Visdomspärlor av och med La LindaLinda Hörnfeldt är en riktig veteran i sociala mediersammanhang och har alltid matnyttiga fix och trix att komma med.
Här är hennes två senaste inlägg som jag rekommenderar alla som är eller vill in i den här branschen.

Sändningskanaler (broadcast channels) är nu lanserat brett på Instagram (även om jag inte fått det än ?) och jag är riktigt pepp på att få testa funktionen. Jag tänker att det blir som ett ”mini-nyhetsbrev”? ⁠

Att gå viral, få 100 000 visningar på en reel, det är väl ändå drömmen?

Vem skulle tacka nej till en viral video?
Jag väntar fortfarande på min. 😉

 

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tackar gärna nej till en viral video.

  Zzzzzznark

  Måste man bli viral? Jag klarar mig utan det iallafall.

   Vilken butik/webbshop äger du?
   Nyfiken med tanke på att du verkar klara dig så bra utan nya kunder.

    Man behöver inte bli viral för att få nya kunder.

    Kan det möjligen finnas andra sätt att få nya kunder?

     Syns du inte finns du inte. Har du butik är hennes tips väl helt fantastiska så förstår inte er negativitet.

      Läste du själv hennes tips?

  Kommentarsfältet spårar.

  Tänka sig nu har HT skolios med! Förra veckan var de foglossning!

   Usch, det måste vara otroligt jobbigt för henne!

  Sorry om det svarats på redan utan att jag sett men ska ”nya kommentarer” vara borta för gott nu? Saknar…

  Någon som såg intervjun idag på Nyhetsmorgon med M Graaf och hennes karl? Ämnet var par som hittar tillbaka till varandra och en psykolog var med. Jag tyckte det var en märklig intervju, programledaren verkade avigt inställd, psykologen verkade inte vilja prata med paret överhuvudtaget och Maggan kändes inte särskilt avslappnad, Louie som mest satt tyst. Det kändes typ som Jenny visste vad som pågår bakom kulisserna och inte ville spela med alltför mycket. Men sen är alla inblandade översvallande mot varandra på sociala medier och jag undrar om det är jag som är knäpp haha.

   ja du är lite knäpp som överanalyserade sådär mycket

  ”Vem skulle tacka nej till en viral video” eller ”100k på en reel vore väl ändå drömmen”…Really? Verkligen inte för min del iaf.

  Förlåt, men efter den vidriga grodan hon spottade ur sig i podden förra veckan har jag tappat all respekt för henne. Det var betydligt värre än vad margaux gjorde, att överhuvudtaget nämna, ta upp och spekulera i ett barns död är så lågt att jag inte ens vet vad det ska klassas som. Hon hade inte ens hunnit begravas så sitter Linda och pratar om ”att det inte är min sorg”. Nej tacka fan för det, men en familjetragedi utan dess like och ingen med en offentlig plattform bör nämna det annat än för att ge kondoleanser. Att det nu är bortklippt spelar ingen roll, SKÄMS!

   Håller helt med!
   Osmakligare människa är svår att finna..

   Det har jag helt missat. Är det i hennes egen pod?

    Ja, ”Vad fan håller jag på med?”. Det är som sagt bortklippt nu men försvarar ingenting

   Håller helt med! Har tappat all respekt. Fruktansvärt vidrigt uttalande, och att INGEN kunde tänka vilken sjuk grej det vore att ha med i podden gör mig illamående. Det är ändå en som säger, en som lyssnar, en som klipper och sen ska de lyssna igenom igen I guess. Horribelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.