Glatt, positivt och härligt…

Bildkälla: Stella Pictures // Hanna Friberg Instagram

Är jag ironisk? Icke, då!
Jag vill faktiskt bara dela Hanna Fribergs inlägg där hon listat 10 saker som värmt hennes hjärta den senaste månaden. Ett av exemplen hittar du i bilden här ovan, och är ett sms från Hanna vän Stella som skriver att hon vill åka hem bara för att få vara med Hanna, som hon även kallar för sin soul sister.
Så himla härligt inlägg helt enkelt…

Hanna bevittnade även ett frieri när hon var ute och gick, och bara det kan man ju bli glad av. Om svaret blir ja då, annars inte. 🙂

Bildkälla: Hanna Friberg Instastory

Bilden är tagen på tillräckligt långt håll för att inte inkräkta på parets fina stund. Hade det varit jag på bilden har jag glatts åt att någon lyckats fånga det fina på bild, om än en suddig bild. 🙂

Vad tycker ni?

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Härligt att hon verkar lycklig. Förstår ändå inte behovet av att rigga en kamera så röven säkras i närbild vid dyk. Bekräftelse bekräftelse bekräftelse….
  Längtar efter motreaktionen på att konstant fläka sin kropp på sociala medier.

   Motreaktionen är väl alla andra, den absoluta majoriteten, som inte gör det.

   Hahahaha det var ju inte ens ett dyk… det såg ut som att hon hoppade i och samtidigt höll sig för näsan = det osexigaste sättet man kan ta sig i ett vatten. Då hjälper det inte med en helt okej röv.

    Viktigt att inte glömma att vara sexig när man tar sig ned i vatten!!

  Nej jag hade inte uppskattat att någon tog bild på mig i en sådan situation och la ut på internet.

  Även om det är en bit ifrån så kan personerna identifieras. Det kan finnas många anledningar till att de inte vill att deras identitet och / eller själva händelsen röjs.

  Med det sagt så var givetvis själva skeendet vackert, men det var deras stund och inte hela Sveriges.

   Ja, att ta en bild för att man tycker det är en fin stund. Visa för vänner och familj när man berättar om det man sett, visst. Lägga ut på ett stort konto på internet, övertramp och inte alls okej!

    Det känns som att ribban för privatliv och integritet har sänkts av de nya generationerna. Att det blivit norm att visa precis allt.

    Nya tider, nya vanor och ingen direkt konsekvenstänk på grund av att det inte finns på kartan att någon skulle tycka eller känna annorlunda.

    Det finns trots allt många människor som på grund av personliga omständigheter inte kan visa vad som sker eller var de bor.
    Det behöver inte tvunget vara personer med skyddad ID/boende utan vanliga människor som valt att inte ha kontakt med personer de tidigare haft relation till.

     Bra skrivet. Håller med!

    Varför skulle du ha behov av att visa foton för vänner o familj när du berättar för dom?
    Berätta bara vad du såg, man måste inte fota allt, även om många tror det.

   Då får man nog fria på en mer privat plats isåfall.

   Då kanske man inte smäller upp ballonger på Djurgården?

   Tycker inte det går att känna igen dem. Sen håller jag med i stort om att vara försiktig med att lägga ut främmande personer. Men om man friar så där offentligt på Djurgården så har man nog kanske inte skyddad identitet…

    Givetvis rör personer sig med skyddad ID hur som helst i samhället 😁, de sitter inte hemma och kuckilurar.

    Att behöva ta med i beräkningen att du blir fotograferad och att någon sprider bilden till tusentals personer är inget som är rimligt att behöva ta hänsyn till.

    Det är inte personer med skyddad identitet, eller som av andra orsaker inte kan ha bilder på sig på nätet, som ska behöva begränsa sina liv mer än de redan gör. Lite vett och sans innan man publicerar bilder på någons privata stund kan man väl förvänta sig?

    (Jo, om man känner personerna så känner man igen dem på bilden)

   Om de ville hålla det hemligt hade de inte gjort så offentligt med ballonger, champagne etc. De var nog väldigt bekväma med att alla kunde se dom och deras lycka.

    Det är skillnad med att göra något i hemlighet jämfört med att göra något i offentligheten det håller jag med om.

    Men i min värld, ja, jag kanske är för gammal, så innebär inte det per automatik att du skall förvänta dig att ditt agerande skall spridas till allmän beskådan.

    Fast tider förändras och de som behöver leva mer eller mindre skyddat får begränsa sitt lebensraum efter tidens anda.

    Fast det är en viss skillnad på att fria offentligt och kanske synas tillfälligt för förbipasserande och att få sin bild för evigt på internet.

   Känns inte som att de ville hålla det privat när de friade med ballonger mitt på djurgården. Då räknar man nog med uppmärksamhet och en och annan bild.

  Måste fråga, ang den blonda influencern på T som ofta hamnar i modd om jag inte minns fel. Det har spekulerats och diskuterats ifall hon gjort slut med sin kille i typ varenda inlägg den senaste tiden (så uppenbarligen är många intresserade) och nu har hon gått ut med att de har gjort slut.

