Triss i Instagram

Julia Frändforsväntar tillökning i familjen!
Det är väl bara att haka på vänner och kollegors lyckönskningar, och för en kort stund förvandlas till ”bebisbevakning”.

Bildkälla: Erica Lindberg Instastory

Under torsdagen vaknade Paradise Hotel-profilen Erica Lindberg upp och började må dåligt med yrsel, huvudvärk och bortdomningar i ansiktet. Enligt Aftonbladet skickade 1177 en ambulans som tog ”Paradise hotel”-profilen till Södersjukhusets akutmottagning.
”Jag har aldrig åkt ambulans, det enda jag tänkte på var att jag inte ville ta upp onödig vårdplats”, skrev hon då till Aftonbladet.

Krya krya!

Bildkälla: Pontus Rasmusson backupkonto Instastory

 

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är jag trög? Fattar inte insta-texten ”innan 💕” 🙈

   Fattar inte heller men kanske kommer en ”efter 💕” när bebisen kommit?

   Hon har en grej att hon älskar stunder som sker innan något händer. Exempelvis en öl INNAN matchen , kvällen INNAN julafton , glaset INNAN utgången osv ☺️

  Orolig för: att den uppenbara sprickan mellan Julia och Fredrik blir så pass stor att nån hoppar av Rullar vi

   Han brukat väl ryka ihop med alla han jobbar med så det är väl…. Väntat?

    Verkligen. Man bara väntar ju på att kärlekssagan mellan honom och Amanda Colldén ska vara över. Två så klockrena narcissister kan inte funka ihop, de behöver varsin ja-sägare

     Vad har han och Amanda Collden med varandra att göra?

   Jag tänkte på det med nu när det inte kom något avsnitt i går. Tyckte att Julia låt sur (mer sur än vanligt) när hon sa att Fredrik inte sagt ett ord om graviditeten.

   Nästa vecka lär väl Julia berätta att det är slut mellan henne och Jacob. Julia är skriven hos sin mamma och Jacob på en annan adress än deras tidigare. Inte alls nyfiken som kollat upp detta… 🤷‍♀️😂

    De ska ju flytta till hus. Är det inte bara mellanlandning?

     Kommentaren avser nog Julia Lyskova.

      Ahh tack! Blandade ihop, vem är hennes kille?

       Han heter också Jakob, så det är ju upplagt för förvirring. De har varit ihop i typ 10 år, ingen kändis.

        Nej Frändfors pojkvän heter Sebastian,
        Hon och Jakob gjorde slut för 2-3 år sedan

    Julia L och hennes Jacob gjorde väl slut för över ett år sen?

     Hon har väl inte gått ut med det?

      Haha va? Det var ju typ 2-3 år sedan som hon pratade jättemycket om det i daddy isssues! När det tog slut med Jakob

      Frändfors pojkvän heter Sebastian

   Som jag uppfattade det i senaste Daddy Issues hade julia nämt för Fredrik i april att hon skulle ta ett graviditest, men då han inte frågat om det hade hon inte berättat. Tycker ändå det är jävligt konstigt, är inte han en av hennes bästa vänner? De träffas minst en gång i veckan pga podden men hon har vägrar berätta i 4 månader pga bitter att han inte frågade hur testet gick?

  Innan hon tar på sig byxorna eller vadå innan?

  Vem är pappan till barnet?

   Sebastian heter han

  Jag tycker ärligt lite synd om Pontus.
  Han borde få lite hjälp att utveckla sina kanaler på ett bra sätt. Han har ju trots allt en skara barn som följer honom, så något intressant ser de hos honom.

   Han borde få hjälp att avveckla sina kanaler.

   Han behöver definitivt hjälp men inte med att utveckla sina kanaler.

    Varför inte?
    Utveckla sina kanaler till något bra är väl inte fel?

     Men han är ju en person som inte ska vara nära barn! Han är fuckad i huvudet och obehaglig. Dessutom saknar total självinsikt vilket hör honom inte bara obehaglig utan direkt olämplig.

     Lägg 10 min av din tid på att googla Pontus. Finns spaltmeter med artiklar om varför han är direkt olämplig att hålla på med något som riktar sig till minderåriga överhuvudtaget.
     Inte för intet han har blivit permanent avstängd från Youtube.

      Ska vi slå vad om att det är Pontus själv som skrivit kommentaren från ”En annan” eller någon som är lika äcklig som honom?

   Hjälper behöver han absolut. Men då handlar det mer om att logga ut från sociala medier för evigt, skaffa sig ett jobb eller utbildning och faktiskt njuta av livet utan att vara beroende av likes och följarsiffror. Tror också han behöver klippa navelsträngen och hitta vänner.

    Ok, att logga ut för evigt är väl något alla influencers m fl borde göra? Även en del som skriver kommentarer här borde fundera över det så att de kanske fick ett bättre liv utan inlägg som stör.

     Inte ofta man ser någon försvara Pontus. Kul att han har stöd ändå.

     Absolut, men nu var det ju Pontus som diskuterades så känns inte lönt att nämna Anna Book, Bianca m.fl. som verkar må skit av sina sociala medier…

     Whataboutism?

     Ser man inte varför han ska hålla sig långt borta från sociala medier och främst barn så har man nog stora problem själv

     Just sayin….

   Vadå få hjälp? Är det en mänsklig rättighet att göra det man helst vill? Klarar han inte av det + är direkt olämplig för barn och unga (som är hans önskade följarskara) så ska han väl för bövelen bara rulla in alla sina ambitioner på sociala medier och skaffa ett annat jobbig vara nyttig för samhället genom att betala skatt. Herregud. Få hjälp.

  Varför låg erica på sjukhus? Känns som hon har en ätstörning som pågått för länge som ingen ifrågasatt, maskerad under ”veganism”… hon är ju helt besatt av mat och det ska va så otroligt perfekt och nyttigt hela tiden. Tänkte om det är därför hon hamna på sjukan tillslut, men det skulle hon väl inte erkänna.

   This! 100%

  Vitamin B12-brist kanske. Ger såna symtom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.