Linn ”Tiingelinn” Andersson om hatet

En ung, positiv, mamma som det går bra för det sticker i folks ögon. 💔

Detta är något jag medvetet valt att inte prata om för jag inte vill ge det uppmärksamhet. I två års tid har jag dagligen blivit mobbad på nätet.En liten grupp människor sitter och hatar tillsammans anonymt. Offentlig eller inte, jag är en vanlig tjej, en mamma, som känner saker. Ingen robot.

Är absolut inte en felfri människa och kritik kan jag ta, men läsa att man har varje diagnos som går att få, är narcissist, psykopat, prostituerad, otrogen, ful, äcklig, en dålig förälder, jo men listan kan göras lång, ja då blir man ledsen. Gått så långt att jag gick till en psykolog och ville att de skulle utreda mig. Fick höra att det inte behövdes, de kunde se utesluta direkt.Bokat tid för skönhetsingrepp och i sista sekund avbokat, pga hur ful jag känner mig, dagligen.

Fått kontakta polisen vid flera tillfällen och just nu är detta ett polisärende.

Sedan att kritisera att jag har 3 barn med 3 män och att det skulle vara synd om barnen pga det. Till er vill jag säga att det finns barn som blir slagna, , som lever i misär, som det är fruktansvärt synd om. Mina barn har det bra. Jag gör allt för dem. Sedan till detta att dela bilder på nätet , man får ha delad åsikt om det men jag skulle aldrig göra något som mina barn skulle ta skada av, aldrig.

” Hon är så ful och har så dålig hållning, ser ut som en kärring som bajsar på sig ” ” Hoppas någon tar hennes barn så dålig mamma” ” Hon är prostituerad, har bevis ” Hon har varit otrogen mot alla killar och tvingat dem skaffa barn med henne” ” Så svag människa som hon är kanske hon tar livet av sig av att läsa här, hihi”

Att läsa lögn efter lögn ” Linn är , Linn gör, Linn tänker ” det är så provocerande och har varken tid eller ork att komma med bevis emot detta.Jag står för mina misstag och kan ta kritik men detta är inte klokt!

Att folk sedan tycker detta är kul, ja det får stå för dem. Kanske borde man ta sig en funderare på hur man själv mår. För mig är det inte normalt att ljuga, mobba och trakassera. Är mer orolig för deras barn än mina som får växa upp med sådan föräldrar.

Skrivit och raderat detta i 2 år. Men nu har jag varit öppen. 💔

Linn Andersson har skrivit ett inlägg på Instagram där hon berättar om hatet och mobbingen hon fått utstå på nätet i två års tid.
Utan att veta mer om situationen så anar jag att det är på Flashback som det här mest har förekommit. Eller så är hon snabb på att radera kommentarer, men anledningen till att jag gissar på Flashback är för att Linns tråd på forumet består av 1207 sidor.
Jämför det med exempelvis Bianca Ingrosso, som är en av Sveriges mest kända kvinnor idag, och hennes tråd har 543 sidor.

Under inlägget skriver vänner, kollegor och följare stöttande kommentarer – här är ett litet utdrag från det:

Tydligen är folk extremt upprörda över att hon har tre barn med tre olika män. Varför är det så upprörande? Logistiskt knepigt kanske, men upprörande?
Å vems vägnar är man i så fall sekundär-upprörd? Barnen? Papporna? Nog måste det finnas vettigare saker att uppröras över år 2023?
Om man inte har några egna förslag så går det bra att låna några från min lista.

179 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det handlar inte om att folk har åsikter om 3 barn med 3 olika pappor. Utan att hon skaffar barnen när hon dejtat killarna i ca 1 månad. Detta är vad folk reagerar på.

      Kritiseras papporna på samma vis, som väljer att skaffa barn med en kvinna de dejtat en månad?

        Är papporna offentliga influencers?

        Har de gjort tre olika tjejer på smällen?

          Ingen aning… det är därför jag frågar.

          Man vad är det här för häxjakt på kvinnor som skaffat barn med fler än en, eller max två, män? Har svårt att se hur det är motiverat?

          Livet går väl inte alltid som planerat, ibland uppkommer graviditeter oplanerat, vissa har en stark längtan till att få barn tidigt, en del kanske önskar hinna få många barn, en kvinnas fertilitet är inte direkt evig och av olika anledningar kanske man dels vill få barn tätt, hinna få fler innan det är försent, eller bara inte vill göra abort om man råkat bli gravid, av diverse anledningar som inte angår någon annan än en själv. Sedan finns det naturligtvis dem som inte har samma förmåga som andra att tänka kritiskt, att vara förutseende, osv. Talar inte om denna Tingelinn specifikt i något avseende här, då jag har noll koll på henne, hennes barn eller hennes partners.

          Liksom, trist om man blivit gravid med en kille som man hoppas hänga ihop med resten av livet, men relationen tar slut. Oavsett på vems initiativ det är så ska ju ingen av parterna tvingas stanna i en relation för barnets eller eventuella framtida barn skull (och i många fall är det nog därtill bättre att föräldrar som inte passar ihop istället separerar). Händer detta då en eller två gånger, ska man då avstå från att skaffa fler barn, trots att man vet med sig att man är kapabel till att ta hand om fler? Ska ens sista kärleksrelation bli barnlös bara för att man redan råkade ha två sedan tidigare? Och tar den då slut och man träffar en ny, måste man då absolut avstå trots att båda parter vill ha barn ihop? Varför då? Hade ni kvinnor som säger detta velat avstå att skaffa barn med en man ni blivit dunderförälskade i och planerar att leva med resten av livet, om ni själva exempelvis är barnlösa och har en stark längtan efter barn, bara för att han har två barn med två andra kvinnor sedan innan? Eller skulle ni avstå från att ingå en relation med denna fantastiska man för den sakens skull, och skaffa barn med något barnlöst andrahandsval istället?

          Så länge man tar ansvar för de barn man väljer att sätta till världen, och ser till att inget av dem far illa, kan det väl ändå inte vara någon annans sak att tycka något om, vilka som är föräldrar till vilket barn? Jag menar, visst om barnen missköts eller föräldern som skaffar barn med flera är gravt vårdslös eller dylikt, då finns det givetvis anledning till kritik, och det kan ju därtill tyda på att något inte står helt rätt till hos individen i övrigt heller, men liksom rent generellt, för sakens skull?

          Finns det något vetenskapligt faktaunderlag som visar att det är så hemskt mycket sämre för ett barn med två trygga föräldrar att dennes syskon (ett eller fler) har olika pappor? Eller vad baseras alla dessa dömande och tillsynes extremt förlegade åsikter på? Upplys mig gärna.

          Jag vill vara tydlig med att jag inte varken fördömer föräldraskap ihop med flera personer, eller för den delen uppmuntrar det. Jag har ingen personlig åsikt vad gäller huruvida det är bra eller dåligt, jag ser bara inte varför det skulle utgöra en sådan enorm källa till fingerpekande, jag menar, oftast är det väl knappast avsikten? Som så mycket annat i livet som inte blir som folk tänkt sig?

