Är det här någonting att skryta med?

Träningsinfluencerna Maja Westin och Jonathan Fogelberg körde tydligen ifrån polisen under en resa till Frankrike i början av sitt förhållande, någonting som nu glatt delas i ett inlägg på Instagram.
För dem är det kanske mer av en ”rolig” anekdot från deras förhållande, men en lite märklig sak att vilja dela med sig av.
Det är väl inte direkt till deras fördel, om man säger så?

Eller är jag bara en Bloggbevakande suris som sitter hemma och deppar över regnet? Så kan det va..
Tycker ni det här är underhållning? Att göra OCH småskryta om att ha varit involverade i en polisjakt? Och vad körde poliserna egentligen? Elmoppar?

I kommentarsfältet är alla idel positiva, bortsett från en kommentar som undrar om historien hade varit lika hypad om någonting hänt under biljakten. 
Maja svarar så här:

Eftersom min man är den mest kapabla jag känner får vi aldrig veta det.

Tack för tips!

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När polisen vill att du ska stanna så stanna – då riskerar vi inga dödsolyckor när polisen får ta till blåljus. Är du oskyldig är det ju inga problem att stanna och ta diskussionen.

   Säg det till alla mopedungdomar som inte vill förlora sitt körkort…😔 Tycker det här med att ta ifrån folk körkortet för fortkörning är lite problematiskt.. det kanske kan finnas andra sätt? Typ beslagta bilen en månad? Gigantiska böter? Fotboja hemma? Tänker så att folk inte är så rädda för att stanna.

    Varför ska det vara lindriga straff för fortkörning? Finns ju en anledning till att hastighetsbegränsningar finns framförallt i 30/40/50-områden. Är straffen för lindriga så kommer ju fler våga köra för fort, vilket kan få förödande konsekvenser. Punkt.

     Jag uttryckte mig inte optimalt, menade att det är ett problem att folk blir rädda och villiga att riskera sitt eget och andras liv när de blir påkomna.

     Inte att straffen ska bli lindrigare – men annorlunda. Kanske finns andra sätt än just körkortsindragning (som verkar vara ett skräckscenario enligt många)

      Du är inte jättesmart.

       Du är inte jättetrevlig.

        Man blir ju inte av med sitt körkort om man kör som man ska.

      En annan vild ide kan ju vara att hålla hastigheten samt stanna då polisen vill det. 🙄🙄🙄 du verkar ju helt tappad.

      Hmm nu är jag lite out of my element här för jag har aldrig haft körkort, men är det inte så att man kan få tillbaks körkortet efter x månader/år? Då bör det väl inte vara världens katastrof om man blir fråntagen det när man medvetet gör fel i trafiken?

      Med det sagt tycker jag Sverige bör fundera över åldersgränsen för att få köra moped. Är ungarna så omogna att de försöker köra ifrån polisen och orsakar olyckor så är de inte mogna för att köra tycker jag.

    Eller, en tanke, så kör man lagligt så förlorar man inte körkortet?

    Om de dels kör för fort och dels inte fattar att stanna för polisen, så SKA de inte ha körkort alls!

     Så resonerar nog de flesta, inklusive undertecknad.
     Men just straffet är inte helt optimalt, kriminella kör hur de vill med eller utan körkort så dom är kvar på vägarna. Nojiga tonåringar/ mentalt omogna bryr sig dock jättemycket – och kan köra ihjäl sig själva och andra för det där kortet.

      Trafiken är ingen lekplats och det ska även tonåringar begripa om de ska vara där.

      Om dom bryr sig så kör ordentligt, då får du behålla kortet.
      Så fungerar det ju hela livet,

    Får mig att tänka på föräldrarna som förlorade sin son när han körde ifrån polisen. Föräldrarna grät ut i media över hur poliserna mer eller mindre dräpt deras son, eftersom polisen borde ha fattat att sonen blev rädd när han såg polisens stoppsignal och att han därför tryckte gaspedalen i botten och körde av vägen efter ett tag. Visst, det är otroligt hemskt att de förlorade sin son, men hade de tyckt att polisens agerande var lika förkastligt ifall sonen istället var en fotgängare som blivit överkörd av en bil i 150 km/h och som polisen valt att strunta i för att chauffören kanske hade tyckt att det var jobbigt att bli av med körkortet.

    Men va? Man förlorar inte sitt körkort om man kör lagligt och stannar på polismans tecken, men om man däremot kör för fort eller mot lagen så finns den risken. Ja, obekvämt kanske men fakta ung eller inte.

    Min son köpte en trimmad moppe, vi förklarade att det var helt lagvidrigt och blir han stoppad så skulle han inte försöka köra ifrån polisen eller något annat skitkorkat. Han blev så klart stoppad och valde att direkt erkänna att han visste att moppen var trimmad, jag stod som ägare så polisen ringde även mig. ”Som du vet kör din son en trimmad och olaglig moppe, vi belägger den med omedelbart körförbud och omregistrering. Men din son har varit korrekt och trevlig och inte tjafsat emot utan erkänt och är lite svag i knäna så vi ger honom inte värre påföljd än detta”. Han sålde moppen direkt och har aldrig chansat så nånsin igen. Man får ta sitt ansvar oavsett vad man gör, även om man blir av med körkortet. Min son vet att han hade tur som en tok och kan fortfarande 7 år senare komma ihåg skräcken när han trodde att livet var kört.

