Om det är någon som kan piska upp en hatsvans så är det….

Om det är någon som kan piska upp en hatsvans så är det Bianca Ingrosso.
(Sorry, but someone had to say it…)
Pisk, pisk, pisk! I det egna kommentarsfältet ska tilläggas. Ta inlägget här ovan som exempel, i vilket Bianca sitter vid ett matbord och vrider sig fram och tillbaka på mängder av bilder på sig själv iklädd bikini.
Där låter hon sina allra största och hängivna supportrarna uppmana andra användare, vars åsikter de inte håller med om, att ta livet av sig. Dessa trådar är så pass långa att de ofta är det första man ser om man går in på inlägget, eller kan svajpa förbi det, och ändå så ligger kommentarerna kvar.
En person skriver: ”Sorgsna ögon, hoppas du mår okej och om inte att du får stöd att söka hjälp om du inte orkar själv.”
Den kommentaren ledde till Biancas följare betedde sig så här, inne på Biancas Instagramkonto. Bilden är publicerad för fem dagar sedan och Bianca har postat 18 bilder sedan dess.

Bianca är väldigt duktig på att peka på vad andra (som exempelvis jag och mina kollegor i ”Sanning och Konsekvens”) skriver, tycker tänker och tillåter i sina kommentarsfält, men själv tillåter hon det här på sitt eget konto? Hennes följare ”försvarar” henne genom att uppmuntra andra att ta livet av sig. Personen skrev att hon hoppas Bianca mår bra eftersom hon har lite sorgsna ögon, och Biancas följare kallar personen inavlad, går på hennes utseende och skriver slutligen att personen borde hänga sig.
En smula skenheligt om du frågar mig…
Kanske dags att lätta lite på offerkoftan och ta ansvar för den egna skiten som tillåts i det egna kommentarsfältet?

Kan vi också vara överens om att inte sjunka till den här nivån utan bete oss bättre än så här? 

Det här är bara toppen på ett isberg ska tilläggas.
Det ser allt som oftast ut så här under Biancas inlägg, där hennes stridstuppar beter sig anskrämligt åt under hennes flagg.
Inte under hennes namn någon annanstans, utan PÅ hennes egna plattform.

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror inte Bianca bryr sig så mycket, eller möjligen finner det lite underhållande att se ”kaoset” i kommentarsfältet.

   Är ändå intressant att se hur korkade människor det finns de ute som hakar på detta

    Jag tror de förstår det själva. Att det mer är en hobby.

   Nöjd med att få många kommentarer på inläggen bara

  Dom äääälskar ju henne och tycker allt hon gör är maaagiskt, det är väl huvudsaken för Bianca.

  Men jösses hade jag haft så patetiska följare hade jag blockat dem. Trådstartaren har ju rätt, tycker B är smalare än någonsin och det enda hon gör är att visa upp tuttar och midja vare sig hon är på restaurang eller gör något annat. Ser bara ett enormt bekräftelsebehov och någon som snart håller på att tappa det tyvärr.

   Tycker hon har haft en del vettiga åsikter, där hon reflekterat kring sin egen barndom och hur hon vill barn ska växa upp mm.
   Men nu verkar det bara spåra utför och utseendehetsen tar över allt, att titta på hennes bilder är som att se et tomt skal när inget annat lyfts fram.

    Känns som att väldigt många som kommenterar är typ snusksnubbar. Inte bästa aktiviteten man vill ha på sitt konto kanske.

     Man attraherar det man själv sänder ut. För att kunna attrahera något annat behöver man börja sända ut något annat. Bianca tar tuttbilder, och det attraherar män som gillar tuttbilder. Förhoppningsvis vaknar hon upp en dag och inser att vägen till lycka inte går genom att få bekräftelse kring sitt utseende, utan att lycka alltid kommer inifrån. Men idag är hon alldeles för trasig för att kunna se det. Man kan lära sig mycket av att titta på vad man drar till sig.