            Det handlar mer om hur snabbt in i varje förhållande hon skaffar barn. Man känner inte en person efter några enstaka månader och ändå väljer hon gång på gång att skaffa barn med partners hon inte riktigt känner för att hon ju är ”sååå kär”.
            3 barn på 6 år med 3 olika män innan 25 år års ålder är onekligen snabbt jobbat….Det är inte ATT hon har barn med olika män – utan snarare HUR SNABBT hon väljer att skaffa barn. Varför inte lära känna personen på djupet och ge de tidigare barnen en chans att också lära känna personen ordentligt innan det ska skaffas nya barn? Tror det är mer så resonemanget går. Den äldsta är väl 6 år och har redan upplevt tre separationer och två bonuspappor. Tror bara att det kanske varit bättre att ta det lite lugnare i förhållanden när det är barn involverade men hon får leva sitt liv precis som hon vill, men eftersom hon valt att leva offentligt får man också räkna med att folk har åsikter. Alla åsikter är inte ”hat”. Som sagt – var och en lever sitt liv så som de vill.

        Är du säker på att de har valt..

          Jag vet inte… min fråga är genuin eftersom jag inte vet hur snacket gått.

          Man är ju två i samlaget iaf.

          åh, du tänker att de har blivit våldtagna, eller inte fått lära sig hur en kondom fungerar….?

        Nej för det jag antar att det beror på att Linn gjort samma sak 3 gånger nu. Papporna till barnen har inga fler barn än de dom har ihop med Linn

        Gick inte den första pappan ut med att Linn ljög om att ho gick på p-piller?

          Fast som kille ska man ta mer ansvar än så. Oavsett vad som sades eller hände.

            Hur har han inte tagit sitt ansvar menar du? Är man medveten om att preventivmedel inte är 100% säkert och tar sitt föräldraansvar om det trots allt blir ett barn, så tar man väl sitt ansvar i allra högsta grad. Om en part ljuger sin partner rakt upp i ansiktet om preventivmedel är det snarare där ansvaret brister kan jag tycka.

              Man kan bara ta ansvar för sig själv. Vill man inte ha barn så ser man till att skydda sig själv oavsett vad partnern gör. Gäller såklart både män och kvinnor.

                Absolut, det har du helt rätt i. Dock är det stor skillnad på att absolut vägra barn och att vara beredd på att ta sitt föräldraansvar om det trots den minimala chansen skulle bli ett barn. Är man redo att ta ”konsekvenserna” av att preventivmedel inte är 100% så tar man ändå sitt ansvar, kan jag tycka.

                Nää vet du vad. Man ska kunna lite på sin partner, nåt annat är ju sjukt. Skulden ligger på den som ljuger. Tänk om ens pojkvän säger att han är steriliserad men inte var det, och man blev gravid, skulle ju bli ramaskri.

                  Fast hon kanske tog sina pupiller och blev gravid ändå? Det händer hela tiden. Sjukt då att någon går ut och säger att hon ljög om att hon tog dem.

              Fast varför säger du det här som att det är ett faktum när den enda ”källan” är att en person som påstår att han är killens kompis (anonymt konto) skrivit det på flashback? Känns som en rätt svag grund för en rätt rejäl anklagelse.

                Jag har inte konstaterat något som ett faktum. I min första kommentar ställde jag en fråga, i min andra pratade jag i generella termer (man, en part) just för att inte peka på någon specifikt i argumentet.

                  Att ”ställa en fråga” och sedan fortsätta diskutera det som att det hänt är ett utstuderat sätt att sprida ett rykte utan att behöva ta ansvar för det man skriver. Du vet att en hel del människor kommer läsa det där som ”hennes pojkvän har sagt..” och tro att det är det som hänt.

                    Min avsikt med att ställa en fråga var i alla fall att ställa en fråga. Om någon väljer att läsa något annat än vad jag har skrivit, så får det faktiskt stå för dom.

                      Fast det du gör är inte att ställa en fråga, du sprider ett elakt rykte. Hade du bara undrat hade du lätt kunnat kolla upp var det kom ifrån, sett att det här är inte trovärdigt och hoppat över att sprida det vidare.

              Jag håller med i ditt tänk, Belle. Är man i ett seriöst förhållande så bör man kunna lita på varandra vad gäller preventivmedel. Jag hade t.ex. blivit döchockad om min sambo plötsligt drog på en kondom och sa ”Vet du, egentligen kan ju inte jag lita på att du tar dina piller, så nu skyddar jag mig!” som vissa här verkar tycka att alla män ska göra…
              Visst, ibland är alla lite naiva och bör vara försiktigare. Men i ett förhållande bör väl tillit finnas? Någon gång måste man våga ta bort stödhjulen och känna ”Okej nu litar jag faktiskt på dig!”. Ska jag annars tänka att min sambo kanske ljuger om att han STD-testat sig? Ska han anta jag ljuger om mina p-piller? Ska jag anta att han faktiskt har det jobb han har, han KAN ju faktiskt ljuga och egentligen vara langare…? Man ska inte vara dum ,men någon gång börjar man ju lita på sin flick- eller pojkvän…

                I ett seriöst förhållande absolut det har du helt rätt i, men hur seriöst är det när man har setts en månad eller två..?

                  Haha vad i hela fridens namn, hur hamnade vi ens i en sådan här diskussion?

                  Har mannen övergivit barnet eller vad är det frågan om?

                  All eventuell skuld ligger naturligtvis 100% hos den som ljuger (om någon ljuger), den som blir lurad har ingen som helst del i den. Att som kvinna öka sina chanser att bli gravid genom att ljuga om preventivmedel för att få mannen att avstå från att använda kondom är ju inget annat än fullständigt förkastligt, gentemot så väl mannen som barnet. Det behöves knappast sägas men självklart har dock inte barnet någon skuld i detta, så medan den kvinnan som väljer att agera så inte förtjänar någon sympati, kan ju inte detsamma sägas om det barn som kommer till på sådant vis, som har rätt till båda sina föräldrar.

                  I situationer där en graviditet uppkommer trots att parterna agerat i samförstånd i tron att det preventivmedel som den ene av dem, eller båda, använder, fungerar, eller där de båda varit vårdslösa och inte tagit ansvar, kan såklart ingen skuld läggas på den som blir gravid, oavsett om denne väljer att behålla barnet eller inte. Och fadern har givetvis ett ansvar för barnet oavsett vilka omständigheter som lett till graviditeten, men det betyder inte att han inte är ett offer i det hela.

                  Att som vissa här tycks resonera, att mannen måste ta ansvar för risken att en kvinna ljuger är ju rentav vansinne, oavsett om det är första gången, en månad in i dejtandet eller tio år in i äktenskapet. Precis lika galet som om något sådant skulle påstås åt andra hållet.

                    Men hur vet du då att någon ljugit?

                      Jag pratar rent generellt om situationer i vilka någon part ljugit om att denne skyddar sig för att få den andre att känna en falsk trygghet och därför inte se det som nödvändigt att ta egna initiativ för att skydda sig, eftersom vissa här tycks mena att män rent generellt är oansvariga om de inte säkrar upp med trippla kondoner trots att kvinnan påstår sig gå på p-piller.

