Biancas talkshow fortsätter vara extremt publikpopulär!

Biljetterna till Biancas talkshow går åt i Taylor Swifthastighet, även för nästa säsong. Inläggen här ovan är postade med en timmes mellanrum, men jag är riktigt nyfiken på hur många minuter av den här timmen som det faktiskt tog innan biljetterna var slut. Jag gissar på…runt femton minuter.

Borde Bianca få mer av ett ”efter fem-koncept” men med publik? Som Oprah?
Då kan hon kanske inte hinna göra så mycket mer än det, rent arbetsmässigt, men publik skulle hon ha. 😊

”You get a car, and YOU get a car!” 

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Va?! Fortsätter vara extremt publikpopulär??? Är den så extremt populär verkligen? De verkade ju ha problem med att få dit publik för Bianca bad ju om att folk skulle komma dit och titta, gäster hade de väl också lite svårt att få dit. Bianca bönade och bad om att folk skulle titta om och om igen på avsnitten också. Sedan är det ju inte en jättestor studio så inte jättestor publik som får plats där plus att biljetterna är gratis. Tror de köpte Kristallen-vinsten just för att få högre status så de lättare får dit gäster, och för bra PR.

   Vem köpte de Kristallen-vinsten av?
   Dvs vem betalade de pengar till?

   Ett program blir inte förnyat om det inte är populärt. Använd hjärnan.

    Ett program som efter första säsongen flyttar från fredag och lördag till söndag går inte bra. Att hon får en till säsong beror på att det är Bianca. Dessutom släpps inga tittarsiffror vilket bara det säger det mesta. Så tyvärr, Bianca blev inte den succén som man hoppats på.

     Det gick inte bra på fredagar och lördagar för att hennes målgrupp oftast är ute och festar då. Söndag är mer anpassad för hennes målgrupp och ett mer logiskt val av dag.

   Biljetterna har alltid gått åt direkt?

    Tror du liksom på allvar att de skulle ha svårt att få dit personer som vill kolla på Bianca gratis och att hon behöver böna och be, speciellt när det inte en finns jättemånga platser 😂😂 finns nog mer än gott om unga tjejer som tillochmed hade betalat för att gå dit

     Men vadå böna och be? Klart hon måste informera om att det finns biljetter?

     Fast det har hon ju gjort på sin insta vid tillfälle alltså bönat, samma dag, om att folk ska komma på inspelningen. Det finns så klart unga tjejer som beundrar Bianca som mer än gärna vill dit och som skulle betala för det MEN det spelas in på dagtid och många jobbar och går i skola så det kan vara lite svårt… Personal på Caia brukar vara där i alla fall.

    Biljetterna är fullbokade…….

  Försökte få biljetter till bäst i test för något år sedan. Sålde slut på sekunder typ.

  Extremt populär? Fortsätter vara? Fast den var väl inte extremt populär innan för Bianca försökte ju ständigt locka dit publik och anställda på Caia var där varje gång, kanske för att fylla ut publiken. Hur var tittarsiffrorna? De skrev ju själva att det var succé innan de ens visste hur många som tittat. Har alltid hetat att showen är succé enligt dem själva. Visst kanske är biljetterna slut nu, det är väl gratis, för det lär väl locka mer publik och tittare efter Kristallen-vinsten (misstänker också den var köpt), eller så är det ett trick att säga det är slut, så det låter stort och poppis, men sen gå ut med att det finns platser över så att de liksom blir eftertraktade då och få fullt.
  Tror du verkligen Bianca skulle locka publik varje dag? Nja tveksamt, det tror inte jag, verkade ju ganska svårt i början med publik och tittare men blev bättre när det sändes söndagar.
  Programmet får bra marknadsföring här nu så det ger säkert bättre tittarsiffror också samt fick värdefull PR på Kristallen-galan.

   HUR skulle de kunna köpa kristallen-vinsten? VEM skulle de betala till?

   ”PUBLIK-populär”.
   Biljetterna till inspelningarna har alltid gått åt på en gång, så det är ingenting nytt. 🙂

    Okej fast Bianca har väl flera gånger gått ut samma dag på sin insta och sagt ”kom gärna idag och titta det finns platser”, iaf minst en gång har hon gjort det. Det är dessutom inte flera tusen biljetter inte ens flera hundra platser väl och de flesta tv-program blir fullt direkt som Bäst i test t.ex. som någon skriver, så verkar inte vara unikt eller mer publikpopulärt än andra.

  Har inte Biancas program gått från att sändas tre ggr/veckan, till två och nu en gång/veckan?

   Två var det först och nu vet jag inte

  Någon som har en biljett att sälja, jag hann inte med😉

  Vissa är populära, andra inte. Valet är fritt och som tur är finns det alltid någon för alla!

  Detta inlägg kändes mest som ett ” måste skriva nått positivt om Bianca nån gång ” inlägg .

  Och vem vet om de va 3 lediga platser när dom la ut inlägget eller 300?

   Haha ja så går det när man glömmer bort vad man har skrivit och får äta sin hatt 😂😂

  Är det någon som ba wow det här programmet har fått en Kristallenvas då måste jag titta? Har aldrig hört talas om någon som inte själv jobbar med tv bry sig ett skvatt om Kristallen. Det är ju Skavlans bolag som gör Biancas show så antar att det är proffsig produktion (har själv inte kollat så har ingen åsikt) och sen har ju Bianca många fans som säkert kollar för hennes skull mer än för gästernas. Men jag har sett några avsnitt av Benjamins program och det var mycket roligare och bättre än jag trodde det skulle vara.

  Tycker inte den där bilden är direkt smickrande för henne.

   Tänkte detsamma. Har hon nya tänder?

   Håller med, det har verkligen gått för långt med alla ingrepp. Tjejen är ju inte ens 30 fyllda, så tragiskt.

  Aldrig sett ett endaste avsnitt och så kommer det fortsätta. Tack ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.