Ulrika Forsberg om Bianca Ingrossos ”osminkade” ansikte

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory
Bildkälla: Ulrika Forsberg Instastory

Ulrika Forsberg kritiserar sättet Bianca Ingrosso formulerar sig på Instastory, efter att hon skrivit ”No makeup here. Only Tan drops the night before, Sonoran Lip pencil, Push up brow gel” på sin bild.
Ulrika postar en skärmdump av Biancas bild med texten:

Ibland älskar jag Bianca extra mycke.😂 ”Inget smink här, BARA tan drops läppenna å ögonbrynsgel”.
Ja, å färgade bryn å färgade fransar osv (sånt man gör för att se sminkad ut osminkad) men bra ändå. Sen får man inte glömma all botox osv… så alla ni unga tjejer! Detta är INTE ett osminkat ansikte! Så jämför er inte 🙂
Inget illa mot Bianca! Men sånt här landar fel bland vissa unga tjejer! Så vill ge en påminnelse att detta inte är ett osminkat ansikte! Så du kommer inte se ut som Bianca bara för att du köper hennes tan drops! Hon gör dagligen hennes alla skönhetsbehandlingar som bidrar till hur hennes hy ser ut 🙂 🫶

En viktig påminnelse till alla där ute som går i liknande tankar om varför man själv osminkad, inte ser ut som en av alla influencers man följer på sociala medier när DE är osminkade.
’cause they ain’t…


Idag kommer det även ett inlägg kl 21.

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  För att inte tala om alla filter Bianca använder hela tiden.. Man ser definitivt inte hur hyn ser ut ”på riktigt” med det där filtret, så som man ser på t.ex Ulrikas bild

   Ja, hon använder så mycket filter! Jag fattade inte hur extremt filter förändrar ens ansikte förrän jag testade några av Biancas favoritfilter själv, man ser ju ut som en helt annan person. Eller en plastdocka… 😐

   Ja, inte bara Bianca heller. Menar inte det som ett försvar för Bianca, utan att typ alla influencers har filter i princip hela tiden. Märkt det väldigt tydligt när jag kollat på t.ex. Klara och Alice klipp från deras podd IG, eller Klaras YT-videos. Och ”starka” filter.

  Så sant så sant som Ulrika säger. Trevligt att det finns influencers/offentliga där ute som vågar säga något, men verkar bara vara de som vet att de ändå inte kan komma nära Bianca. Alla andra inom kretsen är ju livrädda för att yttra en åsikt som går emot henne.

   Bianca ser ut som en plastdocka på alla bilder hon lägger upp hon var verkligen vacker innan hon började göra om hela sej

  Biancas läpp ser verkligen märkligt målad ut

   Ja ser lite ut som att hon är skitig runt munnen

   Ser ut så för att det är en screenshot på rörligt material. Ser inte så ut på Originalet

  Jag vill veta var Bianca gör sin Tear Trough. Hennes mörka ringar är helt borta. Min har bara dämpat ringarna, och ändå har jag fyllt på en extra gång.

   Hon har smink

    Smink täcker inte groparna , för det mörka kommer av groparna man får, vissa

   Om Bianca har Bulimi så är det en gåta hur det inte syns under ögonen dagen efter. Kan inte bara vara tear throuh….,,

  Jag gillar inte tutorials där personen ser perfekt ut från början. Då behöver de inte ens smink. Om det är stor skillnad på before och after blir jag mer inspirerad.

   Precis, ser man ens någon skillnad på före och efter?

  Bara jag som reagerar på allt dutt dutt!? Hon duttar lite rouge och sen på det duttar hon foundation + bronzer etc….

  Alla har vi ju bara olika sminkrutiner men till vardags lägger jag lumenes CC cream och med en stor puderbortse lägger jag bronzer i en 3a längs med panna, kindben och käklinjen och avslutar med att lägga ett litet lätt rouge.
  Det är inte så mycket dutt dutt med andra ord.

   Verkar vara en ny innegrej. Sett massa tjejer på tiktok som liksom duttar på allt smink.

   Ok? Good for you honey men helt ärligt vad vill du få ut av din kommentar? Du duttar inte?

    Ja men typ. Vad ville du få ut av din kommentar?