                      Eller menar du hur den lurade parten vet att den andre ljugit? Det kan väl framkomma på diverse olika sätt. Dels har det ju hänt att personen avslöjat att den ljugit, antingen för partnern eller för någon annan som sedermera berättat det vidare.

                      Några ytterligare exempel som jag kommer på på rak arm, för vilka jag reserverar mig för att inte ha något underlag för hur vanligt förekommande det är, om det någonsin hänt, eller hur effektiva dessa metoder skulle vara, hur eller om det går att bevisas med säkerhet, osv, haha. Men det skulle då exempelvis kunna vara bevis i form av icke-uthämtade preventivmedelsrecept, eller att p-pillren ligger kvar i tablettkartorna, att män kommits på med att byta ut kvinnans p-piller mot exempelvis sockerpiller, att man upptäckt hål i kondomer (exempelvis att nålar avsiktligt stuckits genom kondomförpackningar, etc. kan ju göras av både män och kvinnor), eller att någon blivit gravid trots att en av parterna utgivit sig för att vara steriliserad eller oförmögen att producera fungerande könsceller, eller dylikt, vartefter några medicinska underlag för påståendena inte kunnat visas. Osv, osv, osv. Igen, sanningshalten i eventuella påståenden vad gäller kvinnan i fråga (Tingelinn) har jag ingen som helst insikt i och har inget intresse av att spekulera i den saken.

                    Nu pratar vi om den första tiden i en relation, första veckorna/månaden.
                    När man har en seriös/exklusiv relation ska man självklart kunna lita på sin partner till 100 %.

                Här måste jag ändå säga att ni båda har en poäng, Aliette och Ulrica. I ett seriöst förhållande så ska man kunna lita på sin partner – går det ens att ha ett seriöst, kärleksfullt förhållande med någon man inte litar på? Preventivmedel är inte 100% och med en partner som man älskar så tror jag att många ändå kan ta den där minimala chansen att det faktiskt blir ett barn. Hur många barn är inte efterlängtade och växer inte upp i kärleksfulla familjer trots att dom inte var planerade?

                Med det sagt så är det en helt annan sak att lita på en främling. En person som man bor och är förlovad med men bara har träffat i en månad är trots allt ingen man känner särskilt väl än. Optimalt hade varit om alla människor hade goda intentioner och var lojala, men tyvärr är sådant inte fallet och att lita på någon man knappt hunnit träffa är något dumdristigt.

                  Måste ju inte låta graviditeten fortsätta, men det är självklart upp till kvinnan och avgöra. Vissa går motvilligt igenom graviditeter för att det har funnits en omgivning som indoktrinerat personen till att tro att de är en sämre människa om de gör abort. Precis som en del tror att aborter försämrar kroppen och dess förmåga till fertilitet och eventuellt framtida graviditeter.

                  Oupplysta människor som tar verbalt mycket plats är farliga!

              Hur menar du att en person som inte använder något preventivmedel har tagit ansvar? Låt oss säga att jag har en k*k och stoppar den i en vagina och sedan får utlösning. Det innebär att jag *inte* har tagit ett aktivt ansvar. Passivt ansvar är att aktivt välja att inte skydda sig och sedan skylla på den andra för att samlaget har resulterat i en graviditet. Tröttsamt med män som påstår sig ha blivit lurade och tröttsamt med kvinnor som stångas på i samma narrativ som de där männen och beskyller graviditeten på kvinnan för ”hon lurade honom”. Alla vuxna som är kognitivt med vet hur barn blir till och det är bara att använda kondom som en försäkring och inte luta sig mot ”hon sa hon åt p-piller så nu har jag noll aktiv del i att det blev barn”. Använd kondom och kom i den!

              Jag har noll invändningar gällande att en person har mer än en eller två personer som föräldrar till sina barn (man eller kvinna eller annan könsidentitet). Det jag invänder mig mot är att skylla på andra när man har ett egenansvar samt att köra oskyddat med individer man inte har en relation där båda har testat sig innan man slänger bort skyddet (för det är inte bara graviditet som det ska skyddas mot). Sex vid första mötet är klart okej om personerna tar ansvar fullt ut. Här har ingen tagit ansvar verkar det som.

                Men man har väl en dialog och litar på varann? Sjukt om man tänker att man måste använda skydd för ”partnern kanske inte talar sanning”.

                  Det är skillnad på partner som man faktiskt känner och en person som man är i ett förhållande med sen 1 månad tillbaka. Vem är så naiv efter fyra veckor?? Bara för att man kallar det förhållande blir det inte mer trygghet, när personerna inte känner varandra sedan innan och säger sig vara i ett förhållande 1 månad efter första dejten.

            Yes, killar ska aldrig lita på en tjej som säger hon går på p-piller, ialf inte om han inte är redo o bli pappa

        Du låter ju själv kommentarer om att hon är patetisk och narcissistisk stå kvar här, din blogg är inte bättre när det kommer till att kritisera, sätta diagnoser osv.

          Det bästa man kan göra för sig själv är att mentalisera och komma till insikten att andra ej avgör vem man är. Lev på, vilket gör att utomstående ser att man är vettig (eller ovettig ). Men majoriteten av gångerna är det individerna som dömer som enbart framstår som gränslösa och totalt fel ute i sina bedömningar av andra.

          Ingen bestämmer vem hon är. Det gör TingLinn (?) själv! Har noll koll på henne men barnen verkar må fint. Och tar papporna ansvar är det toppen, men uselt om de inte tar sitt föräldraansvar).

          Dock anser jag att det är rejält slappt och onyanserat att sortera ut allt som skaver/ är negativt som ”hat/avundsjuka”.

        Säkert inte. Män kan inte göra fel enligt patriarkatet. Bara att se på Lisa Maria som valde att bli mamma när pappan inte ville.

        Jo, alltså jag tycker att han Simon är fullkomligt hjärndöd som väljer att skaffa barn med Linn efter så pass kort tid med tanke på att hon redan har två barn med två olika män. Så jag kritiserar honon lika mycket som Linn. Kan man inte andas, lära känna varandra och dela en vardag ihop först?

        Ingen utav papporna har skaffat mer än ett barn nej.
        Det som folk kritiserar är Linns återupprepade beteende.

        Men. Som svar på frågan så ja. Även papporna kritiseras för detta.

      Eller hur, har man gjort det två gånger kanske man ska vänta lite i det tredje förhållandet. Anledningen att det är synd om barnen är ju att de får en ny ”fadersfigur” som sen inte blir kvar

      +1 på den! min pappa har 4 barn med 3 olika kvinnor men skillnaden för mig är att hans första fru dog, den andra var ett kort förhållande och den tredje är hans nuvarande fru sen 24 år tillbaka. hade alla tre varit korta förhållanden likt linn så hade jag dömt honom också. hennes barn och pappor spelar inte så stor men det är längden och tiden på förhållanden som döms och faktumet att man inte lär sig av sina misstag utan upprepar dom igen och igen.

        Ni alla glömmer att äldsta barnets pappa var hon tillsammans med i många år.

