Yoga Girl om sonens fantastiska utveckling!

Mycket introspektiv/självbeskådande. Tyst, om han inte har något viktigt att säga. Han är känslig. Full av stora tankar. Tillbringar större delen av dagen i djup kontemplation. Märker allt. Tänker länge och intensivt innan han pratar men när han gör det är han bestämd och tydlig (jag önskar bara att jag visste vad han sa!). // Yoga Girl

Det är inga dåliga kvaliteter Yoga Girl tillskriver sin tre månader gamla son. Han verkar både ha mer djup och vara mer insiktsfull än många människor jag träffat genom livet, och kanske är det samma sak med min hundvalp?
Där jag tror att han tittar på mig och tänker ”lägg mer mat i min matskål” så kanske han egentligen är i full färd med att titta inåt och gå på djupet med vem han är som person labrador.
Funderar över livets stora frågor, snarare än undrar hur den prassliga leksaken jag just hade i min ena hand kunde hamna i min andra hand, bakom ryggen?
Eller så är det en STOR skillnad på en hundvalp och en bebis och bara jag som inte förstår det eftersom jag valt ett ”svansbarn” framför en ”skinnhund”.

Förlåt, jag kunde inte låta bli att ta med det där sista om ”skinnhund” för jag läste det i det roligaste sammanhanget igår.

 

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu skojar hon väl? Hennes unge är samma dreglande troglodyt till avkomma som alla andra i den åldern. Statistiskt sett kommer han mer troligt bli en seriemördare än att bota cancer eller något annat som är värt att hylla.

   Ingen barnälskare hör jag 😂😂😂

    Älskar barn och har själv barn, men E har rätt, yogagirl är totalt delulu 😂

     😂😂😂😂😂

   Du verkar ha en väldigt hög ribba för vad som är ”värt att hylla”. Har du själv gjort något bra i ditt liv eller är det mest seriemördargrejer för dig också?

    Nej jag har aldrig gjort nånting bra, bara dåliga grejer. Har för närvarande 7 Netflixdokumentärer ute om mig som bl.a. sektledare, seriemördare, pedofil, oljeshejk, rysk spion och vänsterpartist. Yogapants unge får börja nu om han ska komma ikapp. Men han verkar ju vara fullt kapabel att ta sig an vad som helst enligt henne så jag lär väl passa mig.

     Yogapants 🙂 🙂

     🤣🤣🤣🤣🤣👏👍bästa!

     Men någon komiker blev det inte av dig däremot 😜

      Verkar vara en del av oss som skrattade så rätt rolig är hen ändå! 😜

       Skrattade ÅT ja, inte med.

   😄💯

   Man kan ju också blir en normalt fungerande medmänniska, med omtanke för andra och sunt förnuft. Med tanke på hur vårt samhälle ser ut idag så tycker jag att det är en mer rimlig nivå för att hylla någon än att de behöver bota cancer.

    Fast nu är ju E:s kommentar like överdriven som Yogagirls. Hon pratar om sin son i väldigt grandiosa ordalag, och då är väl cancerforskare typ den bästa jämförelsen.

     Håller förövrigt helt med E lol

   Du gillar ordet troglodyt du. Nyss lärt dig det eller vad? 😅

   Inget fan av Yogagirl och alla hennes högst tvivelaktiga val, men dina hemska ord om en helt oskyldig bebis är inget annat än obscena.

   Jag hoppas att du skäms över att din illvilja mot Yogagirl är så stor att du finner det rimligt att ösa vedervärdiga ord om hennes bebis (som är helt oskyldig i detta).

  No pressure på det barnet.

  Allt

  Alltså den där bebisen är så söt så jag orkar inte. Och jag gillar yoga girls analyser 🥰.

   Haha åh jag håller med, inte alls söt.

    Haha han är kanske inte ingen man misstar för att vara en liten Skrollan-docka, men man ser ju precis hur han kommer se ut när han blir en gammal skruttgubbe (ursäkta, en vis, äldre herre menar jag givetvis), det är ju hur gulligt som helst!

   Håller med. Och vilken otroligt ful mössa!

   Va? Inget speciellt tycker jag.

  Blir så fruktansvärt provocerad av denna människan🤯

   Haha jag med. Man vill bara få tyst på henne

    Sluta läs då?

   hahaha

  Hon är medveten om att barnet är 3 månader va? Nej, okej.

   Nej, han tänker länge och väl innan han talar = skriker för att få mat, blöjan bytt eller för att han har en fis på tvären. Alltså jag älskar bebisar men att tillskriva dem djupa tankar och en massa egenskaper som har med t ex ledarskap att göra är ju skrattretande. Det räcker med att säga det alla föräldrar vill skrika ut till världen ”TITTA PÅ MIN UNGE-DET FINASTE SOM FINNS!”

