Hudfixaren Ram fortsätter kritisera Caia

@hudfixaren

Caia har ett nytt erbjudande hörni, köp en Bronzer och få en ny ögonfärg, en ny hårfärg, en ny hudton och en helt ny personlighet med!

♬ original sound – Hudfixaren Ram

Hudfixaren Ram tar återigen till Tiktok för att kritisera Caia Cosmetics. Den här gången går han inte så hårt åt själva innehållet i produkterna, utan riktar in sig på att före och efterbilderna är uppenbart redigerade.

Caia har ett nytt erbjudande hörni, köp en Bronzer och få en ny ögonfärg, en ny hårfärg, en ny hudton och en helt ny personlighet med! // Hudfixaren Ram.

Det är inte första gången som färger skiljer sig åt på Caias före och efterbilder. När reklambilderna för företagets brun utan sol började cirklera så såg man tydligt att det inte bara var hudtonen som ändrats, utan det hade även det linne som bars under plåtningen.
Missade du det kan du läsa här.

Borde inte Caia vara lite mer måna om att producera och publicera trovädrig reklam, istället för det här konstanta redigerandet?

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vore så skönt om du tog ansvar att inte hitta fel hela tiden, atg uppmana till att kritisera. Det kan vara befogad kritik som framförs av Hudfixaren men du behöver inte ta upp det här, du är så på Bianca hela tiden, det känns inte ok.

      Men buhuu

      Det är ju det bloggen går ut på?!?!!!??

      Håller helt med! Bloggbevakning försöker verkligen hitta något att störa sig på och som kan få igång läsarna. Allt från viktproblem till cigg.

        Det är lite som att du förväntar dig att uppdrag granskning ska göra reportage om hur trevligt allt är 😂

        Nappa inte på det. Läsarna styr! Om inlägg inte får respons måste taktiken och fokuset riktas om. Notera att något inlägg för några dagar sedan eller förra veckan genererade över 400 kommentarer. Utöver öppet spår och Bianca, vad på bloggen genererar så ”många” kommentarer? Exakt, i princip ingenting (kan inte komma på något för stunden)! Om läsarna visar ointresse för ett visst narrativ måste inläggen skrivas annorlunda. Jag funderar på om Camilla ens bryr sig och om det här giftiga eller om det mest handlar om att piska upp lite engagemang från läsarna? Personligen anser jag att det har gått för långt och att det här mer är trakasserier från blogginnehavaren och många av läsarna. Ständigt detta ”hon måste granskas”, men måste det vara av så här gränslösa individer?

        Varför ska en människa behöva höra i tid och otid att den inte duger och ständigt gör och är fel? Vad är det som Camilla gör som innebär att hon är mer förträfflig? Hur bidrar hon positivt, med tanke på att det är ett av många krav som ställs på Bianca av bl.a. henne? Hur hade hon själv känt om Bianca tryckte tillbaka på exakt samma sätt, som hon behandlar henne på? Jag tycker att det är viktigt att ställa sådana frågor ibland och inte enbart avkräva saker från sin omgivning. Ni som kommenterar och hejar på bör troligtvis också ställa er de frågorna gällande ert eget handlande. Vad hände med smidigheten?

          Precis!
          Det är inget mer ” bevakning” här än vad det är i någon skvallerblaska eller hos vilken influenser som helst.

          När kommentarerna, besöken och engagemanget dalar släpps vissa inlägg just för att få igång trafiken som genererar pengaflödet in.

          Nä, denna ”bevakningsblogg” är inte på något vis annorlunda än för någon annan ”influenser” Enda skillnaden är hur den försöker att framställas, som lite bättre, lite mer rumsren och betydelsefulla än vad den är. Men I slutändan är det bara skvaller , antal klick, antal kommentarer som gäller! För det är det, och endast det som ger pengaflöde in…och här som hos vilken influenser som helst är det ändock pengarna som styr.

      Är du seriös? En person som Bianca som tjänar massor på sina följare, ska absolut granskas.

        Exakt. Om hon blir miljonär på det hon säljer bör det ju kanske granskas?

          Det som borde granskas är hennes oärliga marknadsföring och var och hur hennes produkter tillverkas. Liksom hennes prissättning med saftiga påslag.