    Det kanske är för att hon känner sig som ett tomt skal? Och lägger upp egentligen en och samma bild i 10 varianter för att skapa ngt slags innehåll för att hon inte orkar annat? Jag blev sjuk i bulimi efter att första haft anorexia och det varade i ca 12 år. De perioder som var bättre var då jag tappade i vikt för att jag var tvungen att ha kontroll så att inte hetsätning triggades igång och jag höll mig också på den ”säkra” sidan med mat som jag visste var ”ofarlig” typ äggröra och avocado. Alla bilder på mat och glass är väl kanske någon form av drömliv för henne – en del av hennes personlighet älskar säkert mat men givetvis finns det inte en chans att hon äter allt. Som jag minns det var det en konstant stress att förhålla sig till vad som är ”normalt” att äta och att man samtidigt ska leva ett liv och kunna ha roligt. Det är nog svårt att förstå för någon som inte varit sjuk men att kräkas efter att man ätit är det som blivit normalt men samtidigt mår man fruktansvärt dåligt av det vilket man vet om. Jag hoppas att Bianca som alla andra en dag blir friska och kommer ur det hemska svarta hålet. Det är sorgligt att hon lyckats med väldigt mycket men samtidigt inte kan uppleva det på sättet hon hade kunnat om hon vore frisk. För mig är det så enkelt att man får låta henne och hennes fysiska omgivning hantera problemet och istället kan vi andra prata med yngre personer som påverkas av kropps och skönhetsideal om bra sätt att förhålla sig till det. Att man som sjuk i ätstörning ska kunna hantera livet, att bli frisk och samtidigt prata om sin sjukdom och kropp med hela omvärlden skulle jag själv aldrig ha klarat av. Man skäms, mår dåligt och är besviken på sig själv även om man samtidigt lägger upp bikinibilder och foton på Pasta Vongole.

     Vilken viktig text du skrivit 🙏. Jag har funderat på hur man lyckas maskera en så pass allvarlig sjukdom som B faktiskt har.
     Mig kan hon inte övertyga hur många mat eller träningsbilder hon lägger upp. Hon är otroligt vacker och många gånger elegant klädd. Men det är påhittad persona. Liksom Blondinbella, smal och elegant men så fruktansvärt sjuk. Det syns på hennes blick. Den saknar verkligen gnistan.

     Tänker i samma banor som dig. Har själv varit svårt sjuk i anorexi och det har tagit många år och mycket jobb att ta sig ur. Kämpar fortfarande till och från med mina egna tanke-demoner.

     Jag är väldigt kluven kring Bianca. Å ena sidan är hon en förebild genom sin driftighet och företagsamhet men å andra sidan har jag mycket svårt för utseende-hetsen. Nu är jag gammal och på min tid hittade jag mina förebilder i pro-ana bloggar. Det var relativt okända personer och man visste ingenting mer om dem än att de hade en kropp som jag då ansåg vara ”to die for”. Och de delade med sig av (icke) kost och träningstips. Dessa personer var öppna med sin sjukdom och stolta över den. Om man då hade adderat framgång och pengar till detta hade det blivit ännu mer eftersträvansvärt och i min värld då hade jag säkerligen kopplat framgång och pengar till en smal kropp vilket triggat mer.

     Vet inte riktigt vart jag vill komma men min slutsats är nog ändå att jag hoppas hon tar sig tiden att ta hand om sig själv och får bli frisk och läka. Kanske det också hade fått andra i samma situation att också söka hjälp.

     Anorexi, bulimi och ätstörningar är inget man drabbas av- det är något man utvecklar.

      Jag är tydligen äldre än du för hade ingen aning om vad pro-ana-bloggar är och behövde googla… helt sjukt! Jag vill iallafall berätta att det går att bli fri från demonerna men jag minns också tydligt att jag trodde att det aldrig skulle gå. Heja dig!

      En persons liv består av tre typ lager; den man är bland andra, den man är bland de närmaste och den man är längst inne vilket kanske är något man bara kommer att berätta för t ex en psykoterapeut om man kommer dit. Även om man berättar allt för sina närmaste vänner och familjemedlemmar så innebär det inte att man berättar ALLT. Det håller man för sig själv men samtidigt som det är den mest grundläggande sanningen. Tror att en offentlig person med ätstörning, som dessutom har sin person, utseende och personlighet som inkomstkälla, tappar förmågan att förhålla sig till kommentarer och kritik. Den som skriver tycker att det är bilder som driver på smalhetsen och bidrar till skeva ideal men när man i Biancas situation läser det så tar kommentaren på den allra mest innersta delen av hennes personlighet där hon mår fruktansvärt dåligt och antagligen ibland askyr sig själv. Det jag vill komma till delvis är att man inte ska tro att hon glatt sitter och räknar pengarna och skiter fullkomligt i om andra får ätstörning efter att se hennes revben. Jag är helt säker på att hon tycker att det är hemskt men man kan inte tro att Bianca ska bli frisk över en natt/vecka/månad för det blir ingen annan. Det enda man kan göra är att inte följa henne eller stöda företag som man tycker framhåller ett skevt ideal (oavsett vem som äger det).

