Filip Lamprecht och Linn Hegdahl efter Let’s Dance

Bildkälla: STELLA Pictures/Robert Eklund

Redan när Filip Lamprecht och Linn Hegdahl tävlade tillsammans i Let’s Dance, som de även vann, så gick det rykten om att paret hade mer än en strikt vänskaplig relation, trots att de båda hade relationer vid sidan av.
Linn Hegdahl var tillsammans med dansaren Jacob Persson, och Filip Lamprecht med Peg Parnevik, men trots det var det många som såg små gnistor runt det dansande vinnarparet. Innan tävlingen var avgjord så hade Filip dumpat Peg, och många trodde att det berodde på hans nära relation med sin danscoach.
Två år efter uppbrottet avslöjade Peg i podden i podcasten Brottarbröder, att Filip dumpade henne via sms medan hon var i USA.

– Han gjorde slut med mig, jag var inte ens i Sverige, jag var i USA. Han sms:ade mig. Det var bara ”you’re out”. Det var en chock, jag kom hem och han hade flyttat ut. Det gick från att ”jag älskar dig, det kommer bli så bra, efter det här kommer allting lösa sig” till ”vi borde göra slut”.

Under sommaren har Linn och Filip setts resa tillsammans, duon har bland annat besökt Norge tillsammans med Filips mamma Kristin Kaspersen, och nu verkar alla tre befinna sig på Järvsö, i det hus som blev synonymt med Filips mormor LillBabs.
Jag har ingen aning om vad de båda har för relation idag, men det vi vet är att Filip inte längre är tillsammans med Peg, och att Linn och Jacob i alla fall inte längre bor ihop.

Att Filip dumpade Peg via sms kan förklara varför hon blockade mig när jag skojade om Filips och Linns finaldans tillsammans med Ann Wilson. Jag skrev på Instagram att det såg ut som att Filip dansade med en flickvän och hennes mamma, och det gjorde Peg topp tunnor rasande.
Nu förstår jag hennes reaktion lite mer…

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Dom kan ju precis likaväl vara vänner.

   Det står ingenstans i texten att de är ett par. Om de inte är ett par som Camilla spekulerar, så kan de ju förstås vara vänner.

  Trodde Philip var gay eller bi ett tag. Men tycker de är ett jättefint par iaf. Peg tycker jag verkar vara en dryg diva. Tror inte hon hade kommit så långt med sin sång utan pappas pengar..

  Det är så svagt att dumpa via sms, herregud.

   Inte alltid. Dumpade mitt ex efter nästan 20 år och med 2 barn tillsammans via sms men det svinet förtjänade inte bättre. Han hade ändå checkat ut ur familjelivet för länge sen.

    Det finns omständighet som gör att det är helt ok att göra slut via sms tycker jag.

   Så han skulle resa till USA? Vi vet inte hur hon var mot honom vid den tiden, men hon verkar rätt jobbig och självupptagen i allmänhet.

    Fast alltså tycker du ändå att man ska dumpa via sms? De bodde ihop med om jag förstår texten rätt, tycker det är oerhört respektlöst att ta det via sms. Det måste ju även finnas saker att prata om och lösa även om man gör slut.

     Sen finns det kanske anledningar att man inte kan/vågar ta det ansikte mot ansikte. Då är ett sms förmodligen det som får personen ifråga att verkligen inse att det är slut. (Om den inte velat förstå det efter många försök från den andre)

      Han kanske visste att hon ev skulle bli helt crazy så han pallade inte fejsa henne.

     Du litar blint på att det hon säger i sin podd är deras bådas upplevelse?

   P.P. verkar rätt knepig och jag har svårt att se att hon lugnt och sansat skulle ta och acceptera ett avslut på en relation…om det inte kom från henne själv förstås. Ibland måste avslut tyvärr ske digitalt och det betyder inte per automatik att en individ är ”dålig”. Trygga och stabila individer tenderar inte att bli dumpade över sms. Särskilt inte när relationen varat i flera år!

   Den där P.P. verkar rätt oskön och t.o.m. elak mot sin egen syster (, vilket gjorde att jag inte orkade med särskilt många avsnitt av deras podd). Någon som behandlar ett syskon på det sättet kommer högst troligen också känna sig trygg med att även trycka ner en partner. Det finns även offentligt dokumenterat hur hon har betett sig mot Philip och det var ingen trevlig syn. Hans mamma skrev ett väldigt talande IG-inlägg efter sonen och Pegs uppbrott, vilket sa jättemycket om hur illa han verkar ha mått i den relationen. Vissa har förmågan att systematiskt trycka ner sin partner och till slut tappar personen bort sig själv och sin livsglädje och säkerhet. Han verkar må bättre nu och det är fint!

    Vad skrev hon och när? Bild som användes i inlägget?

