Triss i Instastory

”Lojsan” Wallin fick veta att hon var gravid den 1:a april, och inte ens det fick henne att skämta om saken. Läs här om du inte hänger med.

Hur snabb tror ni man blir i dessa skor?

Kanske är ni fel målgrupp men jag frågar er ändå. Vad skulle ni vilja läsa i en ”tjejpeppbok” skriven av Johanna Bladh?

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Buster! Kom och ta lite bilder när jag ligger och spyr!”

      Är det hans smeknamn eller heter han verkligen ”Buster”?

        Döpt till Buster.

          Han blev renad från synd och upptagen i den kristna församlingen?

            Ja det är väl så det brukar gå till?

      Nä hennes axel har kameravinkel!

      Om du kollar Busters Instagram så har han massor med videos på Lojsan när hon spyr och/eller är berusad. Antar att han har vanan inne! ?

        Var tvungen gå in och kolla, alltså hans videor ? kul att hennes sida visar allt det ”perfekta” och han visar precis tvärtom ?? lite befriande att se!

        Busters instagram är underbar haha! Han och Mimmi Kapells man är båda som klippta och skurna för at vara influencerpojkvänner.

          Gick in och tittade på Mimmis mans insta och trodde det skulle va liknande som Busters men det var det verkligen inte ? men jättefina foton

            Rasmus brukar blanda upp sina fantastiska bilder med lite roligare content. Reelsen på barnen brukar vara riktigt roliga, dom är så söta!

      Du vara Buster

    Måste varje person med ett instagram-konto skriva en bok? De här böckerna lever ju aldrig vidare, känns som fast fashion men i bokform.

      Tjejpeppbok….. oh my.
      Hur tänker förlaget?

    Frans har upptäckt hur Wahlgren undgår reklamförbudet på SVT. Låter sambon göra reklam för inköp/spons till hennes hus.

      Vilken Frans?

        @Tramsfrans

      Är det därför som CB gjort sitt konto offentligt…
      Dessutom kommenterar PW hans inlägg på hennes konto.
      Mycket vill ha mer…

        Ja, precis. Det står i villa Wahlgrens instagramkonto att frågor kan skickas via DM till Bauer, vilket är orsaken till varför han har ett öppet konto nu.

          Noterar även att han skriver ”vårt ställe” om huset i Marbella…Skulle bli ytterst förvånad om han lagt en krona på det huset.

      Är ni förvånade eller det är inte jag. Det huset kostar en del och samarbetena/sponsringarna betalar huset och hennes liv. Hela hennes Insta är idag en reklampelare för allt möjligt. Hon behöver alla pengarna för sitt gränslösa lyxliv och har nu funnit ett sätt att få in stålarna trots reklamförbudet på SVT. Klart hon smider medans järnet är varmt tids nog svalnar det.

    Hur kan man en få bokkontrakt utan att man ens knappt vet innehållet till boken?
    Skäms Bonnier! Så äckligt pengakåta, men dom valde ju helt fel person för det här. ?

      Hur kan dom vara pengakåta när dom skriver kontakt för något liknande?

      Hur går din kommentar ens ihop, är de pengakåta när kontrakt med någon som inte ens vet vad boken ska handla om, borde väl vara tvärtom. Detta kan ju bli en riktig flopp

        Fast det är ju helt klart för att hon är känd = då kommer den sälja. Så tänker förlagen numera. Vad den handlar om är mindre viktigt.

      Kiosklitteratur som det förr hette

    Tjejpeppbok? Nej men om vi ska ta och infantilisera kvinnor lite till va, det blir väl kul!

      Tjejpep låter som en bok som är riktad till tonåringar.

    De där skorna såg väldigt jobbiga att gå i.

      Det borde vara ganska uppenbart att skorna inte är till för promenader.

    Man blir väl snabbare desto nättare skorna är? Det vill säga barfotaskor.

      Jag använder endast barfotaskor, men är en väldigt långsam löpare. Tror tyvärr inte att skorna gör varken till eller från i just mitt fall dock.

      Har du någonsin sett en 100 meters löpare med barfotaskor..? Eller någon elitlöpare överhuvudtaget…

        Nej barfotaskor tror jag är mer av en motionärsgrej. Just sprintlöpare brukar ha speciella spikskor utformade för just sprint, det är väldigt lätta skor som ger bra grepp. För långdistanslöpare brukar det snarare handla om joggingskor med bra ”stuns”. Barfotaskor är väl fördelaktiga på sättet att dom minskar skaderisken tror jag, men precis som du säger, för elitidrottare är det knappast första valet vid tävling.