    Hur många influencers finns det i Sverige?

      Två

        Anna book och Bianca !

      För många

        Truer words have never been spoken.

    Skulle före- och efterbilder som redigeras vara något nytt?

      Är det mer ok då menar du?

    Snälla, både på blogg och Instagram är det något om Bianca hela tiden. Det finns andra influensers.

      Hur många andra har eget sminkmärke menar du?

        Är det här en blogg om smink?

          Nu tar ju han killen upp smink.

          Men ge dig, Bianca är Sveriges största influenser. Hon har ätstörningar som bidrar till att ge unga kvinnor en skev självbild kring att ”Såhär kan man se ut om man bara minskar lite på pastan” ungefär, samtidigt som hon är plastikopererad i kubik (hon erkänner ju fler och fler plastikoperationer ju mer granskad hon blir, och när hon inser att hon inte KAN neka längre).

          Missförstå mig rätt – Bianca får väga 40 kilo och hävda sig hälsosam om hon vill. Hon lever på typ hallon och bubbel – fine. Jag bryr mig inte om hur hon mår – hon har all möjlighet i världen att be om hjälp men väljer aktivt att inte göra det. Fine.

          Men att be Camilla att INTE lyfta något som rör Bianca är totalt verklighetsfrånvänt. Hon är inte helig på det viset att inget får ifrågasättas eller kritiseras.

          Det får du bara svälja.

            Men herregud, visa mig var jag skriver att bloggägaren inte ska lyfta något som har med BI att göra. För det första tycker jag att influencers arbete/produkter ska granskas. För det andra så är det väldigt sällan professionella granskningar som görs utan till och med direkt skvaller. För det tredje är bloggägaren lika mycket influenser som alla andra, även om hon själv inte vill inse det.

              Vad gnäller du om då?

        Ditt svar har inget med min kommentar att göra, det är ständigt något nytt som ska kommenteras. Detta är efter BI specifikt sagt att saker från den här bloggägaren får henne att må dåligt.

          B har själv satt sig i diverse situationer som kommer fram till slut.

            Du måste driva, det är bloggbevakning som ska ta sitt ansvar över sina plattformar och vad hon säger. Hon var ju så mån över att andra influensers ska lyssna på sina läsare så då ska hon fan göra det själv.

              Som stor makthavare måste man klara av att bli granskad.

                Ja då även Bloggbevakning.

                  Det är nog inte många som anser att bloggbevakning är en stor makthavare 😂

                    Nä vissa är så naiva.

          Det tror jag inte alls. Det är tydligt att hon och hennes contentansvariga är inne och läser här. Det har stått en del om hur usel hennes content är både innehåll och kvalitet på bilder. Då lägger Bianca upp exakt såna bilder och med om möjligt ännu sämre kvalitet. Och vad gör hennes menlösa mähän till följare, jo å så fina bilder, vad het du är, löv u och annat trams. Snacka om att Bianca precis bevisade för alla vilka jubelåsnor hon har till följare. Hoppas att de gillade den stora fuck you som hon körde upp rakt i ansiktet på dem.

          Så Bianca vill inte bli granskad av en blogg som granskar influencers. Who would have guessed. (Plockar fram en liten violin och börjar spela).

          ”Jag mår så dåligt när andra granskar mig och mitt dåliga arbete jag utför”. Jobbigt.

          Sucks to be you, är väl det man kan svara Bianca på det.

        Wilma Holmqvist, Amanda Schulman, Rebecca Stella, Linda Hallberg, Felicia Aveklew m.fl.

      Det finns ingen influenser som så fullständigt dominerar media. Det är exakt samma läge som för IL 2018. Klart att folk tycker saker. Bianca gör exakt samma sak som Isabella gjorde, ser till att hålla uppe intresset och skapa drama. Så blir det tyvärr i en ankdamm, finns ingen mångfald bara enfald.

    Är Bianca nya Bellsan på bloggbevakning?

      Kanske? Finns ju ingen tråkigare än Isabella, eller vänta jo alla andra morsor i Sverige. Hennes content är ju så B nuförtiden.

