Tiingelinn fortsätter promota Kinakrafs

Tiingelinn och Dreambeauty.se har tagit ner det gemensamma och hårt kritiserade reklaminlägget där de försökte kränga hårslipstenar för hundratals kronor, en produkt som går att köpa för några ynka kronor på nätet. Kanske sitter de på ett lager på tusentals stenar som de behöver bli av med till vilket pris som helst?
Dock fortsätter de att marknadsföra inlägget och produkten, både på Instagram och Facebook, och Tiingelinnskan gör även en ”Anna Book” och blockerar alla följare som råkar följa Bloggbevakning, oavsett om man någonsin kommenterat hos henne eller ej.

Skönt att ha den extra tiden, så här mitt i sommaren ändå. ☀️  

Har du inte hängt med så kan du klicka här och läsa ikapp.

 

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har en känsla av att hon behöver hitta något annat att jobba med… att vara influenser klarar hon då inte av i alla fall.

   Hon hittar snart en ny kille som kommer in i barnens liv och får vara bonuspappa ett tag för att sedan försvinna

    Och?

     Vaddå ”och”? Tror du att barnen mår bra av det? Helt absurt hur hon ens kan flytta ihop med nån som hon känt i några veckor när hon har barn.

      Från någon som har varit i samma sits som Linns barn (vi syskon har olika fäder eftersom mamma aldrig kunde hålla ihop med någon särskilt länge + skaffade barn snabbt med nästa): det var jobbigt i skolan under uppväxten när kompisar frågade varför vi inte hade samma far. Att som barn behöva stå till svars för den frågan. Det var också jobbigt att vissa pappor engagerade sig, vissa inte alls. Så vi syskon har alla våra egenheter/besvär utifrån om vi haft en närvarande pappa eller inte. Skulle inte rekommendera Linn att skaffa ett fjärde barn med nästa kille, hur bra mamma hon än är. 😂

      Men Linn kommer ju vara sååååå kär och aldrig ha känt sååå för någon förut

     Ja det är ju det hon gör content på bland annat. Sina barn och sina relationer. Kul för barnen när de är äldre att alla kommer veta att deras mamma är kass på relationer och dessutom har använt en själv för att tjäna pengar

  Hon gör reklam.
  Att det sedan går att köpa billigare hos någon annan spelar ingen roll, tycker jag. Hon gör reklam och det är hennes jobb.
  Sedan är det där blockandet mm oproffsigt, ta bort möjligheten att kommentera reklamen istället och låt det bara vara – reklam.

   Fast om hon står för den produkten (eftersom hon faktiskt gör reklam) tycker jag hon ska kunna tåla att folk kritiserar.

    Det var det jag menade med att det inte är proffsigt att blocka och ta bort kommentarer.

     Okey missförstod dig lite där

  ”Kinakrafs”

  Så om jag tolkar dig rätt så ska hon alltså ha gått igenom sina 101 000 följare och kollat upp exakt vilka som följer dig och sen blockerat samtliga? För du skriver ju att hon ”blockerar alla följare som råkar följa Bloggbevakning”, så då antar jag att det inte existerar några undantag? I så fall är det ju en otrolig insats av henne, att ha lyckats med det på bara några dagar? Skulle hon hunnit avhandla en följare i sekunden så skulle hon suttit med detta i nästan 29 timmar i sträck, men det tar ju mer än 1 sekund, säg 30 sekunder per konto? Ja då har hon alltså lagt 870 timmar på att skydda sig mot dina följare. Det är 37 dagar utan paus. Räknar vi in pauser för sömn mat och liv blir det ju ännu längre. Så då måste hon påbörjat detta redan låååångt innan du skrev ditt första inlägg om det här samarbetet? Varför handlar inte inlägget om det? Det är ju mycket mer intressant än att hon bara utför sitt jobb och gör reklam för något? Eller kaaaaan det vara så….. att du överdriver till din egen fördel? Kan det vara så? 🙂

   …. snacka om att dra på stora växlar.
   Det är iaf bevisat att folk som endast kommenterat under bloggbevaknings instainlägg och inte under hennes är blockade. Kan du bemöta det?
   För utifrån hur stark reaktion du har antar jag att du antingen är hon själv, ngn anhörig eller Pappapappadotter som också gör reklam för värdelösa stenar.

