Lady Dahmer om att vara någons content

Hej. Det finns personer i mitt liv som typ använder mig som … content. Jag kan inte beskriva det bättre.

Det pratas mycket om influensers som använder andra som content men jag har aldrig sett samtal om det allmänintresse som kan skapas kring offentliga personer där denne pga detta kan objektifieras och få sitt privatliv reducerat till underhållning.

Och det var aldrig nåt jag oroade mig kring förut.

Det handlar om personer jag känt ganska länge och därför har mycket att berätta och skvallra kring. Det har pågått i kanske två år?

Jag vet inte riktigt varför eller vad som driver dem för det här är som sagt relativt nytt. För att få bekräftelse? Sympatier? Motsvarigheten till ”likes” IRL? Vad det än är så vill man berätta om Lady Dahmer och många är frågvisa. Det är snaskigt och spännande och man blir garanterat medelpunkt för folk vill ju lyssna och allra helst om de dåliga bitarna.

Det är allt från mitt vardagsliv, äktenskap, sexliv, föräldraskap, relationer, och min person. Det är lika delar ganska privata saker som rena lögner.

Och detta är alltså inte till en eller två typ nära vänner, för klart folk pratar, utan det pratas till varenda människa de kommer i kontakt med. Vänner, bekanta, grannar, främlingar på fest, tinderdejter, arbetskollegor.

Jag känner mig helt maktlös. Uppgiven. Sviken. Jag vet inte vad jag ska göra, jag orkar inte stressen kring vad som sprids, vad som påverkas, när det ska nå barnen, att tvingas in i situationer där jag måste bemöta frågor från människor jag absolut inte vill prata om mitt privata med, skammen över att det händer samt ångesten att INTE kunna ge min version för att den ska förbli privat. 💔

Och jag kan inte få stopp på det. Jag kan inte. Jag har försökt prata med personerna. Varit arg. Vädjat. Skrikit. Varit ledsen. Försökt resonera. Frågat varför. Jag möts med antingen självrättfärdiganden eller lögner och förnekelse.

❗️Det enda jag kan göra nu är att be er om hjälp: Om ni hört nåt eller hör nåt om mig, vad som helst, nåt skvaller, nåt privat, nåt oprivat, vad som helst – Dm’a mig snälla. Jag kanske inte kan göra nåt åt men jag kan iallafall få en större överblick av vad som sägs och i vilka sammanhang. ❤️ // Natashja ”Lady Dahmer”

Under inlägget får LD en fråga om det är hennes vänner som beter sig på det här viset, men det är det inte enligt henne.

De är tillräckligt nära för att veta väldigt mycket och känt tillräckligt länge för att de ska veta om saker från flera år fram till nu. // Lady Dahmer

Jag har inte ens ett klyschigt men uppmuntrande tillrop att komma med här.
Fy fan vilken pissig situation att hamna i. Vad hade ni gjort? Tacka vet jag alla familjemedlemmar till kändisar i USA som säljer ut sina släktingar/familjemedlemmar till tabloider mot lite betalning. De har i alla fall vett att ta betalt, till skillnad från sina svenska kollegor!*
Vad fasen hade man gjort?
Kanske trevligare att faktiskt veta vem det är som pratar, istället för att märka det i sin egen Flashbacktråd? Där vissa inlägg plötsligt innehåller på tok för mycket privat info för att komma från ett random troll?
You tell me…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken överraskning om en av dem vore Cissi 🫠

   Det är väl någon fd vän som inte längre behandlar henne som en prinsessa. LD är den mest självupptagna personen på hela Instagram.

    Det är apan.

     Enligt LD ska det ju vara flera personer… är det bara apan är det ju extremt meningslöst att skriva om det offentligt.

     En skymf mot apor. De är ju ärliga!

   Sorry mate.

  Men buuhuu.. cry me a river!
  Är hon sann??

