Magdalena Graaf polisanmäler läsare

Blockat den här jävla galningen. Allt går rakt i soppkorgen. Hon är verkligen inte klok. Finns på ”riktigt” gör hon oxå
MASSOR! av helt sjuka elakheter. Har skickat in en polisanmälan. Det får inte gå till så här.
Någon måste se till att kvinnan får mental hjälp
Spaltmeter av påhopp och helt sjuka meddelande .
Det har blivit en mycket finare ton i kommentarsfältet nu TACK ❤️ // Magdalena Graaf

Magdalena har publicerat några kommentarer skrivna av en person som tydligen är inne härjar i hennes kommentarsfält dagarna i ända. 
Nu har hon blockerat vederbörande och även lämnat in en polisanmälan, men med tanke på hur handfallna rättsväsendet står vid den här typen av saker så ska hon nog inte ha allt för höga förhoppningar om att den ska leda till någonting.
Med det sagt så uppmuntrar jag att anmäla sådant här ändå, för det är enbart då – när saker och ting förvandlas till statistik – som det kan hända saker med vår rådande lagstiftning vad gäller brott på nätet.

Vet massor med bra sätt du kan hämnas på. 🙂 Om hon skriver från sin riktigt mailadress (vilket iof inte känns troligt), så kan du värdera hennes bil på nätet (de slutar aldrig skicka mail, haha), anmäla hennes mailadress för nyhetsbrev på porrsidor och mycket mera. // Läsarens tips

En av Magdalenas lite mer vänligt inställda läsare delar förslag på vad man kan göra om man vill jävlas lite tillbaka, på en fredlig nivå, men Magdalena skriver att hon inte vill sjunka till samma usla nivå. Hon skriver också att personen i fråga jobbat med juridik på KPMG, vilket enligt deras hemsida är ”är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag med branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning.”

Vet massor med bra sätt du kan hämnas på. 🙂 Om hon skriver från sin riktigt mailadress (vilket iof inte känns troligt), så kan du värdera hennes bil på nätet (de slutar aldrig skicka mail, haha), anmäla hennes mailadress för nyhetsbrev på porrsidor och mycket mera.

Har ni några harmlösa med effektiva tips att dela med er av? 😉

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det här samma gamla tant som terroriserade Ebba von Sydow väldigt länge? 60+ från Göteborg, Christina hette hon nog. Men hennes språk var kanske lite annorlunda, hon var besatt av adeln och jämförde jämt Ebba med kungabarnen om jag minns rätt.

      Jag tror inte det spontant. Ebba vons stalker hade ett speciellt sätt att använda interpunktion samt färre svordomar.

      Den här lägger i och för sig in mellanrum innan frågetecknen på samma sätt,

      Denna kvinna heter Eva på riktigt, därav Katteva. Hon skriver sitt riktiga namn i kommentarerna.

        Precis, även efternamnet skriver hon ut??! 60 år, bor i Limhamn. Hon borde söka hjälp.

    På tal om anmälan. Om man vet att ett barn lever med skyddad identitet (familjehemsplacering) och familjehemsföräldern exponerar barnets ansikte på sociala medier, var vänder man sig? Känns inte rättssäkert för barnet.

      Socialnämnden

    Att hon använder en folkgrupp som nedsättande skällsord säger det mesta om den intellektuella kapaciteten skulle jag säga.

      Dessutom en ålderdomlig och icke ok benämning på folkgruppen i fråga.

    Hört man kan anmäla till Datainspektionen? Hon gör helt rätt och hoppas det leder någonstans så dom tar tag i det. Johanna t fick ju upprättelse och det är så det ska vara.

      J fick oxå kämpa i flera år innan hon fick rätt

    Undrar var som hände med ”Kurt-Maria” (eller nåt liknande namn) som härjade här inne när bloggen var ny. Nån som minns? 🤣

      Ja, undrar vad som hände med henne. Förhoppningsvis fick hon hjälp.

    Med jämna mellanrum verkar det dyka upp sådana här personer hos alla bloggare. Folk som uppenbarligen mår väldigt dåligt psykiskt eller har en NPF-diagnos.

      Att må psykiskt dåligt, ha en NPF-diagnos och vara elak är dock helt olika saker.

        Så du menar att min diagnos inte är ett frikort för att bete mig som ett trakasserande rövhål online? Nu blir jag besviken faktiskt.

          Jag är sekundärkränkt å dina vägnar!

          Det beror på. Är ditt stjärntecken lejon så skulle jag säga att det är okej, för då är det medfödda aggressioner.

        Jag menar givetvis inte att alla som mår psykiskt dåligt eller har NPF-diagnos är elaka, det hoppas jag att du förstår. Men en person som skriver som den här människan gör mår uppenbarligen inte bra psykiskt.
        Carola Wetterholm har ett par personer på gång i sitt kommentarsfält. En som säger sig ha hittat dit via Bloggbevakning och är aggressiv och otrevlig i varenda kommentar, och en som själv skriver att hon har autismspektrumdiagnos och har stalkertendenser.