     Både du och din son gjorde helt rätt. Om alla tänkte som er hade vi inte haft dessa vansinnesfärder på vägarna.
     Problemet är dock att ungdomar verkligen tror att ”livet är kört” om körkortet ryker. Därför stannar de inte.

     Var er son under 18? Varför lät ni honom köra en trimmad moppe?

      Sa jag nånstans att vi var nöjda, ja han fick köpa och köra moppen. I den affären ingick det att ta 100% ansvar för sina handlingar, vilket han också gjorde. Jag är inte stolt att han fick köpa moppen, det var skitkorkat och han fick lära sig en läxa. Det gjorde vi som föräldrar också…

       Jag är i dum i huvudet, utan jag berättade om sonens idiotgrej just för att svara på att det är synd om ungdomar som blir av med körkortet. Nej, det är det inte. Varenda kotte som begår ett brott måste vara beredd att ta ett straff, det var även min son. Vi pratade med honom om riskerna om olyckor, uteblivet körkort och allt annat som kan ske vid lagbrott.

        Så du pratade med honom om risken att köra ihjäl en tvååring som springer ut från sin uppfart. Han sa okej jag är medveten om det och ni lät honom köra. Det var det absolut mest slöa föräldraskap jag har läst!!!

        Vi bor på en 30-väg som slutar vid skolan, det bor massor med små barn. Jag är VANSINNIG på alla idioter som bränner förbi alldeles för fort på sina jävla moppar. Hoppas vid min gud att de blir av med körkortet för det är absolut inte mogna att förstå vad som kan hända. Jag har en fjortonåring som drömmer om moppe, kommer han att köra olagligt tar vi nyckeln på en gång, svårare än så är det inte.

        Åh gud… Detta är anledningen till att invandrare ser svenska föräldrar som EXTREMT slappa…

         😂😂😂

         Du röstar vänster va?

         Invandrarnas ungar säljer knark, mördar, stjäl och beter sig allmänt vidrigt. Det är inget att vara bekymrad över enligt dig?

          Haha eller hur. De skiter ju totalt i sina barn. Eller nej förresten flickorna bryr de sig om. De fängslas i hemmet istället 🙃

      För att nu visste vi om det och kunde diskutera idiotin med honom. Vet du hur många ungdomar som trimmer och föräldrarna inte vet ett skit. Nu kunde vi åtminstone prata lite vett i huvudet på honom!

       Så oerhört slappt att inte våga säga nej till ett barn som vill göra något olagligt. Är det här på riktigt? Är ni föräldrar och låter detta ske?

     Tillåtande av olovlig körning heter brottet.

    Varför blir de inte rädda för att köra för fort istället?! Det är ju det och inte stannandet som är orsaken egentligen

     Och polisen kan ju faktiskt vilja stanna en av andra orsaker. En olycka, att något är fel på ens bil, osv.

    Om man kör för fort, inte kan hålla sig till rådande hastighetsbegränsningar. Varför ska man få en fotboja eller dyl. Kan kan inte köra som man ska så tas körkortet ifrån en. Helt rimligt enligt mig.

   Speciellt i Frankrike, har varit så många fall där polisen skjuter mot bilen och människor dör, ibland oskyldiga passagerare som blir träffade.

   Bara att skaffa en bond-bil som kan bli osynlig.

  Dom där två postar prat-videos hela tiden med bara sig själva pladdrandes om en massa nonsens. Att dom har följare förvånar mig. Att dom la upp/har varit med om detta förvånar mig inte.

   Var inne på deras profiler och herregud. En massa jävla videos på en massa pladdrande skitsnack. Gör ni inte så här då gör ni fel. Gör ni så eller så, så gör ni fel för ni ska göra som mig för jag gör allt rätt.. Vem fan följer dessa dryga stolpskott? Idioter! Vem som helst hade kunnat komma till skada och detta är dom stolta över och tycker är roligt. Sen hennes dryga svar i kommentarsfältet till Dasilva. Sista idioterna är inte födda än.

    Nötter som skryter om att vara nötter! 🙄

  Hjärndött.

  Ingen aning om vem dessa två är men det verkar som att de passar väldigt bra ihop.
  Sjukt respektlöst av honom mot både henne, polisen och andra trafikanter att inte stanna. Men om hon glatt skryter om det så behöver man inte tycka särskilt synd om henne för att hon är ihop med en ärkeidiot.

  Trotsade själv polisen för många år sedan i Italien. Fotade på en kyrkogård där det var fotoförbud pga skyddsobjekt i närheten vilket jag inte uppmärksammat. När jag var på väg därifrån blev jag stoppad av två carabineri som pekade på skyddsobjektskylten (hade inte tagit några bilder på den byggnaden) och ville ta min kamera som fortfarande hängde runt halsen. Vi stod och drog lite i kameran en stund sen fick jag en idé och visade att jag skulle radera bilderna så de såg. Det var de nöjda med och jag fick gå med kameran i behåll.
  Jag hade dock lurat dem eftersom jag bläddrade framåt när jag raderade och tog bort några tråkiga bilder från början av minneskortet i stället. Bilderna från kyrkogården behöll jag tillsammans med kameran.