          Det var långdistans med första killen länge och hon hade till och med paus med honom i ett skede och dejtade en annan flyktigt. Sen var pausen ”slut” och de flyttade ihop och Tingelinnsan var gravid innan de ens hade hunnit packa upp flyttlådorna och innan hon tagit studenten.

      Ska hon genomgå en abort för att främlingar bor upprörda?

    Ett tips är ju att inte gå in på fb och läsa tråden om sig själv

      Exakt! Hon har själv valt att gå in och läsa på fb. Ingen som tvingar henne till det eller slänger det på henne.
      Hon är offentlig och har valt att vara det, då kommer det kritik och eftersom hon är sitt varumärke så blir det kritik riktad mot henne. Kan man inte ta det så får man väl byta jobb.
      Det är inte hat.
      Sen är såklart en del kommentarer på fb också onödiga, men som sagt, hon kan skita i att läsa där.

      Sen undrar jag varför man taggar aftonbladet, expressen, nyhetsmorgon om man nu var så nervös för att skriva och lägga ut det där inlägget. Det är ju uppenbarligen bara ännu ett sätt att söka uppmärksamhet på och göra sig relevant.

      Sen det där med 3 barn med 3 barn. Det är ju för att hon inte lär känna killarna innan hon är gravid med ett enligt henne planerat barn inom 2 månader. Det är ju inte sunt att släppa in massa nya killar så snabbt när man redan har barn som man bör ta hänsyn till.

        * 3 barn med 3 pappor 🤦‍♀️

    ”Sekundärupprörd” är väl för barnens skull som inte får chansen att växa upp med båda sina föräldrar pga besluten att de skulle skaffas extremt kort tid efter att föräldrarna träffats. Och att hon dessutom gjort detta tre gånger. Sedan kan barnen säkert få en superfin uppväxt ändå men vad fan, det är ju ansvarslöst.

      Lite tomten är far till alla barnen i framtiden när alla barn och pappor ska samlas på högtider

        Påminner mig om den gången jag bodde granne med en yngre tjej som hade tre barn med tre olika killar, lite kul att höra när det blev kalas och varje barn ropade pappa allt eftersom de dök upp 😂😂

          Låter snarare fördomsfullt att tycka det är komiskt. Hur många ungar ropar inte ”pappa” eller ”mamma” om och om igen under ett kalas. Jag tycker att det ständigt ropas sånt när man firar ett barns födelsedag…även inom de så hyllade kärnfamiljerna!

            Det roliga var väl att det kom ett lyckligt Pappa! tre gånger i rad.

      Jag dömer folk som har typ 5 barn med 5 män, som Graaf-systrarna eller Ulrika Jonsson. Tycker det är trashigt. Vill någon döma mig för mitt dömande så varsågod.

        Hannah har 4 barn med 3 män. Maggan har, hade 5 barn med 3 män. Vi ska inte överdriva galenskaperna😉

    Jag retar upp mig på att polisen i Linköpings uppmanar kvinnor att inte gå ut ensamma pga flertalet sexövergrepp senaste dygnet. Samtidigt som de inte vill lämna något signalement på misstänkt gärningsman. Sverige har aldrig varit tryggare..

      Svårt att förbjuda män att gå ut så var tacksam att polisen går ut och varnar.

        åh, tack!

        De borde kanske uppmana män att stanna inne istället?

          Och de skulle våltäktsmannen följa menar du?

            Men om inga andra män är ute så är ju våldtäktsmannen avslöjad. Duh.

      Finns anledningar att inte gå ut med signalement, det är inte för att skydda gärningsmannen eller dölja någonting. Det är för att inte påverka eventuella vittnen eller att de inte har ett säkert signalement (att t ex gå ut med att någon har grön jacka kan få folk att inte höra av sig om de sett någon med blå jacka osv) eller har så vagt signalement att det inte spelar någon roll.

        De kan väl åtminstone säga om man ska vara orolig för en vit eller mörk man. Lika korkat som de gick ut med för någon vecka sedan efter ökningen av terrorhotet, lev som vanligt men gå inte ut med hörlurar på öronen. Och anmäl om du ser någon avvikelse, que..

          Känner mig själv aldrig 100 % trygg ute i mörkret oavsett var i landet jag är. Det spelar heller ingen roll om mannen är vit eller mörk i hyn, som jag möter ute, eftersom män av alla etniciteter våldtar flickor/tjejer/kvinnor. Blir alltid lättad när jag ser att personen jag är på väg att passera i mörkret, är en kvinna (ni vet också känslan av lätthet tjejer).

          Det som gör att det känns något mindre obehagligt är att överfallsvåldtäkter inte är lika vanligt som våldtäkter i nära relation!

            Fast våldtäkt i nära relation är en annan problematik. De ska väl inte behöva vara rädda när de går ut också..

          Då tycker folk man är rastistisk om man skulle behöva gå ut med ett signalement om gärningsmannen råkar vara mörk.

      Ja man bör ju inte vara ute i skogen själv på kvällen med tanke på hur dålig belysning det är där.

        Nuförtiden vågar man inte vara i skogen, joggingsspåret på dagtid heller.

          Tala för dig själv. Har då inga som helst problem att gå ute själv på kvällar eller på dagen ens i skog.

        Mörker är väl inte farligt i sig själv? Man kan bli överfallen där det finns belysning också. Jag känner mig tryggare i mörkret, där kan ingen se mig.

      Problemet med att lämna ut signalement är busringare, eller knäppa som vill vara hjälpsamma. Antalet falska tips dränker de faktiska tipsen.

        Men de stackars 5 antastade kvinnorna kan väl ändå få vittna om hur idioten såg ut.

      Man?

        Musl…

          Muslort?

      Fast B….

      Det är ju ingen som tvingar dig att hålla dig inne? De uppmanar kvinnor att stanna hemma eller inte gå ut ensam. Vad är ditt problem?
      Väljer du att gå ut ändå så inte fan stoppar de dig från att göra det.

      Snacka om att göra en höna av en fjäder. Ta din Woke-skit och gå och lägg dig.

        Mitt problem är att det är svårt att gå till och från jobbet om man inte ska gå ut. Men du kanske inte har något jobb eller så har du kanske ledsagare. Hoppas du själv slipper bli antastad..

          Men alltså har du läsförståelse? Det är ingen som tvingar dig att stanna inne. Någonsin.

          Vet du vem det är som gör det? Du själv för du väljer det. Polisen uppmanar. Men vad du gör med den uppmaningen är upp till dig själv. Jag har inga problem att gå ut, varken på dagen eller på kvällen. Jag jobbar 5 dagar i veckan, går ur och går/springer i skogen 3 dagar i veckan. Jag slutar inte leva mitt liv.

          Men du kan ju gott sitta hemma du. Gör det. Snälla.

            Undras vem som har problem med läsförståelsen. Polisen uppmanar kvinnor att inte gå ut ensamma. Men de vill inte gå ut med signalement på gärningsmannen. Men det är ju bra att du är så orädd. Nu bor jag i Stockholm så fick andra problem, våldtäktsman lös på Söder.

          Känner inte heller att jag har en anledning till att gå runt och oroa mig för att bli antastad stup i kvarten.

          Varför skulle jag?