   Har också reflekterat över hennes sorgsna ansikte. Hon ser inte alls lycklig ut. Hon ser hemskt olycklig och ensam ut faktiskt.
   -Energy speaks louder than words 🙏

  Förlåt men filmen där de ska testa glass, är hon hög?

   Såg den nu och jag beter mig så där hela tiden 😂 och jag har aldrig rört droger.
   Jag älskar också god mat och hur ska man annars uttrycka sig när något är extremt gott?

   Nej!

  Är ju oftast riddarna på de vita hästarna som rycker ut för att försvara sin idol som är värst. Alla är såååå avundsjuka! Bittra!!!! Man riktigt ser hur kontoinnehavaren belåtet slickar i sig allt försvar och smicker (den är ju tack och lov kalorifritt). Sen hängs det ut nån liten förvirrad stackare som skrivit något förhållandevis harmlöst under rubriken ’nättroll!’ Och sen öser det in ännu mer smicker och försvar……

  Blir ju löjeväckande när de följare som rasar över taskiga kommentarer, fullständigt vräker ur sig precis lika illasinnade kommentarer till någon annan. Sen håller jag med ngn ovan, som skrev att bekräftelsebehovet hos B tycks vara enormt. Var och en gör ju som den vill, lägger upp vad man känner för på IG, men man får nog vara beredd på både kritiska, samt sliskiga kommentarer om man lägger ut denna typ av bilder. Kanske vore det bättre om hon la ut dem på ett Only fans konto ist.

  Visst, jag kan hålla med om att Bianca borde sätta ner foten när det kommer sånna påhopp, även hon har ett ansvar för det som skrivs på hennes sociala medier. MEN

  1. Att man piskar upp en grupp människor betyder ju att man aktivt gör något för att det ska eskalera, Bianca gör ingenting i den här konversationen för att piska upp stämningen, hon är inte ens en del av den.

  2. Du kan inte dra paralleller till de reaktioner det blir på de inlägg som DU skriver eller ER podd. Där är det bara du och dina kollegor som har ansvar för de ord som ni säger och det tonläget ni har. Du hade kunnat dra en parallell till oss som tycker att du borde ta större ansvar för de kommentarerna som skrivs under dina inlägg, det är samma sak.

  Jag hoppas du läser det här Camilla, för jag vill gärna ge dig en liten ögonöppnare för hur det här ser ut för oss läsare. Idag när du skriver om Bianca så är det ungefär samma sak som när du skrev om Isabella för några år sedan. Du blir ifrågasatt men istället för att fundera över hur du ska hantera den kritiken så är det som att du vevar ännu mer mot dessa personer, jag skulle kunna säga att det blir lite manisk i ditt sätt att skriva. Det skapar bara en otrevlig spiral och inläggen blir bara mer och mer obehagliga.

   Bra skrivet! Bloggbevakning handlar väl inte om att blotta och trycka ner andra. Visa på händelser och märkligheter absolut men inte bidra till den osunda hetsen och tonen.

   Exakt! Tror bloggbevakning snarare vill piska upp oss så att vi hatar ännu mer på Bianca

   Håller med!

   Sen tycker jag inte att detta är toppen av ett isberg på hennes konto och att det är hennes stridstuppar, som C kallar det som försvarar henne.
   Många personer kommenterar tillbaka när de ser något som är rena påhopp och elakheter, vilket jag tycker är bra att någon säger ifrån!
   Det är ofta äldre personer som skriver märkliga kommentarer.
   Men just denna kommentar som C skriver om när en annan följare uppmanar någon sker verkligen inte ofta, men i inlägget låter som att det sker hela tiden

   Tycker inte jag. Bianca är idol för så många unga och har blivit miljonär på deras shopping. Då har hon ett ansvar.

    14:15
    Håller med!

