Lance Hedman Graaf och Phoenix Parnevik satsar på skådisyrket

Här e vi som ska spela gyllene tider i en långfilm !! Jag ska spela fantastiska Anders Herrlin, och jag är väldigt ärad att få göra denna rollen ….filmen har biopremiär nästa år ?? // Lance Hedman Graaf

När Gyllene Tider blir spelfilm är alltså Lance Hedman Graaf den som ska porträttera Anders Herrlin – bassist i bandet.
En annan bekanting som fått en roll i filmen är lillebror Parnevik – Phoenix – som ska spela rollen av Micke Syd.
Filmen har premiär nästa år.
Någon som direkt blev sugen på att se den eller i alla fall nyfiken?
Både Lances mamma och pappa är stolta som tuppar, och vem hade inte varit det?

Sommartider, hej hej! 🙂

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En Blekingebo ska vara med också ??

  Jag som älskar Gyllene Tider trots att jag missade storhetstiden ska definitivt se filmen! Älskar såna här återskapande filmer. Hoppas att dom gör det bra ?

   Jag kommer se den och är nyfiken på vem som kommer spela mig.
   Jag var backstage med grabbarna när dom lirade på festplatsen jag hängde på??

    Det blir en överraskning.

     Verkligen!
     Tippar på Alicia Vikander 🙂

      Nej, det måste vara ett kändisbarn, så jag tippar på Felicia Book eller eller möjligtvis prinsessan Leonore beroende på hur gammal du var när du hängde backstage

    Masten i Kristianopel?

     Nej, i Roslagen

   Om du älskar GT så lär väl det här förstöra?

  Fördelen med att vara kändisbarn. Var det inte en till också?

   Va? Kändisbarn måste ju alltid kämpa hårdare (// mamma Mia Parnevik) ???

   Fast älskar MP men håller verkligen ej med där.

    Dom har väl fördelen att de kan gå in en fot pga eventuella kontakter.
    Det de möjligen får jobba hårdare med är att just bevisa för allmänhetens att de är duktiga på egen hand och inte allt har med föräldrarnas inflytande att göra. Men ingen av dessa två har väl egentligen ett tillräckligt stort kändisskap för att det skall hjälpa till att sälja filmen. Så förhoppningsvis har de fått jobbet pg av bra auditions

     Det är ju vad kändisbarnen själva hävdar i alla fall

      Fast så är det väl… att det tar lång tid för dem att tvätta bort de andra kända namn

       Namnen vill de minsann inte tvätta bort förrän de kommit sig ut på scenen. Först då börjar det gnällas om att de bara ses som ett kändisnamn. Ja, precis det namnet som tog dig dit du är nu.

       De har ju väldigt stora ig-konton både Parneviks och Graaf så det lär ju hjälpa till att sälja filmen typ. Peg och Lance har ju fortfarande hjälp av sina mammor som lägger upp deras låtar till leda på ig så då vill de inte tvätta bort något iallafall 😉 men visst killarna kanske har talanger och kommer göra rollerna jättebra. Undrar om de blev handplockade eller om de fick gå på casting och provspela bland massa andra men troligtvis inte.

    Har Mia P. sagt så? Haha klart de har det lättare och fördelar av att komma från känd familj som Peg t.ex hade nog inte varit känd som sångerska idag om det inte var pga tv-serien Parneviks där hon fick visa när hon sjöng och blev känd via serien. Säger inte att Peg inte är duktig för det är hon, hon är bra men det finns många som är lika bra men som aldrig får chansen.

     Ja och Peg har ju ett ganska alldagligt utseende också så det hade inte varit pga utseendet heller hon blivit känd.

   Jo, Peter Wahlbecks son.

    Han har väl i alla fall rätt dialekt 🙂

  Kul! ?

  Kan inte se inlägget och länken ”visa inlägget på instagram” funkar inte för mig. Såå.. vem spelar gessle?

   Valdemar Wahlbeck,son till Peter Wahlbeck,komiker,konstnär mm.

    ??

  Jag ska se filmen men inte pga kändisbarnskådespelarna utan pga att jag älskar Gyllene Tider lika mycket nu som när jag var ung.

  Unga mammor Linn och hennes Simon har gjort slut…träffar hon 4 mannen nu och blir gravid igen tro ?

   Vem har gått ut med det?

   Typiskt tjej som söker bekräftelse och blir kär i kärleken, tragiskt egentligen. Lever i ett la la land

   Men sitter du och gottar dig nu? Varför hon vilja ha ett barn till?

   Jo, det känns ju ganska tydligt nu. Jag hoppas dock innerligt att det inte stämmer att Linn varit otrogen. Så enormt egoistiskt gentemot både Simon och barnen i sådana fall.

   Fast Maria, så onödigt. Känner du dig stolt över den kommentaren?

    Betänk att hen är närmare 60 oxå. Riktigt läskigt.

  Kan han tillräckligt bra svenska?

   Antagligen

   Vem?

   Egentligen inte, men de andra kändisbarnen i lagom ålder tackade nej.

  Nepo babies … jag fattar, det drar folk med namn de känner till … men det finns så många unga skådespelarTALANGER. Kan man inte bara tänka sig att ta någon av dem? Inget ont om dessa, de är säkert trevliga och fina etc. men sannolikheten att man råkar casta massa kändisbarn i samma film måste ju vara försvinnande liten.

