Elin Molimenti får nobben av Caia Cosmetics


Elin Molimenti verkar ha ansökt om att få använda sig av Caia Cosmetics annonslänkar och fått nobben. Hon tror att om man inte äääälskar Caia så vill de inte ha dina åsikter, och Elin vill vara transparent med detta eftersom Caia är överallt och eftersom hon fått frågor om varför hon inte testar deras produkter.
Anledningen som angas var att Caia inte ansåg att Elins kanal passade deras varumärkesstrategi, vad den nu är?
Kanske är det just det här?

Om du inte äääälskar Caia så vill vi inte ha dina åsikter.

Caia gör kanske bara reklamsamarbeten där de kan styra innehållet?
vad tror ni?

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja, så gör alla stora varumärken. Inget ”ovanligt”.

  Sjukt. Är inte förvånad, det verkar finnas någon slags diktatur över deras recensioner. Folk är rädda för att kritisera deras varumärke, blir tydligt också att de försöker avslå sig från negativa recensioner genom detta

  Varför inte kontakta Caia och fråga?

   Fråga vadå?

  Jag tror helt enkelt inte Molimenti är bra credd/trovärdig efter diademgate.

   Exakt, står inget om att man inte får kritisera? Bara att hon inte passar

   Tänkte samma 😅

  Margareta Grääs testade Caias senaste foundation och concealer och var inte nådig i sin kritik. Riktigt dålig kvalitet med priser som om det vore premiumprodukter. Vilket skämt!

   Och Margareta är absolut inte varken sponsrat, betalt eller associerat med Caia. De skickar inte ens produkter till henne som en del av PR-listan, vilket förklarar vilket bolag Caia är. Precis som en av sina grundare, så ska de bara omges av ja-sägare. 😅

    Däremot inte sagt att jag inte förstår detta beslutet. Tror helt enkelt inte alla vill associeras med Elin. Har inte alls en god bild av henne. Hon flippar på alla som inte glatt nickar ja till henne eller hennes kinesiska prylar..

     Och vill man att ens märke förknippas med någon som kränger kinakrafs från wish?

      Det är väl precis vad Bianca och Lovisa gör? 😄

       Haha min tanke exakt

   För hennes hy ja. Men det finns massor av produkter från CAIA som hon också tycker om.
   Dessutom blev hon godkänd att använda annonslänkar efter senaste sågningen.

   Och vad jag förstått är Margareta godkänd för deras affiliateprogram – så att man måste älska allt är nog inte rätt ute.

  Alla företag avgör själv vem/vilka som dom vill jobba med, inget konstigt med det!

  Varför skulle inte företag välja ut kanaler som passar deras strategi? Det tror jag att de flesta gör och de flesta företag borde nog ännu bättre kolla upp vilka influencers de låter marknadsföra deras grejer. Eller?

  Bubblan…

   Och det var till och med hennes sambo som klurat ut det *blir rörd*

   Känner verkligen med henne. Tror det skulle vara bra att jobba/plugga/ha något att sysselsätta sig med på dagarna för att må bättre.

    Hon har ju ett jobb men väljer att knappt jobba

   Bubblan? Vad menas?

    Ivf-flunsa

   På IVF-forumen jag hängde på förut var nog Bubblan det ABSOLUT vanligaste smeknamnet för folks embryos. Så sådär superoriginellt är det inte av Fannis kille… Gulligt? Ingen aning. Jag sa alltid ungjäveln om mina embryos 😂 Enbart för att inte vara del av det lite kladdiga sentimentala i hela barnlängtansträsket som IVF-forum ofta är.

  Är det inte hon som säljer saker från ali express dyrt?

  Hade varit intressant att höra vad dom har för kriterier.

   Kan exempelvis vara så enkelt att profilen inte har en tillräckligt stor kanal med tillräckligt många följare. Behöver inte vara konstigare än så 🤷‍♀️

    Tänkte exakt samma! Finns inga slutsatser man kan dra av det svaret egentligen. Utöver att hon inte uppfyller deras kriterier – vad de nu än är.

  Ing konstigheter tycker jag? Finns det någonting företag som gör reklam på ett sätt som inte passar dem?

  ”Fluerar” Caia verkligen överallt? Ser dem aldrig i mitt flöde.

   Jag ser dem tyvärr jätteofta

   Jag ser dem inte heller. Nån enstaka på tiktok typ, men hon rensade bort caia sist jag kollade. Eller ja, hon sparade dem för content visserligen. Men bortsett från henne så ser jag aldrig caia.

   Är det ens ett ord? 🤨

    Nej. Florerar heter det

  Men det är väl upp till Caia att välja vilka de vill samarbeta med genom att låta dem använda annonslänkar, Elin får ju betalt varje gång någon använder länken. Sen står det henne fritt att testa deras produkter ändå såklart men hon är ju bara bitter för att chansen att tjäna pengar på Caia försvann och som sagt hennes trovärdighet är ju noll efter alla krälande diadem från pärlornas huvudkvarter (även känt som Ali Baba).

  Orka bli kränkt och bara ”nu vill jag aldrig mer tipsa om deras produkter” 😅 Det är väl vettigt att företag har en strategi och alla kommer inte att passa. När hon gör så där låter det ju mer som att HENNES strategi är att vara öppen med att hon bara tipsar om produkter hon kan tjäna pengar på. Alltså influenser jobbar ju så i mångt och mycket,trodde bara inte man var så öppen med det utan att man mer brukade köra ”tipsar baaara om saker jag veeeeerkligen gillaaaar”.

  Jahapp. Då vet vi det.

   Japp, och nu vet vi att du vet också.

  Om hon nu vill vara ärlig och transparent vore det inte ärligare att recensera produkter från företag man inte samarbetar med på nåt sätt? Hon skulle ju kunna säga nåt milt kritiserande och hålla tillbaka det hon Egentligen tycker för att inte stöta sig. Med en annonslänk är det ingen recension, det är reklam.

   Andra ser ju att hon är för känslig att ha och göra med.

  Jag tror folk är rätt ovana att bli nekade ett affiliateprogram – oftast blir man godkänd hos de flesta.

  Har inte margareta grääs reklamlänkar från Caia? Hon är väl ändå en som sägre sin åsikt?

  Se senaste vieon som hon gjort med caia: https://www.youtube.com/watch?v=iNwwjGh4i2M&ab_channel=MargaretaGr%C3%A4%C3%A4s

  Det är på inget sätt konstigt. Jobbar för ett modemärke och vi går noggrant igenom vilka influensers vi samarbetar med. Det kan nekas på grund av att vi anser att det inte är rätt profil för vår målgrupp, inte värre än så.

  Det konstiga är snarare Elins hantering av detta. Att hon hanterar detta såhär tror jag snarare kommer resultera i att ytterligare företag blir försiktiga att samarbeta med henne. För det är just det man vill ha, ett samarbete. Inte drama i sociala medier.

  Aldrig hört talas om denna människa förut, men om jag ska döma av bara det där inlägget förstår jag varför de inte vill samarbeta med henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.