   Har också tänkt på duttandet och har t.o.m. en teori🙈 Jag tror att det man kanske lärde sig från början var mer åt ”gör klart ena lagret, sen nästa, sen ögon, sen läppar”… ja du fattar. Man gör klart en del och sen pillar man inte mer där, man är done med den delen av ansiktet. Men nu tänker man utifrån produkt, alltså istället för att checka av delarna av ansiktet, så checkar man av produkterna. Eftersom en produkt kan användas på fler ställen, typ highlighter, så blir det duttigt. Va tycks?

    Ja så är det nog. Men som när hon använder foundation som en liquid bronzer, blev det ens någon skillnad på det duttandet?

  För att inte nämna rouge, ögonskugga, säkert foundation också. Verkligen ”osminkad”.

  Ingen jag känner har så jämn hudton som jag känner.

  Hon är bara bitter för att hon själv ser ut som en rugguggla utan smink.

   Ja självklart. Bitter eller avundsjuk.
   Suck.

   Den blir jämnare av tan drops

  Jag tycker inte nödvändigtvis att Bianca har fel, för sminkad är hon inte. Däremot är jag helt med på Ulrikas resonemang, för fixad är Bianca definitivt. Det är en enorm skillnad på att vara helt naturlig kontra att ha fixade bryn, fixade fransar, fillers och botox i ansiktet, spraytan, och en hud som regelbundet vårdas med dyra behandlingar och produkter. Ett förskönande filter på det och min concealer could never. Tragiskt om unga idag ska tro att detta är normen för hur man ska se ut ofixad. Biancas osminkade ansikte är mer fixat än dom flestas ansikte med festsminkning.

   När slutade läppenna och ögonbrynsgel att vara smink?

    I förrgår kl. 17.27.

    Det skriver hon ju att hon har använt plus tan drops.

     Ja precis, men Belle skriver ”för sminkad är hon inte”. Vilket hon ju uppenbarligen är.

  OT!
  Är det bara jag som tycker att Fannidays är lite väl… too much? Eller hur jag ska uttrycka mig.
  Jag har inte följt henne så länge men så som hon uttrycker sig om det embryot hon har satt in nu nyligen är det som om hon pratar om ett ”riktigt” barn liksom.
  Jag kan tänka mig att det hon och hennes sambo har gått igenom tidigare verkligen har varit helt fasansfullt men sättet hon gör content på det och det hon går igenom nu är så märkligt? Eller?
  Jag menar verkligen inte att såra eller förminska någon som har gått igenom något liknande, så det är sagt ❤️

   Tror det är väldigt svårt att relatera/förstå om man inte har kämpat med infertilitet i många år, och dessutom fött en död bebis.

   Med det sagt förstår jag inte varför ivf-tjejerna tvunget vill bli influencers. Hur kan de tycka det känns värdigt att göra cliffhangers av sina behandlingar och slänga in lite reklam för matsmart och ellos-handdukar däremellan? :/ Varför tycker de ett riktigt jobb inte duger?

    Precis!
    Det är exakt så jag menar. Jag tycker att det blir så osmakligt att försöka profitera på tragedier bara.
    Är det liksom inget som är heligt längre?
    Måste man verkligen försöka tjäna pengar på precis allting, oavsett vad?
    Däremot är det säkert ett otroligt stöd för dom som går igenom detsamma, men det är som sagt HUR det blir dokumenterat.

   Jag tror inte jag själv velat kabla ut sorg på samma vis som henne men har respekt för hennes barnlängtan. Var själv ofrivilligt barnlös i 9 år och det var hemskt. Att genomgå ivf var vidrigt tyckte jag, alla som skulle in o rota i ens privataste , både fysiskt och psykiskt. Vi hade den enorma turen att sedan lyckas få barn helt på egen hand.

   Men vad gäller infertilitet som content tycker jag det blir konstigt. Visst är det bra att uppmärksamma kampen för ett barn men det kan bli för mkt av/med vissa. HT är ju en annan som lever för att få barn mm, kan även känna att hennes content blir lite väl mkt.

    Vad glad jag blir för din/er skull och att det tillslut gick vägen! ❤️
    Men ja, det är det att göra content av det och det som hände henne tidigare som jag reagerar mest på.

    Hennes son dog dock innan vecka 23. Är inte alls en hemsk människa (har själv tio missfall i ryggen så jag fattar sorg). Men det var också inte ett ”barn” i den benämningen. Det var strax efter sista datum för abort. Fattar att man är ledsen, men det är verkligen vidrigt att bygga en karriär på ink ivf. Kul för barnen som föds som ivf-barnen sen och blir kända för det!