  Så barnsliga människor

  Man slutar verkligen aldrig förvånas av folks dumhet… Att lägga ut det inför allmän beskådan, när dem som hon säger dessutom har klienter som jobbar som polis? Wow 👏🏻

   Fast är det verkligen sant? Varför skulle polisen inte kunna hinna ikapp dom?

  Får Paulo Roberto vibbar av honom.

  Tror 0,0% på att han lyckades köra ifrån två poliser på motorcykel.

  Dessutom blir troligen inte körkortet återkallat i Sverige för han kör för fort i Frankrike. Vilken jävla tönt haha

   Det kan bli indraget i Sverige också. Inte alltid. Men det kan.

  OT Igår publicerade Ross en story med texten ”Every breakup is a sad story, I will always be filled with gratitude for the memories and love we shared” i princip direkt efter att Molly publicerade sin gravidvideo. Att han så abrupt lämnade sin familj och därefter uppvisar detta beteende… jag hoppas innerligt allt är bra med Molly och sonen.

   Vilket beteende ska han visa utåt på instagram då?

    Ja det mesta är väl bättre än vad Ross gör 😅 Kommentarerna han skriver för att sen radera är ju inte bättre..

    Det mesta är bättre än att lämna sin son och hans gravida mor för att istället åka och festa Ibiza. Att ta sitt föräldraansvar, även om det som ensamstående, hade varit en bra början.

    Det är kanske Molly som lämnat honom? Varför tänker ingen så?

     För att han på instagram skrev ”(…) I left as it was not healthy anymore (…)”, se Bloggbevaknings instagraminlägg med screenshots!

  Kapabel — vad då?
  Att köra ifrån polisen alternativt slippa repressalier efter brottslig gärning?

  Shiiit, sån kapabelitet skulle man haft.
  Eller så inte.

   Definitivt kapabel till att göra utan att tänka i alla fall.

    😆
    Underlåtenhet att använda sin intelligens, ordningsbot á 1500 pix.

  Verifierad juli 2023 🙄

  Så det är inte därför han är i Lexbase. Kan det vara så att han gjort något likande i Sverige och hamnat i Lexbase?

   Ang Lexbase: han är kärande i ett mål. Handlade om nåt lån han skulle få återbetalt om jag fattade allt. Var totalt ointressant så skummade bara.

    Så om jag söker på en person på lexbase så kommer även domar upp där den personen är målsägande? Jag är inte medlem men har sökt på personer någon gång för att se om de har någon dom.

     Eller ja, kärande om det är civilrättsliga mål då…

     Ja, exakt. Sjukt tråkigt……. Och det framgår inte heller innan domen är köpt (tror jag iaf, har inte sett det men har inte letat ihjäl mig heller innan jag köpt domar)

      Ok tack, jag hade ingen aning om det. Trodde att det var bara domar mot en själv som framgick när man sökte. Bra att veta.

  Nötter som skryter om att vara nötter! 🙄 Tror deras hjärna skulle må bra av lite fet kost!

   Hahaha 🤣🤣😂

   Eller dra ner på aspartamet

  Camcam!!!!!
  Isabella vill ha ett imperium igen. Kan du titta in på det?

   Stor snark på det. Inget vi inte hört förut.

    Nej, hon är på G igen! Jag vill veta mer!

     Jag vet men igen, inget vi inte hört förut.

   Väntat
   Hon har bara laddat om

   Såg dock en kort sekvens på insta när hon och P skojar. Hon går helt osminkad (nä det är inget krav jag vet) och de skojar om någonting. Hennes reaktion är så avslappnad, man ser hur hon fnissar och det ser så härligt och genuint ut.
   En sida jag ALDRIG sett hos henne, allt är alltid så tillrättalagt och stelt och på så vis den bilden man får av henne.

   Nej snälla inte mer om tråkiga Bella

   Lyssnade på Framgångspodden där hon var gäst (igen) i maj. Känns otroligt svårt att säga vad som är sanning och lögn när det kommer till henne. Också svårt att ta henne på allvar när hon hela tiden säger ”man” istället för jag. Reagerade på att hon sa att hon aldrig skulle äta p-piller, vilket hon gjorde så sent som förra året, och att hon säger att hon är en s k ”green investor” som bara investerar i saker som gör något bra samtidigt som hon själv fortsätter att flyga. Det går liksom inte ihop för mig.

  Är inte det minsta förvånad över detta. Han är en stor egotrippad machoman. Typen som har ett behov av att berätta om hur mycket alfa han är. Han är dessutom en mobbare som inte drar sig för att hetsa mot någon av en annan åsikt. Har personligen ingen erfarenhet av henne dock men om man dras till någon som honom är det tillräckligt för mig.

   Han är hands down den oskönaste träningsprofilen på Instagram. Så fruktansvärt otrevlig och dryg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.