Pernilla Wahlgren om att vara förälder framför allt

Igår ställde Pernilla Wahlgren in sin medverkan i programmet ”Efter fem” med kort varsel, någonting hon ska ha fått rätt mycket skit för på både sina sina sociala medier, men även här inne skrevs det kommentarer där hon beskylldes för bland annat nonchalans och ”divafasoner”.
Nu har Pernilla postat ett inlägg om anledningen till hennes ”no show”, och den är att hennes yngsta son Theo gjort ett EKG som indikerat avvikelser på hjärtat, vilket ledde till att han direkt skickades till Karolinska för vidare undersökningar eftersom det hade kunnat röra sig om hjärtmuskelinflammation.
I sitt inlägg förklarar hon att hennes barn alltid kommer komma först. Oavsett.

Så till alla er som trodde att jag inte gjorde mitt ”Hybris-gäng” sällskap i går hos Tilde på ”Efter Fem” pga nonchalans eller ”Diva-fasoner” som någon skrev – så vet ni nu anledningen.
Ens barn kommer alltid först. Oavsett. ❤️❤️❤️ // Pernilla Wahlgren

I sitt inlägg kunde Pernilla även ge det lugnande beskedet att det antagligen rör sig om en ”naturlig” avvikelse som tydligen kan förekomma på unga idrottande killars hjärtan.
Kollegor och vänner skickar kärlek i kommentarsfältet.

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Många utgår ju alltid från det mest negativa om andra.

   Inte så svårt när det gäller O och hennes barn som nästan alltid är sena överallt. Till tv skulle hon väl dock inte va det

    Vem är O?

     P

   Ja, tyvärr är det alltid så.

  Kan ju å andra sidan förstå för något mer meningslöst snarkprogram än efter fem är ju svårt att hitta i tablåerna så om en och annan vill rymma har de min fulla förståelse 😉

   Och PW är alltid gäst där 😂 mer ofta än någon annan

  Folk älskar verkligen att dra egna slutsatser och leta fel. Kan dock tycka det är lite osmakligt att dom medverkande i programmet inte förklarar Pernillas frånvaro? Det lämnar trots allt rum för folk att dra sina egna slutsatser.

   Och dom slutsatserna måste givetvis vara att hon är en Diva ? Folk är inte kloka…

    Personligen anser jag att det blir rätt tramsigt att säga det där, med tanke på att hon år efter år systematiskt inte kommer i tid.

    Fint att det togs på allvar med Theo och hoppas att det inte blir fler såna här obehagliga sjukhusbesök!! En sak som jag dock funderar över är att många föräldrar har så lätt att dela med sig av sina barns sjukdomar och sjukhusvistelser. Integriteten respekteras inte riktigt, gällande den biten. Utöver föräldrarna och sjukhuset, behövde ingen veta det (och definitivt inte som förklaring till hennes sena ankomst- hade räckt att säga det var av en privat anledning).

   Osmakligt är nog inte rätt ord här…varför ska en anledning ges mer än privata skäl?

   Förstår att man inte vill säga att hon är på sjukhus med barn. De visste väl inte hur allvarligt det var och om det var något som skulle tas i teve öht.

   Tycker de gjorde helt rätt som inte gick ut med varför hon inte medverkade.
   Tänk vad Aftonbladet och Expressen hade gjort enorma rubriker på ”Pernillas son hjärtsjuk” eller till och med svårt hjärtsjuk

    Liknande rubrik kommer ju bara idag istället…

     Skillnaden är vem som är källan. Det osmakliga hade varit om hennes kollegor satt och babblade om att hennes son låg på sjukhus. Om det visat sig att det var allvarligt kanske hon inte alls hade velat att alla visste om det öht.

   Det är självklart att de inte berättade var hon var någonstans!

  Är iofs nöjd varje gång man slipper klanen i TV. Dock glad över att det gick bra med sonen.

  Mardrömsmorsa🤮

   Ja fy fan för en mamma som lämnar jobb och kommer rusande. Det vill man ju verkligen inte ha.

   Haha när Sara skickar vän till sjukhuset för att hon är på jobb så är det fel och när Pernilla släpper jobb och åker till sjukhuset så är det också fel 😅😆

   Är Pernilla en mardrömsmorsa för att hon åker till sin son på sjukhuset istället gör att medverka i tv? Förklara gärna hur du menar. Sen kan jag tycka att det hade räckt att hon skrev att sonen var på sjukhus men att det visade sig att det inte var nåt allvarligt istället för att beskriva så mkt i detalj vad felet var pga integritet osv.

  Känns märkligt och inte helt ok att hon lägger ut så detaljerad info om Theo. Hoppas hon ber om samtycke – speciellt då han tidigare uttryckt att han inte vill vara med så mycket.

   Jag är inget större fan av Pernilla. Men hur hon än gör så gör hon fel i andras ögon.
   Bara att hon ska behöva lägga upp ett förklarande inlägg alls. Sedan är det för mkt info.
   Inte lätt att göra rätt.

    Ja ja, och det är bara samma människor med likadana åsikter som kommenterar, eller…

    Jo, men när det som förklaras gäller barnets sjukhusjournal får man tänka ett varv till! Barn har rätt till sin integritet.

    Du får sätta saker i rätt kontext innan du går in och drar till med ”hur hon än gör blir det fel”. Ja, det är fel av föräldrar att detaljerat berätta för utomstående kring det som gäller barnens kropp och sjukhusvistelser! Precis som vårdpersonal inte får sitta och diskutera att Pernillas son fick vård.

    Det finns massa personer som stöttar den här sortens integritetskränkande behandling, eftersom de vill veta så mycket som möjligt om offentliga personer de följer. Någon gång måste det backas och reflekteras över barnets bästa!