   1. Visst har Bianca ett ansvar och hon vet exakt vad hon sysslar med. Det är Biancas kanal, hon äger budskapet och hon har ett tydligt syfte med sitt budskap, att skapa trafik och engagemang. Den som äger kommunikationen har ett ansvar att säkerställa att budskapet når fram som det är tänkt, och hennes budskap är solklart. Hon vill provocera fram en mycket stark reaktion och Gervide sätter fingret på exakt det.
   2. Hur menar du? Gervide och Co ansvarar för sitt budskap, ja det håller jag helt med dig om. Menar du att det gäller bara i en riktning att Bianca är helt friskriven från ansvar? Att allt hon postar på IG mfl kanaler hur stötande och uppenbart provocerande det än må vara står hon fri från ansvar?
   Jag hoppas att du tar en runda till i ditt eget resonemang för det du insinuerar hör inte hemma i ett öppet och välmående samhälle.

   Jag tror att Camilla mår så dåligt i sig själv pga alla drömmar hon aldrig uppfyllt i sitt liv så att driva en skvallerblogg är hennes sätt att få utlopp för sin frustration. Jag tror också att hon är en person som njuter av makt och hon tror sig besitta sådan genom att styra över vad vi läsare får tycka och tänka här.
   Som när någonting sorgligt inträffat så är hon snabb med att skriva att vi läsare ska respektera det ena och det andra i kommentarsfältet, men det är nog snarare ett sätt för Camilla att känna sig moralisk och omhändertagande gentemot kända personer, för hon skulle vilja vara en sådan själv.
   Värst av allt är att hon tror sig alltid ha de bästa tankarna och egenskaperna, har sällan skådat en människa som är så totalt okapabel till att inse sina egna fel och brister. Men innerst inne kanske hon gör det, får man hoppas. Men kanske är det för tungt att ta itu med, hur hon behandlat vissa influensers till brytningspunkten tex.

    Känner du Camilla? Om inte så kanske du ska fundera en runda till innan du tycker till.

    Oj, Lisatjejen har verkligen tänkt till hur hennes kompis fungerar.

  Biancas mantra är ju att följarna/kunderna aldrig ska glömma bort henne (dvs hennes företag) så hon är säkert bara tacksam för just såna där utbrott i kommentarerna då det ger bra statistik, hennes inlägg hålls flytande osv osv. Att hon visar sig lättklädd typ jämt är troligen av samma anledning, att hennes inlägg sprids pga snubbar trånar o andra oroas för hennes hälsa och massorna går igång på att försvara Bianca mot båda.
  Hade hennes företag och produkterna hon säljer håvat in samma mängd pengar utan dessa bilder så hade hon troligen aldrig visat sig på bild ens. 🤷🏼‍♀️

  Vi pratar alltså inte alls om smygreklamen för badkläderna som är taggade på nästan varje bild under semestern utan reklammärkning?

   Det är inte smygreklam om man köpt och betalat för varorna.

    Så om man taggar så är det välgörenhet, konsumentupplysning eller vad?
    Influencers brukar väl se till att få betalt så fort de lyfter fram ett märke eller en produkt dvs göra reklam.
    Varför skulle de plötsligt börja jobba gratis?

     Nöjd kund helt enkelt.

    Kontot använder hennes bilder i sin marknadsföring samtidigt som hon säkert är den högst betalda influencern. Vet du med säkerhet att hon har betalat?

     Inte bara hennes bilder de visar. Ja hon har köpt dem alldeles själv. Med alldeles egna pengar. Tänka sig. Hon har inget samarbete med företaget.

      Aldrig skrivit att de endast använde endast hennes bilder.
      Hur vet du att hon betalat dem själv när det är tydligt att det är reklam när det är en den intensiv taggning?
      Hon får inte intimissimipengar längre.

       Hon taggar för att hon annars kommer få hundratals frågor om var bikinin är ifrån.

       Bikiniföretaget är en ung tjej som sitter och tillverkar dessa bikinis för hand, hon har absolut inte möjlighet att betala Bianca de summor som hon skulle ta för ett samarbete. Jag vet mycket väl vem det är som tillverkar dem. Hon är helt enkelt väldigt nöjd med produkterna 🙂

   Jag har undrat över badkläderna också – bilderna/företaget förekommer långt bak i tiden på hennes instagram. Möjligen vill hon stötta en startup oerhört men om man jämför det med pengarna hon tar för ett samarbete/reklam handlar det nu om miljontals med kronor. Tänkte att hon möjligen investerat eller kommer att göra det för det är väl t o m mer taggar nu än hennes eget klädmärke?

