Vem vill du läsa om?

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man kan bara trycka på en och inte flera, eller är det bara jag som har det problemet? Superbra grej i övrigt Camilla!

   Kan också bara klicka i en.

   Ja, trycker du på ytterligare en efter att ha valt den första så avmarkeras den första.
   Verkar som man måste välja sin favorit bland favoriterna.
   Kanske skulle man ändå behöva möjlighet att klicka på upp till fem influencers?

    Varit i mod i över ett år! Kan du vänligen ta bort det? Vet inte vad för olämpligheter jag skrivit, men ber för tredje gången nu

     Omg jag är borta från mod! Vad glad jag blir (bortse vänligen från min förra kommentar)😍

      Blomman, vad har du gjort? Jag har också hamnat där. Ska man skicka en flaska vin till Cam? 😊

       Jag tänker att det kommer fungera ungefär lika bra som om du skickade en flankstek till en vegan… 😉

        Känns lite omoraliskt att skicka en kattunge 😉

         Hellre en hel korg med kattungar! 😉

       Jag vet inte! Men vad glad jag blev nu

      Jag har inte gjort någonting, så jag vet faktiskt inte hur det gått till. 🙂
      Men grattis!

       Jag och Rolf är oroliga nu.

       Jag läser om vem som helst bara det handlar om något och och i princip om vad som helst. Jag vill att blodet ska koka.

     Strax över ditt inlägg så står det att kommentarerna är omodererade. Så det är nog inte möjligt att du hamnat i mod då tänker jag.

      Utgångsläget är att alla kommentarer är omodererade efter att man fått sin första initiala godkänd, men sköter man sig inte så kan man absolut hamna i modd. Inga konstigheter, men det avgör man ju i mångt och mycket själv.

       Jag tyckte jag skötte mig men icke! 🙈

        Nyfiken på vad du kan ha skrivit? haha

         Jag skrev om Cassandra. Nämnde inte henne med namn om jag minns rätt. Flera andra har skrivit om det och de kommentarerna fick vara kvar. Får väl släppa ut min katt så jag kan få fram lite kattungar till Cam Cam 😂

       Ok, jag fick två godkända senast igår men hamnade ändå i mod tre gånger idag. Jag är nog problematisk då

        Jag har det senaste året fått mina kommentarer i mod, men godkända. Kan någon förklara ?

       Men jag anser också att jag skött mig😞

     IP numret på min arbetsplats är så pass bannat att man inte ens blir satt på modd, kommentaren typ slängs direkt. Och så har det varit i över ett år.

     En kollega trollade det här kommentarsfältet lite för hårt tror jag.

      Även när man är utomlands, blev moddad i somras när jag var i Tyskland!

      Du ska ändå inte hänga här när du jobbar.

       Beror ju på vad anonym jobbar med. På många jobb finns det tid och möjlighet att surfa loss en hel del trots att man gör sitt jobb😊

  ..alla😅 jag läser alla inlägg, oavsett vem det handlar om. Tycker om blandningen som den är 👍 sen är ju inlägg mer eller mindre intressanta och jag vet inte vilka alla är, men det spelar inte så stor roll egentligen. Vad som passar mig passar inte en annan och vice versa.

   Vet knappt vem någon på listan är. Det är oftast vinklingen / diskussionen som är intressant, inte personen.

  Slösade så mycket tid på att klicka i flera stycken innan jag insåg att den förra försvinner när man klickar på en ny 😅 så ger upp nu

   Får inte ens fram hela listan

   Samma här hahaha

  Anna book då hon blockat folk dom andra kan jag gå in o läsa om själv 😁

   Ja fan henne saknar jag lite. Det var verkligen mitt guilty pleasure. Innan hon blockade. Utan anledning.

    Saknar när hon körde live! Också blockad nu dock.

   Du missar inget – hon har i stort sett slutat posta helt och hållet, och hon har sagt att hon inte kommer köra med några lives heller. Det lilla hon postar kan du läsa om på Flashback.

  Så trött på de flesta av dessa 🙁 Flera hade sin peak 2010 och är knappt relevanta längre. Kan vi inte ta in lite nytt? Som tex Jonna Jinton, Lana Blakely båda har flera miljoner följare men knappt nämnda i svensk media

   För att de är ungefär lika intressanta som att titta p färg som torkar 🫠

   Vad kan man ens skriva om Jonna Jinton?

  Det går inte att scrolla i listan?

