En liten update…

Ja, Linn Herbertsson är gravid och det verkar vara den här stilige herren. 
Richard Setterwall heter han, och är engagerad i flera olika bolag enligt Linkedin, bland annat Skippo – som är Officiell Navigationspartner till KSSS – världens näst största segelsällskap – och det årligen återkommande Gotland Runt Offshore race, detta enligt hemsidan.

Man får gratulera, man får gratulera till kärleken – and more… ?


Jag kommer försöka smyga in så många 05:30-inlägg som jag bara kan, här framöver. ?

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Unnar henne verkligen det. Hon verkar vara en jordnära person.

  Inget med ovan att göra. Eller jo faktiskt. Undrar dock utöver varför det är så viktigt att dessa kvinnor alltid ter sig till att förhålla endast förmögna män?
  Ytligt eller ödet?

   De kanske vill ha liknar?

   Man träffar helt enkelt dem som finns i eller runt sin umgängeskrets. Svårare än så är det inte.

    Förmodligen. ??

     Bor man i Sthlm och hänger mitt i stan är det ganska naturligt att man träffar på personer som har mer pengar. Kan bara gå till mig själv och vilka killar jag träffat, alla har haft det gott ställt och det är bara av slump eftersom man går på samma krogar/restauranger osv. Hade jag hängt ett år i Eslöv hade jag troligtvis träffat en kille också men som säkert har en lägre inkomst.

      Hahah älskar att eslöv numera är en referenspunkt här. Jag är född och uppväxt där men flyttade så fort det gick, för att ja – hänger man i ett visst område så träffar man ju generellt människor på den platsen och blir ”fast” i det och den kretsen.

    Jag skulle precis skriva samma sak. Precis som att många som pluggat på universitetet träffat någon där osv.

   Jag kan bara svara för mina tjejkompisar och deras kompisar, men bland dem finns det många som antingen kommer från förmögna familjer eller som dejtat en eller flera förmögna killar. När man väl vant sig vid en viss levnadsstandard, som man inte har råd att upprätthålla på egen hand, väljer många aktivt en partner som kan erbjuda något liknande. Det finns hur många härliga rika killar som helst, så det är inte direkt som att man måste nöja sig med en skitstövel bara för att man väljer att leta partner bland dem som har ett bra jobb, bra boende och gärna ett landställe. Tjejerna i fråga är alla välutbildade och har bra jobb och behöver ingen försörjare, men har ändå insett att saker och ting blir mycket lättare när man slipper oroa sig över det ekonomiska.

    Håller med dig, gäller dock inte Linn… kommer från en hål utanför Lund. flyttade till sthlm som ung och kom direkt in i en viss krets killar och sen dess bara varit ihop med miljonärer/mångmiljonärer.

     Hon har dock smak, driv, är seriös och har en ordnad ekonomi. Är väl jättebra om hon träffar killar som är likadana.

     Alltså, håla och håla. Du får det att låta som om det vore Hörby, när så inte alls är fallet. Jag umgicks i samma kretsar som Linn när hon bodde nere i Skåne och det är liknande kretsar som hon umgås i nu, så inte alls särskilt konstigt att hon fortsätter med det.

   Varför nöja mig med mindre när man kan få allt? då förblir jag hellre singel! ?

   Jag är en av dom som i princip genomgående dejtat killar med mycket pengar – och nu gift med en. I mitt fall har jag fallit för män med liknande vanor, utbildning, driv och värderingar vilket i sig ofta inneburit viss ”förmögenhet”.

   Ofta har för mycket pengar och status i en mans bakgrund fått mig att rygga tillbaka och jag har aldrig låtit pengar förblinda mig i min tidigare jakt på kärlek. Hade jag låtit status och pengar gå före kärleken hade jag antingen bott i ett Afrikanskt land som fru till en regeringsman (där farfadern tog över landet under en kupp på 1970-talet) eller som fru till en FN-topps barn ?
   Istället är jag otroligt lyckligt gift i en mellanstor stad och älskar mitt Svensson-liv ❤️

    Du gifte dig med en man med mycket pengar och lever nu Svensson-liv? Hänger nog inte med ?

     Alltså – ett mer Svenssonigt liv än vad jag haft om jag gift mig med många av mina tidigare killar….

    Fina värderingar ?

   Handlar det bara om rika personer så är det ju inte jättesvårt om man rör sig i kretsar med pengar att träffa någon med pengar – oddsen är ju på ens sida, större chans att folk man träffar på faktiskt har pengar. Men när det handlar om de där allra rikaste, där vi pratar miljarder, där är det nog inte bara slumpen att vissa ständigt blir förälskade i just miljardärer, särskilt om man inte är där själv. Där är ju oddsen inte lika stora att personen man träffat på hör till de allra allra rikaste.

   För att hon avvecklat influenser jobbet för att bli ”entreprenör” men det går inte så bra? Behövs ju pengar till innerstad lantställe Ibiza

   Kanske för att hon själv driver eget företag, är välutbildad och driven. Man vill ha någon som är lika en själv.
   Varför förutsätta att hon inte har pengar själv?