            Du kanske är man själv🤔 titta om du har en liten sak mellan benen…

          Måste vara väldigt jobbigt att vara du.

          Inte kunna gå ut för att leva ditt liv, ens kunna gå och jobba (Uppskattar dina kollegor den anledningen till varför du inte kommer till jobbet?) och tänka att du ska bli antastad vart du än går.

          Snälla, jag förstår också allvaret när ett psyko går lös och ger sig på folk men snälla du måste väl höra själv hur dum du låter just nu.

      Känns extremt gammaldags att uppmana kvinnor att inte gå ut. Ska halva befolkningen sättas i husarrest?

        Inte gå ut ensamma sa konstapeln.

    Tråden på flashback innehåller en hel del troll som inte kan bete sig. Men det som upprör är det faktum att Linns barn knappt hinner lära känna den nya fadersfiguren i deras liv innan det introduceras en ny, och att hela deras liv blottas öppet på sociala medier. Herregud, människan filmade nr hennes treåriga dotter var ute och shoppade trosor.. barnen har ingen integritet och knappt någon trygg punkt. Man kan inte bara flytta ihop med en ny och skaffa barn inom en månad.Lär känna personen först, om inte för din egen så för barnens skull.

    Mobbing om hennes utseende, hur hon rör sig osv är inte okej nånstans för det kan hon ju inte rå för.

    Problematiken är väl snarare att hon bjuder in en ny karl efter knappt två veckors dejtande och låter honom flytta in. Blir där efter gravid efter 1-2 månader. Repeat x3. Hon har ingen ANING om vad det är för eventuell galning hon bjuder in till sitt hem. Med tanke på hur många följare hon har, där av galningar/pedofiler som kanske vill åt hennes barn. En mammas uppgift är att SKYDDA sina barn men där har hon misslyckats totalt.

    Sluta exponera barnen!

    Hon förstår inte kritiken utan gör sig själv till ett offer.

      De allra flesta som presenterar sitt liv på sociala medier har väl narcissistiska tendenser. Gäller även skådespelare förresten, så chansen är ju ganska stor. Särskilt om nån presenterar sig i bikini till ett sånt här inlägg. Det verkar rätt omdöneslöst. Det skulle inte Jonna Jinton gjort även om hon också har trånande män som målgrupp.
      Min granne som har borderline fick barn ganska tidigt och det är mer och mer barnen som får ge henne stöd. Hon byter inte man men däremot bästis vartannat år. Det är alltid väldigt intensivt och hon är full on. Hon är ju då på riktigt övertygad om att bästisen är den bästa människan på hela jorden. Det år säkert med män också.

        *omdömeslöst* *går säkert*

      Jag håller till stora delar med dig, men en liten rättelse: Den första pappan Markus var hon ihop med flera år innan Tindra blev till, om jag förstått det hela rätt. Så det är ”bara” de två sista papporna hon dejtat några veckor innan hon blivit med barn. Det kan man tycka vad man vill om. Naivt och omdömeslöst är min reflektion. Jag tror hon tittat på alltför många Disneyfilmer och slukats upp av dem. Vill vara precis som prinsessorna i filmen och tänker nog att hon ska leva lycklig i alla sina dar när hon träffat killarna hon blir förälskad i, precis som prinsessorna i filmen. Men verkligheten är ju sällan som i filmerna…

      Jag kan också tycka det är omdömdeslöst att visa upp lättklädda bilder på sig själv, endast iklädd trosor och bikini, på sina sociala medier. Hon har ändå 101000 följare på Instagram. Hon gör såklart precis som hon vill, men jag hoppas hon är medveten om alla snuskgubbar och pedofiler som florerar på nätet. Vill hon locka till sig dem? Hon borde vara mer rädd om sig själv och sina barn. Kanske behöver hon en trygg vuxen som vägleder henne? ❤️

        Fast lite skillnad med den första då dem hade ett distansförhållande för det mesta av tiden (tror han bodde i Linköping? Och hon i Örebro) Dem flyttade ihop när hon är höggravid med Tindra. Om jag inte minns fel så föddes hon typ 5 dar efter att dem flytta ihop. Och dem gick isär när dottern va lite mer än 1 år. Så kanske inte det mest optimala förhållandet.

    Men hur oansvarig är man med sin fertilitet om man skaffar barn med flera olika personer. Jag skiter i om det är en man eller en kvinna som gör det. Fan håll byxorna stängda och väx upp.

      Vad har du med det att göra?!

        Lika lite som alla andra här inne som kommenterar, men kom inte här och låtsas som att det är nån toppenidé att ha tre olika medföräldrar. Snacka om att bädda för konflikter.

        Du skämtar hoppas jag. Alla samhällsmedborgares handlingar påverkar oss, inte minst födandet av barn och deras uppfostran.

        Att skaffa barn på det här sättet är oansvarigt, tyder på bristande impulskontroll och viljan att sätta den självidoliserande föräldrarollen i första rummet.

          Visst kan man ha åsikter om hennes liv men hennes liv påverkar inte oss som ”samhällsmedborgare” och det blir lite fel att berättiga skvaller/åsikter med att allt som andra gör berör oss alla. Vi behöver inte moralpoliser.

            Om det moralpolisande du beskriver hör till det förlegade måste väl kritik av den här sortens beteende tåla kritik? Varför skaffar inte majoriteten barn med tre eller fler partners?

              Har aldrig sagt att man inte får kritisera men det är löjligt att påstå att allt andra gör påverkar en själv som samhällsmedborgare och att det därför är rätt att ha massa åsikter om andras liv.

      Jag håller inte med om att hon ska hålla byxorna stängda, alla får väl ha sex. Men att använda preventivmedel hade varit jävligt smart för Linn.

      Fast inget blir ju bättre att mobba och göra henne illa. Istället kan man ju ge råd och tips. Äckliga troll som är elaka och jävligt fega. Mobbning är aldrig ok. Finns människor som inte orkat med det. Skriv inget du inte själv vill bli utsatt för.

        Jag hade tills nu ingen aning om vem denna Linn är eller hur många barn hon har. Aldrig varit inne på hennes instagram. Och jag ser ingen som har sagt att mobbning är okej.

        Går tyvärr inte att ge tips för om man skriver något som tyder på att man inte håller med henne blir man blockad. Gäller om man skriver att ett barn är lik sin pappa, ifrågasätter varför hon blockar alla, frågar varför hon gör reklam för oseriösa företag som lurar sina kunde osv osv.

      Så min kompis som lämnade ett förhållande fyllt av våld, bör inte skaffa ett tredje barn med sin nya för att hon fick två barn med mannen som misshandlade henne?

        Men snälla bara lägg ner om du inte ens förstår vad kritiken handlar om

          Ja snälla, låt människor här inne kasta skit och kritisera andra människor (och deras livsval) ifred faktiskt! 😠 det är ju ändå det den här bloggen handlar om. Ärligt, är så trött på att läsa alla negativa kommentarer här inne

            Det du tar upp som exempel är inte i närheten av det Linn får kritik för.
            Det som ifrågasätts är att hon ungefär 2-3 månader in i två olika förhållanden blivit planerat gravid. Trots att hon då har barn sedan tidigare (som inte kan anses ha en relation till pappan till det nya barnet efter så kort tid).

