Hjälplösa influencers

Folk som arbetar på elbolag uppmanas inställa sig i Jelena Meacham story för att svara på frågor man med största sannolikhet kan googla sig till svaret på.

Bianca Ingrosso letar efter någon som arbetar på Meta efter att en av hennes anställda fått sitt Instagramkonto hackat samtidigt som hon utpressas på pengar.
Om hon bara köpt en sån där blå plupp, för då ska man ju få tillgång till en helt annan typ av kundservice, och hjälp i just dessa frågor.
Note to self.

Sist men inte minst vill Dasha Girine att någon som arbetar på bokförlag eller som till och med är förläggare, att höra av sig eftersom hon behöver fråga en sak. Tror ni hon testat Google?

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns ganska bortskämt…

    Du hade inte problem att hjälpa Lady Dahmer när hennes insta blev hackad. Men när det är någon med en koppling till Bianca gör du narr av att personen behöver hjälp. Hur motiverar du det?

      Är väl som vanligt, vad C tycker om personen styr tonen.

        Och sen vill hon bli tagen som en seriös grävande journalist.

          Hon säger ju jämt att hon INTE kallar sig journalist.

          Hon är en bloggerska.

            App app app hon är SKRIBENT faktiskt

        Vilket väl är ganska normalt?

      Lär väl finnas en bortförklaring gissar jag

      Hur mycket surkärringar finns det här?
      Och sjukt många som inte fattar ironi.
      Vad är ni för tröttmössor?

    Tror det är bra att sagas konto plockas bort. Iom att hon är content manager för Bianca har hon garanterat ett finger med i spelet gällande biancas PRO – ANA innehåll som ökat sedan saga började.
    Har även hört hur hon på reels säger till hur Bianca ska vinkla sin kropp.

      Alltså ja kan ha drömt om detta, men ja är rätt säker på att cass nångång bekräftade op på sin story men sa att hon inte ville prata vidare om det?
      Så då är det väl ingen hemlighet

        Nej detta har hon aldrig bekräftat! Hon vägrar erkänna

          Hon har skrivit typ ”alla fattar hur man gör för att gå ner såhär mycket, men jag kommer aldrig aldrig aldrig tipsa om någonting här”. MAN BA KANON?! För det finns garanterat en och annan följare som hade samma storlek som du brukade vara, som tror att det är dina besök på gymet och dina knäckemackor som är receptet på hur man förlorar 50 pannor på ett år?

      Men…hon är ju inte supersmal på det sättet? Smal, absolut. Normalsmal. Men inte liksom size 0, ultra-thin, smalhets som pågår. Hon har en bild där konturen av hennes revben syns, men det är rätt normalt att de gör det om man står i den posen hon gör (armar över huvudet och liksom drar upp överkroppen). Fokuset på bilden är inte revben eller smalhet. Resten av kroppen på bilden ser helt normal it, armar, höfter, rumpa är allt normalsmalt och lite runt (på ett helt normalt sätt) till och med.

      Känns rätt unket att skriva såhär specifikt om någons kropp, men kände att jag ville försvara henne lite, trots att jag knappt vet vem det är.

    Varför skulle någon utpressa någon med typ 25000 följare 😂😂

      Antalet följare spelar ju ingen roll. De har utpressat en vän till mig som har 3000 följare också. Det viktiga för dem som hackar är ju att den som har kontot ser ett värde i det personligt och vill ha tillbaka det så mycket att de kan tänka sig att betala pengar för det.

        Jo men vem som har 3000 följare betalar för att får tillbaka ett instagramkonto. Är folk så lättlurade?

          Folk som har bilder och alltså minnen sparade där sedan flera är tillbaka, till exempel.

            Okey vanliga personer har dem ju i sin telefon

              Sedan år tillbaka? Folk i allmänhet byter väl telefon oftare än så.

                Jag tex har bilder sedan 2012, de finns inte sparade på annat ställe vilket kanske är dumt men. Skulle å andra sidan inte betala för kontot men förstår varför andra gör det.

                Vad har det med saken att göra?

                  Jag förstår inte vad du inte förstår men okej, du gör på ditt sätt och andra kan göra annorlunda.

          Nu betalade inte min vän några pengar men jag menade bara att 25 000 inte är lite följare från en hackares perspektiv. Speciellt om man har en liten business så har ett konto av den storleken jättestor betydelse.

          Finns säkert folk med 3000följare som kämpat länge och som absolut inte vill förlora sitt konto. Men bara för att man blivit hackad så betyder det ju inte att man kommer betala, men det är fortfarande möjligt att bli hackad även om man inte har jättemånga följare.

            Exakt detta! ⬆️

      Det är ju inte kontot de vill ha, det är pengarna och att hon dessutom jobbar för och hänger med Bianca är nog en stor anledning till att kontot hackats.

        Nej det förstår jag väl. Jag bara undrar vem som skulle betala för att få tillbaka sitt konto när man har 25000 följare. Skillnad om man hade 100 000

          25 000 är ändå rätt mycket, i alla fall om man har högt engagemang på kontot.

          Det var inte vad du skrev, du frågade vem som skulle utpressa kontot. Diskussionen handlade inte om vem som skulle gå med på att betala.

          Hackaren tjänar väl en lite mindre hacka när han hackar små konton helt enkelt 😉

    Och samtidigt blir de FLY FÖRBANNADE om folk i sin tur ber om restips eller frågar var tröjan kom ifrån 🙏🏽

      Ofta så taggar de företagen eller på något annat sätt visar var saker kommer ifrån, men ändå kommenterar folk det uppenbara.

