Uttalanden om uppbrott

Bildkälla: Sandhra Johnsson Instastory

Sandhra Johnsson har svarat på frågor om bland annat sitt uppbrott från Calle Schulman och skriver att de absolut är vänner, och att hon tycker att Calle är en fantastisk person. 
Samtidigt svarar hon nekande till om huruvida hon finns på Tinder eller inte. Hon är inte intresserad av att få dick pics eller äckliga bilder eller filmer från män, vilket skett sedan uppbrottet offentliggjordes. Hon skriver att dessa män är osmakliga och förmodligen roten till de största problemen vi har i samhället.

Samtidigt postar Ross Andrew Paquette dessa inlägg på Instastory, och uttalar sig till tidningen Hänt om sitt och Molly Rustas uppbrott:

”Jag kommer att vara mestadels hemma hos oss i Spanien nästa månad, framförallt på min födelsedag. Jag är i Stockholm den här veckan, efter att jag har varit borta i 2 veckor”.

På frågan om han kommer träffa sonen något svarar han:

”Ja, självklart när saker har lugnat ner sig. Tyvärr är det olyckligt då jag inte kan träffas varje dag för närvarande på grund av begränsningar på båda sidor.”

När Ross får frågan ifall han kommer bo kvar i Sverige skriver han och berättar.

”Ja visst, vi hade byggt ett liv som inkluderar Sverige och jag är säker på att jag fortfarande kommer att få det att fungera med eller utan Molly.”

Avslutningsvis får han även frågan om hur det känns att bli pappa till två barn och då berättar om känslorna.

”Det är komplicerat, jag tror att vi borde ha fokuserat mer på varandra och skapa den bästa familjen innan det här beslutet. Men självklart kommer vi att göra vårt bästa framåt”.

 

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kliar i bananen att sula iväg en liten bild till Sandhra ändå…..

   Varför då?

    Jag driver med män som tror att kvinnor vill ha ”dick-picks”.
    Som om dicks är en bristvara…😳

    -Inte alla män

  Tänk om en mamma varit borta från sin bebis/barn i flera veckor.. och nej, det är inte målet med jämlikhet som vissa önskar, utan bara kasst & sorgligt föräldraskap.

   Målet med jämställdhet är väl att män och kvinnor ska få samma reaktion när de som i detta fallet lämnar sin unge. Inte att kvinnor ska bli assholes.

  Varför kan man inte ta vårdnadstvister och uppgörelse om föräldraskap med varandra och inte typ Hänt extra??? Stackars barn är det enda man kan tänka på i den här soppan

   För att dessa människor inte är vanligt folk med kommunalt jobb och periodbiljett hos SL, utan influencers som saknar medieträning.

    Ross är väl inte en influenser? Vad är hans ursäkt? Omogenhet?

     Influencer by association.

     Med tanke på sitt yrke borde han veta bättre än att uttala sig i häntextra..

   Det är riktigt avtändande med män som inte kan kommunicera.

   Ross är en mansbebis! Jag tror knappast att Molly förde honom bakom ljuset och skaffade barn på egen hand. Vill man inte ha barn så får man se till att skydda sig.

   Är hänt extra en källa vi litar på nu? Säger inte att de ljuger i det här fallet men kom igen. Hänt extra……

    Ja i detta fall tror jag på dem, är ju en intervju direkt med honom och inget de klippt ihop från andra kanaler eller att försöker någon form av clickbait av ingenting

    De har ju citerat honom. Givetvis stämmer det.

    Håller med, de är ju inte direkt kända för att tala sanning…

  Vem snackar ens med Hänt extra liksom 2023???

   Och vet Hänt Extras huvudsakliga målgrupp vem Ross Andrew är?

    Well det nådde ju hit

    Vilka är hänt extras målgrupp? Trodde att det var folk som gillar skvaller

   Kikki Danielsson & Anna Book?

  Vad vill han säga med den texten? Väldigt förvirrande.

   Texten på stories alltså.

    Det är Ed Sheeran, One life

     Varför lägga ut en text från en låt som handlar om ett frieri? Vad försöker han säga? Blir inte klok på honom.

