Tidslinjen går inte riktigt ihop

Bingo och Julia har hela tiden hävdat att de inte var tillsammans under tiden Julia spelade in Bachelorette, men tittar man på det inlägg som Bingo nu postat om förhållandets treårsdag, så är ska förhållandet inletts 2020-09-30.
Inspelningen med Julia som Bachelorette ägde rum i maj 2021 och programmet sändes samma höst på TV4.

Jag får inte riktigt ihop siffrorna. 🧐

Tack för tips! 

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så pinsamt. Det försöker verkligen mjölka allt de kan. Pengar talks.

   …och ja, jag tror att de var tillsammans när Julia var Bachelorette för det kändes inte som att hon var fullt dedikerad. Hon hade ju skrivit på så hon var ju tvungen att fullfölja kontraktet med TV4.

    Dock tror jag inte att man måste fullfölja. Var ju en Bachelor som skulle vara med men som hittade kärleken innan och därför valdes en ny ut.

    …. Om man inte ”måste” för att man vill synes i media, förstås

    Tror inte att de är tillsammans ö h t.

  They were on a break.

  Om de inte räknar in den första tiden utan att räkna bort tiden de INTE var tillsammans. Så gör många. Förstår inte det? Särskilt inte om man har varit med andra människor under den tiden 😅

   Haha precis. ”fem år med älskling” så vet man att det var slut flera månader.

    Sån var min svågers ex…
    Hon – åh vi har varit tillsammans i 5 år snart.
    Han – nä, halvår.
    De var ihop 3 år, gjorde slut, började dejta efter 1.5 år. Hon var inte imponerad alls över att de flesta såg det som ett halv år🙂

  Eller så är han bara en standard man och har noll tidsuppfattning. Många män kan ju inte ens sina egna barns personnummer.

   😅 spot on! I mitt jobb träffar jag barn. Och då ibland deras föräldrar. Papporna kan oftast inte personnummer ( iaf inte de 4 sista siffrorna) allergier, vaccinationer, favoritmat, vad dom fick i julklapp eller ens barnets ögonfärg. Hur kan man gå igenom livet och vara så clueless om sina barn?

    Inmutat jobb träffar jag män, och ganska ofta pratar män om sina barn. De kan allergier, sina barns ögonfärg, har stenkoll på träningstider och när de behöver skjutsa och vart, de vet vad de ska laga för middag för att barnen ska bli extra glada och de vet vilket godis som är vilket barns favorit osv osv osv. Jag har faktiskt aldrig, verkligen aldrig, träffat en man som har barn och som passar in på din beskrivning.

     *i mitt

     Skönt för dig! För min upplevelse är typ 30/70- 30% av männen är intresserade av sina barn och vet saker om sin barn, 70% har ingen aning om tex vilka vaccinationer de har fått eller när nästa BVC möte är.. tyvärr ”/

      Jag har ingen koll på vilka vaccinationer mina barn fått.. Ska man veta det? De följer vaccinationsprogrammet, jag har alltid tänkt att den informationen räcker för de som behöver veta 🤷🏼‍♀️😅

     Jag jobbar i förskola och träffar båda kategorier. Många pappor är verkligen jättefina och engagerade, men många har också ingen jävla aning om nånting. På gränsen till att de knappt tar med sig rätt barn hem. Skillnaden mot mammor är att mammor väldigt väldigt sällan platsar in i kategori två här, och man skulle aldrig tänka (som jag gör om många pappor) att de är just fina och engagerade eftersom det är vad som i grunden förväntas av dem helt enkelt, de uppfyller bara standard krav på en rimlig mamma.

     Good for you. Om du läser min kommentar – ingenstans skriver jag ALLA män. Jag skriver OFTAST. Så du kan hänga av dig din kränkta rock och gör nått roligt för dig själv denna soliga lördag!

      Om du är lika otrevlig i verkliga livet förstår jag att du drar till dig otrevliga män. Det går att ändra på, lycka till!

       Men hon var ju inte otrevlig?

       Arbetar på akuten och kan säga att merparten (inte alla nej) av papporna som kommer till kassan och frågar efter sitt barn inte kan personnummer på den. Så tragiskt men tyvärr sant.