  Hon har hängt ut hela sitt liv ända ner till den blodiga pöl i hennes använda binda (kvar i trosan, sittandes på muggen) som för alltid fick mig att avfölja och totalt sluta bry mig om denna gränslösa kvinna och nu klagar hon att random folk pratar OM henne?

  Tillåt mig att asgarva.. vem bry sig? Och de som fortfarande”bryr sig”. Låt dem. Utan dem blir hon ju ännu mer sk ingenting.

   Ingen aning om vem denna kvinna är eller varför hon anser sig vara ”offentlig”, men Fyfan va äckligt? Sjukt vore väl om hon hade någon följare alls kvar efter det.. vissa saker måste man faktiskt inte posta 😅 så trött på gränslösa upptåg för att få uppmärksamhet.

   Asgarvar med dig.
   Det är ju nästan lyteskomik

   Well.. låt henne
   😜

   Haha jag kallar mig inte feminist, men vafan? Kommentarerna är ju empatilösa.. Även om hon är gränslös och för mycket så är det väl inte legitimt att skvallra och lämna ut andras mest privata /intima??
   Fyfan vad uppenbart att du själv gottar dig och pratar om andras ”skandaler”.
   JA hon kunde vart försiktigare i att förlita sig på folk uppenbarligen, men man räknar väl inte med att någon säljer ut ens privata samtal?

   Alla har väl något som är högst privat och utelämnande om utomstående skulle spekulera i. ( Ekonomi,sex, ens barn, konflikter eller jobbiga perioder i livet. ) Aldrig i helvete att jag skulle berätta till någon annan än bästavän/ partner om jag fått veta något känsligt.

   Man pratar väl inte så om andra om man inte vill personen illa? Det är väl inte konstigt om hon är sårad och oroad hur ryktena går?

   Det är väl stor skillnad på att _själv_ välja att lägga ut någon privat info och att _andra människor_ sprider info åt en och då i tolkad form (om jag förstod LD rätt).

   I övrigt vet jag inte vad som hänt i det här fallet.

   Håller helt med om detta! Nu biter det henne i svansen att hon har fläkt ut hela sitt liv, sitt äktenskap, sitt sexliv, sina relationer, sitt föräldraskap på ett gränslöst sätt på internet i femton långa år. Jag avföljde också henne efter en särskilt sjuk bild hon la upp på ett livmoder som hade opererats ut. Skitäckligt. Hon har absolut inga gränser. Har skrivit om sitt sexliv med sin man och sina sexfantasier tusen gånger så vad är nytt? Att folk pratar om det är bara en naturlig följd av att det ligger och skvalpar runt på internet?

   Vadå ”hängt ut”? Vad har hon hängt ut som är värt att sitta och diskutera i skvallerpodd? Hon lever ett vanligt Svenssonliv. Och det är väl vad vi ser. Som i de flesta konton. Och ingen vet ju det folk INTE visar. Herregud, hur orkar ni.

   Och jo, det är väldigt uppenbart att vi bryr oss om vad LD gör och inte gör. Och vi gillar det/henne.

   (Ni kan väl åtminstone vara ärliga.)

   Som med Cissis konto t ex. Inga följer henne så slaviskt som de som inte följer henne.

    *blogg skulle det såklart stå. 😄

  Det har pågått i 2 år men samtidigt så nytt att hon inte reflekterat över det?

   Hon kanske inte vetat i två år utan nyss fått veta att det pågått?

  LD är riktigt vacker.

   Haha, du behöver ju inte vara elak bara för att det pågår ett karaktärsmord.

    Va? Det var ju en snäll kommentar av 18.10? Hon ÄR ju vacker.

     På sina selfies ser hon helt annorlunda ut än på andras bilder.

      Hon är vacker på både selfies och andras bilder.

       Ärligt talat är hon inte direkt vacker på andras bilder, hon tar ju sina selfies i rätt vinklar så att säga, men så gör ju alla.