    Snacka om att inte förstå ett skämt.

     Du har en konstig känsla för humor.

    Nej du har fel på samtliga gissningar om min identitet. Tänka sig! Man måste inte vara partisk/inblandad för att kunna kritisera ett faktafel 🤷🏼‍♀️.

    Att hon blockerat folk som hetsat i BB’s kommentarsfält mot henne är väl heller inget jättekonstigt? Det har hon väl all rätt att göra precis som vem som helst? I så fall rör det sig om ett tiotal konton som blockerats, dvs långt ifrån det antal som målas upp i inlägget, samt att det inte heller skett helt utan anledning. Sen kan man tycka vad man vill om anledningen men den existerar oavsett.

     Alltså hon blockerar ju folk som bara gillat inlägget. Folk som skrivit att de inte tycker om produkten. Folk som ställt oskyldiga frågor som inte faller Linn i smaken.

     Ibland är det absolut rimligt att blocka personer. Men att blocka varenda människa som skriver konstruktiv kritik. Delar med sig av sin åsikt om en produkt (utan att vara otrevliga). Det är definitivt att gå till överdrift

   Om man går in på ett annat konto så kan man kolla gemensamma följare. Så hon kan alltså ha gått in på Bloggbevakning, kollat följarna som är gemensamma och sedan blockat.

  CamCam kan vi inte skriva o My Martens och hennes förehavande? Tingelin känns som lite uttjatat. Jag har slutat följa henne och hon är def. INTE folk kär.

   My om någon känns väl uttjatad?

    Nej inte mer om crazymy

   My martens har ju lyckats va mer uttjatad än tingelinn till och med så nej tack

   Ja, jag tycker att 5 inlägg på den här bloggen om ett och samma samarbete räcker faktiskt. Nyhetsvärdet har blivit ganska lågt 🙃

   def. INTE folk kär? Hur skriver du människa?

  Dessa produkter är totalt värdelös. Bränner verkligen huden så det känns som man ramlat på gymnastikgolvet när man var 10 år.
  Måste vara det absolut sämsta produkt som kommit på marknaden.

  Ja fler inlägg om My Martens. Nått som verkligen inte stämmer med hennes företag.

   Gör du verkligen rätt då? Jag har en sådan och den fungerar jättebra på mig. Man kan ju inte sitta och gnugga jättehårt på samma ställe länge såklart.

  Fruktansvärt oprofessionellt och oetiskt att lura folk med detta bluffföretag. Att varken hon eller Pappapappadotter ens bemödar sig att bemöta kritiken överhuvudtaget utan bara fortsätter stoppa huvudet i sanden är bara pinsamt och visar deras moral och etik.
  Dreambeauty har fortfarande en bild på båda som profilbild så att dessa två står bakom ett bluffföretag är väldigt tydligt.
  Men så länge man kan tjäna pengar så spelar det tydligen ingen roll vem man lurar? Money talks.
  Hoppas fler får upp ögonen nu och slutar köpa allt krafs influensers kränger och att seriösa företag slutar betala influensers som beter sig oproffesionellt och som dessutom som exploaterar sina barn.

  Undrar vem som har flest blockade konto av Linn och Anna Book?

   Tveklöst Anna Book, hon har blockat i flera år…

  Det där slipkrafset har ju funnits länge.
  Hon o Beauty försöker få det till att det är en sensation

  Känns som hon har tappat det helt. Har alltid tyckt att hennes perfekta, lyckliga bilder så regisserade ut – och det har dom nog varit oxå….