      Vill verkligen veta det här! Har just börjat med triathlon (sen ett halvår) och använder barfota skor till vardags vilket innebär att jag nu har bredare fötter. Alla cykelskor är jättetrånga och har en nerv som blir klämd.. skor för att springa är ok men inte helt bekväma. Har testat att springa med ett par sportigare barfotaskor men jag var långsammare. Springer vanligtvis 1km på 5min men med barfotaskor 1km på 5.30-6.00.

      Tar tacksamt emot tips ?

        Nackdelen med barfotaskor är att alla andra skor är så jäkla obekväma sen, haha. Mina tår kvävs ju!

        Inga tips för löparskor men Lake har cykelskor för breda och extra breda fötter. De har räddat mina fötter, hade stora problem med domningar förut. De anger bredd på hemsidan med vilket inte många andra märken gör 🙂

        Jag använder herrmodellerna, de är bredare! Tråkigare färger men det får man stå ut med.

        Det finns ingen (riktig) forskning som ger stöd till att barfotaskor eller att springa barfota skulle vara något som främjar löpningen. (Men säkert massa anekdoter)

        Om du inte tror på det så är det bara att ta en kik på de som springer för att vinna så kallat. Hade det varit effektivt och positivt för kroppen att göra det – då hade du sett alla göra så.

        Det var en fluga som var i ropet och vissa har fortsatt köra på. Som sagt, säkert många som säger det är bra och inget hindrar dig att pröva. Vill du ha resultat och inte riskera skada fötter och leder så kör på med vanliga löparskor.

    Svårt att säga då jag inte är en tjej och inte behöver pepp, som troligen resten av hennes följare?

    Vill absolut inte läsa en tjejpepp-bok skriven av Johanna Bladh. Vill helst inte att hon ska få förmedla sin version av ”tjejpepp”, tyvärr tror jag att hennes retorik mer stjälper än hjälper.

      Det vill ingen annan heller. Boken kommer att bli en flopp.

    Vem i hela världen behöver en tjejpepp-bok (särskilt signerad Johanna Bladh)? Känns väldigt Grynet à la tidigt 2000-tal eller Clara Henrys mensbok någon gång där i youtube-erans begynnelse.
    Håller verkligen med kommentaren ovan, känns som fast fashion i bokformat.. Dagens unga har fri tillgång till internet och alla typer av sociala medier och behöver nog ingen *pepp* i bokformat, eller? Vad tjänar bokförlagen på dessa böcker undrar man ju eftersom var och varannan får ”skriva” en bok.

      Grynet ❤️❤️

      Vad ska den liksom handla om?

      Våga amma i TV?

      Var stolt över er randiga mage?

      Älska era valkar!

      Ungdomar läser inte böcker. De kollar internet.

      Man får såklart tycka vad man vill om både boken och den blivande författaren. Men ändå. Varför dissa någon som uppenbarligen fått ett sjukt roligt jobberbjudande (som hon verkar uppriktigt glad över)? Det händer ofta att jag ser random kommentarsfält där folk högljutt raljerar över andra människor som de inte är intresserade av ”höhö, Zara Larsson – vem är det. Jag har tvättat strumpor idag”. Väldigt gubbigt. Och varje gång undrar jag hur det beteendet kan vara så normaliserat. Ungefär som att man inte gillar Johanna Bladh. Då dissar man hela den här boken rakt av. Oavsett om man inte är i målgruppen för boken. Jag skulle gissa att det skrivs tusentals böcker jag aldrig skulle läsa. Men ser ingen poäng i att dissa både idé och författare för det.
      Blir boken skit kommer den inte sälja. Det ger sig.

      Man kan – om man nu känner ett behov av att dissa folk lite random ställa sig frågorna:
      Intresserar den här personen inte mig? Följ den inte.
      Gör den här personen något som förmodligen inte kommer att intressera mig? Scrolla förbi.
      Är den här personen inte skadlig för andra, uppmuntrar till vidrigt beteende eller beter sig allmänt obehagligt? Då behöver jag inte dissa hen. Kan helt lugnt gå vidare och lägga min negativa energi annat.

    Helt obegripligt att hon får bokkontrakt. Och vem är målgruppen för denna bok? Vill vuxna kvinnor läsa om ”pepp” eller är det tonårstjejer hon riktar sig till?

    Tjejpepp låter lite som att den kan handla om att allt kvinnor gör är bra och stå på dig, du är vackrast. Och bäst ingen protäst.

    Men jag kanske har fel men jag gillar inte titeln.

      Ser verkligen Julia-tidningen i ett vuxnare omslag framför mig. Men jag hoppas på att bli motbevisad och att boken faktiskt har något givande att komma med.

