Hyr in dig på My Martens gym

Kanske har My Martens tagit sig vatten över huvudet med alla sina olika företagsprojekt.
Ungefär samtidit som My inredde sitt gym i Täby – ”Strong mamas” så öppnade hon även en blomsterbutik – Mys blommor – och nu verkar det som att gymkonceptet kommer gå i graven.
Eller kanske inte ”gå i graven” men stället kommer få ett nytt, mer neutralt namn – ”Hägernäs strand PT-studio” där man nu som PT kan hyra in sig för att träna sina kunder för 4900 kr/månaden plus moms.
Enligt annonsen så är det hög efterfrågan på seniorträning, mamma/bebis träning och yoga, men om det nu är så hög efterfrågan, hur kommer det sig att man aldrig ser någonting av detta på Mys olika sociala medier?
Har My överhuvudtaget några egna PT-kunder? Det var längesedan man fick se någonting sådant på hennes sociala medier, men kanske är alla PT-kunder bara extremt blyga?

Anyways…
Om du är sugen på att hyra in dig, så är det här universums (dock inte Monas Universums) signal att omedelbums slänga iväg ett mail till My. Eller ”kordinatorn”? Är hon kvar?

Tack för tips!

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hög efterfrågan? Ha, ha, haaaaaaa!

  I somras sa hon att hon nu äntligen hade tid för nya klienter (eller klinkers) och därför skulle släppa några platser, fast det stod redan många på kö för att få hennes om PT poängterade hon.

  Om man vill ha en PT och den inte har tid, ställer man sig verkligen i kö då? Letar man sig inte vidare så man når sina mål, kommer igång och får den hjälpen man vill få av en PT?
  Låter lite som en lögn, men bara pyttelite.

   Jag upplever att dom som måste skryta med sitt stora kundflöde också är dom som egentligen inte har sådär överdrivet stor förfrågan.

  Det var ingen hög hyra. Frågan är bara hur långsiktigt samarbete man kan förvänta sig. Hon är ju inte speciellt konsekvent.

   Jag tänkte precis samma. Låter väldigt billigt! Men det kryllar kanske inte av studiolösa ”frilansande” PTs i Hägernäs.

  Du borde skriva ett inlägg om när hon avslöjade sig själv att ligga bakom Hagernasstrand-instagramkonto genom att hon svarade på en kommentar på sin egna instagram, så hon skrev ”skrev från fel konto…. har ett litet konto för vårat lilla kvarter ☺️ /My”.
  Det var så roligt 😂 Speciellt nu när hon fortsätter kommentera med det på både sitt eget och Mys blommor, hon sitter och pratar med sig själv liksom.

  Tex skrev hon om kroppkakor på sin instagram.
  Hagernasstrand kommenterar ”kanske vore något att bjuda på Catalinatorget- Täby? 😍”
  My svarar ”Det tror jag på!!👉🏼”
  😂😂

  Man behöver ju inte vara blyg för att inte vilja synas i hennes kanaler… 🙈 Skulle inte vilja synas där iallafall.

  Fast det är ju smart. Hon kan ju inte leda pt-kunder eller hålla pass om hon står i butiken. Dock extremt billigt så undrar verkligen om det gör någon skillnad i längden. Även om hon har tre pers som kommer in så är det ju fortfarande extremt lite pengar. Hon kanske bara vill gå plus minus på lokalen?

   Ännu svårare att leda pt-pass när det inte finns några kunder 😁

  ”Perfekt miljö för utomhusträning” – låter som att hon vill ha 4.900 kr för att någon annan ”PT” ska hålla till någon annanstans än inomhus.

   2 timmars aktiv snöskyffling utanför entrén till Mys blombutik.

   Fast många efterfrågar utomhusträning 🙂

  Det är inte hennes gym på bilden väl? Har för mig att det är betydligt mindre..

