”Can I speak to the manager?” // Hanna Friberg

@hanna.friberg

Can I speak to the manager?

♬ original sound – Hanna Friberg

Det förvånar mig inte ett dugg att Hanna Friberg ber om att få byta hotellrum efter att ha upptäckt att utsikten även inkluderade ett hånglande par i en pool. Detta par hade även fri sikt in i hennes rum, vilket gjorde att hon inte kunde gå runt naken längre. Hanna har betalat ganska dyra pengar för det här hotellet på Ibiza, och betalat extra för havsutsikt, och därför är hon så missnöjd enligt hennes första Tiktokinlägg.
And yes, she asked to see the manager.

@hanna.friberg

Replying to @Josefin kindblad

♬ original sound – Hanna Friberg

I det här andra inlägget tackar hon de få personer som kunde förstå och sympatisera med henne och besvikelsen när hotellet inte levde upp till förväntningarna.
Hon har nu fått byta, inte bara rum utan även hotell, och hon är SÅ nöjd och glad nu.
Hon säger i videon att hon vet att det här är ett privilegierat problem att ha, lite som för KimKardashian som sa: ”I dropped my diamond earrings in the ocean!”
Ett privilegierat problem att ha, men ingen vill väl tappa sina diamantörhängen i havet – oavsett?

Är hon en Karen eller är hennes argument rimligt på någon nivå?

Förra gången ”semester-Karen” på kom på besök hade Hanna ett spöke på hotellrummet i Dubai och då utspelade sig det här. 

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att de hånglar kan väl hotellet inte göra något åt men att de ser rakt in i rummet hade stört mig också… Även om jag inte alltid går runt naken, haha, så är det inte för mycket begärt att få ett hotellrum utan publik?

   Men herregud, boka om rummet om du inte är nöjd, vad är problemet????

    Hon gjorde ju det? 😂

  Helt rätt av henne att klaga.

   Helt okej att klaga om man gör det på ett trevligt sätt. Men jag blir så distraherad av hennes läppar, de rör sig så konstigt när hon pratar. Särskilt överläppen! Är det bara pga väldigt mycket fillers eller har hon gjort lip flip med botox, någon som vet?

    Ja, varför alltid dessa stora, blanka läppar?!? Ska de se ut som .. en annan slags läppar, våta och redo…? Jag misstänker nåt sånt. Läppar som kan ta emot nåt…. Sorry, men det är ganska uppenbart….. (Hamnar jag i modd nu…….?)

     Det där var nog det mest långsökta jag någonsin läst 😂 Tror det säger mer om dig än någon annan.

      Det är inte alls långsökt… har du levt under en sten.

     Oj då, man får visst inte skriva K*k här… 🤣🤣🤣

     Hur sjuk är inte du då? Herregud

  Bodde på ett hotell där vårt fönster var direkt ut på den stora altanen där hotellet hade grillkvällar och bar. Dessutom utan tjock gardin eller persienn. Bullret var en sak men att sitta i ett skyltfönster tog priset. Vi bad att få byta men det var fullbokat.

  Minns när jag tappade min mans vigselring i sanden på vår bröllopsresa. Vi letade i flera timmar på exakt platsen där det hände men den försvann. Var så knäckt resten av resan.

   Då ska du vara glad för att ni iaf fortfarande fått till ett giftemål och att han fram till denna dag ägde en vigselring 😂

   Varför tappade DU din mans ring?

  Alltså såhär, hade haft mer förståelse för en ”vanlig svensson” som klagat men när man sett friberg och tanby semestrat flera gånger och nästan gjort de till en sport att alltid klaga för att få nån form av uppgradering så har jag lite svårt att heja på henne i detta nu. Ja man ska skilja på situation och situation men är bara allmänt trött på flunsor med översittarbeteende som tror sig va bättre än andra och vill bli behandlade som små drottningar.

   Alltså jaaa.exat..bara sättet man pratar på. Jag eee ööööverklass hääär.
   Wow..man får bara beklaga..jag ÄR glad att jag inte har det beteendet som vissa av dem har.
   Å hotell måste ju vara såååå less på små minivärldsstjärnor som kommer å viftar med kreditkortet hahha :D.