    Skrev en bok hur man får bättre ekonomi under föräldraledigheten med lite tips och trix men inget förlag har varit intresserad trots att det inte finns något på marknaden (har jobbat på försäkringskassan bland annat) varav Bonnier var en av dem som tackade nej. Jag suger nog som författare så det är okej ?? men kul att veta att tjejpepp är viktigare information än hur man löser sin ekonomi som nybliven förälder speciellt i dagens läge. Jag startade ett instagramkonto istället och försöker informera föräldrar där med men tycker inte formatet funkar lika bra.

      Kul ju! Vad heter din Instagram?

        Ja jag tycker det är ett jätteviktigt ämne som missats av många men det kan vara så att man bli för nördig i sin grej ibland med haha. ?

        Vet inte om man får skriva ut? Men den heter föräldraekonomi (annars får Camilla ta bort)

          Vilket bra konto! Jag hade gärna läst din bok. Hoppas du lyckas bygga en följarskara så att du kan få dem att ändra uppfattning sen!

            Tack ? ja vi får se om det blir någon bok – instagram är inte min grej egentligen men det funkar ändå så länge ? det där med att bygga följarskara och sånt är det som känns ”jobbigt” vill hellre lägga mer tid på att informera och göra research.

      vad heter du på instagram?

        Jag skrev ovanför ?

    Först ”åh detta har varit min dröm sedan barnsben att skriva boka. Så lycklig” klipp till ”vad vill ni den ska handla om”. HUR kan så många köpa influencers skit?!

    Vad är en tjejpepp-bok? Genuin fråga. Vad innehåller en sån?

      Pepp för tjejer, gissar jag på. Oklart vad det innebär bara.

    Vad tror vi för namn på tredje barnet för Lojsan & Buster?

    Todd
    Tintin
    Tina? Teo? Tuva? Tomas?

      Tarzan!

      Jag gissar på Tindra om det är en tjej, Theodor om det är en kille

      Truls
      Ted
      Tove-Lee
      Tristan

      Älskar namnen Todd och Tintin, tror på något annorlunda och gulligt även denna gång. Thor, Texas, Tillie, Thelma?

      Titti. Eller Göran.

      Teddy

      Tristan

      Teodora

    Jag är en kvinna i hennes ålder som har ganska kasst självförtroende men kan garantera att det som behövs för min del INTE är hennes ytliga pepp-bok (du duger som du är, man kan ha valkar osv).

    Lojsan, hur många barn har hon nu? Två pojkar Buster och Dexter, med sin ex-man som är lite äldre, och en dotter med en ny? Inte riktigt hängt med.

      Buster är väl hennes man

      Otroligt märklig kommentar ?

        Fast rolig. Undrar vem Lulu tänker på.

      Är du full?

      ”Inte riktigt hängt med”… Eh nej…

      Hahaha vem är Dexter? ?

      Hennes man heter Buster och de har två barn: Todd och Tintin.

        Dexter var ju THKs kompis ju… Lilla Snöbollen… 🙂

        det finns en Annan lojsan en träningstjej som har en son som heter dexter o äldre man…

          Tror du menar Lofsan, som har två söner: Baxter och Sixten

            Baxter?! lol

      Du menar Lofsan eller hur?

        Jag blev osäker eftersom du skrev att hon har en ny man eftersom hon fortfarande är sambo/gift med Hans.

      Eller House of Philia?

        Va?

    Kom in för att skriva hur förundrad jag är över att amnings-Don Quijote får ge ut en bok men det känns som att alla redan har sammanfattat det ganska bra. Herregud, kan inte tänka mig något mer meningslöst.

      Haha ja Johanna Bladh slåss verkligen mot väderkvarnar ?

      Amnings-Don Quijote ?? Fick ett gott skratt i natten ??

    Är Jakob hellman full eller? ??

      Tänkte samma ?

      Han var tio resor värre på emilkonserten de visade tidigare.

    Ska sova ensam hemma två nätter för första gången sen vi köpte huset för några månader sen. Är så mörkrädd när sambon är borta så detta blir spännande :)))

      ??????
      ??????
      ??????
      ??????
      ??????

      Och det visste du inte innan ni köpte hus?

        Jo men ska jag strunta i att köpa hus för att min sambo sover borta kanske 7 dagar per år? Herregud

    Är det bara jag som tycker att det känns lite skevt mellan Lojsan och Buster? Han känns alltid så less och okär medan Lojsan gör allt för att det ska se ut som att de har det fantastiskt ihop. Eller så är han bara obekväm framför kameran..

      Tycker tvärtom

      Håller typ med. Han verkar inte så kärleksfull som hon är, om man ser utifrån some. Däremot i podden låter det som att han är den som är det och inte hon.

      Känns som hon vill att allt ska se så bra ut. Ungarna ska hålla hand och matcha kläder och bla bla bla… urtråkig, hennes kille är roligare…

    Ja men då vet vi vad som står på REA-hyllan i bokaffärerna sen då

      Och ICA Maxis reakorg,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.