          Ja, Bloggbevakning är bra för att hitta olika bloggar. Är väl det som är vitsen😉 Är väl bara att blocka de som är otrevliga.

            Just Carola månar om att ha ett öppet kommentarsfält, vilket hedrar henne. Det vore bättre om de som kommenterar kunde bete sig hyfsat, men det är väl tyvärr en utopi. En del verkar gå igång på att skriva elakheter och försöka dra igång bråk, tråkigt.

          Jag har själv autism och är även brunett. Skulle säga att det är ungefär lika rimliga ursäkter till att bete sig elakt. Med andra ord, det är ingen slags ursäkt.

            Nä, precis. Eventuell autism har inget med såna här beteenden att göra. Man väljer fortfarande att vara en bra eller dålig människa (precis som neurotypiska människor). Och att antyda att autism är orsaken till elakt beteende ökar bara stigman.

            Jag kan faktiskt inte hjälpa att mitt bruna hår gör mig elak!!! 😡

    Ser ut som en katt som precis har svalt en kanariefågel?

    Kan vara den minst beskrivande liknelsen jag någonsin hört.

      Haha jag tyckte att det var ganska roligt. Mätt, belåten och nöjd över sin egen förträfflighet.

      Det är ju en vedertagen liknelse.

    Såklart kan en diagnos spela in i hur någon beter sig, hur skulle det INTE kunna göra det menar du??

      Hur menar du att en diagnos är en ursäkt för att bete sig som ett svin?

        Vem skrev att det är en ursäkt?

    Det är ändå häpnadsväckande (och väldigt väldigt osunt) hur en människa kan lägga ner såpass med tid & engagemang på en bloggare eller flunsa. Varför, när det finns massor med verkligt roliga saker att sysselsätta sig med. Jag gissar på hyfsat mentalt ofrisk person i det här fallet, men det finns även en osund fixering hos en hel del, som typ följer varje steg en flunsa tar, även om inte elak, så är det sannerligen inte sunt imo.

    Alltså jag undrar verkligen på riktigt hur såna människor är i verkligheten?
    Är de liksom ”normala” random människor, som typ skriver elaka kommentarer i smyg på kvällarna när de har egentid i soffan?
    Har svårt att tänka mig att en människa med andra problem, tänker de som tex står och skriker på torget osv inte ens har förmågan att skriva kommentarer på en blogg.
    Svårt att förklara kanske, men vad är det som känns skönt för en människa att skriva såna kommentarer till andra människor?
    Tex min egna mamma (70 år) vet inte ens vad en blogg är, hon har noll intresse av kändisar ens, jag har svårt att tro att hon eller hennes väninnor skulle kunna göra en sån sak tex.
    Nån som fattar vad jag menar? Haha

      50 plus tanter är värst! Besök facebook!

        Vad är det 50 plus tanter gör (fast jag tycker nog inte att man är tant om man är 50)?

      Jag har ofta blivit förvånad över vad relativt vanliga och normala människor kan häva ur sig, både på internet och typ i personalrummet.

    Vad är det för brottsrubricering på detta?

      Hmm… bra fråga. Kan det räknas som hets mot folkgrupp? Har svårt att se det, det talar nedsättande om Magdalena och inte en grupp. Ungefär lika mycket brottsrubricering som att säga svensk kärring, vilket jag inte tror något åtal kommer att väckas för eller att någon skulle klassa det som hets mot folkgrupp (i ett isolerat fall). Och trakasserier förmodligen inte heller om detta inte är vanligt återkommande och ej i en så stor skala så det blir relevant för den rubriceringen. Bra fråga faktiskt… jag är bara lekman men jag undrar om det kvalificerar sig till någon alls? Vad tror du? Jag ställer mig iallafall tveksam till om man kan anse att något slags brott kan ha begåtts baserat på enbart det ovan…

        Nej jag vet inte. Ofredande kanske om det förekommer i stor mängd, och att anmälaren har sagt ifrån? Annars bör det ju finnas någon form av hot i meddelandena för att det ska vara brottsligt.

          Ja, det verkar vettigt det du säger. Den som lever får kanske se 🙂

        Camilla borde ju kunna svara på detta eftersom hon uppmanar till att anmäla sådant här. Så – ??

        Brottet är troligen hets mot folkgrupp, och nej, det är inte samma som att säga ”svensk kärring” då svenskar tillhör majoriteten och inte omfattas av diskrimineringslagstiftning som t.ex. romer gör. Sjävklart kan brottet ske även mot en individ, som tillhör sagda folkgrupp.

          Jag undrar om det rent rättsligt är annorlunda än att säga detsamma om en svensk. Det är en anspelning på ras/nationellt och etniskt ursprung. Därav borde det rättsligt anses vara likvärdigt. Bara för svenskar är majoritet så är det fortfarande likvärdigt uttryck, om det räcker för att omfattas av hets mot folkgrupp. Varför skulle det rättsligt se annorlunda ut för att svenskar är i majoritet? Vet inte hur praxis ser ut, men rent tekniskt verkar det likvärdigt att säga svensk kärring eller någon annan ras/nationalitet/folkgrupps-kärring 🙂 såvida inte minoriteterna har extra starkt skydd i annan diskrimineringslag dvs.