        Jaa, Bella-Booring är tråkigare än att titta på färg som torkar osv…

    Men nu får du faktiskt ta o ge dig. Fokus flyttad från IL till din nya target BI.

      Tänkte exakt likadant!
      Nu vill hon se till att vara den som fäller Biancas karriär så att hon kan få samma uppskattning som när hon gjorde detsamma på Isabella Löwengrip.

        Isabella Löwengrip fällde sig genom lögner och påhittade siffror.

          Inte enligt camillas trognaste läsare. Hur var det, guldspaden var väl på tal där ett tag kring de avslöjade siffrorna?! 😂

        Du tillskriver Camilla alldeles för mycket makt. Isabella fällde sig själv vilket även Bianca kommer att göra, och jag tror tyvärr att förloppet kommer att vara mycket likt Isabellas. Men det finns en avgörande skillnad mellan Isabella och Bianca. Isabella hade under lång tid själv byggt upp sitt varumärke och alla pengar hade hon tjänat ihop efter eget huvud. Hennes fall kunde ha blivit lindrigare om hon lyssnat på de råd hon fick. Bianca å andra sidan är enbart en produkt av människor i kulissen som tjänar grymt med pengar på henne. Försvinner dom blir fallet hårt och långt.

          Du glömmer hennes bakgrund, hon kommer inte falla hårt och tungt, snarare mjukt i Wahlgren/Ingrosso famnen…

      Det beror ju på hur Bianca beter sig.

    Tycker definitivt att det finns ett och annat att anmärka på hos Caia, men det här blir bara töntigt. Ja, det är ganska tydligt att Bianca lagt på ljusstyrka, kontrast och troligen även gjort en mindre justering av nyansen. En bild direkt rån kamerarullen tenderar att vara väldigt platt, och just därför är det snarare regel än undantag att man redigerar sådana aspekter i synnerhet i professionella bilder men ofta även på instagrambilder och liknande. Det är ljusår mellan att ljusa upp en bild och att utföra digital plastikkirurgi. Mig veterligen ser Bianca likadan ut men i bättre ljus och högre kontrast. Om redigeringen mot all förmodan ger en ny personlighet så kanske Rami själv ska testa. Snacka om att leta fel.

      Hon kanske ska redigera den första bilden också då så det blir rättvisande

        Det kan jag definitivt hålla med om. Ram hugger ju dock starkt på det faktum att hon överhuvudtaget redigerar bilder, vilket jag tycker känns orättvist då det handlar om småfix i ljus och färg. Men som sagt, håller med dig om att båda bilder bör vara lika redigerade för att ge en rättvis bild. Tyvärr tenderar företag att inte vara fullt så transparenta.

      Hur har du Belle a) tid att kommentera alla inlägg på den här bloggen? b) åsikter om precis allt? Undrar helt genuint, det låter mer aggressivt än det är menat.

        Rimligtvis borde du kunna svara på den frågan själv, eftersom du måste röra sig på exakt samma sätt på den här bloggen för att kunna vara av den ståndpunkten.

          Njaa, läser sporadiskt men har läst oftare under sommaren och märkt att hon kommenterar väldigt ofta (kan ju vara frågan om flera som använder samma namn förstås)

            Från alla inlägg till väldigt ofta? Vad gjorde att du kände dig manad att ifrågasätta en specifik läsares aktivitet på bloggen?

          Jag läser ikapp dagens inlägg på kvällen. Även då ser man ju vilka som kommenterat, det behöver inte ske i realtid väl?!

        a) Normalt så studerar jag på heltid och jobbar utöver det, nu på sommaren har jag dock lite semester och jobbar endast. Det är alltså minst åtta timmar om dagen som jag inte kikar in här. Ponera att jag kommenterar på två inlägg under en kväll och att varje sekund tar 0.5-1 minut att skriva. Rent teoretiskt skulle jag då hinna skriva upp till 20 kommentarer om jag avvarade 10 minuter. Jag har 10 minuter.
        b) Åsikter har vi alla. Om du inte tror mig kan jag varmt rekommendera en snabb rundvandring på facebook.

        Något mer när vi ändå är igång?

          .. varje kommentar, inte varje sekund. Men visst finns det stunder när varje sekund känns som en minut.