      Kan det ha varit en låt som haft en betydelse i hans och Mollys relation? Att posta det där känns som en pik kring något. Känns som att de båda postat stories med texter som hintar kring det de går igenom nu. Molly har postat bilder på sonen och skrivit typ ”time is the greatest gift worth more than any money” vilket känns talande med tanke på den frånvarande pappan. Och Ross har en hel hög med citat på sina stories från sommaren för den som är intresserad. Känns ju som ett moget och bra sätt att kommunicera med varandra.

    Jag tycker att det som står om att han sagt i Hänt är rena rappakaljan.

   Jag vet inte vad som hänt mellan Molly och och hennes före detta partner . Vad som är fakta är de har ett barn tillsammans och ett till på väg. Barn har behov av en kontinuerlig kontakt och relation till sina bägge föräldrar. Ledsamt för barnet, huruvida det är mamman, pappan eller bägge två som förhindrar detta så är det barnet som drabbas.

  Översättning av Ross uttalande: Hej jag är en rövhatt.

  Gör av allt att döma slut med flickvännen för att hon vill behålla barnet, lämnar allt vad föräldraansvar heter bakom sig och reser iväg för att festa flera veckor i sträck, använder sociala medier för att komma åt barnens mamma och uttalar sig i Hänt istället för att, inte vet jag, kanske ta saken med dom det faktiskt berör?

   Hur får du det till att han gjort slut med henne för att hon ville behålla barnet?

    Han skrev det på Insta.

     Det tror jag inte inte på.

      Så han ljög alltså om det på sin insta?

       Vad skrev han menar du?

        ”her choice re pregnancy, did not involve me or care about our relationship”

   Ja för vi vet ju verkligen vad som hänt och hur båda parter agerat

    Nej. Men vi har sett hur Ross agerat i media hittills och det räcker gott och väl för att han ska a priset som månadens mansbebis.

  Han återupprepar samma budskap : ”vi borde fokuserat mer på varandra”. Vad menar han egentligen? De bodde ju tillsammans och reste också oftast tillsammans. Mellan raderna tolkar jag att ”fokusera på varandra” egentligen betyder att Molly borde fokuserat mer på honom. Kanske kom det som en överraskning att hon faktiskt hade egna saker att pyssla med. När de sedan fick barn fick han ännu mindre uppmärksamhet. Livet blir inte alltid som man planerat eller önskat, men de flesta är dock mogna nog att anpassa sig efter situationen, särskilt om det är barn med i bilden.

   Känner samma!
   Att få barn gjorde att det blev mindre fokus på honom. Trodde att alla vuxna visste att småbarnstiden inte direkt är den sexigaste tiden i ett förhållande 🫣

    Mansbebisar. Fy fan.

    Men HERREGUD! Skvallerkärringar som inte vet någonting om vad som hänt måste sluta spekulera och tro ni vet allt. Jag vet inte vad som hänt, så gör inte heller ni. Skärp er och skaffa er ren hobby

   Om nu Molly blivit oplanerat gravid vilket han antyder. Då är det ju absurt att han gjort slut med henne för att hon behåller barnet. Skulle hon behöva gå igenom en abort mot sin vilja för att han vill ha mer uppmärksamhet? För att det barnet de redan har tar för mycket uppmärksamhet redan och ytterligare ett barn skulle göra så att ROSS får ännu mindre. Han låter verkligen som en mansbebis.

    Kanske hade han och Molly bestämt redan från början att de bara skulle ha ett barn, och att hon gått med på det? De var ändå i ett långvarigt förhållande så att säga att han skulle använda kondom håller ju inte, kanske var det underförstått att hon skulle skydda sig så de kunde ha ett barn och inte mer.

    Om hon då ändå blir med barn oplanerat kan jag ändå förstå hans besvikelse, obs, inte hans beteende. Men någonstans får man ju respektera partners önskemål när det kommer till att skaffa fler barn, SÄRSKILT när man har en relation.