        Jo???? Men kanske inte efter en vecka in i den nya relationen

    Känner mig som en kvinnohatare delux men spännande bildval 🙃

      här sitter jag som ett objekt

    Att blir snabbt gravid när man träffar någon är ju rätt ovanligt. Men om det är en dåligt för barnen är ju inte säkert. Det beror väl på hur föräldrarna samarbetar för barnens bästa och är mån om dem.

    Det är ju många som väntat flera år och skaffat barn och där kan pappan bete sig som en total idiot mot barnet. Så att vänta är ingen garanti heller. Även mamman kan bete sig illa mot sitt barn också.

    Så jag tänker då inte säga något om hur hennes barn har det. Men så vet jag inte mer än det som skrevs här. Tycker dock att hon inte ska läsa om sig själv på Flashback. Hon har viktigare saker att göra.

      ”Så att vänta är ingen garanti heller.”

      Fast…majoriteten av personer jag vet om där pappan vart en idiot och dålig pappa, så har det inte kommit direkt som en överraskning för folk för han var en rätt dum och dålig partner också. Inte så att det rört sig om rentav misshandel (det är annorlunda), men en dålig partner som sagt. Men kvinnan har sett förbi det av olika anledningar (kär, rädd att vara ensam/inte hitta någon annan, vill ha barn och hus och inte börja om, känner att de redan investerat så mycket i förhållandet osv.).

      Min gissning är att det är så det ligger till i de allra flesta fall där ett par har vart tillsammans flera år innan de skaffar barn och en partner visar sig vara en idiot till förälder. De flesta människor är inte bra på att hålla en perfekt mask uppe 24/7 i flera år och lura sin partner på så sätt. Det kan hända, men det tillhör knappast det vanligaste. I de allra flesta fall fanns det nog rätt rejält med röda flagg långt innan som man blundade för. Därför är det knappast jämförbart med att skaffa barn med någon väldigt snabbt som man inte känner så bra än. Det är fortfarande en dålig idé-

    Säger ganska mycket om folk som håller på så där! Så hon får sista skrattet.

    ”Och kritik kan jag ta”? 🤦‍♀️

      Säger hon och whinar.

      Bu facking hu Tingeling.

    Om man mår så vansinnigt dåligt av att det skrivs och tycks om en, då kan man ju byta jobb. Bil florist (som hon läser till), jobba i blomaffär och ha ett låst konto för vänner och släkt. Problemet löst.

    Istället väljer man en ”se mig-bild” och gnäller. Hon kan ju dessutom omöjligt veta nu om hennes barn tar skada av att bli totalt exponerade.

      Fast sådär är ju alla föräldrar som inte har kompetensen att se hur deras beteende skadar sina barn.

      Finns inget värre än influensers som har barn.

      Man ska inte behöva utsättas för det Linn blir utsatt för. Inte okej. Man ska kunna vara en offentlig person utan att folk ska börja sitta och kasta skit på ens utseende och hitta på diverse diagnoser (som inte behöver vara negativt men som i sammanhanget varit i avsikt att smutskasta Linn)

    Intressant bildval till texten av Linn.

    Ang kommentarer om utseende så är det inte så mycket bättre här på denna blogg när det handlar om exempelvis Bianca eller Åsa.

      Vad är det som är intressant i Linns bildval menar du?
      Vilken Åsa menar du, Ingrosso?
      Vad är det för kommentarer om Biancas utseende som du tänker på?

        Fråga 1: Fattar du inte det redan nu kommer du inte fatta efter jag försöker förklara.
        Fråga 2: Ja
        Fråga 3: Dom nervärderande.

          Men Bloggbevakningen mobbar ju inte. Hon granskar faktiskt 😅

      Det är ju den bild som Linn själv lagt upp till sitt inlägg.

    Håller med om att Linn har fått hemska kommentarer om sitt utseende, det är inte okej! Men förtjänt kritik får hon över att hon blir tillsammans med nya killar, flyttar ihop med dem och skaffar barn inom någon månad från att hon träffat dem. Största delen av övergrepp mot barn sker just i sådana situationer, där en ny fadersfigur flyttar in. Säger dock inte att någon av killarna har begått övergrepp. Man kan inte känna någon efter en månads dejtande. Om det finns barn med i bilden är det oansvarigt att låta en man flytta in så snabbt.

    Linn må vara en närvarande och bra mamma på många sätt, men hon är INTE en bra mamma i det som handlar om hur hon sköter sina förhållanden med män.

    ”Jag skulle aldrig göra något som mina barn tar skada av, aldrig”

    Men att totalt exponera sina barn i sociala medier inför hundra tusentals människor är inget som leder till att skada sina barn? Att inte låta barnen ha någon som helst integritet? Hon la ju till exempel ut när mellan-dottern köpte egna trosor för att hon blivit blöjfri, vart är integriteten där? Är så jävla less på alla influensers som inte alls har en tanke på sina barns rätt till ett privatliv. Börjar verkligen bli dags att det sätts in någon lag för det.

      Precis!!! Linn är en bra mamma på många sätt, men även en dålig mamma i hur hon exponerar barnen och hur hon sköter sina förhållanden till män.

        Det blir tyvärr så när en person inte har en trygg anknytning.

      Och barn tar skada av att ha separerade föräldrar. Att inte ha sina föräldrar tillgängliga. Nej det betyder inte att varje person som har skilda föräldrar hamnar på psyk men det är fortf skadligt, och olika individer hanterar det olika.

      Det är som att säga att man inte tar skada av att ens hus brann upp. Visst, man överlever å kanske om man har tur räddar man alla sina saker. Men fortf ett trauma och en jobbig händelse. Och kan man undvika traumatiska händelser så gör man ju det. Ju fler man råkar ut för, desto tuffare får man det.

      Att ha barn med flera personer är inte optimalt för någon. Men såklart händer det å behöver inte va dåligt. Men att skaffa barn med nån efter några månader, tre ggr är anmärkningsvärt. Då kan man tyvärr inte säga att man sätter sina barn först. Att sätta sina barn först hade varit att sätta in en spiral

        Aha en jämförelse mellan en separation och ett hus som brinner upp.

        Rätt fint sagt också i slutet att om hon hade haft spiral så hade hennes barn haft det bättre och sluppit födas. Det var omtänksamt av dig.

        Tycker du verkar både klok och varm!

        Det är inte alla som kan ha spiral. Och man kan bli gravid med spiral också.

          Hon har dock varit väldigt tydliga med att alla barn är planerade… efter 2 månaders relation..

        Det beror helt på hur situationen har sett ut innan separationen, men även hur föräldrarna kommunicerar efter separationen.

        Det spelar även in hur föräldrarna är i föräldrarollen efter separationen och om det kommer och går bonusförälder + bonussyskon eller om de får halvsyskon och hur de bemöts efter tillskottet.

        Innan trodde man det du säger, men ny forskning visar att barn kan ha ett gott mående även när föräldrarna separerar. Det har även visat sig att föräldrar som håller ihop och bråkar mycket eller knappt kommunicerar ger mer skada på barn (i stunden och hur de sedan som vuxna har sina egna relationer och påverkan av självbilden). Nu ska jag inte gå in och börja tjata om anknytning men föreställningen att ”bara föräldrarna bor ihop blir det bra för barnen och det är alltid bättre än en separation”, är direkt felaktig!

