Let’s do Wednesday

Oliver Hunt och Denise Desmond dedikerar varsitt inlägg till sin dotter Leona som fyller fem år. Sin kärlek till henne verkar i alla fall vara en sak de är överens om på sociala medier, för det brukar inte vara så mycket annat, så det är ju fint att se.

Nellie Berntsson om andra föräldrars ”perfekta” föräldraskap på sociala medier.

Sofia Woods entrar hösten i en ny och superfräsch page! 

Daniel Paris har gjort en egen variant av ”träna inför resorinläggen” från gymmet. Jag har mest sett dem på Tiktok men de går säkert att hitta även på Instagram. Är det inte så att allting finns överallt?

Angelica Lagergren behöver förtydliga vilka regler hon har för sin blogg och vad hon aldrig skulle få för sig att dela på sina sociala medier. Det behövdes tydligen.
( Av) Gabriella Joss Posslers sex senaste inlägg på Instagram så är fem av dem reklam. Ruttnar man inte som följare på sådant?

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför kan inte influensers korrekturläsa sina inlägg.

  Kolla Graafs senaste om armbandet. Så slarvigt och oseriöst.

  Fel på vackra. Fel på ”om vi” och fel på hör av ”mig”.

  Så svårt kan det inte vara.

   För att dom inte tar sitt jobb seriöst. Sen blir dom arga för att vi inte tar dom seriöst.

   När det gäller denna Graaf så mår hon nog inte så bra…

    Hur har du kommit fram till den slutsatsen? Är det pga blåmärkena hon haft under ögat?

    Såg det där inlägget sent igår och tänkte att hon var lite vimsig.

   Tyckte det såg att vara skriven av en full person. Alternativt en väldigt stressad människa.

   Sen undrar jag vad hon gjort med ansiktet på sistone. Så uppsvullet, enorma kinder, blåmärken. Fillers som gått för långt? Något märkligt lyft?

  Det är väl bara att gå till valfritt ställe där det finns barn för att fatta att det är kämpigt med barn i perioder haha. Plus att vissa barn inte är jobbiga att hantera överhuvudtaget medan andra behöver mer vägledning.

   Tycker mina vuxna kollegor är bra mycket jobbigare att hantera än vad mitt barn någonsin varit 😂

    Oj, var jobbar du? Bär verkligen emot att säga det för jag skulle helst vara med barnen hela tiden, men att vara på jobbet är ju typ som semester numera.

     På en myndighet. Arbetsbelastning noll typ. Alla låtsas ha mkt att göra men inget händer med nånting. För oss som jobbar i privata företag innan är detta rena döden. Ja jag letar annat 😂

      Haha vad kul observation! Jag har själv både jobbat privat och på myndighet och myndighet var sjuk arbetsbelastning.

   Hahaha…ja, tips till par som tänker skaffa barn. Besök ställen där du kan spionera på barn och barns beteenden.
   Väldig många har en orealistisk syn på barn, relationer, och livet i stort.
   Verkar inte förstå att alla har sina perioder, få barn utvecklas konfliktfritt hela vägen, ingen relation är perfekt hela tiden osv….
   Familjelycka med bilder på charmiga barn uppflugna på köksbänken med mjöl på nästippen är ofta fejk kan vara stressande för många som kämpar med livspusslet.

    Det är faktiskt ett väldigt bra tips! Jag kan köpa att om man har ytterst liten eller ingen alls erfarenhet av barn, så är det mycket som kanske förvånar, även om jag tycker att man borde läsa en och annan bok för sitt föräldraskaps skull. Det här snacket om det perfekta föräldraskapet är rätt tröttsamt och består av så många klyschor (enligt mig) men det verkar uppenbarligen behövas?

  God morgon på er! Kändes som det var torsdag minst, men bara onsdag tydligen. Happ, då gör vi det bästa vi kan av det då!

   Har också torsdagskänsla och har legat en dag före hela veckan, såpass att jag missade träningen igår för att jag var så inställd på onsdag🙈☹️

    Jag låg före redan i måndags då jag trodde att det var tisdag.

     Samma här, hela veckan so far😩

     Samma här… och min måndag var den tröttaste på länge, helt sänkt, och jag kom liksom aldrig fram hur mycket jag än gick…😂

      Jag trodde det var måndag igår så för mig känns det helt ok. Förutom feber och det är mindre kul när det är varmaste dagen på månader.

   Ta torsdag idag du så är sista arbetsdagen imorgon.

  OnsdAG : Ankpung’s katt har tydligen blivit ormbiten av huggorm. 😭

   Typisk wt-beteende att strunta i att kontakta veterinär när Sveriges enda giftiga orm bitit ens djur.

