Väskan alla letar efter på Tiktok

I mitt Tiktokflöde letar ALLA efter den här rosa, fluffiga väskan från Juicy Couture som blivit tokviral och jag kan för mitt liv inte begripa varför. 
Tusentals videos där kvinnor är på jakt efter den, framför allt i butiken T.J.Maxx, som kan beskrivas som lite av ett outlet. Dit kommer alla möjliga typer av produkter och säljs till rabatterade priser, kläder, väskor, skor, heminredning mm. Listan kan göras hur lång som helst.
Jag har i mina dagar handlat en hel massa fina saker där, men en rosa, lurvig väska från Juicy Couture är inte en av dem.

Den är förmodligen svintrendig, utöver att ha blivit viral, särskilt efter att Barbiefilmen kommit ut, men den här hysterin att hitta den är absurd. Folk hänger på parkeringsplatserna innan butiken öppnar för att kunna rusa in först av alla. Butikerna fylls på varje natt, och man vet aldrig vad som kommer dyka upp på hyllorna eftersom butikerna inte har något fast sortiment.

Juicy Couture för mig är små plyschdressar med ordet ”Juicy” skrivet över röven, och jag kommer ALDRIG i hela mitt liv sätta på mig någonting sådant ever again.
Been there, done that, got the t-shirt.
Toppa av det hela med en ”Von Dutch-keps” och färgade glasögon med strass på så är jag garanterad ett migränanfall.

Nej tack, Tiktok.
Nej tack!

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej men nej, den var jätteful🫢

  OT. Men såg precis dokumentären om kungen på svt. Alltså, jag är inte rojalist för fel öre, men jag har empati. Med det sagt: fy fan vilken dålig reporter! De knöt inte an alls ju! Hon kunde frågat mer om ”prioriteringarna” vad gäller fokusen på näringslivet kontra orten. Hon kunde frågat om strippklubbs-ryktena sååå mycket snyggare. Hon var så unlikeable!
  Kungen är inte en ond människa men fan vad han kunde frågats ut bättre!
  Och drottning Margareta av Danmark. Där har vi klass och intelligens! Och samma virke har vi i Victoria, gillar henne skarpt.
  All in all – extremt cringe dokumentär.

   Har precis börjat se ”Tronen” på TV4 PLAY. Än så länge otroligt gemytligt.

   Och sen att han rakt ut ljuger om strippklubbarna. Självklart ljuger han liksom! Stå för det, men förklara hur det är i dessa cirklar!

    Du antyder att kungen har varit på stripp- eller sexklubb. Näe, jag tror faktiskt inte.

     🤣

      Alex och Sigge 🥳

   Har inte sett sista avsnittet än, men hon som intervjuar är fullkomligt värdelös. Jag förstår att hon oroade sig för att kungen inte gillade henne, det ser inte ut som att han gör det heller.

    Gillar inte heller henne. Hon tar liksom för mycket plats. ”Hur ska jag gå, var ska jag stå?” Programmet handlar inte om dig gumman, vi är inte intresserade att veta att du inte orkar kolla upp i förväg hur man förväntas föra sig i kungligt sällskap. Journalistik på lägsta nivån.

     Ja men precis så. Slängde dessutom in lite ”jag” i intervjun, alltså typ ”jag tycker ju att blablabla, vad tycker kungen” etc.
     Vill ha tillbaka mina skattepengar😭😂

   Tycker en del frågor var jobbiga. Som om hon ville göra det obekvämt för honom. Tyckte faktist synd om honom. Han är klok och snäll. 😊

    Kungen klok och snäll?! Snäll kan jag gå med på men speciellt klok är han faktiskt inte.

    Verkar varken särskilt klok eller snäll. Han har ju ofta betett sig rätt buttert i intervjuer och sådant. Tror Victoria kommer att klara rollen oerhört mycket bättre än kungen, hon verkar vara en naturbegåvning.

     Med all rätt kan jag tycka ändå.

     även estelle!! såg klipp från te deum, herregud vilken liten mini-victoria hon är redan! verkligen väluppfostrad och drillad redan 😅

   På tal om väskor?

    Fast ts skrev ju OT först? 😉

   Tycker den var fantastisk och att Karin gjorde ett briljant jobb. Poängen som jag förstod Dokumentären var ju att få fram hur det va för kungen. Att få fram hans synvinkel. Inte att ställa honom mot väggen å va kritisk mot allt. Det har ju dessutom gjorts redan, den här vinkeln har jag aldrig sätt. Tycker det var fint, sympatiskt och viktigt.

    Hon var enerverande

     Blir nyfiken, och ja nu är jag jobbig men undrar om ni hade stört er om det hade varit en man. Själv tyckte jag hon va kul och att hennes egna personlighet kom fram.

