Paow ramlar ur sängen – bryter näsan

Bildkälla: Paow Instastory

Paow har enligt Instagram gjort en faceplant ur sängen och brutit näsan, fuckat upp ögonbrynet samt fått en rejäl fläskläpp. Hon dementerar att det är någon som misshandlat henne, utan trycker på att hon faktisk har ramlat ur sin säng. Att det är pinsamt men att det är sådant som händer.
Att hon aldrig skulle vara med en kille som ens lägger ett finger på henne, och förstår inte hur man kan ha så mycket otur.

Fy fan vad det suger: Kan inte nåt få gå bra iaf en gång? // Paow

Krya på dig, Paowsan!
Hjälm och tandskydd vid nästa blöta utekväll? Kan det vara något?

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så ansiktet tog emot före hennes stora bröst…tillåt mig att småle😏

   Jag är en kvinna med väldigt stora bröst i förhållande till min kropp. De har aldrig räddat mig vid fall eller olycka. De är inte krockkuddar liksom.

    Tror man behöver ha väldigt högt placerade väldigt stora bröst för att inte ansiktet ska ta emot 🤔

   Ramlar du med brösten först?

    Ramlar man med huvudet först om man ligger ner?

     Mer rimligt än att ramla med brösten först.

     Om man ligger snett och rullar ut över kanten med överkroppen så ja

  Men nej. Det är omöjligt att slå i näsa, ögonbryn och läpp i samma fall. Ett ansikte är ju inte helt platt så någon av dem slår i först. Hon ljuger och det här är bara riktigt sorgligt.

   Beror väl kanske på om hon trillat in i nattduksbordet i fallet, eller?

    Varför skriver du nattduksbord? Bara hittepå ju?

   Tja, hon skriver att ansiktet landade i en förgreningsdosa och då kan det nog hända.

   Va? Om man ramlar och landar med ansiktet på en grendosa är det fullt möjligt att slå hela ansiktet. Bara för att näsan tar i först stannar ju inte fallet när näsan nuddar golvet/grendosan.

   Man kan kanske gissa att en näsa som blivit opererad flera gånger och läppar som har väldigt spänd hud pga fillers blir mer skadade ön andra kanske hade blivit.

   Även om något slår i först så kan man slå och skada mer än just den punkt som träffas först. Speciellt om man ramlar in i något men även om det är ett platt golv.

   Det är inte omöjligt, och om det nu är något hon vill dölja, varför skulle hon ens lagt upp det överhuvdtaget?

    För att folk annars hade skrivit om det såklart och att hon tidigare visat bilder på när hon blivit rejält misshandlad av sin kille, som hon börjat träffa nu igen. Folk är naiva som inte fattar hur mycket den som är offret i en våldsam relation faktiskt ljuger för omgivningen.

     Tror tyvärr inte på det. Otäckt!

     Och du är enkelspårig som tror att du vet vad som hänt. Ja, offer i våldsamma relationer ljuger ofta om vad de utsatts för men samtidigt är det ju inte ovanligt att folk som är ute och festar och dricker mycket lyckas skada sig på alla möjliga och omöjliga sätt. Och eftersom vi inte var där kan vi inte veta.

   Det är fullt möjligt att slå i båda. Testa att falla en gång and you will see. #kvinna som efter förlossning hade sån blodbrist att hon föll ihop tre gånger och varje gång skadade både näsa o mun (såg med andra ord ut som hej-kom-och-hjälp-mig både uppe och nere) 😀

   Bara för att näsan tar i först betyder det ju inte att den stötdämpar så pass att läpparna skonas.

   Bra att vara vaksam men man kan inte VETA baserat på massa sånt här strunt.

  Fyy, det ser riktigt ont ut, om man slår något i ansiktet sådär ser man ofta blåmärken i flera veckor. Och nästan alla kommer att tänka misshandel. Oavsett om man ramlat eller inte.

  Har inte hon varit med någon som misshandlade henne förut, det är hon och Maggan som ramlar ur sängen.