    Hade det varit ett one night stand och han inte hade kondom hade det varit en annan sak tycker jag, då ligger skulden på honom. Nu verkar det som att hon blind sidade honom totalt och han fick en chock och freakade ur. Förhoppningsvis går allt smidigare när allt lugnat sig och han smält det… men det är bara min teori detta.

     Varför kan man inte använda kondom i ett långvarigt förhållande? Varför är det alltid bara kvinnan som ska skydda sig genom att ta olika hormoner?

      Skrev jag verkligen att man inte KAN ha kondom i ett förhållande? Nej. Klart man kan, men efter ett par år letar man oftast efter andra lösningar och det säger jag av erfarenhet..

       Snipp your snopp, then!

        Väldigt enkelt om man (som man) vet att man inte vill ha fler barn.

       Men att kvinnan förväntas ta ansvar känns så himla…tja ännu mer mansbebis.

       Använder kondom trots mer än 10 år tillsammans och tycker om att det är ett gemensamt ansvar.

     Det kan ju bli lite av en chock när man väl får första barnet även om man vill ha fler så småningom. Men deras första är ju fortfarande jättelitet och inte konstigt om förhållandet inte är på topp just då. Därför är det ju bra om man är överens om att planera fler barn just i det stadiet eller ej, vad man sagt tidigare spelar mindre roll, man måste ju orka också och vilja och kanske ser det annorlunda ut efter några år. Nu framgår det ju inte om Molly blivit oplanerat gravid eller om hon inte sagt sanningen angående skydd och JA man kan använda kondom såklart men OM det är att hon planerat graviditet bakom hans rygg så kan man ju förstå om han behöver smälta det lite. Dock inte så trevligt sätt han smälter det på isåfall.

     Om han absolut inte vill ha fler barn så får HAN knipsa !

     Så det är viktigare att respektera en överenskommelse än att göra det som känns rätt för den gravida kvinnan? Hör du hur du låter? Vet du vad det innebär att gå igenom en abort? Man tar inte ett piller och får lite mens. Är det inte väldigt tidigt föder du ut ett foster med fingrar och tår. Du utsätter dig dessutom för en medicinsk risk. Aborter finns för kvinnor som vill genomföra dem (vilket man aldrig behöver förklara eller rättfärdiga). Aborter finns inte för att män inte vill ha fler barn så kvinnan ska behöva genomgå en.

   Förlåt men om att ”bo och resa tillsammans” betydde att fokusera på varandra skulle väl ingen som bor ihop separera 😂

   Märks att folk inte ens vill anstränga sig det minsta för att försöka tolka Ross i det här fallet som ngt annat än förövaren. Ingen som tänkt ett varv extra kring att både män och kvinnor ibland påtalar just att de inte vill ha fler barn för att kunna ha lättare att vårda relationen dom emellan? Att chocken/påverkan/livet från 1 till 2 är större än 3-4? Att det kanske knakade i fogarna innan hon blev preggo varför han ville avvakta? Att den ena har minst lika många krävande brister som den andra? Att Hänt publicerat detta är ju klockrent för folkdomstolen på denna skvallerblogg… Tur att rättsstaten kräver mer av folk när de ska vittna om vad de ”vet”…

    För att han beter sig som en rövhatt. Ingen av oss skulle veta om dessa saker och döma honom om han bara hade lite vett och inte beklaga sig så fult som han gör över Molly och graviditeten i sina sociala medier och via Hänt Extra. Däför så dömer jag honom, absolut.

     Du får döma honom hur mkt du vill. Personligen stör jag mig mer på Molly utmåla sig som den ömma modern och kapitaliserar på uppbrottet genom att ha och starta det som ett samtalsämne på Instagram, man kan va rövhattar på olika sätt… Och i slutändan vet vi ingenting om hur de kommunicerat med varandra privat.

      Hur gör hon det? Det enda hon har gjort är att bekräfta att de separerat (eftersom det vart mycket spekulationer och frågor kring det) men gjort så utan att kasta skit på honom utan bara sagt att det inte alltid blir som man tänkt sig. Sen har hon gått ut med sin graviditet, helt rimligt, inte som att den går att dölja hur länge som helst liksom med det jobb hon har. Slutligen har hon sagt att med respekt för sitt barn så vill hon inte kommentera allt kring uppbrottet just nu.