          Är du trh under nytt namn?

            Har absolut ingen aning om vem TRH är.

    Hårfärg och ögonfärg är densamma. Annan ljussättning bara. Så överdrivet. Börjar bli lite väl mycket om Bianca nu. Är hon nya Bella?

      Nej, herregud! Bianca är betydligt mer framgångsrik än Isabella någonsin ens varit i närheten av.

        Hon menar din nya hackkyckling i form av ”Nya Bella”…

          Exakt.

          Alltid missuppfatta för att slippa svara på frågan

            Det eller en klassisk motfråga. Slår aldrig fel

    Känns som att man läser i Mean girl’s Burn Book ”This girl is the nastiest skank bitch I’ve ever met. Do not trust her. She is a fugly slut.”

      Hon får väl skylla sig själv? Sluta ljug bara, svårt?

    Oj. Det är verkligen en osund besatthet.

    Men det räcker väl nu… hon kommer ju drivas till sin spets och krascha när som helst med all skit som ska kastas på henne hela tiden, både högt och lågt.

      Exakt, så mycket mobbing och påhopp senare tiden!

    Någon som vet vem exonph syftar på i senaste stories med bilder på ärr?

      Cass K

        Nej, hon är öppen med sin gastric bypass. Pratat om det i det skaver

          När? Vilket avsnitt? Har lyssnat på nästan alla avsnitt av podden men aldrig hört henne nämna det.

          Men what? Aldrig hört det, utan alltid hört att hon säger pga annat. Vem annars är det då

      Kan det vara Cassandra Klatscow? hon väl är en av (relativt få influencers?) som gått ner 50-70 kilo. Men vet ej om hon sagt att det är på grund av träning? Tycker det ser ut som hon har lite ärr på sin senaste instabilf

        Ärr var?

        Hon har tidigare pratat om sin gastric bypass och det du sett på bilderna är bristningar som hon haft sen tidigare.

        Är det hon som badar i den senaste storyn? Kännetecken för någon som gjort GP är att huden blir slapp eftersom den inte hinner krympa i samma takt som den snabba viktnedgången.

        Hon har sagt att det är för hon har börjat träna o äta bättre. Ja, på den första bilden ser det ut som hon redigerat bort ärren på magen men sen på de andra bilderna i inlägget kan man se ärr

          Hon gick väldigt tidigt ut när hon började gå ner att hon gjort en operation. Främst var det för hon ville skaffa barn.

            När och var har hon sagt det? Aldrig hört

            Nej

              Jo det har hon ! Kollar du i stories lär det finnas sparat med plus hon pratat om det i en podd !

                Denna fråga har ju varit i över ett år och aldrig har någon svarat att det är bekräftat 😂

        Tänkte om någon visste med säkerhet vem det är och känner igen bilderna och kan hänvisa till var dom kommer ifrån

    Men lugna er. Bianca skiter väl i vad som skrivs här och på andra sidor, all PR är bra PR för henne. Garvar hela vägen till banken.

      All PR är inte bra PR, och det finns saker som kan skada henne, men hennes största fiende är åren och hon själv. Hon fyller snart 30 och har inte uppnått något. Om människorna bakom henne, som har skapat henne försvinner är hon inget och så kan hon tacka mamma Pernilla för väldigt mycket. Sedan lever hon över sina tillgångar och det krävs inte mycket mate för att fatta det. Hon lever som att hon varje år säljer ett nytt Beauty Icons.
      Även om hennes följare är av det mer lättroade slaget så kommer det att komma en dag när de får upp ögonen för någon ny och hetare idol då är det som att titta på migreringen på Serengeti. Om någon undrar vad det är så är det när miljontals Gnuer, Zebror och Gaseller förflyttar sig mellan Tanzanias Serengeti och Kenyas Maasai Mara

        Inte uppnått något? Du få nog se dokumentären om henne 😅

          Du menar reklamjippot på HBO regisserad av Vanessa? Mmm det imponerade ju…
          Tyvärr var det jobbigt att titta på, för Bianca, hur ska jag uttrycka det, avslöjar sig så fort hon öppnar munnen.

