviss från VR.

  Fy vad gräsligt och tacky folk klär sig

  Är det bara jag som reagerar på att Jhon har lämnat Öland med Klara och bebis för att festa? Får så dålig känsla när man ser han och Alice stenlöf dansa omkring…

   Du tänker att han och klara inte har pratat igenom det först?

   Min sambo fick inte åka på svensexa en helg när vår dotter var 2 månader. Alla är ju olika, men hade blivit så besviken om min partner hade åkt iväg på festival när vi har en nyfödd hemma…

    Men va, varför inte? ? Undrar genuint alltså ☺️

     Undrar samma, stick iväg du som kan tänker jag så länge det inte är varenda helg?

     Kände mig inte helt 100 som nybliven mamma. Lite osäker, orolig osv. Kände att jag behövde min sambo. Idag när hon är över 1 hade han absolut fått åka iväg 🙂

      Ah okej ☺️

    Alla mår olika i sina föräldraroller och behöver olika mycket stöd. För min egen del tycker jag det är jätteviktigt att tillåta sin partner lite tid på egen hand. Sen beror det ju på, har du ett kolikbarn eller är du depreimerad som föräldrar är det kanske direkt olämpligt att den andre far iväg- det bestämmer ju bara föräldraparet i dialog med varann. Jag såg till att ha bra uppbackning av släkt o vänner när min sambo
    tex gick ut med vänner eller fick en kväll för sig själv. För att inte det ska bli bitterhet eller att båda bränner ljusen i bägge änder så känns det viktigt att man får göra det man kan för att återhämta sig och känna sig välmående under föräldratiden. Man får bara respektera att det ser olika ut för alla

   De har pratat om det i videos innan, att det vill kunna låta varandra dra iväg ibland och festa, hänga med vänner osv. och få det att funka även med bebis. De har resonerat att så länge som det finns en förälder hemma som är okej med det, inga problem.

   Kan tänka mig att det blir mer rimligt och kanske viktigare i deras fall. Klara är ju strax över 30 år och har ju velat haft barn länge, men Jhon är ju lite yngre och kanske inte var riktigt där (som i att han inte aktivt längtade och planerade för barn just då). Sen blev det en graviditet de valde att behålla och är glada över. Men båda verkar ju vara personer som är väldigt involverade med sina vänner också och vara ute, och Jhon därtill är kanske lite mer på att festa och så fortfarande iom att det var där han var i livet innan Klara och graviditeten. Men en bra kompromiss för att inte känna att man då tappar sig själv helt.

   För mig hade det inte vart något som funkade eller något vare sig jag eller min man velat göra. Men folk är olika liksom. Så länge båda föräldrar är glada och nöjda och barnet mår bra, så är det väl inte så mycket att reagera på.

   Låt de bestämma själva hur de vill ha det

   Man måste ju inte sitta fast bara för att man fått barn.

  Åh, längtar tillbaka till Roskilde på nittiotalet. När grejen var att man INTE var fåfäng eller liksom ömtåligt klädd. Man bara var glad! Och älskade musik!

   Eller hur?
   Man gick hur som helst. Mest i regnkläder eftersom det oftast regnade?

   Och om man gick klädd i bh och kjol så var det för att man var VARM
   ( och ung och smal. Jag alltså ??)

  Trodde det var en tävling i vem som klär sig fulast? Stor konkurrens där vem som vinner. Inte många utstyrslar man skulle vilja visa sig offentligt i. Men så är ju jag en gammal kärring också.

  Jag var på Lolla förra året och de som klär sig som att det är Coachella sticker ut på fel sätt kan man ju säga.

  Herregud, nästan alla klär sig otroligt fult och trashigt. Uppvisar absolut ingen stil alls.

  Varför undviker du alltid att skriva / nämna Lovisa barkman haha? Känns så genomskinligt att du skriver om exakt alla men inte hnene

  Har svårt för att man går på musikfestival, men inte bryr sig om musiken utan det viktigaste är att visa upp sina outfits och festa.

   En festival är ju mer än bara musiken.

  Bara jag som tycker det ser dött och tråkigt ut?

   Hur avgör man det från folks relativt-i-närbild-bilder på deras outfits? haha

    Finns ju även videos.