  Dessutom är det ju lite speciellt då det är tredje gången hon skaffar barn snabbt med en kille och sedan gör slut med killen snabbt. Inte så vanligt liksom.

  Slutligen är hon ganska stor, över 100K följare, och delar väldigt mycket personligt/privat content varje dag.

  Varför inget inlägg om detta?

   Det skrivs ju typ aldrig om henne här för att hon är så… ointressant?
   Det enda jag läst om henne i kommentarerna är just den biten med barn och x antal pappor och ja jo tack, vi har hört det där nu! Är det det enda hon är ”känd” för så förstår jag inte varför hon skulle nämnas i den här bloggen alls.

   Vad är det ens att göra ett inlägg om?

    Men 50 inlägg om när Anna Book nyser på olika sätt är jätteintressant?

  En kompis friade på båten vid Niagarafallen och efteråt kom det fram en äldre dam som sa att hon hade fått med hela frieriet, för just då hade hon filmat fallen.

   Se upp alla som ska fria inte ens vid niagrafallen är man anonym 😂

  Mysigt med ett avskilt och intimt frieri! Jag har sagt till min kille att om han friar in public inför folk så säger jag nej 😂 Hur känner ni?

   Jag hade sprungit

  Hur kul är det för dessa personer att dom först visas upp hos Hanna Friberg och sedan här med hundra tusentals följare? Jag hade blivit kränkt och anmält er båda🤬

   Hahahahahahahahahah

   Anmäl dig själv pls

  Fint inlägg. Jag hade inte tagit illa upp om någon lagt ut en sådan bild på mig och min man. Man ser ju inte vilka det är. Hade blivit glad att någon fångade tillfället.

  Hanna är nog min raka motsats i mycket men jag har sett henne i verkligheten några gånger den senaste tiden och det är verkligen helt otroligt vilken utstrålning hon har. Hon känns verkligen som en person som ser det positiva i allt (därav min raka motsats haha)

  Gillar Hanna! Alla fall den hon är på sociala medier. Brukar försöka se saker som hon gör det när man har mindre bra dagar.

  Nu till den viktigaste frågan, vad hände egentligen mellan henne och Tully?

   Och Hanna och Klara. De var ju så nära innan Ivy föddes.

   Tully har pratat lite lätt om vad som hände mellan henne och Hanna i hennes podd för något avsnitt sedan.

    Men hon sa väl inget, utan mer att de inte var vänner? Eller vad sa hon, minns inte nu

     Minns inte exakt vad hon sa men det hade skurit sig mellan dom pga något som de tyckte olika i (filippas graviditet antagligen). Tully har försökt prata med Hanna och reda ut allt men hon är inte mottaglig för det.

      Ja just det, hon nämnde alltså det med Filippas graviditet va? För jag minns att Hanna yttra sig på Instagram om vad hon tyckte om att Tully sa så och hon höll inget tillbaka

       De pratar om det vid 02.51 i avsnittet från 2 juli. Var tvungen att lyssna på avsnittet igen 😂 Tully säger att hon typ själv inte vet varför de är ovänner, men det som det handlade om var att de tyckte olika om en sak. Och istället för att Hanna går direkt till Tully och tar upp problemet så går hon ut i sina sociala medier istället vilket Tully tycker var tråkigt. Men det är fler grejer som hänt. Det var något mer som Hanna tyckte att att Tully gjorde fel i. Tully har försökt prata om grejerna och reda ut allt men Hanna vill inte det, och då blev det som det blev. I det stora hela 🤣

        Ja Hanna svarade på den frågan också i en live häromdagen. Att det är så mycket som har hänt att det skulle ta lång tid att berätta och att hon tycker det är mellan dem.

    Jag tror verkligen Hanna slutar umgås med vänner när det blir tråkigt för henne. Hon har noll intresse för barn, det märks i podden då hon inte frågar Lojsan om graviditeten osv. Hon verkar bara bry sig om att ha kul hela tiden och när en vän inte är lika rolig eller
    Spontan så slutar hon umgås med hen.

     Fast hon lägger ju upp att hon och Lojsan umgås mycket. Att hon umgås med Lojsan och hennes familj när barnen är med. Bara för hon inte frågar om graviditeten i just deras podd så betyder de ju inte att de aldrig pratar om den?

     Man går ju in i en bubbla med små barn. Jag har knappt umgåtts med mina si gel kompisar då. Den när de skaffat barn har vi börjat umgås mer igen. Det är väl naturligt? 🤷🏼‍♀️

     Ja jag tror det är viktigt men i detta fallet har hon ju brutit helt med Tully och vill aldrig ens vara med hennes tjejkompisar när Tully är med, så något extra har ju hänt. Sen kanske inte Hanna är den som älskar barn mest, men hon älskade verkligen Tullys barn och umgicks med henne själv ofta tom, gick ut o åt middag osv för hon gillade Elle så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.