Angelica Blick goes ”Sällskapsresan”

Bildkälla: Angelica Blick Instagram

Angelica Blick leker lite med en ”retrokamera”och poserar som att hon tar kort  – och med ”retrokamera” menar jag alltså en digitalkamera som de flesta av oss hade innan smartphones med bra kamerafunktion gjorde entré. 
Det är bara ett litet problem med Angelicas bild, men jag låter Ole Bramserud från Sällskapsresan förklara det närmare.

Första klippet i videon.
Lite skojsigt ändå…eller hur?

https://www.youtube.com/watch?v=_Lhy0ej7zME

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker inte det spelar någon roll. Alla vet ju att de flesta bilder från flunsorna är för att skapa content och inte för att vara funktionella eller att de ens händer spontant. Inte verklighet. Inget att bry sig om liksom

  Fick precis en flashback till förfester i små studentlyor med soffbord fulla med digitalkameror. Dagen efter låg alla bilder i ett album på Facebook.

   Och man skrev till varandra dagen efter ”ladda upp bilderna dååå! Glöm inte att tagga!”
   ”vad ska jag döpa albumet till?”
   Sen var det inte tal om att filtrera dom osmickrande bilderna utan allt allt hamnade på fb

   Jaa!!! Jag minns när min tjejkompis laddade upp precis alla bilder från en hemmafest, inklusive en bild där jag låg på badrumsgolvet och kräktes i duschen. 🙃

  Åh ljuva minnen, på mina studentfester var det filmrulle som gällde, om någon pallade fotografera dvs, för sen skulle det framkallas och eventuellt blev det något som platsade i ett album (fysiskt alltså).

  Digitalkamera för mej är också bilder som hamnade i fysiska album, motiven var fortfarande 80% händelser/upplevelser och 20% ansikten. Nu när telefonen fixar det så upplever jag det som att det är 80% ansikten och 20% på gulliga djur. Alla händelser och upplevelser blir inte dokumenterade för det blir oftast inga instavänliga kort när man fotar släktmiddagar.

  Men bara en känsla jag har när jag tittar på de bilder jag väljer att ta.

  Åh digitalkameran!! Tror typ att jag hade (har?) exakt en sån som Angelica. Betyder det här att digitalkameran blivit så ”inne” att det nu går att sälja vidare? 😅

   Ja, jag har förstått det som att digitalkameran idag är samma sak som analoga kameror var för oss som är födda på 90-talet; coolt, hippt, alternativt och estetiskt. De vill ha gamla pocketsigitalkameror för att det ger rätt look, precis som vi ville ha analoga kameror för rätta gryniga look.

    Analoga kameror allmänt ger väl inte grynig kvalitet om man tar med fokus? Däremot Polaroid

     Om du kör med högt ISO får du gryniga/brusiga bilder.

      Jo men det vill ju ingen ha frivilligt

  Ole Bramserud ♥️♥️♥️♥️

  Glömmer aldrig den gången Angelica Blick poserade med en pizzaslice i handen tillsammans med Lana del Rey och sen gjorde Andreas Wijk samma sak men återanvände pizzaslicen. Kan ha varit omvänd ordning men de träffade henne i alla fall tillsammans. Det ska alltid vara lite crazy och överdrivet med henne

   Förstår inte alls hypen kring henne

  Älskar sällskapsresan 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.