   Så trött på hur alla kändisar hänger ut sina barn på det här viset. Kan inget få vara privat? Fläk ut er själva men låt barnen vara. Räcker väl med att skriva att det var ett sjukhusbesök som behövde göras men att alla inblandade nu mår bra. Sitta och fotografera är också helt rubbat

   Här har vi någon med huvudet på skaft. Skönt!

   ” Vad man egentligen vill säga: ”Ville bara visa hur fint det är hemma hos mig.” Så jävla spot on. 😂😂

  Fattar inte att man lägger ut en bild på sin son i en sån situation. Om man vill förklara sin frånvaro räcker det väl med att säga att det hände ngt oförutsett och att det var därför man har inte var med i tv programmet, men att det hela nu löst sig.

  Det diskuterades igår ang. att PW aldrig kan komma i tid, generellt och som fenomen och det var i det sammanhanget ”nonchalans” användes. Tycker f.ö fortfarande det är fruktansvärt nonchalant att låta andra människor få sitta och vänta, medans man själv sitter och fikar eller enbart pga usel planering. Att inte kunna delta i en direktsändning pga son är på sjukhus, är det väl knappast någon som tycker tillhör ovanstående kategorier. Blir aldrig bra när man tar saker ur dess kontext..

  sluta drick nocco mm alla unga kids. fler o fler unga killar ffa kommer in med avvikelser på hjärtrytm mm. kanske inte så i detta fall men det har ökat och man tror att det har med energidrycker att göra… oavsett är dom inte hälsosamma.
  krya på dig T.

   Eller vaccin

    Ja, hur många unga idrottskillar var det inte som åkte på hjärtmuskelinflammation efter Covidsprutan eg. Märkligt sammanträffande..

    😑

    Haha va vadå vaccin 😂

     Välkänd biverkning av covidvaccinet.

    Ok. Jag ska sluta dricka vaccin.

  Varför inte tala om för TV 4 att man är på sjukhus då? Istället satt ju hela gruppen o gjorde sig lustiga över Pernillas no show.

   Kanske ville undvika spekulationer osv

   Jag vet inte, men om jag rusade till akuten för att mitt barn hade något avvikande på hjärtat så hade inte jag velat att de satt i tv4 och pratade om att jag var på sjukhus med mitt barn. Speciellt inte när man inte vet hur allvarligt det är eller något. Kanske vill inte sonen heller att det ska pratas på teve om att han är på sjukhus när han inte vet status än.
   Då hade de hellre fått skoja om att jag inte dök upp. Känns ändå som att Pernilla har nog mycket självdistans för att kunna ta det.

    Innan tv4 tog upp det kanske inte ens Pernilla hade hunnit höra vad läkare sa osv. Och när hon la upp sitt eget inlägg så hade hon säkert haft tid med honom också att kolla att inlägget var ok att lägga ut för honom med. Eller menar man alltså att hennes kollegor skulle bestämma att både hon och sonen var ok med att de berättar i tvsoffan att barnet är på sjukhus och att Pernilla akut fick åka dit?!

    Integritet osv

   De kan ju säga att de inte vet för att mörka, utan att delge tittarna att de har fått ett samtal från henne om att hon var tvungen att ta sig till sjukhus med sonen.

   Vad är det med detta samhälle där folk förväntar sig 100 % transparens i varenda läge? Även om tv4 hade vetat, hade de inte på eget bevåg kunnat avslöja i sändning varför hon uteblev. Snälla tänkt!

  Så töntigt när partnern måste kommentera också så att alla ska se. Hjärta hjärta

   Han måste fjäska så han inte åker ut. Han äger ju bara en pinnstol, går ju att tända en brasa med under någon bro iofs..

   Tänkte samma 😂 Hela han lyser red flag för mig, kan inte sätta fingret på det men får känslan av att han vill åt att bli b-kändis.

  Är blivande maken Chrille bortrest utan mobiltäckning eftersom han inte kan säga ” skönt att ni är hemma” själv till sin familj utan måste skriva det på instagram? Sånt där är alltid ett märkligt beteende tycker jag.

   Oerhört konstigt att kommentera såna saker på sin partners/sambos inlägg. Det är ju endast för att visa upp att man är sån ”bra, stöttande pojkvän”, men tror majoriteten bara tycker att det är ett märkligt beteende. Man förväntar sig väl att man pratar med varandra hemma.

   Som när par sitter hemma i samma soffa och svarar på den enes inlägg. ”Krya på dig”
   Kommer aldrig förstå det!

    Även de som skriver grattis-inlägg på Facebook, typ ”grattis älskling! Hoppas du har en fantastisk dag”. Du gratulerade väl din sambo på riktigt imorse?? Ser bara ut som att de inte kommunicerar på riktigt.

  Det här visar väl att man alltid ska ta reda på varför något händer, innan man slänger ur sig saker.

  Däremot borde inte Pernilla Wahlgren, eller någon annan heller, göra reklam för ”luftrenaren” Ozoneair. Dessa ozonaggregat som blivit populära på senare tid är direkt farliga och kan orsaka stora skador på den mänskliga organismen. https://astmaoallergiforbundet.se/valj-ratt-luftrenare/

   Hon gör ju reklam för allt, skulle vara kul om hon gjorde reklam för IQtester🙂 Vilken kanal kom först, ettan el tvåan. Är Ryssland ett land, Hitler vann väl kriget. Någon som hört fler begåvade uttalanden från fnisslisan..

  Ser att Imrudskan kommenterat att de gått igenom samma
  Kanske har även Theo druckit energidryck?
  Det borde Wahlgrenskan ta reda på.
  För sånt kan ställa till oreda i ungas kroppar
  I övrigt har hon all heder av att sätta sonen före ett sketet tv-program

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.