    ”En ung, positiv, mamma som det går bra för det sticker i folks ögon”. Men nu måste folk sluta att tro att någon är avundsjuk på dem bara för att någon har åsikter. Allt om hennes utseende osv är bara idioter som skriver om. Att hon inte kan fixa att ha relationer utan kastar sig in en ny och skaffar ännu ett ej genomtänkt barn är ju inte konstigt att det snackas om eftersom hon väljer att visa upp hela spektaklet för exakt alla som vill se. Nu när hon är singel är det plötsligt lättklädda och sexiga bilder som läggs upp också. ”Jag gör allt för mina barn”. Ja att ge dem en normal och trygg uppväxt försöker du ju iaf inte eftersom du exponerar dem för hela världen.

    Hon syftar helt klart på Flashback tråden. Jag är inne och läser där ibland och håller helt med om att folk är fruktansvärt elaka där inne och slänger med både det ena och det andra.
    MEN där väljer hon ju aktivt att gå in och läsa vilket jag kan tycka är onödigt då om hon vet att så mycket skit och elakheter skrivs? Skillnad på ställen där det inte går att ”undkomma” som till exempel kommentarer på Instagram.

      Fast det är inget problem för Linnsan som raderar och blockerar friskt allt som inte passar henne.. 😆 #lättkränkt

    Tycker det är rätt tragiskt att de som kritiserar och mobbar är de som verkar veta allt om henne.

    Om man är emot att barn exponeras t ex tycker jag verkligen inte man ska följa den typen av konton.

    Det måste vara bittra människor som önskar att de hade ett bättre liv som skriver elakt till andra på nätet och som är skadeglada och gottar sig i andras olycka.

    Jag personligen tycker hon exponerar sina barn för mycket och följer inte henne eller den typen av konton längre. Har gjort det och tycker det är en svår balansgång för vad som är okej att lägga ut om sina barn. Det får framtiden utvisa helt enkelt.

    Hade jag fått ge henne ett råd hade det varit att strunta i alla elaka människor. Det ett fåtal personer men som syns väldigt ofta.

      Så det okey att exponera barn bara att vi som inte gillar det inte följer de kontona 😂

        Nej men om man är emot det så ska man inte gynna det beteendet genom att följa

    Om det nu är sant att någon/några av papporta bett henne att inte visa upp barnet/barnen så mycket så tycker jag att det är bedrövligt att inte respkera detta. Jag tycker att när det handlar om barn och exponering så väger ett nej från någon av föräldrarna betydligt tyngre än att någon av dem vill att barnen ska synas. Speciellt när det handlar om så små barn som själva inte förstår vad det handlar om.

      Kritiken mot hur hon väljer att exploatera sina barn och lever på dem är befogat, men självklart kan man framföra det på olika sätt. Det är ju ett aktivt val hon gör att i stort sett varje inlägg och reklamsamarbete innehåller bilder på barnen.
      Typ 95% av hennes flöde består ju av barnen! Dessutom finns det en hel youtube-kanal hon gjort med barnen – de stackarna har inget privatliv!
      Är intressant också hur hon väljer att tagga Aftonbladet, Nyhetsmorgon etc i detta inlägg. Verkar onekligen finnas ett behov av att synas.

      Skulle vara en egen kommentar och inget svar….sorry

    Men va e d för bildval till en sådan viktig text?

      Ja inte tar jag texten ett dugg seriöst när man väljer en sån bild

      Dags att hitta baby daddy no 4, då måste man ta varje chans man får att visa upp vad man har att erbjuda! 😉

        Det är ju dock Camilla som har valt bilderna till inlägget..

          Nej, det är Linns inbäddade inlägg. Jag har ingenting med bilderna att göra.

            Fast du hade kunnat kopiera texten och välja en annan bild, men det kanske är för mycket ansträngning för dig.

              Varför skulle Camilla göra det?

              Men varför?

                Ja, verkligen? Varför?

          Linn har själv publicerat den halv-nakenbilden TILL sin tycka synd om-text.

          Det är hon själv som lagt upp denna bild på Instagram tillsammans med den här texten

      Det är den bild som Linn har lagt upp själv i sitt inlägg!

    Intressant att alla följare kommenterar att hon är världens bäääääästa mamma. Känner de henne alla 1900 som kommenterat? Jag ger snart upp om folk på sociala medier, sånt larv och fjäskeri

      Lustigt att det är okej att säga att hon är en dålig mamma utan att känna henne men att säga att hon är en bra mamma på samma premisser är inte okej.

        Ja den är ju sjukt knepig. Lika lite som nån vet om hon är en dålig mamma, lika lite vet någon om hon är en bra mamma. Ingen vet vad som händer inom deras 4 väggar.

    Allt som inte höjer en influencermamma som DU FINASTE UNDERBARA VACKRASTE KVINNA är tydligen orimligt hat. Intressant val av bild 🙂

    Kvinnor bör inte gå ut själva i det specifika området skriver de, lite skillnad mot att inte gå ut alls…

    Linn är ju den nya Anna B på flashback. Ge det nåt år så kommer den tråden vara lika stor. Folk har verkligen inget bättre för sig än att sitta och skriva helt sjuka saker 🙄

    Linn ljuger, hon kan inte alls ta kritik. Hon bemöter aldrig något istället blockerar hon människor som uttrycker sig på ett sätt som inte passar henne eller hennes narrativ. Hon har aldrig bemött kritiken kring ”hårborttagningsstenen”. Istället grävde hon ner huvudet i sanden i hopp om att stormen ska passera. Ska du vara influencer får du fan vara beredd på att bemöta kritik. Med kritik menar jag LEGITIM kritik, inte något som rör hennes yttre, det är irrelevant. Hon bjuder in män att flytta in efter ett par månaders dejtande och skaffar sedan barn med dem, efter att ungen fyllt ett så separerar hon från männen. Det anser jag är ett riskfyllt beteende och kan potentiellt utsätta hennes väldigt unga döttrar. Tror hon att pedofiler endast är 60åriga män? DET tycker jag är att vara en dålig förälder, för att inte tala om den enorma exponering hennes stackars barn utsätts för. De har ju noll integritet. Sorry Linn men jag tycker inte synd om dig. Däremot är det väldigt synd om dina stackars döttrar som får se män komma och gå ur ditt liv, som får varenda liten detalj om sin utveckling exponerad online, som med största sannolikhet kommer ha svårt med anknytning i framtiden. DET om något är sorgligt på riktigt.

      kan potentiellt utsätta hennes döttrar för fara ska det stå!

        *sina döttrar

        Det är inte någon annan kvinnas döttrar, vilket du syftar på när du skriver ”hennes döttrar”.
        Det här med syftningsfel lär vi oss i 5:e klass!!

