Triss i Instastory

Samir Badran verkar ha förstått att det kan en bra idé att ta egna ”tunga” produktbilder till sin shop istället för att använda samma bilder som även återfinns på Aliexpress, Wish och Temu.
Ett bra sätt att distansera sig från dem om kläderna nu håller en så mycket högre kvalité.

Hjälplösa Hanna Friberg behöver VIP-hjälp från någon som jobbar på SAS. Inte bara ”någon” utan denna ”någon” ska också vara mänsklig och trevlig. Jag antar att hon fått dividera med en chat-bot tidigare, och då är kravet på en ”mänsklig” person inte så långt borta. För visst är det en ”faktisk” person hon är ute efter. Hellre än otrevlig människa än en genomtrevlig, men ack så värdelös chat-bot, eller hur?
Har ni någonsin blivit hjälpta av en sådan, i exempelvis kundtjänst i chattformat? Jag har det icke.

Är det bara jag som tycker att Michaela Forni ser likadan ut idag. Hon verkar inte ha åldrats överhuvudtaget. 😊

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    En fundering – cissi wallin skrivet flera gånger om någon slags självhjälpskurs på instagram som hon själv varit med och tagit fram, behöver det reklammarkeras?

      Har man en laptop på jobbet som man tar hem och använder privat ska man förmånsbeskattas på det.
      Jag undrar hur många det är som följer det.

      Det borde hon absolut! De säljer en produkt och hon är till och med inblandad i projektet. Får se hur länge det varar, hennes senaste projekt, bloggandet, är ju redan över och slut.

    Och vissa andra har förvandlat sitt ansikte till en stel, grimaserande mask.

      The Mask…

      Ja petra var verkligen jättesöt på denna bild! Så himla sorglig utveckling

        Men vad har hon gjort egentligen? Hur kan det bli så här?😱

          Botox <3

            Nej botox skapar inte detta.

              Men säg då!

                Tandfasader fillers i läpparna tex

        Petra är jättesöt nu också och framförallt verkar hon va en väldigt fin människa!!

      Hon hade ett fantastiskt leende förr. Varför gör man så mot sig själv? Och betalar dyra pengar för det?

    Trodde Petra, michela m.fl hade passerat 40-årsåldern 🙈 googlade nu och såg att så var ju inte fallet…

      Överdriv lite till 😅 Michaela Forni ser verkligen ut som 40+

        Men gud menade *ser verkligen inte ut 🙈 upptäckte det precis

      Äsch lägg av. Visa ditt eget ungdomsfulla ansikte så kan vi göra samma bedömning om hur gammal du ser ut!

        Jag är 40 men håller med. Ser inte speciellt ungdomlig ut själv men har ändå en åsikt 😂

      Jaha och?

      Alla som använder mycket fillers och/eller botox tycker jag får lite samma ansiktsuttryck. Det är inte så att de ser yngre ut utan jag ser bara en ”äldre kvinna som gjort facet”-look, oavsett det är någon medelålders eller typ Bianca. Jag tror ofta kändisar och influencers är mycket äldre än de är, just pga det uttrycket.

        Precis. Det ironiska är ju att de allra flesta ser äldre ut än vad de verkligen är när de sprutar in och fyller facet, plus botox på det. Är väl knappast det de eftersträvar, men så är det ju faktiskt.

          Jag tycker folk som gör botox eunt ögonen ser såå mycket äldre ut. Tror man får 3n speciell uppsyn av det.

          Tycker att du borde lägga till *fyller facet för mycket. Det vandrar runt hundratals panganygga tjejer/damer i stan som gjort det precis lagom och det har du ingen aning om – precis som det ska va.

        De ser ut som en fräsh 47-åring, och då blir man lite häpen om man får reda på att de i själva verket är mycket yngre.

          Verkligen! Det är verkligen looken. Hej jag är egentligen gammal men vill se ung ut. Helt fruktansvärt fult, varför gör man så? Obegripligt 🤣 Dessutom ser de helt generiska och ointressanta ut.

    Killgissar

    Privata aktörer kan du väl boka i ett annat namn. Sen på plats förklarar du omständigheterna. Vill hen anteckna för stöd till kommande sessioner så är ju det ok då det inte registreras i något system i ditt namn.

    Sen kanske det är svårt att hitta kvalitet på någon som kan göra så här utanför försäkringskassan/sjukvården

      Fel. Privata aktör omfattas av samma regler som den allmänna sjukvården.

    Diakoner journalför inte, du kanske kan vända dig till en sådan i församlingen där du bor?

