Tre frågor från Parnevikarnas podd

Nej, det tror jag verkligen inte men kanske har den belönats med förmågan till lite konsekvensanalys och en smula helikopterperspektivförmåga.

Intressant? Ointressant? Stendött? Maxat levande?

 

Jo, kan vi SNÄLLA aldrig sluta bry oss om det?

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Med tanke på att både Penny och Peg har gjort skönhetsingrepp så är dom en bidragande orsak till just denna normalisering som anses problematisk.

   Vad har de gjort för skönhetsingrepp?

    Fillers i näsan och läppar.
    Båda har öppet pratar om det i podden Pillowtalk och Penny pratar även om det i SVT dokumentären ”Under kniven”.

     I näsan??!!😱

     Oj då är det inget bra resultat av näsan på penny då. Går ju verkligen att få en näsa snygg med fillers så detta trodde jag inte

  OT:
  Jag har blivit så nyfiken på en relation 🙈 I Melina & Ellinors pod så berättade Melina för ett tag sedan att hon såg en tjej som serverade på en restaurang och hon tyckte att hon såg ut att passa så bra med hennes bror Max så hon förde ihop dem. Sen har hon berättat lite successivt hur det går och de verkar ha blivit ihop. Det här var inte alls särskilt länge sen.

  Nu ska de tydligen ha barn och hon verkar vara ganska långt gången. Dessutom har hon över 4000 följare på instagram och verkar ganska ”influencig”, liksom att hon passar in i deras gäng.

  Tyckte att historien att Melina bara råkade se en random servitris och fick en magkänsla, lät så himla romantisk och mysig! Men nu tycker jag dehär olika faktorerna talar för att det kanske var lite stageat? Kanske de kände till henne sen innan?

  (Jag vet, not important osv, vet inte varför jag ens tänker på det här).

   Camilla snälla svara på varför jag är i mod? Vad har jag gjort??

    Många verkar fastna, så det handlar nog inte om dig. 🙁

     Me 2! # flera månader

     Och på din header ligger den röda texten över själva
     ”Bloggbevakning”. Jag står ut, men tänker att du vill veta.

   Anonym 7:44. Varför kan du inte vänta tills Öppet Spår ikväll?

    Brukar alltid missa ÖS och OT om influencers är ju tillåtet 🤷🏼‍♀️

    Öp brukar ju oxå komma på tisdagar så spela roll!

   I början lät det ju väldigt gulligt men nu.. Ja lite creepy och konstigt tycker jag också det är 🤔

   Alltid tyckt Melinda ska vara lite ”svår” och herregud vad den där tjejen också tycker att hon är svår och cool men det blir bara märkligt.

  Jättemycket OT: Är det verkligen helt fantastiskt och romantiskt att Marie Serneholts sambo (tillsammans i sex år) och tillika far till deras gemensamma tvillingar, arrangerar en romantisk förlovning..?

  Missförstå mig rätt, men många har säkert antagit att de är gifta… Och det obligatoriska filmandet 🤷🏼‍♀️. Samt kändishyllningar ❤️❤️❤️ i långa rader. (Ja, jag är grinig. Väntar på semester och är trött).

   Jo, jag tycker nog det är romantiskt och fantastiskt – speciellt efter småbarnsår med tvillingar! Fint att de fortfarande är kära och vill spendera framtiden ihop. Eller du menar att det inte är romantiskt att fria/gifta sig om man har barn ihop redan, eller för att ”alla” tror att de redan är gifta?

   Tyckte det såg fint ut på klippan, med några vänner närvarande. Och arrangerat är det väl alltid? Tyckte det var fint och enkelt, inte värsta flådigt som många andra. Hade lätt viljat bli friad till på samma sätt!

   Fint att man friar efter småbarnsåren, när många gått isär. Då tror jag mer på kärleken, känner jag ❤️.

   (Samtidigt känner jag att jag inte vågar gifta mig efter många år tillsammans, för tänk om man gifter sig för att sen skilja sig igen… ni hör ju haha! Jag säger emot mig själv). Men i deras fall – wow, fint, grattis!

   Filmande gör ju det inte till en överraskning men annars är det väl fint. Har inte antagit att dom är gifta, verkligen inte.

    Marie fyllde 40 år så dom hade fest. Inte konstigt att bli filmad.

   Men hur tänker du nu? ” Nä, vi skiter i att gifta oss, alla tror ändå att vi redan är gifta”?

  Är det deras svar eller camillas??

   Ingen aning, jag kan inte se inläggen från insta så svårt att veta om det är Camilla som skriver eller som transkriberar.

    De flesta inläggen blir ju rätt så meningslösa när man inte kan se inläggen.

    Det var någon dans eller flams eller något. Fattar inte om svaren på frågorna är deras eller Camillas?

  Dem känns mentalt som barn. Får man säga det?

   Det är inte olagligt, men onödigt. Och osant. Jag har ett barn här hemma och hon är betydligt mer ett barn mentalt än de där två.

   Nej, det ska vara: ”De känns mentalt…”

   De eller dom.

  Hade inte de lagt ner sin podd? Eller är det en ny?

   Det är en ny!

   Pillowtalk lades ner hösten 2021. Drygt ett år senare kom systrarna tillbaka med en ny podd som de rätt å slätt kallar ”Peg & Penny”.

  jag har en liten fråga angående tillgängligheten på det här inlägget. I flera andra inlägg skriver du ut texten som tex stått i ett Instagraminlägg, tidigare använde du dig av ”syntolkning” på bilder m.m. Men i det här inlägget så använder du bild för att förmedla text, och har heller inte någon alt-text på bilderna. Är mest nyfiken för att jag själv är väldigt intresserad av tillgänglighet, och tänkte om det fanns en anledning till det hela.

  Personligen tycker jag det är vansinnigt skönt att skönhetsingrepp har blivit mer accepterat. Att slippa skämmas bli lynchad och att folk inte längre snackar om det på lunchrasten är ju befriande för en som har gjort ett ingrepp. Respektera att min kropp är min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.