      Hur är det att kapitalisera på uppbrottet och starta det som samtalsämne på Instagram? Det är ju han som fortsätter kommentera det och lägga ut saker som pikar direkt på Molly.

       Att hon som influencer valt att publicera ett inlägg med efterföljande respons på ngt som hon egentligen inte behöver svara på i kombo med hennes återkommande content bestående av hennes barn + diverse citat som folk spekulerat kring gällande hennes pikar/relation till Ross säger väl ändå att hon kapitaliserar på uppbrottet? Vad tror du influencers gör? Är du förvånad över att hon fått över 6000 fler följare sen hon annonserade uppbrottet? Vips gick hon från att bara flasha snygga bilder till att vilja visa mer i en värld där influencers alltid vet hur mkt/lite de vill visa för omvärlden. Men visst, om man inte har förmågan att ifrågasätta kvinnan med barn (utan att ha en aning om hennes brister) så stämplar man väl dom som har förmågan som ”pick-me-girls”. Jag har sett tillräckligt många uppbrott i mitt liv för att vara smart nog att fatta att allt inte är som det ser ut, och att kvinnor (med/utan barn) kan vara minst lika elaka som män, oftast mer sofistikerade dock. Med det sagt, Hänt extra var oväntat, kan dock tänka mig att många härinne uppskattar att en journalist ställt frågor till honom som de själva undrar över, vi ÄR ju HÄNT-läsare så alla som antyder att Hänt är lågt behöver nog inse hyckleriet i vart vi befinner oss och skvallrar om…

      Också, satans så många ”pick me”-personer det här uppbrottet lockat fram.

      Precis, tycker ni ensidigt rackare ner på Ross ibland. Han kan ju inte svenska. Här öses det shit över honom. Klart att hon vet precis när honskall lägga ut. = Influencer ut i fingerspetsarna

  Oavsett vad orsaken till deras uppbrott är så tycker jag att barn INTE ska drabbas. Ibland får man svälja sin stolthet. Om det nu är så att Ross har varit otrogen så får Molly sätta sina egna känslor åt sidan och låta Ross träffa sitt barn, om det nu är så att han försökt/försöker träffa sitt barn.

  Vi vet ju inte vad orsaken till deras uppbrott är, men oavsett anledning så ska barn inte påverkas av uppbrottet kan man tycka.

  Är själv skilsmässobarn med en pappa som var konstant otrogen mot min mamma och var aldrig en riktig fadersfigur. Han ville nog inte bli en pappa.

   Jag skulle aldrig skaffa barn med en man som inte vill bli pappa. Jag och barnet är ju dom som kommer må dåligt av det.

    This! Väldigt mycket Mollys val att driva igenom det här, oberoende om kommentarer här inne om att de inte ”kan genomgå en abort”. Skillnad på kan och vill.

     Eller valet att ens bli gravid med någon som är helt obrydd om det barn han redan har.

      Många graviditeter sker ju fast man inte valt dem. Preventiär allt annat än 100%.

  Jag förstår din kommentar som att du inte följt honom de senaste månaderna?
  Då hade du märkt hur han lagt ut festbilder blandat med citat 95 % av tiden sen i våras.
  Om han försökte träffa barnet på barnets villkor hade han nog varit i Sverige och försökt spendera tid i Dalarna där Molly verkat få stöd av familjen som gravid småbarnsförälder. Det låter lite på honom som att han kanske ger ett smalt besöksfönster i typ Sthlm och om den tiden inte passar henne är hon problemet. Hoppas du förstår mitt hypotetiska exempel.
  Att uttala sig i skvallertidningar vet ju vilken normalt funtad människa som helst att man inte gör.

   Skulle vara till Lise.