    Precis så!
    Jag reagerade inte i början för jag tänkte att hon kanske stöttade ett litet märke, men nu har det gått så långt att det känns osannolikt att Sveriges typ största och dyraste influencer skulle tagga såhär mycket utan en gentjänst

     Spännande att se vad som följer…. Läste en artikel om företaget och kul att det går så bra, det är imponerande att få en vanlig trekantsbikini att nå nya höjder tänker jag men så har jag också kvar mina 5-10 år gamla 🙂 Skulle jag satsa pengar skulle jag göra det på att B kommer att investera och att de satsar på marknad utanför Sverige.

   Kan säga utifrån mitt arbete att Bianca betalar inget själv – hennes assistent mailar en ””beställning” på vad hon vill ha från ett företag. Får hon inte det gratis utan endast med rabatt så vill hon inget ha.

  Har Bianca varit mer besatt av att visa upp sin kropp än nu? Känns nästan maniskt. Jag tyckte ärligt om Bianca för några år sen när hon var en frisk fläkt. Nu ser jag endast ett tomt skal som snart fyller 30 och som omger sig med ”vänner” (en 19-åring assistent) som filmar varenda steg hon tar. Och sen jasägaren och kändiskåta Rosanna Charles som sitter och gapskrattar åt allt Bianca tar sig för. Ovanpå det en pappa och plasmorsa som slickar hennes fötter för att få låna ytterligare miljoner samt rulla sig i hennes glans. Blä! Fy fan vilken plastvärd. Nej jag tror inte hon mår bra!

   Håller med. Oavsett om Bianca är/var en vettig och intressant person på insidan så raseras exakt ALLT via packet hon omger sig med… assistenten, ja-sägarna Rosanna och Lovisa som verkar gå över lik för att synas i media, och så pappan och haveriet till fru… Har hon ingen normal i sin närhet alls?

   Pernilla och Benjamin verkar ändå leva mycket mer hälsosamma liv men det verkar inte inspirera Bianca alls. Typ ett jobb som inte bara bygger på kommentarer, likes och smalast vinner.

    Mysig kommentar. Du verkar ägna allt för mkt tid av ditt liv till att reflektera över Biancas liv och situation. Som så många andra här inne. Det är farligt att bli så besatt, skapar mkt negativa känslor hos dig själv

  Är ”piska upp en hatsvans” en skojig ordvits som inte jag fattar? Var kommer svansen ifrån?

   Jag tror svansen är en allegori för nåt som kommer efter/bakom, alltså kommentarerna från följarna efter ett inlägg publicerats. Så en svans av hatiska kommentarer från följarna=hatsvans.

    Det var kreativt 🙂👍

     Kreativt? För att du inte känner till det?

  Vadå piska upp en hatsvans? Hon uppmanar väl ingen till att säga nåt! Kommentarerna här är väl fan inte bättre. Konstigt att du inte tog med kommentaren där personen skriver att Bianca ska göra alla en tjänst och ta självmord!? Och vad menar du att hon postat 18 bilder sen dess???? Hoppas hon pumpar ut 18 bikini bilder om dagen nu!!!

   Håller verkligen med! Så dömande kommentar Camilla. Att du inte kan förstå skillnaden mellan att du skriver inlägg som indirekt uppmanar till att skriva nedsättande om olika personer och att publicera en bild på SIG SJÄLV som får folk att gå loss med elaka kommentarer, wow.

   Håller helt med, bloggbevakning försöker bara att ge igen för att Bianca tog illa upp av hennes podcast. Snacka om att greppa efter halmstrån, ”nu ska Bianca synas in i det minsta så att vi hittar något”.

   Fast Bianca gör ju inget för att stävja eller sätta ner foten mot dessa som önskar livet ur folk. Det är lika illa som om hon skulle hetsa sina följare till att bete sig på det sättet.

    Tänker inte hon kan ansvara för vad vissa följare gör.

    Hon ska inte behöva ödsla tid på att blocka användare. Egentligen ska Instagram identifiera vilka de är, stänga av de och polisanmäla dom. Om Instagram inte gör det ska både Instagram och användarna polisanmälas enligt mig.

    Så hade det varit om jag skickat en insändare till den lokala tidningen och de sedan tryckt vilka personangrepp som helst.

     Hon är influencer med en enorm följargrupp som dyrkar henne. Hon kan anväda sin plattform för att stävja hatsvansen. Det är inte svårt för henne, hon blir ledsen när andra pratar illa om henne, piskar upp en hatsvans mot den/de då kan hon se till at stävja den bland sina följare också.