        Det var nog hon själv som skrev första kommentaren för att ta tillbaka uppmärksamheten till där hon vill ha den: LD:s utseende! Det är hennes största intresse och hon är kapabel att lägga upp 50 stories på en eftermiddag där hon enbart skriver om sitt hår och hur hennes lockar blir när hon gör si och när hon gör så. Jättespännande.

  Vill ha hennes hår 😍😍

  Mest självupptagna personen som finns. Jag jag jag jag jag jag jag hela tiden. Släpp det och gå vidare, inte en jävel bryr sig.

  Varför skriver hon om sig själv i tredje person på vissa ställen? Varför är texten skriven med samma dramatik som en förälder som skramlar till en alternativ vårdbehandling i Peru för att deras barn ska överleva? Hur kan man vara så upptagen av sig själv? Fascinerande.

   Haha jag kallar mig inte feminist, men vafan? Kommentarerna är ju empatilösa.. Även om hon är gränslös och för mycket så är det väl inte legitimt att skvallra och lämna ut andras mest privata /intima??
   Fyfan vad uppenbart att du själv gottar dig och pratar om andras ”skandaler”.
   JA hon kunde vart försiktigare i att förlita sig på folk uppenbarligen, men man räknar väl inte med att någon säljer ut ens privata samtal?

   Alla har väl något som är högst privat och utelämnande om utomstående skulle spekulera i. ( Ekonomi,sex, ens barn, konflikter eller jobbiga perioder i livet. ) Aldrig i helvete att jag skulle berätta till någon annan än bästavän/ partner om jag fått veta något känsligt.

   Man pratar väl inte så om andra om man inte vill personen illa? Det är väl inte konstigt om hon är sårad och oroad hur ryktena går?

  Har själv varit med om det, inte skoj men samtidigt säger det alla om dessa sorgliga personer. Osäkerhet och avundsjuka bottnade det sig i mitt fall. Så jag fick det sista skrattet.

  OT men John Lundviks story på instagram som Tramsfrans just repostade????
  Jag är precis som Tramsfrans: mållös.

   Usch. Vad empatilöst.

    Rätt vanlig reaktion anser jag som pendlat i massor av år. Öronen trillar nästan av när folk ringer och beklagar sig när vi står stilla och någon ligger död.

     Men lägga ut det på Instagram är fan att ta det ett steg längre. Så jävla osmakligt av Lundvik.

     Så sjukt

      Charmig kille. Blir förhoppningsvis inte bokad igen för ”show” då så han slipper påverkas av andras känsla av ingen annan utväg. Sänder mina tankar till den som hoppade och alla nära ❤️

   Men fy. Så kyligt.

   Förlåt för att jag kanske är lost, men orkar/vill någon berätta? Jag har missat helt.

    Någon som är irriterad över att tåget står stilla pga någon tagit livet av sig och hoppat framför tåget och orsakat stopp

     Jag vet att detta är kan uppfattas som empatilöst men jag har liten förståelse för de som använder en tågförares arbete till att döda sig själv. För tågpersonalen kan det bli oerhört traumatiskt och sitta i länge.

      Jag håller med. Att ta livet av sej genom att hoppa framför ett tåg är ju fan egoistiskt. Det förstör dagen för tågföraren och för passagerarna som faktiskt har ett liv och är på väg nånstans. Vill du ta livet av dig gör det så att det inte förstör andras dag.

       Tillägg. Den som tar livet at sej förstör ju redan livet för sin familj och vänner så varför också dra in okända.

  Hon är provokativ, gränslös och uppmärksamhetskåt så det är väl inte konstigt att det skvallras. Dags att börja tänka på vad barnen kan få höra nu är kanske i senaste laget.
  Vore bättre om alla så kallade vuxna tänkte sig för både en och två ggr innan de pratar och skriver offentligt om både det ena och andra som man kanske borde ha hållit för sig själv.
  Som man bäddar får man ligga LD

  Vad var skämtet och vad handlade fortsätt scrolla om? Är det nåt jag inte ser?