    Jag blir så äcklad när influencers skriver så som Hanna gör här. Vill bara skrika på henne. Vi andra kan inte få denna ’hjälpen’ osv. Jag önskar folk aldrig svarade på sådant och lät de stå där i deras skit

      Oj, avundsjuka är verkligen ingen bra look… det är klart att många får hjälp med lite extra via kontakter, man behöver inte vara influencers för det. Jag som jobbar på en kundservice hos ett mycket stort företag hjälper ofta vänner och bekanta med olika frågor. Har hjälpt folk på affären som sett mitt passerkort och chansat att fråga mig.

        Jaså, intressant. Vad har du hjälpt med dina vänner? Det brukar väl inte va tillåtet därför undrar jag vad du hjälpt dom med?

          Det jag har hjälpt till med har varit fullt tillåtet. Det är till exempel tillåtet att starta ett muntligt inkommet kundserviceärende åt en vän som är kund, bara det läggs upp på rätt konto osv som alla andra ärenden.

          Frågor?

          Har fått hjälp flera gånger pga kontakter när det gäller olika saker och jag är en helt vanlig person 🙂

      Det som är lite upprörande är väl att de inte frågar en vän, kollega eller så. De söker inte efter någon som kan hjälpa och lägger noll ansträngning själva för att göra det. Flunsor skickar liksom bara ut i rymden så att ”Någon Annan” kan göra det åt dom. Det stör jag mig på.

        Hade gjort precis samma sak. Vill någon hjälpa så varför inte 🤷🏼‍♀️ smart ju!

          Men eller hur. Som om man inte utnyttjar sina kontakter och kanaler.

        Man kanske kan se det som att följarna ju har följt dem och därmed fått ut något av det – en gentjänst att hjälpa till om de kan. För det låter ju lite slappt att bara kasta ut det sådär, normalt sett brukar man ju hjälpa folk i sin närhet liksom men å andra sidan är det ju verkligen ingen som blir tvingad eller ens pressad att hjälpa, kan ju vara jobbigare om någon bekants bekant behöver extra hjälp av en och man känner trycket att hjälpa till pga sin position även om det är något som tar rätt mycket tid och man inte känner för att göra.

      Att förutsätta specialbehandling är definitivt privilegierat, och det är tyvärr något som jag tror att många influencers också gör. Eller ja, när det gäller Hanna så räcker det med att kolla på en vlogg från valfritt hotell för att konstatera att sådant är fallet. Jag undrar dock hur ofta dom egentligen får napp på stories likt denna? Det förutsätter ju ändå någonstans att man når ut till rätt person och att den personen faktiskt är villig att hjälpa till. Vilket problem Hanna än har så tror jag knappast att mekanikerna eller kockarna på SAS kan vara henne behjälplig, och personligen hade jag inte varit sådär supertaggad att på obetald arbetstid hjälpa någon som antyder att jag och mina kollegor är otrevliga.

      Tror helt ärligt en privatperson som tar sig tiden att välformulerat och trevligt nå ut till rätt person har större chans att faktiskt få hjälp. Men det är såklart bara en gissning.

      Ok Karen

    All kontakt med sjukvård måste journalföras och du kan absolut inte söka i fel namn. Men jag skulle tro att de första som sysslar med webbaserade samtal ej har journal som är tillgänglig för vanlig sjukvård. Sen finns ju sekretess som skyddar dig, ingen får ju lixom gå in och läsa för skojs skull.

    Någon som var på Hannas livepodd och hörde låten till hennes EX Max? Har sätt delar av dem. Hon var inte nådig i sin låttext

      Vad sa hon

    Någon som hör Hannas låt till sitt ex från livepodden eller vet vart man kan höra den?

    Jourhavande medmänniska finns väl något som heter? 💓

    Präst. Du behöver inte vara kristen eller medlem i svenska kyrkan ens.

    Varför anonymt? Det är ju ändå sekretessbelagda handlingar.

    Öppet spår här!

    Jag har fått felmeddelande flera gånger idag @ Gervide. Det är svårt att komma in på bloggen, svårt att öppna kommentarer osv. Alla andra sajter funkar felfritt och som vanligt. Tänkte att det kunde vara bra att veta kanske.

    Surfar från Androidmobil, om det har någon betydelse.

      Tack! Uppskattas! 😊

    Var det inte Hanna som la upp en bild när de köade in på planet och SAS VD råkade komma med i bakgrunden? Kanske hon ska kontakta han!

      Hahaha, bästa idén! Han skulle förmodligen svara.

    Förstår inte varför Samir inte kontaktar Andreas Goliat? Han representeras väl också av Nishti och hänger i samma kretsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.