   Tror ni det är sant det som skrivs på Fl-back om Maggan och Louie? Jag trodde på henne när hon skrev att hon ramlat när hon nyvaken reste sig men nu börjar man ju tvivla.

    Tror tyvärr att det är sant, finns många vittnen på hotellet efter kristallengalan.

     Så fruktansvärt om det stämmer.

      Tror ni det är en fejkprofil på M som är på Tinder nu, hon kan väl omöjligt leta ny karl redan..

    Jag fick dåliga vibbar både i serien om romerna och morgonsoffan på tv4. Upplever att han har ”överläge” och plattar till Maggan i var och varannan mening tyvärr. Är rädd att han skott sig och nått framgång på hennes namn för att sedan dumpa henne. Jag hoppas jag har fel. Den kvinnan förtjänar att vara lycklig.

     Fick också dåliga vibbar… Stackars henne!

   P skriver ju att att hon aldrig MER….. kommer vara med en kille som slår henne.

    Men det är ju tydligen samma kille som hon hänger med nu.

    Det är tyvärr ett mönster. Jag tror inte på henne när hon säger ”aldrig mer/aldrig igen” men ändå är med samma man…?

   Har inte Paow loftsäng?

  Rädda Paow! Ta henne till en lugn plats långt från fest och yta där hon får arbeta med att ta hand om djur? Får ont i hjärtat. Hon är nog en fin människa innerst inne men förvirrad och förblindad av sitt leverne och att leva upp till bilden av att vara Paow. Kom igen Paow, om du läser det här, byt riktning i livet. Det är dags nu.

   Fast hon vill inte leva ett 9-5 liv säger hon själv. Lite kan man faktiskt styra över i 30årsåldern

   Fattar inte varför folk tror att såna här människor är fina ”innerst inne”, är man fin innerst inne så brukar det märkas även om man såklart kan göra misstag/dåliga val etc. Men behöver inte vara en psykopatisk massmördare för att vara en ganska kass person. Paow verkar helt omogen, impulsiv, skapar en massa drama och osämja vart hon än går, hänger ut folk till höger och vänster, spyr ut rätt så elaka åsikter regelbundet. Bara för att hon gillar att kela med en katt då och då, när det passar hennes reseschema, så är hon snäll *egentligen* eller vad är det för fina inre kvaliteér du tror hon har?

    Håller verkligen med. Hon känns inte alls som en sympatisk person ”innerst inne”. Och då brukar jag oftast tro gott om människor

     Hon kanske har varit med om massa saker i sitt liv som har gjort att hon känner ett behov av att sätta upp en hård fasad. Elakheter beror oftast på att man själv känner sig sårad och olycklig i sig själv. Men det är förstås lättare att sparka på någon som redan ligger än att försöka förstå.

      Ja håller med i stort. Men hon tar inget eget ansvar öht och det är ganska anmärkningsvärt. Hon är typ 30 och allt är alltid alla andras fel.

    Eller hur. Personlig utveckling sen hon var fjortis: 0. Men tror helt enkelt inte hon är särskilt intelligent, och det är ju lite behjärtansvärt i sig.

    Allt det du räknade upp är väl solklara tecken på att en människa inte mår bra, om något. Om man spyr hat omkring sig så speglar det ens eget inre, det man säger om andra speglar hur man ser på och behandlar sig själv. Ni är ju inte ett dugg bättre som sitter och snackar sk*t om Paow nu t.ex men det där med självrannsakan och att försöka sätta sig in i andra människors situation har aldrig varit BB:s följare starka sida.

     Nä men hur ska man ta en sån här människa då? Hon lägger ut allt, hänger ut folk? Vi hänger ju här för att diskutera. Ska vi hålla tyst? För att hon är en ”underdog”? Hon lever på främlingars engagemang.

      Vill man sprida hat så varsågod.

  Så går det när man dricker sig redlös.

  Tycker bara synd om henne…för om man som 30-åring måste gå ut o supa sig så redlös så man ramlar ur en säng tja då är det illa….att man inte kommit längre i sin mognad.

  Hur hög säng har hon?

   Hur högt tror du man behöver ramla på ansiktet för att bryta näsan?