     Tror också det var ett medvetet grepp för att få Kungen att slappna av och faktiskt vilja prata. Inte känna sig ställd mot väggen

      1. Tyckte inte alltid att han kände sig så avslappnad (hade inte heller varit avslappnad med henne).

      2. Var det inte en dokumentärserie ish om kungen? Förstod inte varför hennes perspektiv skulle spela in. Hennes ”jag”-inflikanden här och var, totalt ointressanta.

      3. Hade stört mig lika mycket på om en man höll på likadant, ”var ska jag stå? Hur tilltalar jag kungen? Vem ska gå först här?” Etc.

      Ts här. Nej absolut inte, tanken har inte ens slagit mig. Bra journalister är bra journalister.

      Men han slappnade ju inte av öht.

      ”Hade ni stört er om det hade varit en man” Ja, förmodligen om han hade gjort ett lika dåligt jobb.

      Allt handlar inte om kön. Lägg ner.

   Tycker att det var sorgligt att höra honom berätta om hur hela hans uppväxt handlade om att förbereda honom för att ta över tronen och hur det påverkade men att han inte reflekterade över att han gör samma sak med Viktoria.

  Märkt att dagens kids vill ha juicy-set igen. Kanske på väg tillbaka? Älskar mysbrallor men juicy resp väskan, eh nej tack.

   90- och 00-tal har varit ”tillbaka” länge. Jag hamnade på samma fik som en hel gymnasieklass och de såg exakt ut som de coola kidsen såg ut när jag var liten. Märklig känsla.

   Exakt de seten har varit tillbaka länge bland högstadiekidsen

  Oj, är det modet tillbaka? Skulle jag alltså ha sparat mina lurviga ryggsäckar som jag sprang runt med i slutet av 90-talet? Attans! 🥴

   Jag hade en rosa, fluffig dagbok -01, första året på högstadiet 🙂

  Kul med fler inlägg och 21-inläggen som är tillbaka men alltså ett inlägg om en rosa väska på tiktok. Bara nej. Strunta i inlägg då istället.

   Men allt är inte menat att passa alla👍🏼

   En blogg som bevakar influensers borde verkligen skriva om saskia just nu! Men nej, en rosa väska😅

    Haha ja ett inlägg om Saskia hade varit intressant. Jag har följt henne på Instagram och tyckt att hon varit rätt kul men som hon beter sig nu? Hon vill bli känd och det spelar ingen roll för vad för hon har ingen skill är min spaning. Det här om romarriket är ju inte hennes spaning, det var ju en av hennes följares spaning. Men Saskia taggar amerikanska medier friskt och verkar ha tappat det helt. Men ändå rätt underhållande!

    Är det så viktigt vem som kom på det ens😂 tycker inte ens att det är en kul grej. Tänker inte tjejer på romarriket liksom? Jag tänker på dem jätteofta (hade velat finnas då). Medan vi här uppe käkade sten hade de liksom avlopp, t.ex.

     Funderar ”ofta” på vad folk på säg 1600-talet hade tyckt om moderna fenomen, typ om det dök upp ett gäng mitt på ett 1600-talstorg och körde en TikTok-dans till dunkadunka-musik, eller att susa fram i en bil i 100 km i timmen 🙂 För att inte prata om konceptet med att flyga. Jag menar, 1600-talslivet skulle ju vara en chock för oss men vi har ju lite hum om hur det var, medan jag tänker att moderna fenomen är något som nästan ingen på den tiden ens kunde fantisera om. Men antagligen är det mest mind-blowing vi lyckats med såna saker som avlopp och rent vatten, vettig sjukvård, demokrati och mänskliga rättigheter.

  TikTok är för barn. Varsågod.

  Hur många svenska kreatörer på TikTok letar efter den här väskan?

  Hu, den kommer bli skitig och sunkig på två minuter.

   Som en badrumsmatta

  Min drömväska är en sån där uppblåsbar i blå plast som var väldigt populärt ett tag. Min bror var äldre och kunde köpa en uppblåsbar soffa för egna pengar. Jag var så avundsjuk! Det var väldigt obekväm, tappade luft hela tiden och gnisslande när man satt i den. Men ändå!

   Åh, jag hade en uppblåsbar väska! Jag hade helt glömt bort det 😂

   Hade både väskan och en fåtölj! Vet inte vad jag tänkte med?! Va väl typ 12-13 men ändå 😂

   Vi hade en uppblåsbar soffgrupp för barn hahaha, hade glömt, med Nalle Puh på.

  Ser ut som något en 4-åring leker med.

  Ääälskar tk maxx (som det heter i uk) 😍 ville bara säga det. Hejdå!

  Skrattar lite när jag ser 90-tal trenden komma tillbaka igen. Inget jag vill bära eller se igen 😂 väskan är verkligen Paris Hilton! Men hoppas hon låter sin väska ligga kvar långt inne i garderoben. Onödig hysteri över en fluffig väska.

  Man ska inte förstå allt här i världen. Och den där trenden förstod jag inte första gången ens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.