    Hon har säkert pengar från influenser tiden och som alla i sin generation efter lägenhetsförsäljningar osv. Men företaget går ju inte bra nog för att bli rik på.

    du kan ju kolla själv hur bra organista går 🙂 🙂

  Men oj, har verkligen missat att hon och Trotzig inte är tillsammans längre.

  Åh vad kul och fint!

  Förmodligen. ???

  Han gifte sig under covid med en tjej som hette Natalie och jobbar på skandinaviska Vogue. Nu skild och ska ha barn med Linn. Man undrar vad som hände med äktenskapet

   Det som hände var att de skilde sig.

   Man kan gå vidare!

    Nej men det får man INTE! Här är alla nunnor tills de träffar mr Right som de lever lyckliga med i alla sina dar ?

   När gifte de sig? Står att hon flyttade in med Johan i oktober 2020, alltså ca ett halvår in i pandemin (i svenska mått).

    My bad, står skriven med fel person.

   Jaa, de såg så lyckliga ut

    Lyckliga? Tycker hon konstant har ett resting bitch face.

   otrligt skumt…och linn var tillsammans med mattias förra sommaren…

   märkligt att han och natalie fortfarande är registrerade på samma adress

    Tycker också det. Samt att Linn inte är folkbokförd där.

  Vet inte vilka dom är men glad för deras skull. Grattis!

  Vem är hon ens ?

  Kan inte låta bli att undra vad som hände med henne och alla influenser-vänner hon hade. När hon gjorde slut med Mathias så valde alla hans sida? Hon var ju typ bästis med forni, Petra Tungården och hela det gänget. Sen gör de slut och hon försvinner från insta och dyker upp gravid med ny kille. Förlovad dessutom, det gick verkligen undan

   Också att vara influenser(?) och inte uppdaterat Instagram på två år?

   Jag undrar också! Vad Tidan hände? Fattar det som att Forni och Linn hade en konflikt? Dock oklart vad som var anledningen och om denna var relaterad till uppbrottet som jag ej vet när det skedde.

   Det går ju undan när man är äldre, inget konstigt med det, man har julhelg enkelt inte lika mycket tid på sig.

   Linn verkar va en välmående tjej med integritet. Vet inte alls om hon umgås med de andra flunsorna längre men kändes som att det oftast va hennes ex som fick lovord av väninnorna. Kanske va dom inte så roliga att hänga med när förhållandet va slut då.

   Jag undrar också!! Forni hängde ju jämt på Mattias och Linns landställe, och Linn verkade så generös och verkligen en bra värdinna. De hängde i Marbella osv hela den där klicken. Är så orimligt nyfiken haha! Men jag minns att Forni skrev nåt kryptiskt om nån vänskap/konflikt runt den tiden så kanske var kopplat till Linn..?

    Ja det var kopplat till Linn. Forni känns så jäkla svår och hal… klarar inte av henne.
    Men undra vad som hände mellan Linn och Mattias? Dom var ju så galet kära enligt henne…

     Kan bara tänka mig att det handlade om att nåt hände t.ex. otrohet eller att Linn började längta efter barn med tanke på hennes ålder o hennes vänner, men han ville inte. Han kändes inte som pappa-typen.
     Sen är det ju lite märkligt att det gått så snabbt med den här nya. Och alltid lite creepy tycker jag när nån har gift sig och skilt sig så jäkla snabbt. Helt otroligt. Och sen att vara den nya tjejen som nån vill gifta sig med efter så kort tid, usch jag hade inte alls känt mig trygg i det

     Om ni verkligen har läst deras bloggar och tog del av deras bilder så borde ni ju onekligen fattat vad som hände??
     Linn skrev vid flera ggr att hon och Mickis kille (som fö är sjukt ful) var så nära, så pass att dom hade en egen grupp med låtar dom delade osvvosv orkar inte ta upp allt som hände….
     I övrigt sjukt underhållande att alla kastar skit på forni (rätt ändå) men inte kommer ihåg hur Linn ”slog igenom”

      Jag kommer ihåg! Men det måste vara typ 20 år sen? Alla utvecklas

      Vad menar du hände mellan Linn och Damon? Upplevde inte att han hade något med deras konflikt att göra

      Å jag kommer ihåg 🙂 team hibbs 🙂

  När gjorde hon och Mattias slut? :O

  Gud hon som var ihop med Mattias så länge…. Vad hände tro

  Har funderat över vad som hände mellan Linn o Mattias. Har tänk att hon kanske ville ha barn, men inte han. Men så dyker han ju upp på Dashas instagram då och då och verkar så himla angelägen om att leka med och ge presenter till Atlas och Cosmos…?

  Är genuint glad för Linns skull. Önskar hon kunde börja med sociala medier igen.

  Tycker för övrigt att Dasha blivit ganska konstig. Hon var kul att följa innan, men nu känns hon bara grå och tråkig. Klagar på allt och alla, postar sin jäkla tacos, bär samma gamla wedges skor och går på events i urtvättade tröjor…. Tror jag ska avfölja ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.