    Är det bara i jantelandet man inte får vara helt förtrollad av sin bebis förträfflighet? Tänk om alla föräldrar var lika ointresserad av sitt barn som utomstående är? ”Äsch, lille Kalle, han ska inte tro att han är något. Unge som unge!” Nä, överös ungarna med kärlek och tyck att allt de gör är bäst! Och var stolt över dom så det hörs. Det tar inget barn skada av. Tvärtom.

     Det är lille Kalle som sedan när han kör på första högskoletentan med två rätt av 42 klagar sin nöd: ”Det kan inte vara rätt, min mamma säger att jag är bäst.” Tyvärr sant exempel från verkligheten.

      Eller söker till Idol med mammsen i kulisserna som bedyrar att lilla Nova-Liyes röst minsann håller samma kvalle som Whitney Huston. Eller typ Ariana Grande eller vem nu dagens ungdomar refererar till.

     Nej gud gör inte det! Tyck allt de gör är bäst alltså. Blir odrägliga ungar av det!

   Haha exakt. Hans hjärna är snarare i stadiet: har jag en kropp? Kan jag följa något med blicken?

  Hahaha men gud vilken analys av en sån liten bebis. Det är ju ändå hennes andra barn? Då brukar man vara lite mer realistisk…

   haha ja jag trodde det var första och slog bort allt. Så mycket tokerier det kommer från förstabarnsföräldrar. Men då var ju detta tokigt på allvar….

  Hon är verkligen bara så pinsam
  Om han kunde tänka nåt så skulle han nog mest önska att hon slutar exponera honom, spec med dregel å allt (ironi)

  Jag följer en på Tiktok som tar hand om gravida katter och sedan deras kullar med kattungar. AEH det är så mysigt att följa 😭 sen fick han en egen bebis som han kallar för ”the skin kitten” haha. Gulligt ju

   Oh! Jag med! Älskar den kanalen och slår ibland på youtubelivestreamen att ha i bakgrunden.

  Jag tycker att det är gulligt att föräldrar har så stora tankar om sina barn. Att de alltid tycker att det egna barnet är ett geni för att de kan helt vanliga saker för åldern, eller att spädbarn tillskrivs saker som ”tänkare”.

  Det är så rart på något sätt.

   Jag håller med, det är verkligen rart. På det där sättet som att rara människor är lite, lite dumma.

   Ja, det är en fin barnsyn.
   En tro på ”det kompetenta barnet” med förmågor, inneboende krafter och en vilja, drivkraft att lära och utvecklas.

    Förskollärare?

    Man kan ju verkligen tro på det kompetenta barnet utan att tillskriva ett spädbarn goda ledaregenskaper 🙂 sen unnar jag alla mammor att tycka att deras barn är speciella och lite extra underbara.

   Det är nog något biologiskt som gör att vi tycker att våra egna barn är mycket mycket smartare än andra, som riktigt nyfödda så blinkar de till och med mycket finare än andra barn osv. Rart och fint och tur rent biologiskt att vi älskar våra avkommor så djupt.

    Haha ja utan den där instinkten så hade människan för länge sedan varit utdöd😅Tänker ofta på hur bra naturen ordnat det när man är dödstrött och nära att lägga ut ungen som ”bortskänkes” för att 2 sekunder senare så smälter hjärtat av kärlek och man har glömt allt slit🥲

   Sambons brorsdotter som ar 5.5 ar gammal blev overost med berom av hela familjen som om hon precis vunnit nobelpriset i fysik. Vad hade ungen gjort? Lagt ett 20 bitars pussel…. I sambons familj blir alla barn hyllade och kallade supersmarta nar dom gor grejjer som betydligt mindre barn klarar av, typ nar ungen var 4 kunde hon hitta mammans godisgomma och det var ju verkligen helt enastande slugt av henne (den lag i ett av koksskapen, precis utan rackvidd for ungen sa hon behovde knuffa dit en pall och klattra upp), idel hyllningar i flera timmar. Lillebrorsan pa 2.5 bast har precis lart sig saga tia/tio (moster/faster/morbror/farbror), papa, mama och pipi (kissa) och aven han ar ett geni. Skont att familjen ar sapass stottande, men det kanns som om ungarna kommer att fa ett bryskt uppvaknande nar dom helt plotsligt inte far hyllningar av alla utan kanske t o m kritik.

    Jag läste 5.5 månader och tänkte att den ungen nog är ett geni ändå…

     Började just frustskratta och väckte mitt sovande barn 🤣🤣

     Da hade jag ocksa hojt henne till skyarna faktiskt. Just nu kanns det bara lite ”meh” nar dom hyllar saker som deras barn helt klart ligger mycket efter i inlarningskurvan pa, varje gang de har stora nyheter vet man liksom att det ar nagot som man far bita sig i tungan for att saga ”Va?! Kunde hon/han inte redan det?!”

