De nyblivna singlarna letar boende

Love Islandparet, de nyblivna singlarna och de blivande föräldrarna Nicci Hernestig och Andreas Deak har lagt ut mer eller mindre identiska inlägg på Instatstory, där de söker nytt boende eftersom de avslutat sin relation. 
Spontant kan jag känna att läget är en smula mer angeläget för Herr Deak med tanke på att både han och Nicci är skrivna hos hennes familj på Ekerö.
Med tanke på att de gick från superförälskade till supersinglar inom loppet av en vecka så kan jag tänka mig att stämningen är en smula frostig mellan Andreas och resten av familjen, men jag kan ha fel.

De skulle absolut kunnat påbörja sin egen version av ”Tomten är far till alla barnen” där familjer korsas hitan och ditan, men det brukar sällan bli så himla bra. 
Förhoppningsvis får de båda napp på sina annonser med boende inom lagom avstånd till varandra. Kanske inte så kul att bli grannar på en gång – trots att det skulle underlätta viss logistik – men Bromma är stort och sannolikheten låg.

Happy hunting!

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Verkligen tråkigt att det blev som blev. Känns som de mest hållbara relationerna över tid är de som inte exponerar sina relationer för mycket och har en viss integritet. Alexandra Bring, Dani Pavlica etc..

      De har väl inte heller träffats genom dokusåpa och har offentliga partners?

      Dom exponerar å andra sidan sina barn enormt. Förstår inte hur deras partner accepterar det.

        Pengar!

        Ok att exponera barn men ej partner. Låter rätt sjukt.

      I Alexandra Brings fall är det rätt absurt med att inte ens nämna sin mans namn. Men fritt fram att lägga upp 100 bilder/stories på barnen per dag. En googling bort så vet man ändå vem han är så varför detta hemlighetsmakeri?

        Hon kanske skäms?

          Haha, skrattade faktiskt högt

      Utveckla gärna Alexandra Brings exponering. Eller nej juste hon exponerar inte sin man för han vill inte det. Jag är nyfiken på om hon har frågat sina tre barn om de vill exponeras från dag 1? Vilken samtid vi lever i.

    Enligt exonphspoiler vill inte Nicci att Andreas ens ska bo i samma område. Smidigt om föräldern ska ha god chans att träffa sitt barn tänker jag. Är hon rädd att han ska stalka henne eller vad är hennes problem?

      kanske inte så kul att springa på varandra (med det gemensamma barnet i släptåg) stup i kvarten på gatan/närlivs/t-banan etc?

        Ur barnets perspektiv som borde styra egentligen så är det allra bäst.

        Men smartast för alla! Dom får växa upp helt enkelt

        Fast det behöver man ju inte göra. Nu har jag inga ex men har en del ligg som bor några hundra meter bort och jag springer aldrig på dem. Som tur är! 😂😂😂 Då är jag ändå ute ganska mycket i området jag bor i.

          Wow, hur många ligg har du, skulle inte jämföra dessa med ett barn som dessa 2 ska uppfostra. Förhoppningsvis iaf. Kan inte hennes föräldrar bygga ett Attefallshus på tomten på Ekerö där hon kan bo i början iaf, sen kan de hyra ut det till andra.

        Nej det är inte ”kul” men det är ännu mindre ”kul” att ha föräldrar som inte tål varandra och som inte kan agera moget och civiliserat så man som barn kan ha ett normalt, stabilt, tryggt liv

        Men hur ofta gör man det? Springer aldrig på mina grannar i närområdet liksom

        Är det föräldrarnas eller barnens bästa som ska sättas i första rummet?

      Man kanske inte ska tro på exakt allt man läser där

        Fast hon går inte ut med info hon inte är säker på

        Hon har ju dock skrivit med Nicci

      Har man barn ihop så lär man träffas väldigt regelbundet ändå, speciellt när barnet är nyfött. Hur tänker man då att man inte vill att den andra föräldern ska bo nära för att man kan råka springa på den på affären. Herregud, dessa människor är verkligen inte redo att bli föräldrar. Det är väl snarare än självklarhet att man ska bo så nära som möjligt för barnets skull i och med närhet till förskola och skola (och vänner för barnet) i framtiden.

      Tycker redan synd om det barnet. Föräldrar som inte ens vill bo i samma område…Tragiskt hur lättvindigt folk skaffar barn.

      Du vet att det inte heter juste, utan att det är 2 ord, just det? Ser fånigt ut när man gör om ord.

    Varje gång jag hör ”Tomten är far till alla barnen” så tänker jag på Linn (Tiingelinn) och deras jular om typ 10år.