  Jag kunde klicka i alla alternativen och inga andra försvann

   Kanske för att det är fixat nu när du testade,😅

  Det fyller inte särskilt stor funktion eftersom man inte kan välja flera stycken. Nu är man kanske bara intresserad av en enda person, men för oss som skulle kunna vara intresserad av fler blir det totalt missvisande.

  Värdelöst att man bara kan klicka i en person?

   Nu finns det så man kan välja hur många man vill. =)

    Hurra! 🥳

  Bara du slutar skriva om Daniel Paris. Så osympatisk, mobbande och omoralisk människa på riktigt.

   Berätta mer?

   Jag fattar inte hur han lyckas nästla sig in i alla sammanhang.

   Har aldrig upplevt hoonom osympatisk mobbande och omoralisk?
   Vad har han gjort dig?

  Tycker att det är för lite om Bianca så gärna mer om Bianca

   För lite?!??!!

    Ja hon är liten. Tottes boll är rund. Nallen är mjuk att krama.

     Jag är så nyfiken på dig, ”Isotta”. Är du helgalen, påverkad av någon substans, driver du med allt och alla…? 🤯

     Kan vi aldrig ha lite inlägg där vi alla kan kritisera Biancas kropp? Tycker det är alldeles för få sådana inlägg. Hon verkar må så bra av den typen av kränkningar också.

      Kan vi aldrig ha? Hur skriver du människa? Och jo, det är viktigt.

   Håller med. Vill gärna läsa om hennes träningstips, hur hon gör för att få den där naturliga kroppen😉

   Tycker Bianca verkar helgrym och super busy med allt hon tar sig an 🥰

    🤣🤣🤣

  Får man veta resultatet sen? ☺️

   Självklart!

    Orimligt spännande ju! 👏🏻😀

  Magdalena Graaf är verkligen ombytlig att läsa om…

   Nej, hon har blivit så tråkig, hellre syrran. Har hon tagit tbx reprisen Peter, var det han som förbjöd henne blogga. Är de fortf tillsammans. Alla i Sigtuna undrar🙂

    Det där förhållandet vill jag läsa mer om. Får riktigt dåliga vibbar.

    Och där har vi B igen….

   Fast jag vill veta vad som händer mellan henne och Louie 🙂

  Isabella är inte med?

   Jo då, hon finns med!

  Jag kan rösta på fler🙂

   Nu kan man det, innan gick det inte ☺️

  Cassandra K.

  Det gick att bocka i flera men kunde inte lägga in egna förslag..

   Kunde inte jag heller. Men lägger mina förslag här.

   Riktiga.Pontus
   Emil Hansius
   Pewdiepie

  Alexandra Bring
  Cassandra K
  Edvin T

  Varför är Linnea mellan A och B? Vad jag fick leta!

   Hon stod under ”Assholes online” i mitt register, då hon hamnade där lite tokigt. 🙂

  Kul med en sådan här röstning igen! 😄

  Jag förstår att du Camilla inte kan övervaka varenda influencer, men drar du själv någon gräns vid exempelvis följarantal på de olika plattformarna?

  Det skulle vara kul att se lite mindre konton/influencers få strålkastarljus som exempelvis Elsa Swärd Brattström @elsabratt eller @saskiacort, sådana som kanske är på uppgång. Men så ska det ju finnas något att skriva om också, det fattar jag.

   Jahopp, såg inte att man kunde lägga in egna förslag i listan så det gör jag nu.

   Hur kul är det att läsa om folk man inte vet vilka dom är?

  Jag vill ha en stor granskning på alla suspekta influencers eller ”wannabe influencers”. Det finns mycket fusk med skatt och annat skumt fifflande.

   Fusk med både följare och skatt! De tiggs spons på precis allt men skattas det ens något? Host tanby, hos Melina C

    Följarna skiter jag i men betalar dom verkligen den skatt dom ska???

  IVF-flunsorna och CassK utöver dom i listan.

   JA

  Min första tanke var ”ingen”, så jag är nog inne på fel blogg. Skämt åsido, kan inte välja vem jag vill läsa om – men skulle lätt kunna lista vilka jag inte vill läsa om…

  Elsa Swärd Brattström, som helt verkar flyga under radarn med all gratisreklam och – spons hon delar, och dessutom exponerar sina ungar så att det sjunger om det, helt utan respekt för dem.