    Fast varför ska Molly diktera vart träffen med barnen ska ske? De har ju bott och levt ihop i Stockholm och haft en särskild livsstil. Ska han släppa det och bege sig till Dalarna bara för Molly föräldrar bor där, för att träffa sitt barn? Och dessutom när hon uppenbarligen också valt att skaffa ett till barn som han inte ens vill ha…

    Molly borde va realistisk och acceptera att 1. Hon får anpassa sig efter deras bas i Stockholm om han ska kunna ha en relation med barnen eller 2. Vara ensamstående mamma och inte klaga på Ross. Hon vet vad hon gav sig in på när hon blev gravid gång nr 2. Det var inte på grunden att Ross skulle stationera sig i Dalarna.

     Hahahaha. Va? Självklart får ross ta sitt arsle dit där barnet bor. Om barnet nu bor i dalarna för att det är där stödet finns sen han försvann får han ta sig dit

     Lise, du pratar om en ensamstående gravid kvinna med en ettåring. Du menar alltså att hon ska anpassa sig efter när väl hennes festande jetseter-ex behagar bete sig som en far?
     Att vara gravid är ingen lek.

      Herregud att vara gravid behöver inte vara ett dugg jobbigt

       Det är nog ganska få som har varit gravida som skriver under på att det inte har varit ”ett dugg jobbigt”.

       Har du ens varit gravid eller pratat med gravida??

      Ja faktiskt måste hon det enligt svensk lagstiftning. Har man delad vårdnad får man t.ex. inte flytta utanför kommunen utan den andre vårdnadshavarens godkännande.

       Man får inte flytta barnet nej men man får åka dit och vara där. Är ingen som kan säga något om det. Däremot om du försöker skriva barnet på annat ort behöver du underskrift av den andra vårdnadshavaren.

      Ja givetvis måste båda föräldrar anpassa sig. Eller är du helt ok med att din man drar till andra änden av Sverige med ert barn vid en separation?

       Ja. Om den andre föräldern helt tar hand om barnet medan jag drar ut på spritturne så absolut!

       Då skulle jag vara tacksam för att den andre tar ett sådant ansvar i min frånvaro och sedan hade jag tagit min helt obegränsade ekonomi och tagit mig till där barnet bor.

       Eller du tänker att hon ska bo ensam utan stöttning och sannolikt flytta? För det är antagligen hans hus.

       Ok- ja det låter ju som en bra idé istället för att den rike mannen tar sitt pick och pack till Dalarna om han nu skulle vara intresserad av att träffa sitt barn mellan drinkarna.

   Sen i våras? Nu är det ju iallafall klarlagt att han var på plats i Dalarna och firade midsommar och fanns då med på bilder/stories hos Molly och även Mollys mamma.

    Tror de menar mer att han vart borta mestadelen av tiden sen i våras.

  Det är väl inget som tyder på att Molly inte låter honom träffa barnen?! Det är ju han som valt att festa, hångla runt och uttala sig i hänt extra att han ska fira sin födelsedag istället för attvatamed barnet.

   Detta skulle också till Lise 🙃

   Och hur vet vi att inte Molly sagt att hon vill vara ifred ett tag?

  Känns som någonting i hans uppväxt och uppfostran gått riktigt fel.
  Som jag ser det tar Molly sitt föräldraansvar som man ska ta det.
  Önskar dig all lycka med dina barn Molly.

   Märkligt av henne att skaffa ett till barn med den mannen då…

    Jag håller med dig. Jag tror det ligger mer till historien än att bara slänga mannen under bussen. Men det verkar enklast så.

    Oplanerat gravid existerar inte i din värld?
    Och abort är ett enkelt beslut?

   Ja för bara för hon visar upp fina bilder så måste hon vara en helt fantastisk människa

  Var köpt ett stort lager 🍿🍿🍿 då detta kommer pågå under en överskådlig tid.

  Känner ingen av dom men nog har dom helt olika “approach” hur uppbrottet ska hanteras.

   Blir så trött på alla som ska poppa popcorn 🙈🙉🙊

    Ta chips eller godis du då

    Lugnt, köper färdiga doppade i choklad, så du kan slappna av.