      Haha hon kommer lätt vara som Sara i Tomten… 😭

    Blir nog svårt att hitta en 2a hands lägenhet med hiss i Bromma där typ 4 fastigheter har det.

      Ja de flesta fastigheter i Bromma har inte hiss. Jag bor i en 40-tals lägenhet (dock hyreslägenhet) i Bromma/Riksby som faktiskt har hiss fast det bara är 3 våningar, väldigt ovanligt 😅

      Alla husen vid vattnet i minneberg har hiss, mer än 4 st. Även de nybyggda runt Alvik, Traneberg etc har. Bromma är ju rätt stort.

        Självklart menar jag inte att det är EXAKT 4 fastigheter. Men tar man hela Bromma, tar bort hyresrätter å ”lyxlägenheter” å sen att den ska hyras ut i 2a hand är sannolikheten rätt liten

          Varför skulle hyreslägenheter tas bort ur ekvationen? De kan också hyras ut i andrahand.

    Läste för snabbt och fick det till ”letar bonde”. Under 30 sekunder fick min hjärna total black out. Godmorgon…

      Ja det hade ju också löst problemet, kan bo bondgården.

        På bondgården.

      Samma här! Lät som ett kul inlägg, blev lite besviken.

    Tyvärr bedrövligt med bostadsmarknaden i Stockholm. Antingen hyra andrahand till hutlösa priser el köpa bostadsrätt även det till hutlösa priser😡

      Eh ja, det vet väl alla?

      Så är det. Min mamma har en bostadsrätt utan lån på söder. Nu ska hon flytta ihop med sin särbo och ska hyra ut den. 17k i månaden vill hon ha 😅 45 kvadrat. Jag tycker hon är galen men priserna ligger tydligen däromkring.

        Kan inte fatta vad det är för personer som skulle lägga 17k för en lägenhet på 45 kvadrat….? 😂
        Jag är så glad att jag bor där jag bor. Havsutsikt, 57 kvm och 5600 i hyra 😂

          Man har ju inget val. Det är ju inte så att man är glad å skrattar glatt av glädje men folk behöver ju bo nånstans.

          Själv hyrde jag en liten etta för 10k på Söder när jag var mellan boenden å var tacksam att jag ens hittade något som var så bra

            Man måste inte bo i Stockholm och om man nu måste det pga jobb eller så så måste man inte bo på söder… Finns betydligt billigare andrahandslägenheter…

        Blir oerhört provocerad av människor som skor sig på andras desperation och hemlöshet. Hade skämts för min mamma om hon gjorde så. Och nä, jag struntar i att det är vad ”alla andra” tar betalt, man har alltid ett val att vara en bättre person än så.

      Jo. Men man får ju bo i Stockholm 🤩🫶

    Och så gnäller trångsynta människor på kvinnor som skaffar barn på egen hand. 100 gånger bättre med en stabil mamma som tagit ett välgrundat beslut och har ett bra nätverk, än två bekväma och omogna ”vuxna” som inte ens kan hålla ihop tills barnet är fött och sen inte kan samarbeta för barnets skull.

      Ja hellre skaffa själv än med nån man känt en kvart.

        Exakt! Och inga bråkiga föräldrar som inte kan hålla sams. Och ett stackars barn mitt i som är den som drabbas.

      Skulle dock gissa att de flesta som gnäller på att kvinnor skaffar barn på egen hand, även skulle gnälla över att folk skaffar barn med någon de känt i 5 minuter.

    Kommer det ett inlägg om Therese L nya bok? Känns inte som hon är rätt person att skriva en bok om hållbarhet hon renoverar hela tiden och konsumerar en massa onödiga saker.

      Det gör det!

    Du och dina smulor

      Här får du en smula till.
      .
      Den kan du använda sist i din mening. 😉

        Haha tack ❤️

      Smulor?

    Nicky verkar ju inte ens vilja att Andreas ska få ta del av barnet. Absurt. Väx upp och ta ansvar för barnets bästa, suck. Och för tre veckor sedan var de suuperkära?

      Vi har ju dock ingen som heeelst aning om varför det tog slut och vad Nicci grundar det beslutet på.

      Kan det vara omogenhet? Absolut.
      Kan det vara något Andreas har gjort som gör att Nicci, för barnets bästa, inte vill att han ska vara lika delaktig? Absolut.

      Vi har INGEN ANING. Man får tycka vad man vill om att dom skaffar barn efter en kvart (vansinnigt tycker jag själv) MEN man ska ändå vara försiktig med att dra slutsatser om saker man inte vet ett jota om.

        Absolut vet vi inget men i detta fall är det nog Niccis offerkofta som åkt på. Hon gör aldrig fel, alltid killarna. Likadant med alla hennes ex..