      Ingen vill veta var du köpt din tröja👕🎤🎼

        Älskar den!

      Precis det jag skulle skriva! Blir tokig på influencers som inte vill svara på frågor (vilket jag har full förståelse för och ställer mig helt bakom) och som hänvisar till Google eller taggar i bilden men som sen mer än gärna använder sin kanal till att få tips till höger och vänster. Dörren går visst inte båda hållen.

    Din bitterhet lyser verkligen igenom i det här inlägget 🤮

      Är det inte snarare snålheten och dumheten som lyser igenom hos dessa influensers?

    Jag tänker att det iaf vore enklast att ringa sitt elbolag, ang elfrågan? Så vet man att man får rätt svar.

      Det förstår dom flesta. Uppenbarligen inte denna ickeintelligenta person.
      Att dom orkar att hela tiden visa hur lågbegåvade dom är.

    Varför gör de så här då? För att de är lata eller för att ”gratis är gott”?

      Helt klart för att försöka hitta spons. Kenza är också ett exempel, hon har efterfrågat diverse firmor medan de har sysslat med renovering.

        Och inte blev det snyggt heller

        Samma med Tanby Klara!

    Hov1 betalar tillbaka för att de har blivit ertappad med en lögn: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/hov1-betalar-tillbaka-till-eksjo-stadsfest

      Oj hade de tänkt behålla ersättningen också 😳 Vilket extremt pissigt förhållningssätt till både fans och arbetsgivare.

        Att de tänkt behålla ersättningen finns det inga uppgifter om

        Clowner

          Vet inte vad som hänt i detta fallet, varför de ställde in så sent. Men de är väldigt fina mot sina fans i vanliga fall och tar sig tid och pratar med dem osv

      Står ju dock ingenstans att de inte hade tänkt göra det, bara att det är gjort nu. Veckan har ju har ju bara precis börjat så personen som sköter den biten har väl antagligen haft helg

        Det är i mitten av veckan nu.

          Jag vet 😂 men menar bara att det är ju inte bandet själva som sköter den biten, kan ju ändå ta antal bankdagar. Har ju bara gått tre dagar på veckan och nu är pengarna betalda. Finns som sagt inga uppgifter som säger att de tänkte behålla pengarna, det får man väl inte ens göra om man inte utför uppdraget man ska få betalt för

    Allt jag vet är att jag betalar typ 350kr i månaden för el de flesta månaderna men under juni-juli-augusti så blir min räkning omkring 1600kr om jag har ac:n på i både sovrummet och i vardagsrummet. Kul kul kul 🙂

      Det är väl självklart? Det drar ju svinmycket.

    Är det sant att Mirka blivit vräkt från sin bostad, pga OF ??

      Inte orimligt då hon hyr lägenheten av kyrkan.

      Hon har sagt att hon har blivit uppsagd men inte pga vad. Finns prints på f b på vad hon skrivit

        Otukt i guds bostad! Ajabaja

    Förstår inte Jelena riktigt…. menar hon att hon tycker att hennes förbrukning är oskäligt hög? Misstänker hon att hon även betalar för någon grannes hus? Eller menar hon att hon har så låg och fördelaktig förbrukning att hon vill passa på att koppla på ett till hus på samma mätare?

    Min förbrukning ligger på 825 kWh för augusti så för mig låter 250 kWh som ett kap. Jag har vissterligern 220 kvm, men nybyggt och energisnålt med bergvärme. Vi laddar elbil, men kör ingen energislukande AC. Tycker 250 kWh lät rimligt, till och med lågt, för vad hon beskriver.

      Alla storys har inte publicerats här. I hennes förra lägenhet låg förbrukningen i jan-feb på runt 8000 kWh (och hon bodde där bara i sammanlagt 10 dagar, om jag förstod det rätt). Därför hon frågar, för hon tycker inte att en förbrukning på 8000 kWh för en 90 kvm lägenhet låter rimlig.

      Hon menar inget av det. Hon har flyttat och det som syns i Camillas inlägg är förbrukningen i hennes nya lägenhet.
      Det hennes inlägg handlar om är att hennes gamla hyresvärd vill att hon ska betala el för jan/feb i år på över 7000 kWh.
      Hon har tyvärr tagit ner alla storys nu.

        Ja… det låter ju rimligare 😀

    Känns som de försöker få gratisgrejer eller tjänster.

    Hela grannskapet har självklart kopplats till Helenas elmätare utan hennes vetskap, för det låter ju heeelt rimligt… Om hon tror att det är möjligt så, ptja, då vet hon inte mycket.

    Tycker ändå det är helt OK att fråga om hjälp när kontot blivit hackat, det är ju ändå lite som att bli av med jobbet.

    Däremot drygt att fråga efter någon som jobbar på elbolag hit och dit.

    Det där är ju också ett sätt att fiska efter engagemang från följarna; man känner sig inblandad i influencerns liv när man skickar ett råd, man känner sig lite bekant med influencern ffa om denne rentav svarar. -Jag skrev till xx när hon bad om råd, så jag hjälpte henne.

    Influencern får fler kommentarer osv osv . Så helt oskyldigt undrande tror jag inte det är. Hon som undrade över bokförlag vill säkerligen väcka nyfikenhet hos följarna: Ska hon skriva en bok?!? Om vad? När?

    Trodde det bara var på Twitter man kunde köpa sig en blå plupp?

    Är det bara jag eller ser Hermes väskan lite fejk ut.
    Alexandra Nilssons dior tote som hon hade på sin resa var fejk (syns på bokstäverna).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.