  Tittar på dig just nu på TV4 Efter fem! 🫶🏼

  OT linda skugge

  Jag blir fan inte klok på det här med Linda Skugge. Nu har hon skrivit en krönika i Expressen om att OF räddade hennes liv, den är tyvärr låst så jag kan inte läsa den. Många kändisar hejar på henne. Är detta det nya? Att feminister som dessutom gjort karriär på att gapa om hur andra kvinnor gör fel, bara gör en helomvändning o gör hårdporr? Allt är feministiskt? Jag fattar fan ingenting.

   Väldigt farlig utveckling att Onlyfans kläs i en märklig skepnad av frigörelse och feminism när det istället bara göder ytterligare kvinnoförtryck. Läs Vesna Prekopics kommentar i DN.

    Jag tycker också att det är lite märkligt. Nu skriver tidningen Flamman att Linda Skugge är vår tids Strindberg och i DN är det en krönika idag om vilken feminist hon är. På vilket sätt är det feministiskt att sälja porr?

  ”Hon skriver att hon haft det tufft ekonomiskt och att intäkterna från Onlyfans gjort att hon har råd med att köpa bättre mat samt nya skor och smink till sina barn.”

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/MoBxLr/linda-skugge-om-kritiken-mot-onlyfans-efter-wahlgrens-attack

   Skulle vara svar till 💃

   Så när man har det tufft ekonomiskt är det första man gör att sälja sin kropp på Only Fans? Är det verkligen det bästa sättet att lösa ekonomiska problem? Inte dra ner på sina utgifter, skaffa ett riktigt jobb etc. Hon tjänar säkerligen mycket mer pengar än om hon tagit vilket annat jobb som helst, men är det värt pengarna? Tycker det hon gör är helt vidrigt. Ja en kvinna ska bestämma över sin egen kropp, men att fläka ut sig mot betalning, är det värdigt?

  Älskar att folk tror att de vet exakt vad som hänt i den här historien, att Ross är ett as och Molly en liten ängel och otrooooolig mamma. Vi vet absolut ingenting så varför ens spekulera. Så larvigt att kalla Ross för mansbebis. Kanske är han det men bara patetiskt av en utomstående som inte har fakta att slänga sig med det ordet

   Oavsett – faktum kvarstår , han super runt om i Europa istället för att befinna sig ÅTMINSTONE i närheten av sin EGNA son. Molly skulle kunna ha bajsat på honom – HAN har fortfarande en son. Punkt slut.

    Det är även ett faktum att utomstående har ingen aning om vad som hänt eller vad som har bestämts eller avtalats vad det gäller umgänge så chilla.

    Att skaffa enbart för att man som mamma själv vill är GIRLPOWER! Go Molly 💞💞💞

    Alltså hyra en stuga i Dalarna och sitta där och vänta? Vi vet ju faktiskt inte ens vad Molly vill. Inte konstigt om hon vill vara i fred ett tag själv också, visst, för sonens skull bör de ju få träffas men vi vet så himla lite egentligen.

   Jag tror egentligen inte Molly är någon ängel heller. Tror säkert båda har varit lika dåliga för varandra och kanske även haft en väldigt turbulent relation. Har lite inside info om att hon och exet bråkade konstant varje dag, i förhållanden verkar hon ha ett ordentligt temperament även om hon utåt sett verkar va en ganska lugn, gullig söt tjej.

   Det är ingen som har sagt att hon inte har ett ansvar.

   Har Ross skaffat en PR-firma som fyller kommentarsfältet med konstiga kommentarer och påhopp på Molly?

    Jamen eller hur! Vad är det för kvinnor härinne som på allvar tycker att ”det är bara” att göra abort om ens partner inte vill ha fler barn. Jag har gjort abort, fostret var inte livsdugligt. Jag blev chockad över hur blodigt och äckligt det faktiskt var…

    Det är inte alls så kliniskt och lättgjord som man pratar om det här, iaf inte för mig.

   Ross, är det du? :-))))

  Ross verkar vara väldigt dominant, narcissistisk och nedvärderande baserat på hur man har sett dem utåt sätt och även hans sätt att uttrycka och bete sig på sociala medier. Han beter sig som en typisk ny-rik snubbe som har bekräftelse-behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.