   Kan intyga detta med Klara. Jobbar på hotell där hon ibland vill bo för att ”hon måste fota samarbeten”. Klagar och gnäller innan hon ens checkar in. Jag undrar varför vill du komma tillbaka?! Vi har slutat ”ge henne” det hon vill ha och snällt talat om att Sthlm kryllar av hotell, kanske är vi helt enkelt inte hotellet för dig. Tack för oss. Hon har inte hört av sig sedan dess.
   Finns en gräns hur mycket de ska få hålla på.

    Oh waow…fy fan va tragiskt…

    Så trevlig va hon med andra ord 😊 hyllas ju överallt

     Klara har ju en ”jag är rak och ärlig” personlighet vilket jag kan ha ganska svårt för då dessa människor oftast är ganska otrevliga men skyller det på att de är ärliga. Känner sånna människor IRL och många tycker att de är härliga och oftast kommer de undan med riktigt otrevligt beteende för att de är ”tokiga och går emot strömmen”.

     Men det hon ”hyllas” är väl inte att hon är trevlig och ödmjuk, utan går väl snarare rätt bra ihop ändå med det som skrivs ovan? Det jag tycker höra/läsa av folk som gillar henne är att de beskriver henne som rak, filterlös, framåt, lite galen, bestämd och dyl. Så det verkar väl ändå gå rätt bra ihop med det Sara berättar.

    Det här förvånar mig inte ett dugg. Tycker att hon verkar så oskön och ska klaga på allt. Kollade på någon video där hennes kompis klagade på en restaurang för de inte vill göra de mackor som hon ville ha. Vad är detta för människor som verkligen tror att världen cirkulerar kring dem?

    Sen Hanna (som framstår som gullig och snäll) säger att de betalt dyra pengar för att de ska jobba och skapa content. Tänk på alla andra stackars gäster som betalt dyra pengar (som de inte kan ta på företaget) och vill ha en lugn semester. Inte influenser som ska ta upp utrymme, fota och filma allt mm. Fan vilket störande element om man betalat för lyxhotell och ett gäng influenser flyttar in..,

    Haha alla har verkligen en fasad där de leker trevliga… hybrisen har stigit och tagit över all vett

    Haha det här hedrar er som fan!

  För att klassas som en Karen krävs det att man beter sig nedvärderande mot andra människor. Det måste vara ok att klaga även om småsaker bara man gör det på ett sakligt sätt.

   Precis. Begreppet Karen myntades när en vit kvinna ringde polisen på svarta personer som uppehöll sig och grillade på en offentlig grillplats i USA, om jag inte missminner mig. Eller så var det en vit kvinna som ringde polisen och ljög (hon erkände i efterhand att hon ljugit) om att en svart man trakasserade henne i Central Park. DET är en Karen. Att framföra legitima klagomål är något annat.

    Bland hispanics så säger man ”Yolanda”, efter den oärliga assistenten som sedermera mördade Selena.

    Aah, ”Central park birdwatching incident”.. sen är det ju typiskt Karenbeteende att vilja prata med chefen men det är ett synptom av en självrättfärdigande inställning.

     Alla som vill prata med chefen är inte Karen men Karen vill alltid prata med chefen 😀

   För att vara en Karen är man rasist. Smaklöst att kalla sig själv rasist.

  Brukar man inte kolla upp hotellet man tänkt boka innan man faktiskt bokar? Om man nu vill vara helt isolerad så kanske man inte bör boka ett rum där det finns risk att rummen är så pass nära att det blir insyn, alternativt höra av sig om att man önskar ett specifikt läge. Bara en tanke.

   Hur ska man kunna veta/se det när man bokar tänker du?

    Man frågar hotellet

     Många frågor man måste ställa då, för att täcka alla potentiella scenarion.

      Eller så väljer man ett passande hotell. Det finns allt från barnfria hotell till rum med sim out att boka. Har man så många krav på boendet att det inte går att uppfylla så kanske det är bäst att stanna hemma.

    Hotellets hemsida, hotellets eventuella sociala medier, google och ett mejl med frågor är en bra början.

