The battle is on!

Kristallengalan programleds av Keyyo och Mark Levengood. Foto: Janne Danielsson /SVT

Nu är de slutgiltiga finalisterna till de olika Kristallenpriserna offentliggjorda och man kan väl säga som så att det går BRA för Benjamin Ingrosso.
Ja, både mamma Pernilla och storasyster Bianca är nominerade, men det är Benjamin som har absolut flest med sina tre stycken. Även Joakim Lundell och Mustige Mauro är nominerade.

Jag är lite besviken över att Frida Söderlunds ”Priset vi betalar” inte finns med, annars ser jag inga större överraskningar.
Hur tror ni det kommer gå för våra flunsor?Måndagen den 28 augusti är det dags för den 19:e upplagan av Kristallen!
SVT sänder direkt från Cirkus.

23 statyetter delas ut till välförtjänta tv-insatser under det gångna året. Av de 23 olika kategorierna utses 18 pristagare ut av jury och fyra av publiken. Dessutom delar Kristallen ut ett Hederspris.

Ny kategori i år är Årets kärleksreality.

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskade mauris vad hände sen 😁

  Och konstigt att det inte var fler Wahlgrens i varje kategori ändå.

   Vad tänker du att de andra skulle ha för nomineringar?
   Christina Schollin får en nominering för sin föreläsning i Gustavsbergs Bibliotek om att änglar finns? Storebror Wahlgren blir nominerad som ”klassens bästa brandman” och Linus blir nominerad som bästa sjungande mormon?

   Jag fattar inte de som säger att det finns så många Wahlgrenar. Av de som varit med i TV det här året har väl ändå alla tre blivit nominerade? Eller?

    Tyst jao

    Hade kunnat vara tre i fler kategorier. Solstråle där.

    Gillar man sin ankdam så gör man.

    De tre som är aktuella är väl på olika kanaler så de skulle kunna vara fler i många kategorier. Var allt som menades. Och med tanke på deras popularitet så är det konstigt att det inte är så enligt mig.

    Vaknat på fel sida idag? Du brukar inte vara så stingslig 😁

    Åh det här får mig att tänka på när jag var tonåring och en kompis drar med mig till Christina Schollins affär i Gamla stan. Jag hade då noll koll på henne. Väl inne i butiken var det ju änglar överallt och de såg ju rätt lika ut samt att de blinkade.
    Jag säger i normal samtalston ”Gud vad obehagligt med alla dessa änglar. Varför har de samma ansikte? Läskigt ju”
    Helt omedveten om att Christina plötsligt dykt upp bakom oss…. Min kompis drog mig snabbt därifrån och jag dog, på tonårsvis, pinsamhetsdöden….

   Som att man inte vet redan innan vilka som tar hem det. Alla är som får och bara hänger med strömmen. Uttjatat nu tycker jag.

  Årets absolut tråkigaste händelse. Vem fan bryr sig om Kristallen? Ingen va?

   Det är verkligen en klubb för inbördes beundran 😂 Sådana här prisgalor och liknande känns så omoderna nu för tiden. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men kanske att det finns ett enorma utbud av program, poddar, läsning på olika kanaler osv och det känns liksom lite krystat och intressant på något sätt…?

  Jag tycker mycket bra om Benjamin och hans program.
  Hoppas verkligen han vinner. 😍

   Han borde vinna årets konsert-artist!
   Han är magiskt på scen!
   Kolla hans konsert-klipp. Wow, en äkta underhållare, dansman, sångare och entertainer!

  Och varför skulle Frida Söderlunds ”Priset vi betalar” finnas med menar du?
  Inse att det typ bara är du som är besatt av ANDRAS skönhetsoperationer och ANDRAS smala kroppar.

   Skönhetsindustrin tackar dig för ditt stöd.

    Så du är inte en del av skönhetsindustrin? Använder inga hår-, kropps- eller hudvårdsprodukter? Inget smink? Eller vad menar du?
    Själv älskar jag hudvård och smink och ger gärna skönhetsindustrin mitt stöd.

     Förstår du inte vad som avses med skönhetsindustrin? Tvål, parfym smink tom tandkräm fanns långt innan skönhetsindustrin som är ett rätt sentida fenomen. Nej jag stöttar inte den industrin men det betyder inte att jag inte använder de produkter som använts av både män och kvinnor i tusentals års. Det är sorgligt att du inte inser vad skönhetsindustrin handlar om.

   😂

  Hm, Tanbyklara har pratat i sina vloggar om att hon ska gå på Kristallen för att hon är nominerad. Men hon syns inte här? 🤔

   Hon var nominerad men man har ju kunnat rösta ett tag så nu har de nog plockat ut de med flest röster som gått vidare.

    Nej. Man kunde rösta på dem skulle bli nominerade.

     Aha var det så det var, såg bara att man kunde rösta och tog för givet att de alla var nominerade. My bad. 🙂

     Undra om Klara vet det

  Älskar IFS! Glad att man kan rösta på dem

   Jag älskar också IFS 😍 Så roligt program

  Inget bäst i test?? Är väl jättekonstigt?

   Folk kanske blev besvikna för att de ska byta kanal?
   Inte för att det är SVTs fel. Priset höjdes visst radikalt så endast en kommersiella kanal kunde motivera kostnaden

  Camilla, nu kanske du äntligen förstår att kampen om Årets kvinnliga programledare omöjligt kan komma att stå mellan Jonna Lundell och Bianca Ingrosso 😄

   Ok?

  Leif och Billy!! ❤️❤️❤️❤️

   De måste vinna!!!

  Tycker det är så tråkigt att discovery inte valt Karin Frick som nominerad till årets kvinnliga programledare. Karin är ändå lite banbrytande sett till att hon som kvinna tar plats i så pass många stora mästerskap inom herridrott. Nu säger jag inte att enbart män programleder dom största idrottshändelserna, men jämställt är det knappast. Jag kan tycka att Bianca behöver växa in i programledarrollen mer innan insatsen förtjänar ett av Sveriges största TV-pris.

   Men är väl folket som bestämde och inte kanalen

    Har faktiskt ingen aning om folkets röster enväldigt avgjorde. Men i sådana fall undrar jag vilka som röstat fram Paradise, för det kan vara det sämsta på länge i svensk TV.

     Det är juryn som valt Paradise och tittarna som röstat fram Bianca.

  Ett inlägg om Kristallen Igen 😊 Tycker det är märkligt att inte Masked Singer är med, och inte Irma som årets tv-personlighet. Det märks att sociala medier har en stor påverkan och i synnerhet Pernilla Wahlgrens. Sjukt att Joakim Lundell kan vinna som årets manliga programledare, och Bianca som årets kvinnliga. Skandal om de vinner. Hoppas verkligen det blir Farah Abadi eller Renee Nyberg som vinner årets kvinnliga programledare, jag ska rösta på Farah.

   Går Biancas fans bananas så har dom andra nog ingen chans.

    Det är en jury som väljer ut vinnarna. Hannah Widell är med t ex.

   Åh! Så man kan rösta taktiskt på Bianca, utan att tycka något om henne, men för att Farrah ska ha mindre chans, henne står jag inte ut med. Tyvärr.

  Var är Markoolio o mamma Irma?

  Dragrace är nominerat som bästa tävlingsprogram eller liknande! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.