   *

  Förstår verkligen inte hur det inte är en vän men nån som detaljer om hennes sexliv och föräldraskap? Syskon? Vänners partners? Eller vaddå? Hur liksom?

   Förstår inte heller. Förstår inte riktigt vad hon menar med ”gör content” heller. Berättar vidare saker IRL? Som sen i sin tur hamnar på sociala medier? Eller vad är det som händer?.

    Skvallrar och använder LD som ett sätt att göra sig själv mer intressant och få uppmärksamhet, tolkar jag det som.

   Hon säger dessutom att hon har försökt prata med de här personerna, vädjat, skrikit åt dem etc. Det betyder att hon vet vilka de är. Av den anledningen blir inlägget lite flummigt. Tråkigt ändå för henne.

   Det finns väl många som har kännedom om ens liv utan att vara ens vän. Det är ju inte strikt sekretess. Du kan prata med din mamma, syster, bror eller vän som pratar med sin partner eller vän. Denne pratar i sin tur med sin mamma, syster, bror eller vän som gladeligen berättar vidare för alla som vill höra.

  OT Men damn va söt tjej Phillipe Cohen skaffat sig. Såg precis hans resestories. Tror det är därför som tyvärr Bianca går mani på att visa upp sin sexiga kropp 24/7. Så jäkla tufft att hantera att exet gått vidare med ny offentligt

   Och hon har aldrig varit snyggare

    Sluta uppmuntra henne att må ännu sämre.

    Oj

    Det är inte snyggt att vara så mager så skallen ser stor ut.

   Ja livet är verkligen tufft 🙄

   Tror faktiskt inte att hon bryr sig så mycket. Hon har också gått vidare.

    Det tror inte jag

   Fast förut var det en mörkhårig nu en blond

    Var väl aldrig bekräftat att den mörkhåriga var hans tjej?

     Inte denna blonda heller

     Kollar man hans senaste inlägg på Instagram står han och håller om brunetten, som han är på bröllop tillsammans med. Någon form av romantisk relation verkar de absolut ha 😊

      Jaså? Men nu snackades det ju om blondinem

       Både och väl? ”Förut var det en mörkhårig och nu en blond”. Menar bara att jag tror inte han är ihop med någon blond tjej nu, utan en brunett fortfarande. Men jag har ju ingen aning såklart 😊

    Vilken blondin? Det har varit samma tjej hela tiden, ljusbrunhårig som heter Rebecca

   Eller så är hon nöjd med sin sexiga kropp och att hennes bilder blir jävligt snygga helt enkelt. Ätstörning kan nog ha med mer än bara kroppen att göra, dämpa ångest överlag etc. Jag ser gärna mer av Bianca då jag tycker hon är otroligt vacker. Blir bara glad av hennes bilder. Och var och en får ta ansvar för sina egna reaktioner.

  Se det som en komplimang. Dem har inget att berätta om sig själva så då måste dem snacka skit om andra. Jag tänker att det bästa är att skita i folk som snackar om en. Det viktiga är att jag vet vad som är sant. Behöver inte vara känd för stt folk ska snacka skit. Jag bor i en liten håla. Endast 2000 person. Det snackas en hel del om allt och alla😅😅😅

   De*

  Fattar inte – vad är skämtet?

   Att det hade varit bättre att ta betalt åtminstonde som de gör i hollywood. När det står en * vid något och sen *insert text längre ner så är * något att förklara/info kommer längre ner och * innehåller förklaringen, i det här fallet att *skrivet skämt och *förtydligande att detta stycke är ett skämt.

   Sorry for detailed men tänkte att jag drar hela ifall någon missade stjärnan.

    Vilket pedagogiskt och fint svar

  Ot – föll in på Diana Moseni och HOLY vad hon opererat sig? Och hon är verkligen filtrets gudinna.. Nån Andy har lagt ut video på henne utan filter – ser helt annorlunda ut 😨

  Snygg hon har blivit om man jämför med innan då hon såg ut som sju svåra år, vilket är en underdrift typ.