   Fast just reklambiten tycker jag hon sköter bra, hon reklammsrkerar ju t.o.m redan innan kommande samarbeten som förvarning? Är väl adlinks jag kan störa mig på då ibland, men det gör jag hos alla.

   Meeen ungarna håller jag med om.
   Som någon har skrivit här innan så känns det som att jag känner ungarna bättre än de barn jag har i mitt eget liv och då är väl någon gräns passerad. Samtidigt är det en del av varför Elsas konto blir mysigt, jag gillar hennes och Cornelia vardag väldigt mycket. Känns som en trygg, avslappnad punkt.

    Hon har bättrat sig på sista tiden men varit katastrofdålig tidigare, och skriver och tipsar om mycket gratisgrejer (bud) utan att reklammarkera. Antar att det är någon gråzon, men ändå.

    I någon frågestund var det t ex en följare som sa att hen har Ragnar som bakgrundsbild och hon svarade typ ”ÅHHH det känns helt galet att han är en del av era liv kan inte fatta 🥰”, är inte det sjukt?! Följarna vet ALLT om barnen och deras dagliga göromål, säkerhetstänk = 0.

    Vet inte om deras liv är så mysigt… Mest gnäll och offerkofta blandat med gränslöst skryt, och de verkar leva i en helt annan verklighet än de flesta andra.

     Ja precis, är väl en gråzon. Bud kräver väl inte motprestation.

     Det om bakgrundsbilden har jag helt missat, låter väldigt sjukt och obehagligt och hade jag själv haft barn hade min respons inte liknat Elsas alls.

     Jag tror du och jag får enas om att vi inte ser Elsas inlägg/stories på samma sätt då du verkar mest bli irriterad över hennes kanal och då jag, för det mesta, blir glad.
     Det finns givetvis situationer som jag ställt mig frågande till. Och jag är glad att hon nu har tagit tag i sitt mående för att få mer balans, vissa grejer blir större än vad de behöver vara.

     Deras verklighet är långt ifrån min egen, men jag tycker inte att de på något vis är verklighetsfrånvända. Och då de har ett väldigt socialt liv med ett brett spektrum av olika personer i sitt liv så framstår både Elsa och Cornelia som jordnära personer och trevliga personer att ha och göra med.

      Haha som alltid blir det längre än vad jag tänkt mig. Inlägget ovan är på intet vis ett försvarstal. Jag tycker bara att det är otroligt intressant hur personer uppfattar influencers (inte bara Elsa) så olika. Det gäller väl förvisso allt och alla.

  Skulle gärna läsa något gräv om Ilmrud och deras aktiebolag som likvideras just nu, som jag skrev häromdagen. Eller Carola wetterholms sjukt låga inkomster trots hennes helt overkligt kopiösa reklam, allt ska väl tas upp som inkomst eller?

   Ilmruds aktiebolag, det har jag helt missat. Vad sysslade de med?

    De startade AB 2021 där hon skulle köra sina sociala medier och så, men har aldrig reggat sig för moms eller som arbetsgivare av någon konstig anledning. Det är ju sjukt mycket fördelaktigare att driva aktiebolag än enskild firma.
    Men de kanske inte fick regga sig för det pga att de har betalningsanmärkningar och utmätning på hans lön och sånt?
    De lämnade aldrig in någon årsredovisning för ens sitt första år så nu är de under likvidation.

     Oj!
     Något skumt verkar där ju vara med det Hela!

      Nej, det är nog inget skumt alls, mest bara att de verkar ha noll koll på ekonomi. Ligger nog något missbruk bakom, shopping kanske. Hon har ju bra inkomst men ändå kan de inte betala sina räkningar.

   Håller med. Överhuvudtaget är det intressant med dessa Familjen Annorlunda-mammor och deras märkliga liv. Läser gärna mer om det.

  Jag tänker att det lite beror vem som för stunden gör något intressant/tokigt/bra.

  Frida Lund är tex inte så aktuell eller stor men sen bjöd hon ett helt blogggäng utom Sandra B och Sandra spelade in en video om det. Boom, högintressant!

  Du skulle kunna ha tipsinlägg också (typ som öppet spår), där folk tipsar om aktuella händelser, så plockar du därifrån? Inte alltid man orkar maila, eller tänker på att göra det.

  Inga och samtidigt alla ! När det är skvaller , vem som lixom 🤷‍♀️

  Vill ha ett nytt inlägg om Emma Hallberg och hennes blackfishing och photoshoppande 🙃

   Ja!vad hände där?