    Fast folk måste kunna bete sig. Det är faktiskt ett stort problem i vårt land just nu. Ingen tar ansvar över sina egna handlingar. Folk kan ju inte ens ta hand om sig själva eller sina barn längre. De tror att alla andra ska lösa allt

   I blickfånget – tuttar, fiffi, havet, uringningen, mat, vinglas, mera tuttar, mera fiffi, mat, det obligatoriska självporträttet fotat via spegeln. Vem fan kommer på att lägga ut något så ointressant och vem är intresserad av att titta på bilderna? Tre grupper, fjuniga pojkar och gubbar som drömmer om att ta henne. Trånande fjortistjejer som drömmer om att leva hennes liv och gamla tanter som önskar att de hade en dotter som Bianca. Fjortistjejerna och tanterna när hennes plånbok så jag fattar värdet. Alla tre smeker hennes ego men är det värt att betala priset, att vara någons runkobjekt? Är det verkligen värt det kan man undra?

  Så det är hennes fel att kommentarerna är som dom är? Du försöker bara hitta minsta lilla sak att påpeka på så att du inte får skit för det ni säger i er podcast. Snacka om att greppa efter halmstrån..

   Hon kan välja att ta bort dem!

  Bikinimärket som B gör reklam skriver att de är HANDMADE, men dessa sys på symaskiner. Är H&M, Zara mm också handgjorda plagg bara för att en person sitter bakom symaskinen?

   Du skämtar va?

  Jag har mest svårt att förstå varför man har behovet att försvara en random kändis på instagram med såna hårda ord? Alltså HUR kan man bry sig så mycket om en kändis att man önskar livet ur andra/trycker ner andra som tänker annat?

  Kan någon förklara hur man får det otroligt starka bandet till någon som man troligtvis inte ens kan relatera till? Bianca lever ju ett liv som väldigt få kan leva, så varför känner så många sån tillhörighet till henne? Förstår inte folk att de bara är kunder som köper det hon säljer (hela hon är ett varumärke liksom)?

   Bästa jag läst på länge!!

   De som försvarar Bianca mest är väl tonåringar/barn utan konsekvenstänk.

  Jag tror och tänker att all uppmuntran hon får gällande hur fin hon är, hur fin hennes kropp ger henne så mkt. Som ätstörd tänker jag kommentarer som dessa gör att hon ännu mer inte vill bli frisk/ta tag i sitt problem. Jag följer inte henne för jag vill inte se det. En sjuk människa som borde få hjälp i mina ögon. Hon behöver bättre människor runt sig

  Kan hålla med om att hon ser lite sorgsen ut i ögonen. Men vad vet vi om varför hon har den blicken. Kanske inte ens är sorgsen. Och vad hände med: har du inget snällt att säga så var tyst. Slutar aldrig förvånas över hur folk ordbajsar sina åsikter i tron om att personer bakom kontona faktiskt läser och tar rådet mm på allvar och handlar därefter.

  Om man är så rik som Bianca är så tycker jag att någon assistent kunde ha koll på kommentarsfältet och radera sånt här samt blocka de som är mest rabiata. Just saying.

  Om hon lagt upp 18 bilder sedan denna så kanske hon inte kollar kommentarerna alls då hon antagligen får flera hundra per bild. Kan vara en möjlig anledning till att det ser ut såhär. Dock inte försvarbart för det.

  Hoppas det anmäls för att skriva till någon att personen ska ta sitt liv är ju fruktansvärt. Då har man gått för långt och saknar respekt. 😕

  Blir mest ledsen över att hon, trots att hon redan är smal, drar in magen på i alla fall två bilder från andra dagar (inte i inlägget ovan). DET är sorgligt tycker jag. 😔

  Nu när hennes ex har flickvän då visas brösten för glatta livet! 🥱

   Det är hon ju inte ensam om isf. Halva min insta består av kända och okända singlar som säljer sitt varumärke genom kom o ta mig-bilder. Skrattretande ja, men verkar vara så sociala medier funkar. Man ser ju direkt när någon blivit singel. Har funderat så mycket på om jag skulle göra samma sak. Förmodligen ju! Spännande ändå.

    Eller för att det är sommar?

     Tar du bilder på dina tuttar så fort det blir sommar?

      Ja, så klart? Hur ska du annars veta att det blir sommar, ifall inte nån sätter fart på sommaren och gör lite somrigt?