   Dom har med all sannolikhet haft en fot inne sett till föräldrarnas kändisskap. Därmed inte sagt att dom inte har talang. Det återstår att se, men jag håller tummarna för en bra film!

   Exakt min tanke vilket jag just skrev, lite märkligt är det och säkert en tanke bakom det. Dessa fem killar är säkert duktiga, säger inte att de är talanglösa men att de har kända föräldrar har troligtvis bidragit, det återstår att se hur de är som skådisar.

   Jag tycker det är uppfriskande! Har du sett hur dialogen går i svenska produktioner? Skådespelarna är så drillade i teater så de pratar onaturligt, använder inte talspråk och säger faktiskt ”något” istället för ”nåt” etc. Kommer det in lite annat folk, oavsett om det är nepo babies eller andra får man hoppas att de inte är så stiffa.

    Spot on! Jag blir galen på att svensk film ofta är så stolpig och konstig. Folk går runt och skriker (som Persbrant) eller pratar som om de läser upp nyheter på 50-talet… Senaste åren har det lossnat lite och det är bara bra.

  Älskar Gyllene tider, vad roligt att det ska bli en spelfilm. Den kommer jag vilja se när den kommer ut.

  Jag ÄLSKAR Gyllene Tider!!! Den här filmen ska bli spännande att se.

  Åh jag längtar tills filmen kommer!
  Gyllene tider är verkligen förknippat med sommar och lycka för mig! Gud så otroligt många glada och underbara minnen jag har till typ alla låtar. Blir glad bara jag tänker på sjömän ?

  Om bilden har nåt med filmen att göra (utöver att det är personerna som ska vara med) så kommer jag ha jättesvårt att tänka bort att det inte är Lance och Phoenix utan ”karaktärerna”.

   Såg nu att det fanns fler bilder men jag står kvar vid min kommentar.

  Roligt för killarna. Klart man vill se filmen! Är det lättare att landa en filmroll om man är kändisbarn med tanke på att minst tre av fem har känd förälder? Är de handplockade för rollerna eller fick de gå på casting? Två av dem har föräldrar med stora instagramkonton – kan det vara så att filmproducenten har en tanke med det – att få stor fri marknadsföring, samt att kända namn lockar fast dessa killar kanske var bäst och mest passande för rollerna.

   Om man ska hoppas på att Magdalena ska göra reklam så kanske hon ska kolla hur det ser ut innan hon skickar…

   Med tanke på att att bl.a Gessle är ett extremt kontrollfreak tror jag att han aldrig släppt igenom någon i en spelfilm om Gyllene Tider om han ens var det minsta lilla tveksam! I övrigt tycker jag att Lance Hedman Graaf går från klarhet till klarhet i sitt skapande och sin framtoning. Hatten av, trots ”oket” av (ö)kända föräldrar.

    Måste filmen godkännas av Gessle?

     Om de ska få använda GT:s musik så antar jag att den måste det.

    Klarhet?

  OT enligt fb har niklas och vanja tagit ut de sista pengarna ur woa-katastrofen förra veckan. Ska väl in i gotlandsrenoveringen.
  Gissar på ett långt snyftinlägg från vanja i höst ”vi var för tidiga med detta coola all womenprojekt” bla bla. Allt vara bara lurendrejeri från start och de gick mindre rika ur projektet än de räknat med pga kraschen. Lika svinigt oavsett. Fattar inte att de kommer undan med detta!

   De borde bli skadeståndsskyldiga eller åka in i fängelse. Helt sjukt vad de har gjort. Hur kan de med gott samvete gå runt och götta sig i sitt sommarhus?

   Dags för ett ordentligt gräv i detta, dom är så jäkla obehagliga.

    De ska ha fått in 3 miljoner på woa. Helt jävla sjukt vilken skandal detta är som ingen riktigt orkar gräva i.
    Lovat saker till höger och vänster ”det var bar inte ekonomiskt försvartbart med en fysisk lokal”.
    ”Metaverse var MYCKET svårare än vi räknat med. Vi bygger ett galleri med bilder istället”.
    Och INGEN protesterar fast de är så grundlurare. Vanja shoppar glatt vidare.

     Niklas Wanja woa???

      Influencern vanja wikström och hennes sambo. Du får nästan googla (menar det ej otrevligt) för jag har ids inte sammanfatta allt. De har blåst många genom krypto!

  Men alltså kan vi prata om Wahlbecks son? Vilken hunk!!

   Haha ?

  Jag ska se filmen. Lance ?❤️

  Hade tyckt det var mer spännande med fem okända skådespelare från Halmstad-trakten (så de definitivt får till dialekten rätt!), men kul att det blir film om Gyllene tider! Tycker mycket om deras musik, så hoppas den blir bra.

  Vad roligt med en film om GT ? Såg dem live i Malmö 2004. Glömmer aldrig när de drog igång ”Marie i växeln” och Nisse Hellberg från Wilmer X plötsligt dök upp på scenen och började sjunga istället för Gessle, måste säga att just den låten gör sig riktigt bra på skånska ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.