  Det verkar dock som att Linn umgåtts med Kristin en del innan oxå + några andra från dansgänget. Utan att Filip varit med. De kan vara goda vänner men tiden får väl utvisa. Om de skulle bli/vara ett par nu så har väl ändå det gått tillräckligt med tid för att det inte behöver betyda att det hände något mer än vänskap mellan dem i lets dance

  Det här ”låt oss dansa fast vi inte riktigt kan” tävlingen verkar ha större partnerbytesförutsättningar än vilken konferens för medelstort företag som helst.

   Pernilla har skrytit om att hon låg med 2 stycken under hennes medverkan. Den människan har ju inte vett att vara diskret direkt. Här är en tjäj som fått ligga, urk.. Plåster på knäna🙃

    Ja, fy vad hemskt med en tjej som fått ligga! Avis much? Gå och lägg dig din boomer.

     Nä, det är inte hemskt men måste hon basunera ut det till allmänheten. Skiter fullständigt i hennes och klanens sexliv men man kan ju inte sätta på någon enda kanal utan att mor och dotter ska prata sex..

      Överdriv lite mer 😂

       Det är snarare en underdrift. Säg några andra som håller på som dom. Vilken kanal kom först, ettan eller tvåan. Är Ryssland ett land, Hitler vann väl kriget. Jag låg i sovrummet brevid mammas när jag var liten och hörde när mamma tog hem olika snubbar och hade sex. Ahh, pallar inte höra mer😁

      Det verkar inte som att du skiter i dit u reagerar ju relativt starkt ändå.

       Du skiter i det, du reagerar*

       Reagerar men inte på mammans korkade kommentarer och dotterns snack om sex är man nog lobotomerad..

       Har hon verkligen låtar så det räcker till det programmet. Verkar som dom har svårt med artister numera.

        Så mycket bättre, kommentaren kom helt fel🙃

      Tyvärr vardet ju Bianca som avslöjade henne så hon fick väl var öppen om det

       Ja, och varför berättar en mamma för sin dotter med vem och när hon haft sex. Vissa saker kan man ju hålla för sig själv men hela klanen verkar ju gränslös. Såg något reklaminslag på Tillsammans där Hans W säger att när han hör N Strömstedt får han feeling och vill ha sex med Christina, ok då vet vi. Det oxå.

     Ja, du lär ju inte vara en Boomer iaf. Gå och vässa Caiakajalen, den kanske har blivit trubbig..

  Jag trodde inte du skrev om den här typen av saker om individerna själva inte bekräftat? Du har ju tidigare raderat kommentarer där folk diskuterar vilka som gjort slut eller setts tillsammans med vem.

  Järvsö är ingen Ö, även fast namnet kan luras 😃

   😂😅

   Haha såg nu. Hilarious!🤩

  Nej jag har funderat en del på varför Peg är så un-likeable. Penny och Philippa går ju hem hos de flesta men Peg går verkligen inte hem.

   Hon pratar om det i den här podden har jag för mig och jag fick en helt annan bild av henne då jag höll med om förut det du skriver. Värt att lyssna på faktiskt!

    Minns du i vilket avsnitt?

   Syskonen säger ju tom att de måste tassa på tå för henne, annars blir det ett jäkla liv..

   När jag lyssnar på podden är det något helt annat. Absolut har hon en rivig sida, men hon är också smart, varm och sårbar. Synd att narrativet i media är något annat, håller tummarna för att gemene man får se den Peg man får se i podden i så mycket bättre 🙏

   Klok insikt, och jag håller med dig. Jag tycker att Penny verkar så varm, ödmjuk och jordnära men Peg klarar jag inte av riktigt. De känns som natt och dag, och jag skulle aldrig vilja umgås med Peg.

   Jag känner ju ingen av dem, men Peg verkar vara extremt egofixeriad, att det är HON som ska synas och höras och Gud nåde den som inte håller med henne/ger henne beröm etc.

   Säkert bara intryck man får, men Penny verkar vara en superfin människa och det kan jag dessvärre inte påstå att Peg ger intryck av att vara….

   Jag fick dåligt intryck av Peg efter att de berättade i podden hur hon reagerade när hon fick reda på att Penny var gravid med första barnet. Hon blev så sur att hon inte pratade med Penny på flera månader, typ för att hon kände ”att en era tog slut”. Minns inte alla detaljer, men tyckte att det var en väldigt omogen reaktion 😅

    Penny var ju bara 21 när hon blev gravid och födde barnet när hon var 22, så Peg var typ 24. Man är väl lite omogen när man är i den åldern? Om det var min syster som var så ung och fick barn med en 40 åring hade jag nog också haft svårt att acceptera det till en början även om jag älskar henne

     Tror inte hon hade någon problem med Douglas ålder. Love is love sa Peg själv om det. Det var nog snarare så att hon står Penny närmast av alla syskon och hon var inte redo för att deras relation skulle förändras.