    Nej den del av befolkningen som har lite vett skulle inte göra så bara för att man blev singel

  Jag har följt Bianca sedan 2014 . Jag har aldrig sett bilder på henne där hon och hennes kropp verkar må så dåligt som nu . Nej, jag känner inte henne och nej jag vet ingenting. Men för mig är detta lika uppenbart som när man ser en narkoman på tunnelbanan – utseendet just nu visar att hon inte mår bra och lever hälsosamt. Känner en genuin oro.

   Det är nästan så man önskar att hon ska bli inlagd och får hjälp på riktigt.

  Såhär, man får anta att Bianca faktiskt VILL visa upp sin kropp, frågan är varför hon inte skaffar ett separat (privat) ”kroppskonto” där det bara läggs ut porriga o lättklädda bilder.
  Te x *Bianca_exclusive* – då hade hon lätt fått ett par miljoner följare till, o på så sätt hade alla barn/ungdomar sluppit se denna sjukliga kroppshet som eskalerat hos Bianca. Hon är manisk o folket, inkl slemmiga gubbar fullständigt älskar skiten.

  Så att det hatas och kastas skit i hennes kommentarer rättfärdigar dig att göra uppmuntra till det här inne? Otroligt oklart inlägg från din sida. Får verkligen ”det är inte bara jag som mobbar” vibbar av detta. Ta ansvar till vad du sår frön till här inne.. om du tycker att alla influensers och offentliga personer ska ta ansvar och osv, gäller det då inte även dig?

  Sprid kärlek!

   Förstår inte din kommentar! Hur menar du att Camilla gjort fel?

  Sedan 1 maj 3021 är det straffbart att uppmana eller på annat sätt påverka en person till att ta sitt liv…

   2021 såklart…

  OM hon nu mår ”sämre idag än någonsin” så kommer hon komma till en punkt där hon sätter stopp och ser till att vända det.

  Lycka kommer alltid inifrån men utseendet banar vägen genom samhället, hur man blir bemött, att få ett arbete och hur lätt man skapar relationer till andra människor. Skönhet är som en magnet, det är så vi funkar.

   Så du funkar?!

  Det som jag tänker på är de tidigare säsongerna av WV, i början där. Då hade hon en framtidsplan, hon ville ha familj med P och bo i hus osv.

  Att allt blev totala motsatsen till detta tror jag gör henne sorgsen idag, att hon inte har något eget och bygga upp – alltså familj, partner , barn osv. Det som var hennes dröm , sen gjorde hon även flera aborter, den senaste var mot hennes vilja dessutom.

  Nu sitter hon istället där helt ensam, med sina miljoner och ska bo i 300 kvm lgh själv. Exet gått vidare och har tjej, storebrorsan har familj, bebis på g. Mamma P har sitt egna med C
  Pappa Emilio har Åsa och sånt i Spanien.
  Benjamin lever mer i sina drömmar än vad Bianca gör.

  Därför har det blivit så fel allt , då blir ÄS hennes trygghet att ha kontroll för hon själv har tappat kontrollen över sitt liv och sig själv. 30 år snart också. Jobbigt läge

   Hon är BARA 30 år! Shit happens! De flesta av oss över 30 år har varit med om jobbiga uppbrott och diverse svårigheter, det är inte slutet utan en del av livet!!!

    Hon är inte ens 30, fyller 29 i december

  Usch att människor kan vara elaka ☹ jag tolkade första kommentaren från en person som vill väl och bryr sig… Sen läser man alla kommentarer till hen 😕 Usch Camilla vilken värld vi lever i.

  Piska upp en hatsvans är väl vad denna blogg främst handlar om. Sättet du skriver om Bianca och andra och sen låter folk löpa amok i fältet skiljer sig inte från hennes kommentarsfält. Ni båda borde rensa upp för det är rent giftigt. Och vad jag tror är samma personer här som där. Du borde reflektera kring hur du skriver om människor samt moderera detta kommentarsfält.

  Att bli frisk från ätstörningar samtidigt som man är ansiktet utåt för ett företag vars enda uppgift är att få tjejer att se vackra ut är nog svårt. Hela hennes tillvaro handlar skönhet och yta, och folk kommenterar hennes utseende och vill bara ha mer. Tror att om hon ska ha chans att tillfriskna på riktigt så kan hon inte vara så exponerad som hon är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.