     Ja alltså brukar man köpa gravplats till ett missfall…?

     Hemskt skrivet. Han var i allra högsta grad ett riktigt barn som med rätt förutsättningar hade kunnat överleva. Jag känner inte till historien men jag vet att det är möjligt då en i min mammagrupp födde i vecka 22. Han är 8 år idag.

      Men vilka ”rätta förutsättningar”? Hur många barn känner du som fötts i vecka 23?

       Anonym och Emelie, alltså herregud, vad spelar det för roll?

       Jag är hemskt ledsen att läsa om Emelies erfarenheter, men försök ha i åtanke att människor reagerar olika på sorg, och för någon annan har kanske inte vetskapen om att överlevnad innan en viss tidpunkt är osannolik är någon tröst över huvud taget, särskilt inte om det finns barn som överlevt utanför livmodern så tidigt.

       Uppenbarligen var det ett efterlängtat barn som hon burit i uppemot ett halvår. Efter hur många veckor exakt tycker ni att det är okej att betrakta det man bär på som sitt barn och inte endast som något ”potentiellt”? Självklart är det skillnad på att förlora ett barn väldigt tidig i graviditeten versus väldigt sent i graviditeten, men kan tycka det är lite magstarkt att insinuera att någons 22 veckor gamla dödfödda barn är ett missfall och inget mer.

     Men herre gud Emelie och Anonym! Deras barn föddes i vecka 22+ några dagar, dvs bara några få dagar från att räknas som ett dödfött barn istället för ett väldigt sent missfall. Så om barnet hade fötts några få dagar senare hade hennes sorg varit mer okej? Och då hade det varit okej med en gravplats? Jag läste nyligt hennes förlossningsberättelse och vården var beredda på att göra allt för att barnet skulle överleva om han visade på livstecken efter förlossningen. Det var inte bara ett missfall.

     Jag har själv fått ett missfall I vecka 14, det var fruktansvärt och kommer alltid vara en sorg. Hade jag fått missfall så sent som Fanni fick skulle jag definitivt haft begravning.

   Men JA! Jag är ofrivilligt barnlös och kämpar med IVF. Men kräks på, ”nu hämtar vi hem humlan”, ”inlägg i flödet om hur många ägg vi fick”, ”nu kommer mamma och pappa och hämtar dig”.. Tycker det är jättekonstigt att göra ”content” kring det. Följer flera men de är bara öppna och sakliga.

    Jag tror alla hanterar IVF väldigt olika, just för att processen är så sjukt individuell. Själv tycker jag det är intressant att följa Fanni för att jag får ett helt annat perspektiv på IVF-resan än min egna. Jag är väldigt jordnära, kunskapstörstig och har låga förväntningar, men det betyder inte att jag kommit längre på resan än vad Fanni har. I slutänden spelar det ingen roll om vi är öppna eller stängda om processen, analyserar varenda detalj eller förstår att tidiga symptom bara är progesteronet i kroppen – det är bara kroppen som kan bestämma om vi kommer få ett barn eller inte.

   Jag tycker också hon är för mycket, men jag hoppas verkligen att hon är gravid nu, hon verkar ha så tydliga symtom.

    Det är väl tydliga symtom varje gång… övertänkande delux ständigt

     Gjorde också IVF och tycker hennes symtom påminner om mina egna, extra känslig (grät till alla avsnitt av tv-serien Skam 😅), trött, molvärk och tidigt luktkänslig/illamående. Men visst kan hon läst på hur man ”borde” känna för att vara gravid och inbillar sig. Fast sen var det också ett väldigt bra embryo. Kunde man satsa pengar hade jag satsat 100 kr på att hon är gravid och kommer ta ett test på söndag.

    Har också gjort IVF flera gånger. Symptomen hon har är från progesteronet man intar, inget annat. Det är alldeles för tidigt för gravidsymptom.

   ja alltså no offence mot hennes sorg osv men kan nästan garantera att om det mot förmodan inte skulle bli en graviditet denna gången så har hon förmodligen ett namn redo och kommer säkert ha någon form av gravplats till det där embryot

    Så löjligt att inleda med no offense och sen spy ur sig dynga som helt uppenbart är menat att såra och göra anspelning på hennes döde sons gravplats.

    Vad får vissa att vilja skriva sådana här kommentarer? Riktigt vidrigt beteende att håna någons sätt att hantera förlusten av ett barn hon burit i uppemot ett halvår.