     Förstår om hon hade svårt att acceptera det och behövde en liten paus, men tycker ändå en 24-åring borde kunna hantera det bättre. Penny sa ju att hon aldrig har blivit så sårad i sitt liv som när det hände.

      Ja vem ska man tro på?! När det gäller sociala medier!

    Hon blev nog mest sur för att det inte var hon själv som var gravid. Systrarna fick utseendet, Peg fick… eh en taskig attityd.

  Jon Olsson tjänade inget på att betala 350.000:-, han tappade följare så nu är han under 1miljon🥲

   Tror han klarar sig ändå 😊

    Är du säker på det? Så orolig

   Var det följare han var ute efter när han betalade då?

  Såg Filip och Linn tillsammans på Lollapalooza. Han höll armen om henne en stund, sedan höll de sig på varsin sida av sitt gäng, antagligen för att folk började titta för mycket

   Eller så är dom vänner 😂

    Om de bara är vänner är det väldigt konstigt att de inte lägger upp bilder på varandra eller taggar varandra, det är istället alla i deras närhet som lägger upp bilder. B.la Kristin och Filip Dikmen som åkte båt med dem i somras. Om de bara är vänner kan de bara säga det men noll bilder och radio silence trots att de spenderar hela sommaren ihop kan myyycket väl betyda något annat. 😛

   Varför skulle de bry sig om att folk såg dem? Isåfall hade han nog inte hållt armen om henne överhuvdtaget

  Vad är ens din poäng med detta inlägg? du tycker inte man ska spekulera osv, men vad är då meningen med detta?

   Och varför skriver man att det ser ut som han dansar med en flickvän? Just då va det väl massa spekulationer, hade också blockat nån om hen skrev så om min sambo. Liksom wtf?

    Eller hur. Vem gör ens så där. Sjukt.

    Såg ni dansen?

     Varför är vissa spekulatuoner OK men inte andra? Inte konsekvent och inga svar. Känns som du vänder kappan efter vinden.

     Alltså hade du själv accepterat att folk skrev sånt till dig om din sambo? Hade också blockat om jag fick ett sånt obehagligt meddelande från dig.

      Jag hade nog bara garvat, med tanke på hur dansen såg ut. Litar man på varandra så går man inte upp i limningen för något sådant, men med facit i hand så kan jag ju förstå hennes reaktion lite mer. Det fanns uppenbart inte särskilt mycket tillit där.

       Fast det var ju uppenbart att hon inte litade på deras relation vid detta tillfälle

     Nu kommer jag inte ihåg just denna dansen, men så är det ju hela tiden med
     Dans att de skall visa upp en känsla /historia och många dansare har kemi på golvet

  De var även på resa i Rom i våras, firade midsommar ihop etc. Väldigt lätt att se att de två hängt ihop länge och med varandra om man kollar bådas instagram. Antagligen tillsammans sedan länge, antagligen otrogna mot sina partners redan under LD och orkar inte gå ut med sin relation offentligt ens nu.

   Fick verkligen tänka vad Lady Dahmer hade med saken att göra😌

    Lite speciellt att vara ”otrogna mot sina partners _under_ LD” dock…

  Ingen kan väll på allvar tro att dem endast är vänner ? Låter ungefär som tjejen som har tydliga bevis på att han varit otrogen, men den tjejen är baaara kollega.

  Givetvis är dem inte bara vänner. Dels för att jag sett dem ute på en uteservering där de hölls om varandra, dels för att dem även firat midsommar tillsammans, rest till rom, haft ”balkongmys” en lördagkväll osv osv .

   Samt att, om de ”bara” är vänner så skulle det visas på sociala medier. De är ett jättefint par (om det nu är så) Jag tror också att det finns ytterligare en version på hur det fd förhållandet tog slut, vi har hört Pegs.

    Nu handlar de ju om en relation till, då Linn hade sitt egna förhållande då som ju inte såg ut att vara lika svajigt

  Minns när jag såg en snutt av Lets dance, där dom precis dansat klart och tänkte att nu kysser dom varandra snart. Det kallas ju inte otrohetspogramet av en slump.

  Hoppas dom är ett par. Så gulliga båda två.❤️❤️

  ”På Järvsö” 😂

  Såg dom även ihop i Sandhamn i år

  Skvallerblogg!

  Älskar Linn & Filip ❤️❤️❤️ Så fina tillsammans. Och hade de varit bara vänner hade inte Linn gjort slut med Jacob som hon precis hade köpt en lägenhet med.

  Peg förtjänar allt – hon har styrt Filip i sju år. Han förtjänar lycka.

   ??? Är du en nära vän?

    😊

  Man är I JÄRVSÖ. Inte på??? Det är ingen ö??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.