    Äh, det är ju urvanligt att man hyllar, klappar händer och dyl. när ens barn lär sig gå, prata, klara ett pussel etc.

   Självklart! Hon beskriver ju bara den monumentala skillnaden på sina två barn. En djup beskrivning som väl dök upp i skallen efter ännu en sömnlös natt. Normalt tänkande, kännande moder och kvinna.

  Kan ändå förstå vad hon menar. Eller alltså, det låter ju som att bebisar verkligen har något att säga ibland när de ”pratar”.

  Sen är de sig prata på ritkigt och man inser att se kanske inte är riktigt så djupa och tankfulla som den där nyfödda blicken antyder. Första ordet brukar väl vara ”lampa”.

  Meeeen … det här var ju lite på skoj, ju, från Yogagirl! En gullig ”analys” av lille Finneas´ men inte på allvar! Ju!

  Finns ju de som kallar sina barn för människovalpar så…

  Allt är bättre än pälskling i alla fall.

   Människovalp är väl ett fantastiskt ord😄 har du inte sett Djungelboken?

    Jo men inte fan skulle jag kalla mitt barn för det 😅

   Älska pälskling! ❤️

  Med tanke på allt elände i vår värld så känns det helt orimligt att klaga på att en förälder är för stolt över sitt barn, eller älskar det för mycket, eller tillskriver den för stora egenskaper eller vad man nu vill klaga på här. En sådan förälder unnar jag varenda unge som föds. Borde vara en självklarhet för alla att få vara viktigast och bäst i sina föräldrars ögon.

   Synd bara att barn föds in i den här eländiga världen. De förtjänar bättre.

   Min mamma höll på sådär ”Du är bäst, finast och vackrast av alla i hela vääärlden”. Jag och mina syskon besatt dock en viss självinsikt och fattade att så var det ju inte men att vi dög alldeles utmärkt i alla fall. En förälders absoluta plikt och ansvar är att förbereda varje barn för ett gott och bra liv. Inte ge dem orealistiska förväntningar.

    Så var det väl säkert, för din mamma. Hon tycker att ni är bäst och finast i världen. Parallellt med det bör man givetvis förbereda barnet på livet utanför hemmet.

  Jag förstår att ens barn är det finaste som någonsin hänt, men vad är det med föräldrar och att höja sina barn till skyarna? Åtta av tio barn är särbegåvade och besitter minst en talang på savantnivå. Det fantastiska barnet slutade under frivilligt tvång med napp vid 28 månader och sa faktiskt ett ord på fylledanska redan som nyfödd.

  Jag började gå runt 6 månader och kan än idag inte skilja på höger och vänster, klippa rakt med en sax eller hålla en rimlig mängd pasta i kastrullen.

   Men dina föräldrar tycker förmodligen att du är bäst i världen på att koka pasta ändå. Precis som föräldrar ska tycka om sina barn.

   Har en 40årig kollega som disputerade nyss. Hon var helt orimligt nervös och målade upp alla möjliga skräckscenarion. Dagen för disputationen frågade jag henne hur hon mådde inför seminariet. Jo då, hon hade föräldrarna på plats så även om hon gick upp på scen och svimmade så fanns det i alla fall två i publiken som tyckte att hon svimmade finast i världen.

    Ja precis, föräldrar ska vara stolta över sina barn. Precis som dom är. Det ska inte behövas en massa överdrifter och påhitt för att utåt kunna skylta med vilket fantastiskt barn man har. Var stolt över barnet oavsett. Jag blir så less på den eviga pressen att man ska vara bäst.

    Och som svar på din fråga, nej. Min far bad mig ta livet av mig genom hela min uppväxt för att han ansåg mig totalt värdelös. Jag tar inte illa upp, men var försiktig med vad du säger till nästa gång, för många är det en känslig punkt.

     Hon skrev ju faktiskt förmodligen.

     Jag skrev förmodligen och så som de ska. För jag tror att även du håller med mig om det, att föräldrar ska och borde tycka att sina barn är bäst.

     Jag beklagar att din pappa sa så till dig. Det gör jag uppriktigt. Jag själv hade en pappa som var totalt ointresserad av mig och var inte blyg för att tala om det för mig eller andra heller för den delen, så jag är fullt medveten om att inte alla föräldrar är de bästa. Trots det står jag dock fast vid det jag säger, att föräldrar ska tycka att sina barn är bäst. Inte sagt att alla gör det tyvärr. Därför tycker jag inte heller att man ska slå ner på de som faktiskt tycker det, snarare är det föräldrar som din och min pappa som man ska kritisera, inte de som för ofta säger hur värdefulla barnen är.