     Det handlar inte om att håna, men helt ärligt talat. Det ÄR ett sjukt beteende att lägga ut bilder på sitt DÖDA spädbarn?

      För mig blir det inte konstigt att hon sörjer uran hur man väljer att göra det. Inget är för privat. I fjol gjorde hon reklam för en tavelram som skulle stå vid graven för att då kunde de vara tillsammans alla tre. Bilder på sonen (avliden) delas regelbundet. Jag förstår sorgen! Men även om jag sörjer min mormor så skulle jag aldrig posta bilder på hennes döda kropp inför 35 00 följare? Det är fasen osmakligt? Hon kanske skulle behöva terapi och att få sörja sina anhöriga, men att bli influenser kan inte vara sunt.

       Känner ändå att det är skillnad på sin mormor och sin döda bebis. Dels för att din mormor förmodligen hade mer integritet än en bebis, hon hade nog inte samtyckt till att visas upp död? Dels har du säkert andra bilder, från när din mormor levde, som du kan visa? Föräldrar till dödfödda barn har inga andra bilder att visa än på när barnet redan har dött. Och jag upplever ändå att de allra flesta som visar bilder på sina döda barn gör det på ett mer diskret sätt. Typ svartvita bilder, kanske bara bilder på exempelvis händer/fötter eller bilder där man inte ser barnet så tydligt.

      Du behöver inte skriva med versaler, jag följer inte människan och vet inget om några bilder på ett dött barn, kommentaren jag svarar på handlar om att ha valt ett namn och att köpa en gravplats åt sitt dödfödda barn.

      Men oavsett, människor som drabbas av sorg och/eller trauman kan bete sig märkligt, ibland omdömeslöst eller på sätt som för någon annan uppfattas som helt galet, och ja, människor är/blir ibland mentalt sjuka också, vilket förstås kan påverka hur någon agera i olika situationer, och andra gånger handlar det bara om olika uppfattningar om vad som är hedrande/skändande, osv. Jag vidhåller att det beteendet många här inne uppvisar är vidrigt.

  Säger det igen, stay in school kids”

   Tyvärr så tror jag det är så ledsamt att i ”Biancas värld” så ÄR man osminkad även om man har fixat och piffat sig plus lite browgel, läppenna osv. Hon har blivit (fart)blind för vad NATURLIG betyder. Riktigt tragiskt

  Det är alltid både tragiskt och patetiskt med folk som sprutar in onaturligt skit i kroppen och lägger sig under kniven. Vad är det för tomt hål man försöker fylla genom att göra sånt?

   Man kan vara lycklig och ändå vilka fixa sig. Lovar

    Lycklig med kass självkänsla?

  Smink täcker inte groparna , för det mörka kommer av groparna man får, vissa

  Själv har jag inga kläder på mig. Bara trosor, t-shirt och shorts.

   😅😅

  Tycker det är ”dumt” med hudvård som agerar likt smink. Tex Drunk Elephant som finns som bronzer, blush o highlight. Allt för att det inte ska vara just smink, utan nästan helt naturligt, ”jag har ju bara hudvård!”. Samma kategori tycker jag BUS, Frans/brynfärgning o lash lifts är. Tycker att smink borde sträcka sig över fler kategorier där man förändrar sitt utseende, även om det är ”lite”.

  Psykologiskt osmart (eller vad hon nu sagt innan) går till ”inget smink bara läppenna, bus och brow gel”. Påminner mig om folk som bes sluta använda starkt parfymerat, och då kommer utan parfym men fortfarande med parfymerad lotion, handkräm, deo och hårprodukter.

   Nyfiken men ställer folk ens frågor som kan besvara med ”jag har ju bara hudvård”?. Det spelar väl ingen roll om produkterna benämns som hudvård eller smink? Vilken vanlig människa diskuterat ens vad man har i fejset?

    Vet inte hur många som frågar, men ibland är det folk som undrar (på SoMe oftast) om personen har smink i sina videor/bilder. Sedan har iallafall jag sett flera videor på folk som använder ovan stående produkter, eller liknande, och som säger just att det är så ”sjukt/skönt/bra” eftersom det är hudvård. Många diskuterar vad de har på ansiktet i mitt flöde.