            Du låter lite bitter…

        Kom ihåg att du sitter och följer henne och inte tvärtom!

          Nej följer inte henne men rör mig ibland i kretsar där hon diskuteras, eller snarare strategin bakom Bianca diskuteras. Ärligt tycker jag mest synd om henne, alla vill bli rika på henne men ingen förutom hennes familj verkar bry sig om henne. Någon drog en liknelse mellan henne och Avicii och den är kuslig för det finns mycket som är det samma.
          Skulle hon följa mig hade min kommentar blivit wtf.

          Hur gammal är du? Man behöver inte ”följa” henne för att vet mer om henne än man faktiskt vill.

    Jag tänker att man kanske kan granska och diskutera Hanna S nångång också. Hon har närmare 900k följare, inte alls långtifrån Bianca så ja hon influerar väldigt många kvinnor. Hon är smalare än vad Bianca är, har ett klädmärke som går att diskutera, osv osv. Många gemensamma parametrar som Bianca exempelvis men ändå diskuterar man bara B

      Håller VERKLIGEN med. Undrar också genuint vem FAN som betalar 1000 spänn för en bikinitopp från hennes kollektion? En influencerkollektion? Det är ju helt galet. Ok om det var ett välkänt märke (dock dyrt ändå) men detta är ett random influencer märke? Varför granskas inte hon något typ?

        Jag undrar detsamma? Eller en ful topp med 40 hål i som slutar under brösten för 1200 kr? Eller alla 1000 bilder på henne där höftben och revben konstant sticker ut. Hon är ingen liten influencer direkt

          Undrar precis samma här. Och så säger hon efter släppet att det blev ”kaos” pga så många ville köpa. Vilka är alla dom????!!! Fattar inte!!!!

            Hahahaha men det där är ren och skär lögn! Läste det där och kände att det var komedi? SÅ MÅNGA köpte alltså så att hemsidan kraschade? Det sa hon sist också men ändå fick hon bara ut en kollektion under 1-2 år, som aldrig ens sålde ut. En oversized skinnjacka som slutade under brösten som var det värsta jag sett för 8000 kr, rimligt. Hon tror att hennes nystartade märke är i klass med ACNE bara för att hon har många följare 😂

              Men alltså jag hade verkligen velat veta vem som köper detta. Är det något superfan av henne?

                Jag har aldrig sett någon bära något plagg från arakii så jag förstår faktiskt inte. Tror hon ljuger och försöker hypa upp det och skapa buzz kring nya släppet

                  Pinsamt att ljuga om sajten, men Hanna S brukar ju skriva sina egna frågor så mycket verkar ju extremt fejk där

      Kan det vara Biancas utmanare? Yngre, på väg upp? Ja jag är cynisk som fan men det är så denna värld funkar. Alla går att ersätta även Bianca. Vanessa Lindberg har bevisat att det går att tjäna bra med pengar på att exploatera en människa. Finns säkert fler som står i kulissen och väntar på att bli rik.

        Hon är ju så tråkig att klockorna stannar..

          Verkligen jätte tråkig. Likaså Janni D. Hur sjutton kan hon ha 1,2 miljoner följare undrar jag.? Blev chockad när jag gick in på hennes ig och såg hur mager hon blivit. Har inte sett henne på länge.

          Bianca som 22 åring var inte heller jättekul.

        Gå inte på det det där! Det finns plats för många framgångsrika kvinnor. Vi behöver inte fortsätta att underhålla att kvinnor måste konkurrera ut varandra för att komma någon vart.

        De är inte ens ägare av samma bolag, så varför prata om utmanare?