  Jag skulle vilja läsa om Åsa Ingrosso. Tycker det är så roligt att titta på bilder. Jobbar hon på restaurangen eller hänger hon bara där och håller reda på stollen?

  Jag skulle önska att Camilla gjorde ett släkttråd Ingrosso-Wahlgren-Perelli-Anna Book slagsmål med den fjärde eller femte Ingrossbrorsan och sen får den som hittar kopplingen till Rånar Sögaard ett pris.

  Skrev även Tareq Taylor för hans insta är ju numera nersölad av reklam för hans egen verksamhet och produkter han marknadsför. Ofta dålig alkoholreklam också som jag tror inte är godkänd efter vad jag lärt mig här av Cam-cams inlägg!

  Jag är orimligt nyfiken på bloggen Matplatsen och hur bra siffror dess bolag har i årsredovisningen. Vilket himla kul och inkomstbringande arbete Victoria har genom länkar till Ellos, Lindex och Cellbes samt andra diverse samarbeten. Är Affiliate-länkar det mest inkomstbringande eller är det reklamsamarbeten? Tjänar en bloggare/instagrammare pengar bara på antalet visningar? Frågorna är många☺️

   Ooh, Matplatsen! This.

   Ja jag är så fascinerad över detta med att ha råd med lgh i Spanien, antar att matplatsen tjänar bra mycket på sina sociala medier?

   Kan tänka mig att hennes samarbeten är väldigt lyckade, att den här typen av reklam verkligen är spot on för hennes följare. För rätt ofta undrar man ju hos andra influensers hur många som ens kommer vara intresserade av att eventuellt köpa/klicka på länk. Varumärkesbyggande i all ära men kan man dessutom få många till att köpa så kan man nog både tjäna bra på affiliate och planerade samarbeten.

  Jag hade velat läsa mer om Schuterman familjen också och deras diet på 6 mandlar 😂

   Ja herregud vad den familjen har förvandlats till ätstörta och injektionsbesatta. De försöker göra allt för att toppa Wahlgrens 🤣

  Är så nyfiken på de lite äldre influencerna (stavning?!) som hängt med läääänge och där många verkar vara stenrika på riktigt.

  Sofi Fahrman
  Jennie Hammar
  Känns som om jag glömmer någon 🤔

  I viss mån kanske Cecilia Blankens, Ebba von Sydow, Sandra Beijer.

  Vad hände med Elin Kling?

  Mimi Höglin!

   Jaa, +1 på det!

  Victoria Törnegren finns med men inte Alexandra Bring?

  Vanja och WoA. Tycker hon kom alldeles för lätt undan med tanke på att många av sakerna hon och Niklas gjort hade gett flera års fängelse om det handlat om ngt annat än krypto. Och att hon inte publicerar ngr negativa kommentarer på bloggen och blockar alla som skriver ngt på instagram gör henne ännu vidrigare. Sedan dessa influenserkollegor som likear och kommenterar på hennes sida som inget hänt, otroligt!!

  Sandra Lindahl!!!!!

  Ida Kjos.

  Ser gärna granskningar av köpta följare – det borde verkligen lyftas fram mer. Influensers som lever på att exploatera sina barn borde också granskas mer. Fullständigt bisarrt att det ens är lagligt i Sverige.

  Vill egentligen bara läsa om influencers som är kontroversiella, scammar folk eller gör märkliga saker. Helt ointresserad av ”bra exempel” och ”kul nyheter” men det är kanske bara jag. Vill hellre se granskningar än gratulationer etc. Förstår att du inte vill vara en hård skvallerblogg Camilla, så fattar varför du lägger balansen som du gör och tycker det är helt rimligt. Men ville ändå uttrycka att jag kommer hit för skvaller och tjafs mer än någonting annat.

   Skulle också gärna se lite kritiskt tänkande kring ”virtue signaling”. Många fast fashion-märken och influencers håvar in PR-poänger genom att ha modeller i olika storlekar men producerar samtidigt sina kläder i fabriker med fruktansvärda förhållanden. Snälla sluta gå på idéen att de gör något kontroversiellt eller modigt här, det är inne att ha modeller av alla former och färger nu så de följer bara strömmen för att tjäna mer pengar. Överlag – lite mer kritiskt tänkande kring när influencers/varumärken använder rättighetsrörelser för att göra reklam och bygga varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.