  Så här såg Bianca ut innan botox, fillers och trådlyfta ögonbryn. 🤷🏼‍♀️

  https://nyheter24.se/bloggbevakning/2023/04/11/det-kom-ett-dm/

   Ser ju knappt ut som samma person..Med alla lager smink så tycker jag hon ser mindre kvinnlig ut, eller så är det kanske alla korrigeringar som gör det.

   Gud!!! Man glömmer verkligen fort.
   Vilken skillnad.

  Lite OT men jag tycker den värsta hycklaren av alla är Biancas styvmor Åsa som påstår att hon tränat sig till sin nya smala midja. Skitsnack då hon precis som Bianca varit och fettsugit sig på en av våra stora kliniker. Dessutom så genomskinligt att hon senaste veckorna precis som Bianca med sin midja och bröst inte gör något annat än att maniskt posta bilder på sin nya kropp. Kolla Åsas flöde. Bara magtröjor, magen bar och fokus på sin nya fettsugna smala midja. Snacka om att vilja se ett som sin styvdotter. Hon har t.o.m. gjort samma hårfärg med vitblonda slingor och längsta löshåret. Tål inte kvinnan!

   Hon är fejk hela hon, dessutom har hon och hennes man blåst hennes föräldrar på miljonbelopp och Emilio är knappast en duvunge. 😕

   Noterat samma🤔

   Cruella de ville, så ser jag på Åsa. Obehaglig människa som sjutton. Som går över andra människor med sylvassa klackar för att visa upp sin perfekta yta. Tillgjord och opererad så hon ser ännu kallare ut.

    Spot on!!!!!!! Cruella de ville!!!!

  Klassiska ögonbrynen uppe i pannan botoxen. Sjukt att det är så normaliserat med botox att det ses som ”normalt”.

   Det är inte botox utan ögonbrynslyft. Mkt populär behandling för närvarande. Kändisarna vill låta påskina att de ”bara” gjort botox, men du kan inte få det där lyftet med enbart botox.

   Dom höga brynen har hon ju ärvt av emilio sa hon😂

  Kan någon nämna EN influenser som är naturlig. Någon som inte fixat något någonstans.

   Tänkte säga egoina men hon har väl fixat ögonbrynen på nå sätt? Om det nu gills som en behandling

   Kanske Matilda Djerf???

    Linn Herbertsson, Mogi och Egoina är top of mind, Linn kan dock har gjort läpparna för några år sedan men Mogi har svarat i en Q/A att hon aldrig testat varken botox eller fillers och Egoina likaså så det är uppfriskande att det iaf finns 2 stycken som aktivt går emot strömmen som 90% av alla influencers tyvärr förespråkar i deras kanaler.

     Linn opererade brösten. Men är hon ens influencer numera?
     Jonna Jinton är den enda stora jag kan komma på som inte har gjort några ingrepp alls.

   ”Beas liv” (på youtube) om hon räknas som influenser skulle jag säga är naturlig då jag inte tror hon gjort något skönhetsingrepp eller dylikt och är positiv till sig själv & sin kropp osv i många av de videor hon lägger upp vilket jag tycker är upplyftande och fint. En bra förebild helt enkelt skulle jag vilja säga.
   Jag tycker inte det kan bli för mycket av att acceptera sin kropp hur man än ser ut, då det behövs då det börjar bli så normaliserat att använda botox, göra skönhetsingrepp osv så behövs det absolut fler människor som hon och även Johanna Bladh osv osv som kan ”jämna ut” det hela.

   Helen Torsgården?

    Hon har väl opererat näsan

   Linda-Marie?

   Sanne Alexandra?

    Botox har hon nog nyligen gjort, kanske brösten

   Sara Songbird

   Sandra Beijer har väl inte gjort något än?
   Närmsta är väl löshår/hårförlängning.

    Kan absolut tänka mig att Sandra minst gjort botox. Människan är ju livrädd för att bli gammal

  Hehe när jag sminkar mig för att gå till jobbet så sätter jag på mig mascara och BARA mascara.
  Undrar om det i influenser världen räknas som osminkad? För då är jag sminkad.
  Till fest kan jag skoja till det med fåndajtion och rouge och kanske läppglans. Snackar vi riktigt galen kan en ögonskugga åka fram.

   Haha samma här! Använder bara mascara och ögonbrynspenna till vardags. Ingenting annat, aldrig gjort. Kan också vara galen till fest, för då kommer rougen fram ibland haha. Har alltid tänkt att jag är sån som sminkar mig. Men det kanske vi inte gör?!

