Samir Badrans nya företag att göra smygreklam för…

Samir Badran ska tydligen börja sälja kläder igen, och jag säger igen eftersom det var kläder som låten Success skulle göra reklam för, men som ledde till en musikkarriär istället för en designresa, men nu är han alltså på att igen. 
Han har redan börjar göra smygreklam för företaget på sitt Instagramkonto, och har han riktig tur den här gången så slipper han kanske en smäll på fingrarna från Reklamombudsmannen och går direkt till Patent och Marknadsdomstolen den här gången.
Jag undrar om han också kommer visa dem fingret, kalla dem för ”haters” och önska dem dålig karma? Det hade varit extremt underhållande att se i så fall. 🍿

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Måste man markera det som reklam om det inte finns något företag än/börjat sälja saker? Seriös fråga. Man kan ju inte köpa något än. Eller ska man skriva typ ”Reklam för kommande företag/produkter”.

      Det är ju inte heller Samirs konto som gör reklam. Måste man reklammarkera alla inlägg om det är ett företagskonto som inte gör något annat än att lägga ut reklam? Ett konto vars existens är till för att göra reklam? Då tar inte t.ex. Svenska McDonalds instagram och reklammarkerar sina inlägg i sådana fall.

        Nä, men han gör reklam för företaget på sitt personliga Instagramkonto och det ska reklamidentifieras.

          Varför valde du inte det inlägget av han då till ditt inlägg istället för bilder från företaget?

            Därför att reklamen var i stories och de kan inte bäddas in.

          Det framkommer ju verkligen inte alls överhuvudtaget i ditt inlägg.

          Det är högst oklart vad du menar nu när du lägger upp trettiosjutton inlägg från ett företagskonto.

            Det står ju tydligt i Camillas text att han gör smygreklam för företaget på sitt Instagramkonto.

        Ja jag tror Camilla tänkte fel här, vad jag förstår behöver företagskonton inte reklammarkera för sina egna produkter.

          Han gör reklam för företaget på sitt personliga Instagramkonto och det ska reklamidentifieras.

    Han är verkligen pinsam. Tänk om jag (som är anställd kommunalt) kunde säga till mina chefer att de är haters om de sa till mig att jag bryter mot jobbets regler. Kanske ska testa?

    Det där med karma förresten, fattar inte vad det egentligen innebär för de som önskar andra det?

      IVO är haters hela bunten!

    Tofflorna var riktigt fula, får man säga så😉 Har han slutat i mäklarbranchen.

      Ja han har slutat som mäklare

    Men vad är det han pluggar nu? Han hade ju börjat studera igen sa han? Samir som inte ville vara offentlig längre men satt i tv-intervjuer och pratade om det och sin nya karriärbana, ihop med sin mäklarkollega också haha, var S inblandad måntro eftersom han inte längre är mäklare. Sedan plötsligt inga intervjuer efter det. Det ska tjänas para minsann, spelreklam, låtsläpp och nu sälja kläder vilka jag gissar kommer kosta en hel del, smart dock att göra det just efter exponeringen med låtsläpp och tv-framträdande.

    Varför säger Bianca i hennes senaste story att hon inte gör tear-through? Har inte hon tidigare sagt att hon gör det eller missminner jag mig?

      Eller hon kanske menar att hon inte gjort det nyligen…och att det inte är pga det som hon har blåmärke

        Var min första tanke, när hon påstod att hon har en vagel och därav svullnad, att hon just gjort ingrepp med fillers/tearthrough. Läpparna ser större ut också. Kolla reklam-inlägget för ANI hon la upp igår där hon nästan ser tecknad ut, näsan ser opererad ut, läpparna större och foxeye eller vad det heter ser det ut som också – och folk skriver i kommentarerna wow så snygg, du är sååå vacker etc visst hon är snygg men ser ju där nästan overklig ut. Hon känns så desperat nu, och fake.

          Det har gått till överdrift nu, blir mer och mer lik Michael Jackson. Personligen tycker jag inte hon är snygg, ser plastig ut och det är uppenbart att hennes utseende är skapat dvs. fake.

      Jag undrar också varför, hon har sagt länge att hon ej gör fillers under ögonen. Men isåfall borde ju hennes ringar under ögonen gå tillbaka som de såg ut förr eller?

        Hon säger kanske så för att de fillers hon lagt under ögonen, numer sitter i kinderna (glidit ner)..Syns väldigt tydligt, då hennes redan skarpa nasolabialveck accentueras än mer. Tydligen vanligt på fillersanvändare.

      Att hon säger att hon inte gör ingrepp och bara lagt ”lite fillers” på sin höjd är nästan skrattretande när man ser klipp från tidiga Wahlgrens värld på TikTok.
      Hon är oigenkännlig. Hela hon är ju omgjord. 😳

        En plastdocka har ingen själ eller utstrålning,
        men den kan blunda och pluta med munnen.

    Han lär väl ha förlorat en del pengar som han investerade i Lundells bolag, eller hur funkar sånt? På tal om Lundell förresten, han säger att han inte vill vara influencer men bara för någon vecka sedan så gjorde Jocke, och även frun, reklam för den där vattenflaskan hehe tänk att den rika stora producenten måste göra reklam för struntsaker.. bättre dock än att göra spelreklam. Troligtvis måste skattesmällen betalas, så de kom väl inte undan de fem miljonerna kanske, de ställer ju upp i Fångarna på fortet av anledningen att de får mycket betalt för det gissar jag, i två avsnitt till och med senaste omgången. Pengar måste in.

    Jocke är rolig med sina bortförklaringar – han påstår att folk som inte sett Canceled sätter låga betyg på den för att förstöra för J men det vet han ju inte, han kan inte veta vilka som sett den eller inte av dem som sätter betyg – inse att inte alla tycker den är särskilt bra bara, jag menar att många sett den betyder ju inte att alla gillar den för det visste de ju inte när de köpte biljetter.

    Det här omogna beteende flunsor sysslar med, så fort de får minsta lilla kritik är det ”hat” är så tröttsamt. Gör man reklam ska det framgå att man gör reklam annars begår man lagbrott och det gäller även Samir. Annars undrar jag mest över namnet 1ballerse, enballerste eller ettballerse och vad betyder det?

    Samir vill inte vara offentlig. Men kränger gärna vad som helst med sitt offentliga namn. Kändisskap gärna om det gynnar honom. Men han vill vara ifred och vill inte bli granskad. Lilla gubben, det funkar inte så. Ska du ha fördelarna får du också ta ansvaret.

    Med tanke på vilka tvivelaktiga inkomstval denne unga man hittills har gjort kan det omöjligt förvåna någon att han fortsätter lura staten.

    Min rent spontana tanke var faktiskt att det Sinat i börsen som icke offentlig. Svårt när man fått smak för det goda att återgå till att leva på mindre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.