    Rätt högt. Att glida/rulla ur sängen skapar inte så särskilt mycket kraft. Det räknas som fall från låg höjd (1 meter). Barn som ramlar ur sängen slår sig i princip aldrig på något allvarligt sätt.

     Barn skadar sig sällan vid fall så som vuxna gör. Och jo, att ramla på ansiktet ner från en säng kan absolut bryta näsan.

      Och landa på en skarvsladdsdosa.

  Hur ängslig Paow än är har iallafall jag svårt att hysa sympati för henne.
  Uppfattar henne inte som en speciellt trevlig person.

  Tröttsamt med identitetssökande flunsor som spelar martyrer av eget agerande.

  Fast hon säger att hon aldrig skulle umgås med någon som slår. Men visar bild på hur hon umgås med han norrmannen som slog henne. Såna rövhål ska polisanmälas och sen blockas.

   Christian Brennhovd var i Stockholm med henne dagen innan detta hände. Det var alltså han som misshandlade henne förra gången.

    Så extremt vidrig kille, tål inte se honom. Fatta att göra det han gjorde mot henne på Bali, oavsett vad som hände innan?! Att inte Norges media nappat på detta. Och btw, jag är en av dem som tycker att hon är rätt osympatisk också, men man kan liksom ha två tankar i huvudet samtidigt.

  Läpparna ser väl flunsnormala ut

   Gratis fillers!

  Hon skulle aldrig vara med en man som misshandlat henne. Men det har hon ju och hon umgås fortfarande med honom.

   Aldrig mer.

    Fast hon ingick ju med honom senast förra veckan. Någon dag innan blåmärkena dök upp. Så vet inte vad aldrig mer är i för tidsperspektiv…

  Ja mycket märkligt att allt går åt skogen…. verkligen

  Hade hon varit nykter eller bara lite berusad hade jag sagt bullshit. Kroppen skyddar huvudet och ansiktet instinktivt utan att man behöver tänka, och en säng är låg. Men är man full kan vad som helst hända och reflexer uteblir. Detta plus om hon eventuellt har skör näsa gör att det inte är helt omöjligt. Hoppas att läkaren intervjuade ordentligt såsom de bör göra.

  Ingenting som inte nya plastikoperationer kan fixa…
  Synd om henne oberoende vad som hänt.
  Kanske detta kan råda bot på så blöta utekvällar. Ansiktet är ju dyrbart. Satts ner otroliga slantar på slantar på det.

  På tal om plastikoperationer o dylikt.. undra vad Isabelle Strömberg gör idag? Hon har inte uppdaterat någon av sina sociala medier på snart 3 år. Jag saknar henne lite på youtube.

   Hon är ju hyfsat aktiv på Instagram? Verkar inte pyssla med nåt, bara samma gamla selfies

    Oj vilket mörkt flöde. Får ångest av att scrolla igenom.

    Hyfsat aktiv? Hon har inte lagt upp något på insta sen 2020..

     Stories hallå

     Ny på insta? Du har antagligen inte kollat förbi fastnålade inlägg, senaste inlägget är nämligen från i maj. Och hört talas om stories? Misstänkt boomer over here 😅

  För bara något halvår sedan la hon upp bilder på när killen som hon umgicks med i helgen hade misshandlat henne, så jag tycker att det här ger en lite dålig smak i munnen :/ jag HOPPAS att det inte är så, och att hon får hjälp om det nu är så.

  Är tufft att leva när man är gjord av plast och porslin och självförakt🤕

  Blev hon slagen kan hon blivit tvingad att skriva detta inlägg också…

  Näää näää
  Så där illa blir det inte av ett fall ur sängen.

   Fast jo.

   Alltså jag har aldrig sett någon se sådär illa ut ens efter de har fallit av en häst. Skarvsladdosa i plast dämpar snarare fallet än förvärrar det, lite extra skråmor ja men att bryta näsan nej.

   Paow – du förtjänar inte det där.

  När ska hon släppa sin biografi? Känns som hon levt sju liv så mkt drama som sker i hennes liv
  Hade köpt direkt på riktigt och läst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.