    Nä antagligen går vi runt helt naturligt naturella. Men vem orkar stå och kladda och dutta på morgonen. Inte jag iaf. Åker hemifrån 06:15 så mascara är smink nog 🙂

     Va duktig du är du som ”Bara har lite mascara för jag är så obrydd hihi”. Fräck stavning du fick till på foundation också, så sjukt modigt och nytt! Dagens pris går till dig T som hellre sover en kvart längre. Om ändå alla va som du.

      Ja om alla var som T kanske vi skulle ha lite förebilder som visade att vi inte behöver täcka hela ansiktet med olika onaturliga produkter så fort vi går utanför dörren. Fler unga som vågade gå till Ica och badstranden utan smink. Vi kanske kunde uppskatta vårt utseende istället för att spackla över det

      Pick me girl.

  Molly Rustas? eller har hon gjort botox och läpparna?

  Jag har en fråga som till viss del har med ämnet att göra. Det har varit ganska tufft på sistone och jag försökte att hitta något online som inte direkt kräver större tankeverksamhet, ni vet, som man bara kan se eller lyssna på utan behov av koncentration eller liknande. Innan jag till slut hittade en serie blev det en liten koll på YouTube och av en slump hittade jag en tjej som heter Margareta med ett stort intresse av makeup. Jag har aldrig tittat på hennes inspelningar tidigare, men har sett hennes namn i inlägg och kommentarer ibland. Hur som helst, hon använde bland annat concealer och sedan säger hon ungefär att det var relativt lite concealer som hon använde. Jag är definitivt inget proffs och i ärlighetens namn är jag relativt ny med concealer, jag har verkligen ingen perfekt hy, men jag skulle tro att det kanske blir någon eller några prickar med concealer som sedan arbetas in. Nu till min fråga, ni som använder concealer, hur mycket använder ni? 💭

   Jag använder en tät borste med korta strån och applicerar först under ögonen sen överflöd runt näsan lite upp mellan ögonbrynen och kanske lite mer på hakan om jag har nån prick. Börja hellre med för lite i mängd så att det jobbas in i huden, annars glider det bara runt. Säkra sen med ett puder så det sitter. Om man inte vill använda borste funkar en svamp eller fingrar också. Om du vill börja med en lättare concealer dvs inte så täckande rekommenderar jag Nyx serum bare with me, återfuktande och lätt att få jämn. Lycka till!

    Tack för att du delar med dig! ♥️

   Tror många tar för mycket. Jag har enbart en dutt, blir för kakigt och rynkigt annars.

    Okej, jag gör liknande som du tydligen. Tack för att du delar med dig! ♥️

   Reagerade också på det, tyckte hon använde supermycket concealer där. Jag är dock inte heller någon sminkexpert.

    Det kändes som mycket, men jag tänkte att det kanske är jag som tar extremt lite i jämförelse och särskilt eftersom hon sa att det var relativt lite. Jag är som sagt inget proffs och har inte använt concealer särskilt länge, vilket gjorde att jag började fundera om hur mycket andra personer använder.

   Så lite som möjligt.Har en concealer från L’Oreal som jag haft i 2 år. Många smink- influencers använder otroligt mycket concealer..ljusa tjocka lager under ögon,kinder,i pannan,på näsan,hakan..där det intexalls ser ut att behövas,ser helt galet onödigt ut.
   Använd bara pyttepytlite enbart därdu vill dja nåt,i exakt rätt nyans.
   Likaså detta galna hälla på mängder av fundation direkt från flaskan och borsta in så huden ”dör” och måste livas upp med fler produkter som blush,bronzer,glowdrops,puder,och setting spray…mm.Så mkt onödiga kemikalier i ansiktet,på nån som är ung m slät hy…Det enda som ev behövs då är väl en fuktighetskräm,lite concealer och mascara..inte 16 dyra sminkprodukter.

    Dölja nåt,ska det stå!

  Någon som vet var Amanda Schulman gjort sina läppar? Den enda jag sett som lyckats få det att se naturligt ut.

   Det har hon absolut gjort

  Har ni sett Lovisa Worges senaste sminkvideos för Caia? Före och efter är ett skämt. Hon ser nästan exakt likadan ut. Sen blir det så himla fel när ”osminkad a la natureal = opererad näsa, fixade läppar, botox i hela ansiktet och förmodligen brun utan sol”. Sänder så fel signaler. Tycker det är så bra att detta uppmärksammas. Borde uppmärksammas mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.