          Det blir ju lite komiskt när språkpoliser ska läxa upp folk och själva har fel … Tomten har inte skrivit fel, utan helt korrekt ”… utsätta hennes döttrar för …”. Subjektet i meningen är ”Det” (dvs. Linns beteende) och därmed är det inte tal om reflexivt pronomen (sina) – det är ju inte beteendet som har några döttrar – utan personligt pronomen (åsyftande någon annans än beteendets döttrar), dvs. ”hennes”. Du kanske ska gå om femman, //?

            Behövs inte! Dock läste jag enbart rättningen och ingenting annat. Usch, hur kunde jag!!

    Kanske konspiratorisk, men är det inte lite väl lägligt att posta detta nu när hon inte har så mycket annat content? De stora barnen är borta varannan vecka och ingen kille

    Hur tänker man när man väljer en sån bild till det inlägget…
    Är inte detta samma tjej som tidigare har fått kritik för diverse saker?
    Liten offerkofta på och en lättklädd bild, vips så ökar både gillamarkeringar och kommentarer = ökat engagemang.

    Varför taggar hon Nyhetsmorgon och andra medier i detta inlägg? Behov av att synas och gråta ut i tv:sofforna ……? Att blocka alla som ger befogad kritik om bluff-företag och exploatering av barnen också ? Lite Anna Book-vibbar….

    Nej men sluta. Influencers som exponerar sina ungar är skit. Orka med deras gnäll över negativa kommentarer.

    Taggarna på inlägget…. Känns hyfsat desperat!!

    Titta på bilden före istället.
    En bild på henne i änglavingar.
    ”Bara glorian som saknas”.
    Hon skriver detta utan minsta ironi.
    Det är ju mest sånt folk fnissar åt i FB-tråden 😄 än hat.

    Åh fina Linn! Hon verkar som en sån bra och fin mamma som gör allt för sina tjejer! 💕 hon är genomsnäll, omtänksam och ger mycket kärlek 💕

    Finns inget positivt med att ha en mamma/pappa som ingår flera kortvariga relationer. Har själv erfarenhet av det från när jag var barn och det var inge kul alls. Tack och lov blev det inga halvsyskon för min del men man blir rätt präglad av att personer ena dagen tog del av ens liv för att i nästa stund inte längre finnas där alls.

    Eftersom du frågar föreslår jag att Sverige tar itu med sitt egentligen enda allvarliga problem – den extrema kriminaliteten, det är den som sänker er inom alla områden. Ni är nu nere på en sån nivå att Sveriges rykte utomlands är ett dåligt skämt och det leder bland annat till den svaga kronan (man väljer bort Sverige som samarbetspartner-) vilket i sin tur drabbar hela Sveriges ekonomi. Får ni inte bukt med alla skjutningar, explosioner och gud vet allt så går ni under. Ni är redan på god väg att göra det.

    Hårt att höra? Sanningen är inte alltid så vacker. Faktiskt är den väldigt sällan det.

    Avslutningsvis undrar jag om folkkära Lill-Babs också fick utstå hat? Hon hade också barn med olika män och det gick alldeles utmärkt – både för henne, barnen och männen. Herregud, diskutera med vem en annan människa skaffar barn med….!

    Mvh läkare som valde att flytta till Danmark

      0238😅 satt rödtjutet bra?

        Varför skriver du så? Förklara gärna, jag blir nyfiken – vad har ”rödtjut” med det jag skrev att göra?

    Flashbacktråden är över alla gränser. Spelar ingen roll om man är offentlig eller inte. Om man ÄR sitt varumärke (ursäkt för att kritisera Linns gångstil osv).

    Det är dock problematiskt att Linn även i detta inlägg påstår sig kunna ta kritik (och påstår att folk kritiserar att hon har barn med tre olika pappor).

    Linn kan inte ta kritik för fem öre (det ser nog alla som tittar på bloggbevaknings inlägg om hårborttagninen). Hon blockar folk (och tar bort kommentarer) för precis ALLT. Att hon nu skriver att hon bara blockar hat, inte kritik, får mig att undra om Linn faktiskt även ser konstruktiv kritik, välmenande tips osv som hat? Om så är fallet så måste det vara väldigt jobbigt att vara Linn. För då känner hon sig hatad hela tiden oavsett trådar på Flashback eller inte.
    En stor orsak till att Linns tråd på fb varit så aktiv är ju att hon tar bort allt som hon anser är minsta lilla negativt. Vill man ifrågasätta Linn kan man helt enkelt inte göra det direkt till henne. Var hamnar man då? Jo fb.

    Den huvudsakliga kritiken kring hennes tre barn handlar om att de två sista barnen blev till 2-3 månader in i ett nytt förhållande. Båda enligt Linn planerade. Och ja. Det är problematiskt eftersom hon har barn sedan tidigare. Hon skaffar barn med en ny person som hennes barn inte känner. Med sista barnet alltsp bara några månader efter uppbrottet med barn nummer 2s pappa. En person som funnit i barn 1s liv i nästan två år. Som rycks bort helt från ena dagen till den andra.

    Hon kan ha hur många pappor som helst till sina barn om hon så vill. Men för barnens skull måste det anses olämpligt att bli gravid med en person som nuvarande barn inte känner, och heller ej inte bott tillsammans med.

    Jag personligen hade haft väldigt mycket mer förståelse om barnen hade varit oplanerade.

    Linn ljuger om väldigt mycket. Hon har köpt ny bil som visar sig vara leasad. Det ifrågasätts (Linn tar bort kommentarer och blockar). Linn gör någon månad senare ett inlägg om allt hat hon fått för att hon inte äger sin bil och påstår att hon aldrig påstått att hon köpt bil.
    Det finns ett problem här. Ett blogginlägg där det uttryckligen står att hon KÖPT bil.
    Hon ljuger alltsp först en gång, och sedan en gång till.

    Detta kan tyckas vara fjantigt och skitsaker, ja det kan man tycka. Men det är såhär Linn beter sig med allt hela tiden. T.o.m. tidpunkten för när första barnet lärde sig gå slänger hon ut konstanta lögner om.

    Inget av detta förvarar de personer som beter sig som skit på Flashback. Men behövs det forum för yttrandefrihet? Ja. När influensers kan bete sig såsom Linn gör med att blocka och ta bort kritik så behövs uppenbarligen Flashback.

      Spot on! 🌟

    Barnen har kommit till extremt tidigt i hennes förhållanden och jag tror helt ärligt att hon hade fått mindre kritik om hon nämnde att det var en ”olycka” men valt att behålla barnet. Problemet är ju att hon rätt ut berättar att barnen är PLANERADE??? några veckor in i förhållandena??? Sen fyller barnet ett och hon gör slut för att någon månad senare ha en ny kille och vara gravid.

    Ingen INGEN hade gett Linn kritik för hur många pappor det är till barnen om hon iallafall lär sig andas lite och lär känna sin nya pojkvän innan hon bestämmer sig för att det är mannen i hennes liv och skapar ett nytt barn.

    Och hur mycket sanning ligger det bakom ”Jag gick till och med till en psykolog för att jag ville att de skulle utreda mig”.
    Processen brukar ju inte direkt gå till så! Skulle dom verkligen ta sig tid för henne? ”Folk på flashback skriver att jag har nån diagnos, kan ni utreda mig”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.