  Har för övrigt en idé som jag absolut inte kommer förverkliga själv men det borde finnas en marknad för PTs att erbjuda helt enskild träning i stängt gym. För de som vill komma igång med träning och tycker det är jobbigt med andra där som ev tittar osv. Samma koncept finns väl på lite dyrare gym men jag tror att det skulle funka!

   Men så har hon ju där. Man får träna enskilt.

    Och det har inte funkat. Därför hyr hon nu ut sin Studio. Har gjort så med sina tidigare. Har kvar någon enstaka tid för egen träning och för något sammarbete mellan blomminköp o butiksöppning. Är bunden av hyrsekontrakt annars tror jag hon skulle avvecklat den.

     I föreningens årsredovisning står det att Gym 60 kvm har kontrakt till 2025-01-31, så det är väl vara att försöka hålka sig flytande drygt ett år till innan hon kan lägga ner.
     Blomsteraffären är på 82 kvm med kontrakt till 2026-01-31.
     Dom verkar ha haft problem med tidigare hyresgäster av lokaler där en gått i kk med skuld på 100.000 kr samt en hyresgäst som inte helt har betalat för sig. Lär drabba de boende (My bor i föreningen).

      Vilken läskig stalker du är.

   Jag har tränat med PT på mitt vanliga gym. När vi la träningen på vissa tider var det väldigt tomt och öde i gymmet, trots att det var öppet.

   De flesta gym erbjuder redan gymgenomgång till nya kunder. Men det kanske är stor efterfrågan på din ide ändå. Försöker inte dissa den!

   Kolla FriKi, har väl sånt? 🙂

   Nej, bilden är inte från hennes ”PT-studio” i Hägernässtrand och DET är konstigt bara det… 😳

  Eftersom My själv saknar yrkeskompetens inom området så behövs det säkert en person som kan locka dit några kunder så gymmet inte står öde. Hon lyckas ju tyvärr inte locka kunder till sig för egen maskin, de enda som tränat där är bekanta som på något sätt ger en motprestation. Ingen som vill betala. Event/träningsresor blir inställda.
  Varför lägga upp en bild från ett annat gym istället för att ge en rättvis bild av vad man får om man hyr? Om det är så välutrustat och mer därtill är det väl fint att visa det.
  Och vem relaterar hon till när hon skriver ”vi” söker? Ser hon sig själv som flera personer? Skumt.

   Mållgan och My 🙌🙌

  Ser inte ens inlägget/storyn på någon av hennes kanaler. Är den nerplockad tro? 🤔

   Hon har lagt upp det i en grupp på facebook

  Det är väl inte hennes gym på bilden så det blir ju förvillande i så fall, men det är så hon brukar jobba så inte förvånande.

  Nej hon inredde inte gymmet samtidigt som hon öppnade blomsterbutik det gjorde hon långt senare men de ligger tydligen vägg i vägg, smidigt. Bra för My att få hjälp här med att nå ut med sitt budskap, och det blir en bra hjälp för henne att få in några tusen kr, en lätt inkomst liksom samt att hon får nya och värdefulla kontakter och chans till mer fri marknadsföring och exponering.

   😆😂🤣

  Fastighetsmäklare, PT, kostrådgivare, florist, influencer, har jag glömt något? Jag har så svårt att ta My seriöst. Så många projekt inom vitt skilda områden och det med bristande kompetens. My fullföljde väl varken PT- eller kostrådgivarutbildningen? Det finns många duktiga PT:s att välja bland idag, så drt förvånar mig inte att Mys halvdana business inte *blomstrar*. Ska man bli riktigt duktig på något så behöver man gå in för det helhjärtat.

   Hon blev väl marknadsansvarig eller nåt liknande för Lohilo (?) för några år sen, fast man hörde inte så mycket mer om det. Rann ut i sanden.