    Fanns ju bilder på platsen också

  Hur många så kallade influencers finns det egentligen? Finns det plats för alla? Alla kan väl inte göra reklam för samma unkna collagenpulver…

  Visst är det kul med fest och musik (jag har också varit ung och rockar loss på Roskilde-festivalen), men att hålla den på Gärdet är helt hål i huvudet! Kommer inte att finnas ett enda grässtrå kvar efter denna helg och det kommer att ta en lång tid för marken (och dessutom är det jäkligt torrt, vilket inte gör det bättre) att återställas.

   Den har varit på Gärdet två gånger förr. Vart ska den annars vara menar du?

   Gärdet är kungahusets mark om dom vill ha in cash och verkar tyvärr inte bry sig om lämpligheten i att ha tusentals människor och uppbyggda scener/ tält på plats. Detta är hemskt för det förstör både naturen och skrämmer iväg och skadar djur och speciellt fåglar som häckar där när dom också mejar ner allt gräs med maskiner.
   Det finns organisationer som påtalat detta för hovet men dom lyssnar ej…tråkigt att dom är så giriga och inte värnar om naturen.

  Undrar om det blir regn ikväll på Coachlolla?
  Spelar kanske ingen roll för alla verkar ju ändå ha strand- och badkläder på sig från början 🙂

  Ööh vad betyder ”kommer jag att läka sönder”? /tant

   *löka

   Svettas ihjäl betyder det

    Aha, tack 🙂 I min värld betyder lökigt töntigt och lökar antingen just lökar eller bröst, men allt det kändes orimligt, haha.

     När man säger att man är lökig så syftar man nog ofta på att dels svett luktar lök ibland, dels blir formen under armarna som en lök om man får fläckar av svetten ?

      Makes sense! Lökringar har jag hört talas om!

  Men suck vad alla är bittra i dessa kommentarer. Låt folk klä sig hur de vill för att gå på festival. Låt folk bry sig mer om kläder än musiken. Vill ni verkligen leva i ett samhälle där alla bara klär sig smakfullt exakt hela tiden? Det är väl bra att det finns olika platser för människor att uttrycka sig!

  Personligen är jag 0% intresserad av Lolla just nu för det är inte så många artister jag gillar, men andra kan väl få vara det?

   Jäklar vad pretentiös du är och dömande. Så alla som inte tycker som du och har rätt åsikter enligt dig är bittra? Låt folk tycka och diskutera om vad de vill.
   Hela idéen med internet och sociala media är att ge alla en plattform för att höras. Eller du kanske är för att göra saker the China way och censurera alla åsikter som inte är sanktionerade?
   Chilla, lyssna på en artist du gillar och låt folk ha sina åsikter i fred utan att bli dömda som bittra.

    Ja, dessutom, om sisådär tio år kommer ju troligen dessa flunsor kolla tillbaka och garva över sina outfits här. Så gjorde jag & mina polare iaf och generationer före oss, seriositet & pretto hör liksom inte hemma i dessa sammanhang öht.

     Ja och det är väl superhärligt? Jag personligen älskar gamla fula bilder på mig och mina vänner, för hur pinsamma de än är så var vi otroligt lyckliga i stunden.

   Syftar på kommentarer som:

   ”Fy vad gräsligt och tacky folk klär sig” ”när jag var ung och gick på festival så var det minsann på riktigt och för musikens skull”.

   Tycker det tyder på bitterhet att man bara spyr ut sig hat över hur andra väljer att ha kul och ska hålla på att likställa det till hur man själv njöt av festival. Känns som en trend att liksom förlöjliga/fördumma influencers (och kvinnor överlag) med att tycka de är så ytliga och ”tacky” och på så sätt höja sin egen person. Kan man inte vara säker i sig själv utan att döma andra?

   Och att jag skulle ogilla att andra har en annan åsikt en jag? Nej, jag har ju inte ens yttrat min åsikt kring detta, för vad jag personligen tycker om hur folk klär sig på en kommersiell festival är inte så intressant. Jag får ju klä mig hur jag vill (och i mitt fall så är det inte i cowboy-hatt, men vem skadar det att folk har det?). Du får tycka det är en pretentiös åsikt om du vill, men rekommenderar att inte lägga din energi på att döma andra.

