Ett livstecken från Anna Book

Bildkälla: Anna Book Instagram

Anna Toledo Book verkar ha gjort allvar av att minska ner tiden hon spenderar på sociala medier. 
Det verkar sunt tycker jag. 
Varje gång hon gick live exempelvis så spenderade hon majoriteten av tiden på att försvara sig, tjafsa eller gråta, vilket är lite av ett slöseri med tid så det är enkom positivt att hon tagit ett liv tillbaka.
Jag hoppas Anna får möjligheten att uppträda i Melodifestivalen, en gång till, eftersom hennes bidrag blev diskat förra gången. Hon befinner sig ju trots allt i en inspelningsstudio.
En gång till kan hon få vara med, sen är det min tur. 😉

Tänk er en Melodifestivalisk duell. Jag, Anna Book och Cissi Wallin. Going head to head med varandra. Universum hade exploderat. 😉
Jag hade sjungit en smäktande pianoballad om någonting ömtåligt, Anna hade nog dragit till på en glad dänga medan Cissi Wallin nog hade sjungit om hur det är att vara kvinna och att slå ur underläge – men helt utan offerkofta, så klart.
Det hade varit någonting att poppa popcorn till, minst sagt..

Trollolollolollol!

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ingen aning om hur du sjunger. Anna sjunger garanterat bättre än Cissi. Tycker Cissi är sjukt tillgjord när hon sjunger, lite skärmskudde över hennes sångklipp.

   https://youtu.be/fdufRWfkFow

   Hon sjunger fint. ❤️

    Tack för länken. Ja det gjorde hon.

    Tillgjort och dåligt. ??

   *skämskudde såklart

  Tycker hon har inrett huset så fint. ?

   Mattan till exempel va?

   Va va va ?? ?

    Hon blåste en mattfirma och kom inte undan med det, mycket bra

     Ja det var bra att hon fick ersätta mattfirman! Men vände det såklart till att hon vann tvisten ?

  Synd att man är blockad. Och det utan att ha skrivit ett enda ord till henne.

   Du kanske utstrålar en negativ aura ?? (menat med ironi givetvis!)

    Haha! Kan det va så jävla illa??!! Ja kanske ??

   Du har nog gillat någon kommentar på något inlägg hos någon som hon inte gillade.

  Tur vi har fått Malinshusochhem istället som kan gråta och tycka synd om sig själv på SOM.
  ”Jag läste ett inlägg i juni nu av Pernilla Wahlgren (artist mm) om just detta.Jag håller med i mycket av det hon skrev, men inte allt, då det är tydligt att hon inte har förståelse eller insikt i hur det är att ha blivit utsatt av eftervåld.”

  För Pernilla har ju inte gått igenom skit…

   Jag gillar Malin, tycker hon är sjukt inspirerande. Helt galet allt hon bygger och fixar själv!

    Absolut är hon superduktig med allt hon gör och fixar. Men hon är ändå gränslös kring hur mycket hon delar med sig av och jag tyckte det var ganska fult mot Pernilla som gått igenom ganska vidriga saker både under och efter förhållandet.

   Man måste ju antingen vara under 25 år eller levt under en sten för att missa det som hände Pernilla när hon lämnade sitt äktenskap.

    Eller mer, varför hon lämnade sitt äktenskap.

   Jag reagerade likadant. Men Malin har nog dålig koll på Pernilla. Bara det att hon ser sig tvungen att förtydliga vem Pernilla är ”(artist m m)” säger väl det mesta…
   Pernilla har tagit sig igenom skiten och kommit ut på andra sidan, Malin har ljusår kvar till det.

  Går inte se pga blockad. Har aldrig skrivit ett ord till henne men har inga egna inlägg vilket tydligen är suspekt. Är lite äldre och gillar att följa t ex Anna så blev förvånad att hon blockade mig. Har heller aldrig gillat någon hon skulle kunna bli upprörd över. Men skönt att hon mår bra ?

   Jag är också blockad. Utan en enda kommentar. Jag har aldrig någonsin skrivit något negativt till henne eller någon annan heller för den delen. Och så blir man blockad. Varför blockar man någon då?

    Jag med. Har aldrig följt, kommenterat, eller integrerat med henne. En gång gick jag in och kollade på hennes stories, när det skrevs in någon galenskap. Sen dess är jag blockad.

  Jag tror ingen frågar efter henne så hon måste låtsas att folk skriver till henne, hon har inte gjort något av värde på många år men låtsas att hon är artist på heltid…pinsamt.

  Cissi Wallins musikkarriär går lite trögt. 115 000 strömmar på fyra månader. Tre öre per ström ger intäkter på totalt 3 500 kr. Tur att hon har en rik man som betalar räkningarna.

   Hej Axel!

  Hej Anna Book, varför är inte du och My Martens kompisar längre? Ni var så glada tillsammans och planerade att åka till Mexico tillsammans med din dotter..

  Det som var synd var att Anna Books diskade låt (En himmel gjord för två?) faktiskt var riktigt bra. Det hade varit bra – för henne och för instagramläsare – om det var den låten hon är känd för detta årtionde.

  Men Camilla, det skulle vara roligt om du var med i Mello. Har du skickat in bidrag, antingen bara som låtskrivare eller även som artist?
  (Jag har inte gjort det, men gjort ett riktigt fett orkester-arrangemang till en kompis bidrag, på den tiden det verkligen var orkester, så jag var rätt liten då.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.