  Snälla människor. Oavsett vad du än vill köpa på nätet… Googla för sjutton. Oavsett pris tidigare så läs recensioner, både av produkt och företag. Ju mer vi gör för att undvika dessa företag desto bättre!

  Min teori är att Dreambeauty köper in produkterna från Kina EFTER att beställningarna lagts, därför blir det så långa väntetider så folk blir upprörda och känner sig lurade. På så sätt kan de låtsas att ”det är så högt tryck så vi har sålt slut lagret”, men egentligen finns inget lager från början. Då tror folk att det är så populärt och man själv måste bara också köpa. Det finns många luriga företag som är oseriösa som jobbar såhär. För att komma undan de långa väntetiderna ser jag att de skriver på hemsidan (kopierat därifrån idag):

  ”På grund av oerhört hög belastning har vi just nu längre leveranstider och längre svarstid i mailen. Vi jobbar så fort vi bara kan på lagret och ber om er förståelse med förseningarna.”

  Det som är så synd om kunderna är att exakt samma produkt finns (som ni skriver), att köpa för några kronor. Det företaget gör är givetvis att beställa in från samma leverantör. Jag skulle tro att Dreambeauty sätter högt pris och sen sätter rabatt för det ska se ut som att produkten är värd såååå mycket pengar från början, men egentligen är det nedsatta priser redan det långt över vad det ska kosta.

   Pappapappadotterdotter har ju definitivt något finger med i spelet. Alltså i företaget, så många bluffgrejer de har promotat genom dessa år. De hade väl själva ett företag med en massa grejer? Någon slags locktång som de köpte in från alibaba och sålde dyrt 😂

   Om flera bara kunde få upp ögonen för vad de håller på med. Och alla andra ”kändisar” som de hela tiden vill umgås med för att nå ut till flera. De har ju varit en del men tingelinn och E-type fru Melinda är ju två av de senaste de utnyttjat för att nå ut till flera. Sen att de ofta kör med att de är helt vanlig familj för att vara normbrytande eftersom de är bögar och har barn börjar ju bli lite väl genomskinligt nu. Klart som fasen man ska få leva med vem man vill men jag tycker det lyser igenom att dessa två enbart gör det för att få publicitet. Och som de visar sina två ungar i social media hela tiden, går det ens en dag utan att papporna filmar och lägger ut sina ungar? Ta en paus och låt ungarna får vara ifred från kameran!

   Det måste väl vara flera som regerar på det här?

  Tre barn med tre olika pappor. Blir det ett fjärde barn med en fjärde pappa? Ny man hela tiden i flickornas liv.

  Är väl många som har lite extra tid över nu under sommaren 🤷🏼‍♀️

  Hade ju inte velat bada i den poolen sen 😱

  Skriker oprofessionellt företag lång väg. Läste lite under Returer på Dream Beautys hemsida.. ” Av hygieniska skäl godkänner vi ej retur på produkter inom kategorierna skönhet & personvård.” De säljer väl inget annat än skönhet och personvård ens? Och några stycken längre ner kan man läsa ” Observera att vi inte tar emot öppnade och använda hudvårds-, hår- och skönhetsprodukter. Detta är av hygieniska skäl.” De tar ju inte tillbaka dem öht, öppnade eller ej? Aah.. snälla konsumenter, stötta inte dessa oseriösa aktörer.. 🤦🏻‍♀️

   Fast företag har rätt att neka retur av varor av hygieniska skäl. Även underkläder kan man neka att ta emot returer av men många företag väljer ändå att ta emot returer av det, men de måste inte.

    Ja självklart, dessutom har man alltid rätt till ånger när man handlar på nätet, sk distanshandel. Det var mer formuleringarna jag ställde mig tveksam till..

  Det går väldigt bra och slipa benen med ett slippapper och olja efteråt. Tom rapsolja funkar. Betydligt mindre pengar ut=samma resultat, dvs man klipper håret/slipar av = mjukt nu men växer ut.

  Själva motpolen till familjen Wahlgren är hon. I både underhållning och karisma 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.