            Känner du inte till att vi har en lagstiftning som skyddar nationella minoriteter, dit t.ex. romer hör? Glömde du gå till skolan? Det är inte för sent, det finns mycket lättillgänglig information hos t.ex Regeringen och DO. Så slipper du gissa, menar jag.

      Skulle kunna rubriceras som förolämpning också

        Det stämmer, om det kan anses vara av allvarligt slag, samt att det ska anspela på nationellt eller etniskt ursprung. Undrar hur det skulle prövas i domstol dock, då ensligt uttalade skällsord inte är tillräckligt för att väcka åtal i allmänhet. Och OM åtal väcks låter som att åtalet förmodligen kommer att ogillas om detta är enda grunden, såvida inte praxis säger annorlunda 🙂

    I högstadiet hämnades jag på mina mobbare genom att hacka deras msn-konton. 🙃 Det var lätt på den tiden, man behövde bara veta svaret på säkerhetsfrågan (”namnet på ditt första husdjur” osv.). Jag skickade runt en anonym survey, där jag bad dem svara på en massa olika frågor för en studie (inklusive frågan om husdjur). Största delen svarade på min survey. Jag loggade in på deras konton och skapade kaos. 😅 Inte helt stolt över det idag, men fan vad bra det kändes då…

      När jag var tonåring var det någon som kommenterade anonymt på alla mina bilder på Bilddagboken.

      Jag hade sjukt mycket komplex över min akne, men hade fina kompisar så började komma över det lite.

      En dag loggade jag in och möttes av kommentarer som ”fan vilket äckligt jävla ansikte du har!” och ”Vafan har hänt med ditt fejs?! Jag spyr ju. Lägg aldrig upp bilder på dig själv igen!”

      Jag är 34 men det sitter fortfarande kvar. 💔

        Åh❤
        En kram till dig.
        Vilken idiot som skrev det!

        Usch, fy fan för (vissa) människor alltså. Tyvärr sätter sig ju sånt man kanske hade komplex för i unga känsliga år. Man kan ju tänka sig att de som utsatta dig för detta, idag, när de är vuxna (och förhoppningsvis har lärt sig ett & annat) har Ågren de luxe och nu får brottas med det. Acne brukar man växa ur, taskig personlighet däremot, brukar vara desto svårare..

    Apropå otrevliga människor, såg klippet med kvinnan som snodde barnens basketboll till sin hund att leka med och sen vägrade lämna tillbaka den. Skällde ut barnen efter noter och kallade dem fula (!) och snåla osv. Sjukt otrevlig var hon, men all heder till kidsen som höll god ton. 😅

    Såg nu på Maggans instastorie att hon hade blåtira under ena ögat… Hoppas det beror på hennes medicin och inget annat😔

      6 stavfel i senaste story.

        Fick intrycket att hon var berusad med tanke på stavningen

    Apropå Maggan Graaf, på hennes storys om löshåret så ser hon helt blå ut under ögat och på sidan om näsroten. Följer inte henne utan gick in pga detta inlägg. Har hon gjort något lyft/behandling på senaste som resulterar i dessa blånader?

      Skulle tippa på att hon krökat alldeles för mycket och ramlat. Hon har ofta typiska ”fylleskador” i kombination med dåligt stavade/osammanhängande stories.

    Juridik på kpmg? Kpmg är en revisions – och skattebyrå , de jobbar inte mer juridik direkt .

      Skattejurist.

      Du har så fel

      Nu är det iofs många år sen jag jobbade där men det finns absolut jurister anställda.

    Just nu är Matplatsen, 56kilo och Fnulan på jobbresa i Sthlm hos Expressen där Tailsweep (som de bloggar hos) finns. Sedan har de varit på middag hemma hos kändisvännerna Magnus & Mats.

    https://www.matplatsen.net/2023/09/05/sommar-i-stockholm/

    Jag undrar:

    1) betalar Expressen resa och uppehälle och hur redovisar flunsorna i så fall det?
    2) Victoria skriver att hon varmt rekommenderar Magnus eget vin, men inlägget innehåller ingen reklamlänk till vinet. Smygreklam?

    Just Victoria & Åse har så mycket för sig som jag ofta undrar om det tål dagsljus? Fnulan närmar sig deras nivå med stormsteg. Det vore intressant om deras göranden och låtanden kunde granskas mer i detalj.

      Jävlar vad dessa 45+ bloggare smörar för Magnus och Mats. M och M är ju även Toftbys kompisar. Fnulan är den enda med ett riktigt jobb, dom andra två särskilt Vickan är en förtäckt hemmafru som lajvar lyxliv med Champagne och hummer. Åse och Vickan ser ut som två kloner med samma stela märkliga (hån) leenden och i gratis Cellbes/Ellos kläder, det enda som skiljer är hårfärgen.

    Nån som vet hur det går för Maggan och Louie? Jag gillar Maggan och hoppas hon inte blivit sårad igen.

      Hon kommer bli sårad så länge han finns i hennes liv. Spring Maggan, spring! Öppna ögonen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.