    Var även anställd för någon specialtidning om bröllop, blev inte långvarigt inte heller blev det många inlägg för den träningstidning hon skulle skriva för. Måste ge henne att hon är bra på ragga jobb men blir aldrig kvar över tid. Undrar hur hennes referenser ser ut om man bortser från de hon tillskriver sig själv.

   Så många titlar utan någon utbildning.

   Hon är väl också bärare av dödlig sjukdom, canceröverlevare, fru, matte och mamma. Samt maskrosbarn, har en stalker och flyttade hemifrån vid 13, dåliga tänder och rosacea. Men har äntligen landat. Allt enligt egen utsago.

   Fru och mamma…

   Hon är inte utbildad florist heller🫢

  Beundrar ändå att hon lyckats hålla sig flytande så länge på typ ingenting. Influencersamarbeten är borta, bloggen har flyttats och har virus, få köper online-kostscheman-pt-tjänser (så mycket finns gratis). Alltid spännande att se hur det går med detta företagande. Hade aldrig vågat satsa så dumdristigt.

  Kanske att Svedberg kan öppna ”klinik” där? De två skulle passa varandra.

   Fillers, flowers and fitness by Scandinavia

    😂👍🏼

  Jag måste säga att jag finner detta så oseriöst, hon skriver väldigt dåligt..

   Hon har dyslexi, men ja, hon borde åtminstone låta någon annan läsa igenom det innan det publiceras.

   Hela hon är oseriös.

  Hon reklammarkerar aldrig sin reklam för pt-studio eller sin blomaffär på sitt privata instagram.Var det inte det KatrinZ blev dömd för?

  Hon är en bluff. Kan du inte granska varför Mys make Jonas fortfarande inte står skriven hos sin fru My? Enligt rapporterar har han hyrt ut sin lägenhet olagligt i många många år. Bland annat till ett ungt par som spelade in porrfilmer i herr Wesslander Martens lägenhet.

  OT Häromdagen postades det ett inlägg om hur Tareq Taylor och PT-Fias gemensamma föreläsningsturné skjutits på framtiden utan någon riktig info. Detta har sedan följts upp av att Tareq i sista stund (samma morgon) avbokade ett föreläsningsgig han skulle göra på egen hand i Kalmar, med hänvisning till personliga skäl som han inte kan berätta mer om. Är allt okej med Tareq?

   Det är väl inte första gången hon försöker hyra ut. Var väl uthyrt en gång som dock aldrig blev av. Hon försökte väl även hyra ut skrubben som kontor.

    Hamnade under fel kommentar.

   Har de gjort slut tro?

    Ja, mina tankar gick också dit. Eller att det slutligen kanske har blivit lite för många projekt kollade samtidigt för Tareq. Märkligt oavsett! 😌

     Bollade*

     Eller så har det blivit för mycket för Fia? Sjuk?

    Nä, de har nog bara fullt upp med att hångla.

  Jag tycker ända att det är fint att hon kämpar på. Hoppas det går bra för henne.

  Ingen som nappade förra gången hon l upp att hon hyrde ut en PT-plats i sitt gym?
  Typ i våras postade hon ju något likande.

  Först försökte hon väl hyra ut en kontorsplats i sitt lilla gym, hon är för rolig 😄

  Och nu är det dags för en ny tävling. Vore ju sympatiskt om hon kunde förse tidigare vinnare med alla deras rättmätiga buketter först! Bluff och båg för hela slanten. Som vanligt. Begriper inte att någon går på henne!

  Men varför inte visa sitt eget gym på bilden??

   Hon orkade väl inte städa och ställa i ordning sakerna

  Tror inte det går jätte bra för My. I somras sålde hon ”tänkbark” till rabatterna. Kan ej stava till Lexand. Dem där blom krukorna från Ernst går att köpa över allt billigare. Den som hyr får säkert betala viss % per klinker, städa och koka kaffe.

  Tack, men nej tack. Jag vill stanna hemma där folket inte är drygt och elakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.