   Nu är ju ”snygg” en tolkningsfråga. Men började hon inte bry sig mer om sitt utseende när hon och maken gick isär..?

  OT
  Molly rustas ska gå på Cannes festivalen iår för tredje året. Alltid tänkt att hennes biljett in dit är Ross, vad tror ni eller varför är hon bjuden dit?

   Cannes-festivalen var i maj.

   Det är Venice film festival hon har varit och ska på.

    Undra när hon ska gå ut med att det är slut mellan dom. Hon bär inte ringen på hennes senaste inlägg plus att han är ute och festar hela tiden.

     Jag undrar mest vad som hänt. Hon målade ju upp hur perfekt allt och han var, men nu med alla kryptiska quotes hon delar är det som att han är en skithög?

     Jag tror typ inte ens hon kommer gå ut med att de gjort slut, vissa är så opersonliga på sociala medier som hon exempelvis att de inte ens delar med sig av sånt. Moa Mattsson skrev exempelvis aldrig när hon o hennes förra sambo gjorde slut

  Hon gör content av att andra gör content av henne.

  & nu gör andra (Cam) content av att LD gör content av att andra gör content av henne.

   Det är en EVIGHETSMASKIN!

  OT; Rykten påstår att Bianca strular med nån hockeyspelare?🥳

   Alice har lagt ut story på dem tillsammans, men vet inte vilken spelare det är??

   Uppenbarligen så vill många hockeyspelare ha ”bimbos”.

   Haha, ”strular med”!
   Säger man så fortfarande?
   Har inte bott i Sverige sedan 90-talet, men då strulades det en del…

  buhu😭

  Jag tycker hon ser jäkligt bra ut men hennes personlig är vare sig snygg eller skön tvärtom

  Kalla mig JÄVLIGT gammal men jag förstår inte för mitt liv, när man är influenser och har världens chans att välja sitt heelt unika namn och varumärke, så väljer man ett som förknippas med en av de värsta och fulaste seriemördarna i USAs historia dvs Jeffery Dahmer.
  Vem faan vill frivilligt va hans lady lixom???
  Är alla på bloggforum för unga (eller obildade) för nån form av historisk koppling?

   Hon brevväxlade tidigare med kända seriemördare, dock inte specifikt med Dahmer.

   För henne var det kanske ett kul och annorlunda namn, något som stack ut i mängden och som skulle göra folk nyfikna på hennes persona.

   Men det är ju MENINGEN. Hur kan du ha missat detta? 😦Kvinnan är besatt av seriemördare.

    Kvinnan är för mig fullständigt ointressant (inser att jag inte är hennes målgrupp, det gör inget).
    Fyy så osmakligt! Vilket annat namn som helst hade varit bättre. Snacka uppmärksamhetsdesperat.

   LD tror på riktigt att bara hon visste vem Jeffrey Dahmer var innan Netflix-serien 😂😂😂

    Så historielöst och distanslöst. Allt för uppmärksamhet, inte konstigt att det kommer skvaller och skitsnack i flödet. Stackars henne. Och hennes ev barn.

  Hon har väl iofs lite bett om det?!

  Det har väl alltid skvallrats i alla tider?

  Det är alltså folk som känner henne och skvallrar om henne i verkliga livet, varför då be random folk på Instagram rapportera till henne om det skvallras? Skvaller bland LD:s bekanta lär ju knappast Stina, 45 i Mjölby märka? Inlägget verkar ha tillkommit mest för att få uppmärksamhet och få igång lite trafik, hon har väl förlorat följare sen kontot började handla om hennes eget utseende.

  Skulle önska ett inlägg om Lina Makbouls bok om metoo och till stor del om CW:s agerande.

  Samt CW:s (minst sagt) orimliga reaktion på en vanlig privatpersons tweet om boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.