    Ja vad är problemet att en del tycker att flunsor på festival klär sig fult?
    Eftersom jag själv är gammal konsert och festival räv så vet jag att det är skillnad på då och nu. Personligen tyckte jag att det var roligare för, men inser att tiderna förändras och folk med dem. Jag till skillnad från dig dömer ingen.
    Men tror att det som skaver hos dig är att folk vågar ha en åsikt om influensers och deras förehavanden. Alla älskar inte influensers och en del kanske till och med tycker att gruppen drar ner kvinnor som grupp. Rätt eller fel, det är en åsikt som en del har.
    Med risk för att låta dömande men du själv låter precis som en arg vit man som får vredesutbrott över att andra inte delar den egna referensramen.

     Nja håller inte med dig alls om din analys av mig. Tycker mest hela ”det var bättre förr” ”när vi var unga då minsann” är ett uttjatat koncept som även fanns när jag var liten. Och visst får man tycka någon klär sig fult, men det måste man inte heller skriva?

     Kan det bara va så att olika generationer har olika intressen och smak? Min farfar tyckte mina hål i jeansen i tonåren var fula, kan va för att han föddes 1917.

     Jag är 0 intresserad av just dessa influenser i detta inlägg och klär mig absolut inte som dem, men att tycka att hela ”influensers drar ner kvinnor” och ”fan vad tacky de klär sig” är förklätt internaliserat kvinnohat.

    Det kan nog bero på olika saker. Själv är jag inte särskilt brydd av att andra gör saker de mår bra av på sin fritid. Däremot kan jag reflektera över hur mycket gruppmentaliteten styr folks ”val” och hur det kan påverka måendet längre fram. Jag och mina vänner brukade åka till Glastonbury som tonåringar och en bit in i tidiga 20-årsåldern. När jag tittar på bilder på mig själv från den tiden och ser bl.a. bilder från ett år när jag hade gummistövlar, vit nätklänning, små änglavingar, glitterspray i håret, neonfärg på kroppen, string och var topless…känns det inte som att jag längtar tillbaka till att klä mig så även om jag hade jättekul och att det var häftigt att se en massa stora artister. ”Lolla” i Sverige känns rätt tamt jämfört med fräcka festivaler utomlands. Det känns även som att här i Sverige jobbar folk hårt på att inte bara ha kul men även klättra socialt och många blir exkluderade och utknuffade.

    Men alltså jag håller verkligen med dig!
    VAD spelar det för roll om folk har på sig trendiga kläder? Det fanns trender även när ni som läser här inne var unga och en del av er följde säkert dem. Och? So what? Kan tänka mig att de som gick på festivalen hade jävligt roligt även om de, 10 år framåt, skrattar åt sina outfits. Man kommer minnas festivalen och vännerna, inte kläderna ändå.

     Och det spelar väl lika lite roll vad andra tycker om kläderna? Eller har folk i dag så jäkla dålig självkänsla att man blir kränkt över att alla inte älskar ens outfit?

      Nej ingen är kränkt, utan bara less på folk som bara vill sprida negativitet och maskera det med ”folk får ha åsikter”.

      Ät en jordgubbe och njut lite av livet istället! Det är roligare lovar.

  Ja faktiskt känns det som att alla är stöpt i samma form. Känner igen Linda-Marie och Molly Hammar. Annars har jag ingen aning om vilka resten är.

   Och i nästa andetag är det fel att någon har en säng som sticker ut från mängden. Det är fel om man är för lika och det är fel om man sticker ut.

    Eh jag har inte sett nåt om nån säng.

    Ursäkta att jag hade en åsikt. Bäst alla är tysta och bara du delar med dig av din.

   Våra svenska flunsor och deras följare är världens mest bajsnödig människor jämfört med samma grupper i andra länder. Så ängsliga att göra fel, tycka fel mm. Alla är stöpta i samma form och allt handlar om att vara så högt upp i flocken som möjligt och inte utmana ledarfamiljen.

  Angående Edvin Törnbloms text: Cum = Sperma på engelska.

   Wow vilken spaning

  Jag ser bara ett gäng kloner

  Jag skulle inte klä mig så eller gå på den typen av festival men jag tycker att det otroligt härligt att se alla bilder och förhoppningsvis har det en fantastisk helg! Men varför måste man kritisera någons klädsel eller att det är wannabe för att man på en annan festival klär sig så, varför är det inte okej att klä sig så på en festival i Sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.