      (Men jag tar till mig att tänka på hur jag uttrycker mig!🌼)

      Jag håller helt med dig! Och kanske missförstod jag dig initialt. Föräldrar ska vara stolta över sina barn och tycvka att dom är det bästa som hänt. Men det ska grunda sig i att barnet är precios som det är. När föräldern måste överdriva och hitta på talanger för att kunna skryta så markerar man ju någonstans att barnet är otillräckligt som det är. Sak samma om barnet pratade före eller efter 1 års ålder, man ska vara lika stolt oavsett.

      Tack för dina fina ord. Jag tar som sagt inte illa upp, det var mest en heads up då detta för många är väldigt känsligt.

       Men för en förälder kan ju ett helt vanligt barn vara helt unikt och fantastiskt. Något att vara djupt stolt över. Min väns mamma bad mig komma och titta på en film på hennes barnbarn. Barnet var två år och satt och ”sjöng med” i en sång. Mormorn ville visa detta och frågade om jag någonsin sett en så tonsäker tvååring, brås på sin musikaliska pappa. I mina ögon lät det som vilken barnsång som helst men mormorn hittade inte på eller överdrev, hon TYCKTE att det var den finaste sången hon hört från ett barn. Och jag tycker att det är precis så det ska vara. Ett helt vanligt barn för de flesta men något helt fantastiskt unikt för familjen.

        Utmärkt beskrivet: ”Ett helt vanligt barn för de flesta men något helt fantastiskt unikt för familjen.”

         Och skillnaden i att säga ”det här var det finaste jag hört i mitt liv” mot ”du sjunger bättre än alla andra i hela världen”. Tror det kommer naturligt för de flesta men det blir rätt konstigt när man skriver ner sånt här i sociala medier etc, låter lätt överdrivet på ett nästan oroväckande sätt även om det bara är helt normal förundran från en förälder

        Men oj vad pinsamt. Skulle skämmas om jag var sån.

         Har du barnbarn? Annars är du välkommen i klubben den dagen du har det ❤️

        Men det är ju precis detta jag säger. Var stolt över barnet för den som den är. Hitta inte på en massa för att få barnet att framstå som lite bättre. Det sätter bara onödig press.

         Jag tror att du är inne på helt rätt spår. Jag tycker såklart mina barn är fantastiska. Men jag brukar inte prata om att de är ovanligt duktiga på saker jämför med folk i omvärlden. Jag tycker strävan att vara duktig, bäst osv förstör mer än den hjälper.

         I mina föräldrars ögon är jag fantastik precis som jag är, jag har alltid upplevt dem som ointresserade av mina prestationer men oändligt intresserade av just mig. Och det har varit en bra känsla.

        Åh ja ❤ Min föräldrar är något så vansinnigt stolta över sina barnbarn, så ibland få man i smyg bara påminna dem om att VI tycker exakt likadant, våra barn är de sötaste, finaste, snällaste, klokaste, roligaste som finns! Men de flesta andra tycker precis exakt samma om SINA barn och barnbarn 😂 Det är ju dock otroligt gulligt när man smyglyssnar på mamma och pappa när de sitter och skryter för varandra om de gemensamma barnbarnen och deras färdigheter. Jag HOPPAS att de chillar lite med det där inför sina vänner…

  Tänk att när man är på BB ser bebisarna så konstiga ut, relativt fula ut och verkar inte alls trevliga. Men det är ju tur att just man själv fick en bebis med mer behagfulla drag och relativt snygga när man tänker på’et. Jävla lyllo man var.

   Hahaha. Underbart! Jag minns att jag tänkte om min förstfödde son: ”gud vad söt han är! Alla bebisar är ju så himla fula annars!” Och såg sedan på foton fem år senare och bara HERREGUD han ser ju ut som en potatis-klump. Med lite rött fnas på. Men nu är han 13 och skitsnygg. Som sin mor! Haha😁

  kanske är för att det är nåt avvikande med barnetcsom hon vill hylla honom extra mkt? 🤔

  Tyckte inte alls detta var konstigt skrivet. Jag tycker man kan särskilja vissa drag/egenskaper redan vid den åldern. Sen har hon ju förstärkt dem lite metaforiskt. Visar också på mer respekt för bebisen som individ än alla som skriver att 3-månaders bara dreglar och inte förstår något. Gillar yoga girl, grym som står upp för det hon tror på även när andra inte förstår och kallar henne konstig.

   Ja!!

  Men exakt vad är intressant med att läsa en monolog om hur fantastisk hennes nyfödde son är, med ”xtra allt egenskaper” vad det verkar. Vem läser detta och tycker det är ngt att lägga sin tid på undrar jag? Tycker själv det verkar mer intressant att titta på färg som torkar, än att läsa detta.

   Du tog dig ändå tid att läsa om det här. Och kommentera det.

  En helt vanlig unge.

  Finns det något TRÅKIGARE att läsa om än andra människors ungar?? Snark vad tråkigt. Särskilt när föräldrarna tror att dom avlat fram något unikum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.