   Inte alla hotell som har en massa bilder och planlösning på rummen och då akn det vara svårt att veta om man t ex har delad balkong/terass med andra. Jag har
   Också råkat ut för att få rum med typ delad balkong med rummet bredvid och det kan verkligen förstöra hela känslan. Speciellt om man hamnar med högljudda, festande 20-åriga britter 😆 (hände oss).

    Fast just delad balkong/terass är ju ganska lätt att se på bilder om man kollar på mer än en sida..

     Fast då ska man veta exakt vilket rum och våning man hamnar på..

    Har hänt oss också, men vi var Festande 20-åriga svenska tjejer så för oss var det full pott *hearteyesemoiji*

    Nej det har du helt rätt i. Om det är väldigt viktigt hur rummet ser ut och man märker att informationen inte finns att söka upp så kan man helt enkelt välja ett annat hotell. Bokar man första bästa hotell kan man inte heller förvänta sig att det är allt man någonsin drömt om.

   De hade ju bokat havsutsikt och betalat extra för det. Då är det väl inte för mycket begärt att det är just havsutsikt man får och inte ett hånglande par i en pool?

  Lite konstigt är det. Om hotellet var så fint som hon påstår hade hon fått se rummet när hon checkade in och då kunnat klaga. Att folk ser in ser man direkt så det hade hon upptäckt. Eller så ansåg hotellpersonalen som checkade in henne att hon inte riktigt höll måttet och tyckte inte att de behövde ge henne den servicen.
  Eller så kan det ju vara så att Hanna klagar för att skapa drama och content och för att känna sig viktig.

  Du är mer tröttsam än alla ivf-flunsor tillsammans.

  Och du kan inte skriva en enda kommentar utan att blanda in hur mycket du stör dig på Hanna och fanni.

   Om du inte vill se diskussioner om influencers så är bloggbevaknings kommentarsfält inte helt rätt plats för dig. Ett litet tips på vägen.

    Ett annat tips är att inte lusläsa någons Instagram om man bara stör sig på allt den skriver och lägger ut.

     Inget jag brukar göra och inte heller något som berör den här kommentaren. Men jag tackar ödmjukast för tipset och ska komma ihåg det om det behövs någon gång i framtiden.

      Det var ett tips till cherry. Tror hon skulle må bättre av att avfölja ett tag. Verkar störa henne enormt.

    Diskussioner innefattar väl även de som inte håller med?!

     Definitivt. Här pratar vi dock inte om en åsikt emot utan om att rakt av inte vilja se diskussionen. Det blir lite som att gå till Leos lekland för en barnfri stund.

  Jag är kluven här. Att boka havsutsikt betyder ju inte att det är den ENDA utsikten man får. Att gå runt naken på rummet osedd är nog inget man kan ta för givet.
  Å andra sidan har jag ju ingen aning om hur bokningen var, om det gav sken av att vara ostörd havsutsikt utan något i närheten.

  Jag bokade en födelsedagsresa på ett båthotell och betalade extra för havsutsikt. Fick med en brygga utanför i ögonhöjd och nästan i havsnivån. Hörde andra, som ej betalat extra, få en våning upp med utsikt över hela hamnen. Då kändes det surt.

  Nån som vet om Hanna betalade dyyyyra pengar för hotellet?

   Jag tror hon nämnde det 😂

  Gode gud det där inlägget var nog det barnsligaste jag läst ” tänk om Loppis Larisen och Humlan….” Ursäkta är ni vuxna?

   Typiskt 90 talister 🤪

   Sen att HT var helt salig inte inte kunde först att någon gjort allt detta för henne. Herregud, det såg ut att vara några ballonger och ett par paket. Men har man inga riktiga vänner från början kanske det är övervägande. Hon är en mycket märklig person den där Hanna…

    Varför så elak? Alla har inte vänner och har hon nu fått ytliga vänner, eller kanske nära vänner, så är väl det jättebra. Fika och present räcker väl gott och väl. Eller skulle hon ha en resa till Paris och där få en vagn och spjälsäng för det skulle vara bra?

    Det där var bara taskigt och ett slag under bältet att gå på hur många vänner någon har/inte har. Är väl helt normalt att bli glad när någon gör något för en eller överraskar en oavsett hur stor eller liten babyshowern är.