    Kontaktade hon inte veterinär?!
    Hur kan man inte göra det?

     Japp, hon skriver rakt ut att hon inte tänker kontakta veterinär då katten verkar må bra. Kan inte förstå hur man kan vara så nonchalant…

  Hur orkar man följa någon som lägger upp reklam inlägg var och varannan bild eller varför vill man ens följa en sådan människa.

   Det var ju det som var frågan, vill ngn se så mkt reklam. Gissar att Camcam plockade upp ett antal inlägg hos olika bloggare för att skriva detta inlägg och noterade då detta.

  Off topic
  Elsas och Sofias ””””konferens”””” på lyxhotell? De lever verkligen i en alternativ drömvärld. Sofia pluggar väl till sjuksköterska nu? Varför håller hon på och lek-jobbar på lyxhotell? Det måste ju vara Elsa som är drivande i detta fåniga beteende varje år.

   Verkar som de är på *husmors-semester* ( nu är jag lite elak 🫣 ) och planerar lite ett par timmar mellan fika, kräftor, skumpa, bad och avkoppling. Nej inget en sjuksköterska skulle kalla konferens!

    Om jag hade varit Sofia hade jag genast slutat ställa upp på sådana offentliga fånerier, inför kommande yrke. Varför måste man ens kalla det för konferens; bli det avdragsgillt då??

     Är det jobb kan du ta det på den momsfria företagsnotan. Smidigt med konferens!

   Jag var mest förvånad att de inte var på Scandic som de tycker är SÅÅÅÅ bra!!! 😅 Not.

    Hahahaha!!! Tack för att du fick mig att dra på smilbanden ❤️.

    Ett hem ser ju fantastiskt mysigt ut men kanske inte är rätt plats för en konferens?

   Tror inte att Sofia vet vad hon ger sig in på o har svårt att se hur hon kommer jobba som ssk. Tror hon romantiserar yrket. Mvh en ssk

    Det gäller nog väldigt många! Men skillnaden är väl att de flesta helt enkelt måste arbeta efter avslutad utbildning, man behöver pengar och vips har några år gått, man har blivit varm i kläderna o van vid situationen, livet rullar på, man inser vad man tycker är intressant och man är bra på och man tycker om jobbet. Men om man har alternativet ett jobb där man kan åka på den här typen av konferens och dessutom åtminstone ha potentialen att tjäna betydligt mer pengar så är det nog rätt svårt att motivera sig att jobba i sjukhusmiljö. Inget dömande alltså men klart det spelar roll var man kommer ifrån, vilka valmöjligheter man har och vilka uppoffringar man måste göra för att kunna ägna sig åt det där meningsfulla drömyrket.

  Har inte läst Angelicas blogg på länge. Planerade inte hon får bröllop i sommar? Vad hände?

   Nåt hände, men det är nog det hon inte Får/Dela med sig i bloggen?!

  Vad gäller Nellie så har hon ju exakt 0 vänner så hon har ju ingen att gnälla av sig till och tar det därför offentlig.

   Har också tänkt på det. Vet att hon svarade i en frågestund alldeles nyligen att hon citat har ”flera vänner hon kan höra av sig till men är bara en sån person som hellre vill umgås med sin familj” Rätt uppenbart hon inte har några vänner eftersom hon aldrig umgås med någon och inte gjort på flera år, vänskapsrelationer måste man ju underhålla som allt annat. Tråkigt att man ljuger om en sån sak, tror många hade känt tröst i om hon var ärlig med att hon inte har några att umgås med…

    Är väl inte hennes ansvar. Hur kul är det att gå ut med?

     Hur många vågar erkänna att de inte har vänner? Det är ju hur skamfullt som helst (även om det självklart inte borde vara det). Lätt att bli dömd av andra och inte bli insläppt i ny gemenskap om man är öppen kring sådant, då andra inte gärna vill få in en ”enstöring”.

      nää i Nellies fall hade det nog enbart gynnat henne. Folk vet ju att hon haft mycket vänner förut och är en normal och social tjej!

  känns det inte lite med föräldrar som med par, ju fler och längre texter de skriver desto sämre är förhållandet? jämför olivers extrema text med denise 😂 känns som han måste hävda sig och bevisa vilken pappa han är, det räcker väl med ett grattis och några ord?

   Definitivt! 😂 och hans ”att se henne utvecklas och lära sig nya saker varje dag” – karln ser henne två dagar i månaden, ibland inte ens det? Sluta 🤦🏻‍♀️

  Han skriver på ett sådant sätt som säger: Nu blir folk imponerade kring hur jag resonerar kring föräldraskapet. När det i själva verket mest är plattityder och ett konstlat språk.

  Tror gabbjossposs läser här för nu har hon lagt upp massa bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.