Stort grattis till Pontus Rasmusson!

Någon har tillverkat och givit ett pris till Pontus Rasmusson, som han glatt visar upp på Instagram.
Jag får mer ”The Gellercup-vibbar” från den men det är kanske bara jag?
Jag undrar också vad Spotify tycker om att deras varumärke och logga används på det här viset. Annat vill jag också ha en, jag tror jag var uppe i 438 streams när min aggregator plockade ner sin katalog…
Kan man få det graverat någonstans?

Ni behöver inte söka själva, utan här har ni svaret.
För 490 kr så blir den din på Etsy!!!

Tjooo!
Ge mig några veckor, sen kommer jag tacka gud, MTV och fansen för mitt nya pris.

Stort grattis, Pontan!

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har mamma shoppat?

    Lyteskomik på högsta nivå.

    😂😂😂

    Snälla sluta skriv om den här människan! 🥲

      Det går ju inte. Vem skulle man då göra sig rolig över och snacka skit om? Bianca gör ju inget roligt längre, Bella har kommit ner på jorden och Booken är inte ens på sociala medier längre 🤷🏻‍♀️
      Vem skulle annars vara den nya hackkycklingen??

        Alla ivf-flunsor kanske. Där verkar folk älska att hacka på minsta lilla.

          Jag tycker det finns IVF-flunsor som ska ha det faktiskt. En ljög om sin behandling för att få det att verka mer dramatiskt än vad det egentligen var, allt för att få ihop content och sympatier. Har själv genomgått IVF och det hon påstod att hänt henne är omöjligt (hävdade missfall inom två veckor efter embryoåterföring). Man blir provocerad av att se dem kapitalisera på och göra content av sådant som inte ens stämmer, precis som när andra influencers blir genomskådade för deras lögner.

            Vilken influencer är det? Och varför skulle det inte kunna vara ett missfall så tidigt? Eller, vården brukar ju inte vilja klassificera det som missfall innan graviditeten är bekräftad via ett tidigt ul, utan kallar det kemisk graviditet, men i vardagligt tal brukar man ju säga missfall. Om hon förde tillbaka en blastocyst fäster den ju relativt omgående.

            Vem gjorde det?

              Kenza

        Då är du nog blockad av A book.
        Hon är aktiv på Instagram. Kikade in hos henne tidigare idag

          Hon har trappat ner postandet ca 99%, så jo hon är i stort sett inte aktiv längre.

        De som saknar Anna roar sig med Myggan som ständigt är proffs på det hon företar sig. Hur vore det om hon tränade på kloklippning ? Sett en bild på ena hundens tass och det var en ledsam syn.

    Pinsamt att köpa en plakett till sig själv, men hans låt ”Mmm Yeah” har faktiskt drygt en miljon lyssningar på Spotify.

      Riktiga eller köpta?

    En som tagit paus sedan någon dag tillbaka. Hon har haft en riktig skitgraviditet, det får man säga.

    Innan embryoåterföring är du fullpumpad med hcg som visar positivt på stickan även om embryot inte fäster. Värdet sjunker sedan, och efter 14 dagar kan du se det riktiga resultatet, när det syntetiska hormonet försvunnit och dina egna graviditetshormoner faktiskt börjat ta vid i kroppen. Precis när det syntetiska värdet sjunkit kommer du få negativt test. Jag testade dag 8 eller 9, testet var precis som influencens negativt. När jag testade dag 15 var det positivt, precis som för henne.

    Hon gjorde en video där hon sa att hon fick missfall, och någon dag senare visade det sig att hon var gravid. Videon fick en miljon views, och hon fick kommentarer om att det inte kan vara missfall sådär tidigt, men hon svarade att hon typ föredrar att använda ordet missfall för att folk vet vad det betyder (hon ljög för att använda ett hype word = få sympatier).

      Men herregud, sluta följ bara. Fattar inte att så många följer dessa flunsor när allt de gör verkar störa och provocera.

    När man inte trodde att det var möjligt för en människa att bli mer pinsam 🫡

    Han är som en trafikolycka, man vill inte titta men kan inte låta bli.

      Vilken icke uttjatad sägning 🤌🏻🫠

        Sägning? 😂 Det heter uttryck.

    Lika tufft som att köpa en sån skitstor kartong med chokladkakor som går att vinna på lotteri 😶

      Verkligen inte samma sak i min värld 😂

    Sluta ge problematiska personer, som denna, utrymme här. Om han har gjort något som t.ex. skattefifflat, visst, skriv ett inlägg. Men ett inlägg om detta? Varför? Det tillför inget annat än trafik till honom och att folk blir påminda om hans existens, och i långa loppet göt att hans publik/fanskapet ökar. Han riktar in sig sexuellt på småbarn vilket borde vara mer än en god anledning till att svartlista honom från denna blogg.

    Folk glömmer lätt, och fortsätter denna blogg att skriva om honom så kommer han fortsätta ha publik (t.ex. folk nämner honom till de i sin omgivning som då går in på hans sociala medier etc.) och inte få något straff för det han håller på med. Svartlista snubben och frys ute honom. Han ska varken ha någon uppmärksamhet eller intäkter. Han vet uppenbarligen vad han ska göra och säga för att lyckas på uppmärksamhet och fortsätta vara i ropet.

    Indirekt blir det ju annars att den här bloggen tycker att det han gjort var en petitess och att det nästan är OK att bete sig så.. tänk på vilket budskap som sänds ut till läsarna av denna blogg..

      Tycker det här resonemanget är ganska intressant. Vilka åldersgrupper är det som är intresserade av Pontus för det första? Gissningsvis inte samstämmigt med åldrarna som finns här, gissar jag. Därmed är det närmst omöjligt att Camillas inlägg om honom skulle generera någon större trafik till honom. Tyvärr är det väl så, precis som med problematiska Youtubers – så länge han klänger sig fast och gör sig relevant bland barnen så kommer nya ungar in i flödet när andra blir borttvingade av föräldrarna eller växer från sitt intresse.

    Något mer ”spännande” om Pontus, än hans köpta pris, är kanske att han verkar ha flyttat hem till föräldrarna igen. Undrar om det beror på skulderna? Det var inte så längesedan han sågs posta från ett nytt hus, där han även hade en hund eller två, och där han sa att han bodde ensam, till att nu ha postat från föräldrarnas trädgård och åter igen vara på plats på ”övervåningen” i deras hus.

      På hans mammas instagram står det nu ”f.d Mamma till @pontusrasmusson”. 😟

        Är det inte väldigt uppenbart att allt han gör är ”fejk”/pr? Hon är inte fd mamma, det var väl nåt de skrev ihop/Pontus skrev för ett tag sedan. Jättelöjligt, men kul att så många tror på det ändå

      Pontus har bott på samma adress sedan 2002, han har inte haft någon annan adress. Sen KAN han ju ha bott på ett annat ställe men brutit mot folkbokföringslagen och inte folkbokfört sig där, men knappast.
      Han bor där han alltid har bott..hos mamsen och Pappsen

        Nope. Han flyttade hemifrån, troligen ändrade han väl inte adress, ville väl inte gå ut med var han höll hus, inte vet jag. För någon som håller ögonen öppna på allt han gör var det dock uppenbart, det var helt annat hus, han visade faktiskt rätt mycket. Ser klart o tydligt att det inte var samma som där han nu är tillbaka, hos sina föräldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.