     Att man är i chock är dock lite överdrivet

      Verkligen inte. Jag visste typ (utan att veta) att det va min babyshower den dagen det va. Men chocken ändå – hur de fixat, planerat och allt! Kan då bara tänka mig om man absolut inte förväntar sig en. Chock! 😄

      Det finns verkligen ingenting dåligt med att bli väldigt upprymd över att någon ansträngt sig för ens skull.

      Om det nu är så att kompisar inte är något man tar för givet så är det heller inget att skämmas för, utan bara fint att man blir glad.

    Fast det var ju jätte fint, hur mycket behöver man ha på en baby shower för att få bli glad över den? Är ju att någon tänkt ut och planerat som är det fina i det hela.

     Färgmatchning, ballongbåge och presenter till ett värde av minst 5000 bör man kräva innan det är rimligt att bli glad och tacka vännerna.

    Usch. Onödigt och elakt skrivet!

    Va? Hur kan man klanka ner och vara dryg kring att någon är jätteglad att bli uppvaktad av sina vänner? För att det inte är tillräckligt tjusig uppvakning?

    Det låter som något en mobbare i högstadieålder skulle slänga ur sig.

  Äh, köper ändå det. Skillnad ifall man inte hade betalat för specifika önskemål och sen blir missnöjd, men förstår henne. Tycker det är underbart är svenskar vågar klaga på maten , servicen och i detta fall hotellet.

  Varför ser inte folk när det är dags att sluta med läppfillers…? Var nog några omgångar sen…

   Ser jättekonstigt ut

   Hon har ju gått ut tidigare med att hon slutade för längesen när det gick fel och inte gick att ta bort. Sett henne skriva om det femtioelva gånger. Så det här såhär hon ser ut nu. Det känns så himla taskigt att det här kommentarsfältet fylls av såna här kommentarer.

    Fast hon har själv valt att göra det.

    Detta är ju uppenbarligen inte sant. Man kan definitivt se att hon hade mindre läppar för några månader sedan och har fyllt på. Och varför skulle det inte gå att ta bort? Du kan ju alltid dissolve din filler.

  Har man inga riktiga problem skapar man sig några

  Fyfan vad FULT det är att göra läpparna. Som en mördarsnigel som står rakt ut ovanför käften 😂🤯

  Verkligen. FD känns så oerhört instabil, undrar om hon tänker en enda tanke som inte rör hennes barnlöshet.

  Vem är Humlan? Klaras kompis?

  Varför håller varenda influencer ständigt på och viftar med händerna? Det är fingrar och långa naglar i ögon, öron och hår heeeela tiden. 🤯
  Sluta pilla!

   De kanske lägger sig till med ett överdrivet kroppsspråk och gestikulerande för att kompensera bristen på mimik pga botox och liknande.

   Heyswedes är ett instakonto som kommer upp i mitt flöde hela tiden och hon fladdrar också med fingrarna i ansiktet hela tiden. Alltså maniskt!

  Det blir bara märkligare o märkligare….

   Åh inte kan man sluta följa detta spektakel 🙈

  Fanni är ju inte helt frisk.

   Sluta, vara sluta.

  Ser bara hennes hemska läppar! 😬

   Snällt. Vill du höra sånt om dig själv också?

    Hon har betalt för det! 🦆

     Så då får man säga hur jävliga saker som helst om någons utseende? Lovar att hon är snyggare än dig

     Du mår alltså bättre av att trycka ner andra? Känns det hållbart i längden?

  Räcker det inte nu? Om du stör dig så mycket så snälla sluta gå in på deras konton. Dessa kommentarer slutar aldrig bra och folk blir så elaka. Känner typ att jag vill säga leave Britney alone när ni håller på så här. De skadar ju ingen utan snarare är det likasinnade människor som får styrka av deras inlägg. Nu är jag inte ofrivilligt barnlös så jag kan inte säga hur jag hanterar det, men låt FD och HT göra vad de vill.

  Det räcker nu. Vi fattar att du stör dig. Men det räcker nu.

  Skönt att du slutat haka upp dig på Johanna iaf

  Förstår definitivt vad du menar, men kan även se Fannis perspektiv. Dom har gjort samma jobbiga resa och nu ser hon Hannah närma sig BF medan hon själv inte fått till en lyckad graviditet än. Det är säkert jobbigt, även om ho är glad för Hannahs skull. Kan däremot precis som du nämner tycka att det är fel att ta upp det öppet på instagram. Det här är Hannahs dag så låt henne ha den, Fannies dag kommer.