          Något ILs fall 2018 visade var att i influenservärlden i Svergie finns bara plats för en queen. När IL föll tog Bianca tronen. Med IL fanns något att imponeras över IL byggde själv upp sitt varumärke från noll, startade otaliga bolag, försökte sig på att etablera sig i USA och Australien och sniffade även på Kina, Hon hade bara sitt driv och sina egna drömmar. Bianca var fram till 2016 ingenting, men hade turen att födas in i en av Sveriges stora teaterfamiljer. Isabella hade inte alls samma dörröppnare som Bianca har. De två går inte att jämföra. Hade Bianca inte hetat Ingrosso i efternamn utan Svensson och bott i en medelstor stad i Mellansverige hade hon inte varit den hon är idag.
          Sedan finns det enormt många framgångsrika kvinnor som tjänar och har tjänat enormt mycket mer pengar än Bianca någonsin kommer att göra. Men de har inget behov av att bli beundrade av ett gäng jag svaga kvinnor och kåta gossar och gubbar. Alla dessa fantastiska kvinnor som bygger riktiga samhällsvärden, som forskar kring hur vi ska lagra el, använda AI, framtida matproduktion, digitaliserar Sverige. Dessa kvinnor är värda att beundra och dessa kvinnor har inga problem att dela tronen med sina medsystrar.

        Tror verkligen inte hon är hennes utmanare. Hon är sjukt tråkig, opersonlig och fejk på sina medier där hon ska vara sådär supergullig gullig men är som ett tomt skal egentligen. Fattar inte varför folk följer henne ens, hennes flöde är som Lovisa W

    Inget ös i kväll?

      Det är torsdag, så nej.

        Det lät otrevligt, var inte mening 😂

        Imorgon blir det ös, hoppas kommentarerna inte fastnar så man faktiskt kan hänga där.

          Blev det tidig tvätt eller sovmorgon?
          Har gått i ovisshet i flera dagar nu.

            Hahah, älskar att du lagt något sånt på minnet och frågar 😂

            06:30 kördes dom första två maskinerna igång i söndags.

              Imponerande 💪👍
              Hoppas du han ta en välförtjänt vila efter tvätten.

          Hänga? Jordgubbar är plockade för länge sedan 😉

    Biancas bästis Lovisa börjar se oroväckande mager ut. Får dessvärre ätstörningsvibbar här precis som med B 😥

      Alltid varit smal men jo ännu smalare nu.
      Sunda flunsor som unga tjejer ser upp till…. Massa matbilder 500ggr om dagen..som de troligtvis inte äter..eller så spyr de upp det…
      Massa op o fillers ovanpå det… skitbra…normaliserat plastdockans useende

    Ljuger man om sin ögonfärg så har det gått rätt jävla långt, sen att hon tror på det själv är bara så brutalt osunt.

      Nej tror inte att hon tror på det själv men hon har liksom börjat tappa det. Hon har blivit arrogant och tror att hon kan uppföra sig som en mobbande fjortis mot sina följare. Hon blir mer och mer respektlös mot dem och de är så himla lojala och inte heller de vassaste i verktygslådan.

    Undrar om det blir ett seriöst förhållande mellan Bianca och hockeykillen ☺️

      Dom är på Mallis nu 🥰

    Bara jag som suckar var gång en flunsa/kändis iklätt rosa skriver ”gissa vilken film jag ska se nu/precis sett” 🙂 Lite tråkigt nu när varenda en gör så. Funderar på att klä mig i svart o skriva samma 🙂

      pick me

      Ja det är rätt hjärndött, tyvärr är det sånt som de menlösa följarna går igång på.

        Menar du mumma som verkar följa flertalet av de som lagt upp sådant?!

          Jag är dock inte en följare som går igång på det dock 😉

    Rami är inte utbildad överhuvudtaget.
    Därav tar du upp hans kritik gång på gång är skumt, då kan du lika bra dela en hat kommentar från en random.

    Rami har även han filter i videon, vilket gör att hela han är mindre trovärdig.

    Camilla, har du hört senaste avsnittet av högt i tak? Jäklar vad de sågar er podd och er som människor, ni är psykiskt sjuka och allt möjligt.. tycker själv att B, R och S låter som oskulder som börjat ha sex för första gången i livet, att man kan tycka man är så cool o skön när man är 30+ är chockerande 🙂

      Camilla och de 2 andra har ju med diagnostiserat bianca med olika psykiska sjukdomar så vad är problemet?

        Har de?

          Japp lyssna på deras podd avsnitt där de diskuterar hennes mående, typ i varje avsnitt.

    Det är inte bianca som kritiseras utan caia ju 🤔🤔🤔🤔🤔

    Camilla och de 2 andra har ju med diagnostiserat bianca med olika psykiska sjukdomar så vad är problemet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.