          Jag vet bara om Marcelo som är känd för att inte vara världens skönaste, Ben Mitkus som precis som Marcelo, och Mathias Guss som ryktades ha var fysiskt oskön så det verkar som att hon väljer… osköna killar 😅

            Alltså när var hon tillsammans med Marcelo? 🙃

              5-6 år sedan kanske…

            ”Fysiskt oskön”..? Är våld i nära relationer verkligen någonting vi behöver den typen av eufomismer för?

        Om Andreas agerat brottsligt mot Nicci så får hon ju ta det den lagliga vägen och på så vis försöka få ensam vårdnad. Om inte så är det väl fantastiskt om de bor relativt nära varandra då båda har laglig rätt till att vara med barnet. Förhoppningsvis letar Andreas boende nära för barnets skull och inte för att vara nära Nicci. Visar bara på egoism och omognad att hon öppet säger att hon inte vill ha honom nära (som sagt, så vida han faktiskt är farlig för Nicci och barnet).

      hon får iaf ensam vårdnad 👍👍👍 sååå skönt!!

        Är det skönt det? Har han gett upp sin rätt alltså? Hur vet du det?

        Nej får hon inte

    Vilken soppa! Tycker synd om Andreas. Nicci är otroligt omogen och manipulativ. Han kommer få det kämpigt med Nicci och hennes mamma.
    Till viss del får han ju skylla sig själv, med att bli gravida så fort osv
    Tror han inte kommer bli delaktig i dotterns liv, om han inte slåss med näbbar o klor redan nu. Tyvärr…

      Där har han trots allt lagen på sin rätt.
      Han kan ta det till familjerätten så kommer han få delad vårdnad. Men trist om det skall behövas.

        Ja precis, det kan hon inte hindra.

    Kul att bli ensamstående morsa innan barnet ens är fött. När ska folk lära sig att det är större än att skaffa en hamster, att skaffa barn?

      Ja, barnet är större🙂 När ska folk lära sig vad preventivmedel är 🙃

      Hamstrar är också viktiga! Också en själ!

        Skulle rädda min hamster före min dotter, lätt

          🤣🤣🤣

          Hahahahahaha. Så om det brann i ett hus och du fick välja, så skulle du välja din hamster?
          Jag skulle välja min vandrande pinne.

    Ja, förminska inte min överviktiga hamster Amsterdam, hon får mat när hon vill..

      Seriöst, missade du chansen att döpa henne till Hamsterdam?

        ASGARV!!! HAHAHA Hamsterdam 😂😂😂

        Månadens kommentar utan tvekan.

        Namnet var redan taget av hennes tvillingsyster.

        Omg. Hahahahah. ÄLSKAR’t!

        Gervide du måste ju ta upp denna kommentaren 😂

        Doog 😂😂

        Dog nu.

    Hur dumma är ni här i munnen? Nicci har syndrom PCOS som gör de svårt att bli gravid. Väldigt vanligt bland kvinnor dessutom tyvärr. Vilket hon varit öppen med att det är en sorg, för hon vill bli mamma. Oavsett om hon hade syndromet eller inte, hade inte hon kunnat få välja bli mamma nu ändå? Även om pappan är från 2 månader sen eller från 5 år sen med i bilden? Eller 7 dagar om så? Snälla. Visa respekt och en förståelse för det mänskliga, att vilja och hoppas, i detta fall att kunna bli gravid och få fullfölja det.

      Hur kan hon veta det om hon inte försökt bli gravid innan? O det har hon inte har hon sagt.

      Jag har vänner som har sjukdomen, o det är verkligen något som inte stämmer med Niccis påstående ang hennes PCOS.

        ”Jag kände nån som hade cancer men han dog inte”

        Alla sjukdomar/syndrom/funktionsnedsättningar skiljer sig från individ till individ. Jag har aldrig aktivt försökt bli gravid men jag vet att jag har pcos då jag blev utredd för det pga menstruationsbesvär. Har en vän som fick reda på att hon hade pcos pga sprucken cysta. Jag har haft oregelbunden och väldigt lite/sällan mens, min vän hade konstant.
        Lika lite som man kan diagnostisera främlingar kan man ifrågasätta deras diagnoser, alla är individer och våra kroppar är olika.

    Men har inte, åtminstone Nicci råd att köpa en bostadsrätt i en förort? Hon åker väl runt i värstingbilar som Mercedes, Tesla, Porsche har jag för mig? Men hon kanske leasat dem?
    Annars kan man ju få en fin tvåa för bilarnas värde utanför tullarna.

    Haha jag läste det som att sökte Bonde, inte boende🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.