  Alltså Helen Torsgården har inte uppdaterat på instagram sen hon kom hem från sjukhuset med ett EKG för någon dag sedan?
  Undrar om något allvarligt hänt?
  Hon la ju ut dagen innan att ena ögat hängde väldigt konstigt.

  Vet att hon har semester från YT men hon har ju sagt att hon kommer uppdatera desto mer på insta. Och nu är det snart 2 dygn sen?

   Vem är det ens???

    En snabb googling hade gett dig svaret att hon är en känd svensk youtuber.

     OT Är angelica lagergren tillsammans med någon?

      Hon är väl förlovad till och med.

    Varför ens svara om du inte vet vem det är? Hon är iallafall inte okänd, har många följare både på youtube och instagram, så inget konstigt att nämna henne här.

   Ja om någon allvarligt hänt verkar hon ju inte vilja berätta det för sina följare än iaf så du får återgå till ditt eget liv

    Vilket onödigt svar. Jag var mer orolig att något allvarligt hänt med henne som gör att hon inte kan uppdatera.

     Jamen hon vill väl ändå inte skriva ut det så du får vänta tills hon eventuellt berättar. Sånt här visar ju vilka sjuka ”relationer” folk har med influencers de inte känner

  Du är så jävla oskön.

  Finns kanske de som hade betalt extra för lite pool-view…

  Den som gjort hennes läppar borde sparkas.
  Den som gjort hennes öron borde sparkas.

   Men seriöst. Vad är det här för låg nivå?

  Är det bara jag som reagerat på att hon pratar sjukt långsamt. Hade velat snabbspola. Drar uuuuuut på alla orden.

   Superlätt att snabbspola om du öppnar videon på TikTok så det är väl ett ickeproblem?

  HF, jordens, kanske t om universums tråkigaste människa.

  CamCam: House of Philia har lagt ut ett blogginlägg om flykten från branden på Rhodos.

   Där det gamla uttrycket ”kvinnor och barn först” inte respekterade utan hennes man skulle minsann in i den ”jävla taxin” också 🙄 Enligt HoP var det då 70 grader varmt och på klippen hon länkat sen finns bilder på (andras barn) barn som dom lämnade kvar. Eller skulle dom lära andras barn en ”läcksa”?

  Om det inte står något på bokningssidan så kan man INTE ta för givet att det kommer bli så, allt detta är saker folk betalar extra för: ingen insyn, havsutsikt, enskilt boende etc. Jag hade utan tvekan räknat med att få både insyn och grannar om jag bara bokat ett rum med havsutsikt. Det enda du får är det du faktiskt bokat – havsutsikt. Med all rätt. Allt annat får du ju själv ta reda på.

  Är det JÄTTEVIKTIGT för dig att ha noll insyn och inte se andra när du tittar ut genom fönstret? Hör med hotellet. Kan dom inte tillgodose dina behov och erbjuda ett sådant rum, så bokar du bara ett annat hotell.
  Man kan inte anta en massa saker och sen komma och gnälla. Kolla upp det innan du bokar.
  Sen vad är det för jäkla gnäll, ett hånglande par? Jaha? Det är varken olagligt eller hotellets ansvar, vad ska dom göra? Be paret att sluta hångla? Jag fattar att det inte är det roligaste att se men att på riktigt ta upp det i ett klagomål som ingen kan göra något åt-..? Vad är nästa klagomål? Mannen jag ser genom mitt fönster är inte snygg?
  Det här är defintivt Karen på hög nivå. Har folk aldrig rest och bott på hotell eller?
  Kommer man till hotellet och inser att man absolut vill ha ett rum med noll insyn och inte bokat i förväg, gå till receptionen och fråga om du kan uppgradera. Kan du inte, ja, synd för dig. Borde ha tänkt på det innan.
  Känns som att ingen har vett längre.

  Jag tänker osökt på sällskapsresan. Havsutsikt. Och så tar han upp en spegel.

  Vad har hänt med Hannas lilla hund?🥺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.