        Jag kan inte heller mina barns sista siffror, 8 och 5 år gamla. Är en bra mamma ändå.

     På mitt jobb så finns det män som inte har nån koll på sina barn utan varje dag behöver få förklarat för sig av sambon vart vilken unge ska skjutsas efter skolan och vilka kläder ungen har så det går lätt att känna igen. Å andra sidan så är det inte bara barnen de behöver påminnas om utan även banktider osv. Jag förstår verkligen varför det finns kardborre på vuxenskor när man hör mina kollegor.

      Hade en kollega som varje morgon fick ringa och väcka sin man. Han var över 40 år gammal.

     Det är min erfarenhet av män också.

     Gode gud var jobbar du ? Jag känner INGEN man som kan träningstider klädstorlek barnens längd. Känner heller ingen man som vet när hans föräldrar fyller år eller vad hans mammas flicknamn var.
     Osv

     Lol min pappa är EXAKT som beskrivet ovan – om mig. Lillebror är viktigare i hans ögon så honom kan han allt om. Har fortfarande trauma kring födelsedagar efter att ha vaknat en födelsedag som barn, tror jag fyllde 8 eller 9, och inser att pappa GLÖMT att jag fyllde år… (pengar var inga problem. Då han insåg sitt misstag åkte vi direkt till en leksaksbutik och jag fick plocka ut hutlöst mycket leksaker. Skadan redan skedd dock, och det blev inte bättre efter att lillebror födds några år senare och det blev så tydligt att bara ett av barnen betydde något)

    Haha samma här, barn m pappor i sällskap måste kolla i mobilen efter personnr på barnen, övriga frågor kan barnen oftast svara på inte pappan.
    Men en del har koll. Men förvånadsvärt få.

     Alltid när jag är på BVC, tandläkaren, läkaren med nåt av mina barn får jag ringa min man och fråga vad de fyra sista på resp barn är. Eller logga in på försäkringskassan och kolla va det står där.. /mamman i familjen

    Kan det vara så att män och kvinnor generellt värderar olika saker? Kvinnor har koll på personnummer, män har koll på fritidsaktiviteter. Kvinnor har koll på småbarnsåren. Män har koll på tonåren?

     Så kvinnor slipper generellt fritidsaktiviteter och tonåringar?

     Nej. Det handlar om att en del (inte alla!) män inte tar lika mycket ansvar som kvinnor för barnet, oavsett ålder. Finns hur mycket studier som helst som visar att kvinnor lägger mer tid på saker som hemmet och barnen, planera och organisera. Kvinnors stressnivå går upp när de kommer hem, mäns sjunker osv. Att kvinnor oftare blir utbrända beror mycket på det, att vara ledig innebär inte vila.

      Kvinnors kontrollbehov och kommunikationsproblem alltså.

       Det har väl inte med kontrollbehov att göra om man ständigt behöver hålla koll, komma ihåg saker och planera saker för att mäns bristande jävla intresse går ut över barnet annars. Jaha blev det plötsligt minusgrader och det finns inga vinterskor i rätt storlek, nä okej men jag lämnar på förskolan ändå det löser sig. Nä vadå tandläkartid. Vadå varför finns det ingen mat hemma.

       Nej, det handlar om en del mäns oförmåga att ta ansvar för barn och hem. Det går inte att skylla på någon annan när man inte drar sitt strå till stacken.

        Ni tänker inte i tillräckligt många led.
        Det är rätt självklart att man slutar göra grejer om den andre inte tillåter en göra sysslor på något annat sätt än det den anser är ”det enda rätta sättet”.

        Kvinnor tar generellt sätt inte och accepterar sin partner som den är utan strävar alldeles för ofta att förändra sin partner.
        När det enda man kan förändra är sitt egna sätt att hantera saker och ting på.

         Du kan ju inte komma med hittepå när det finns forskning. Om du har andra personliga erfarenheter säger det ingenting om hur det i allmänhet är.

          Vad för forskning är det du refererar till? Det vore väldigt intressant att läsa faktiskt.

           Om du börjar med att googla typ kvinnors obetalda arbete kommer det upp oändligt med sökträffar. Hade jag fortfarande haft tillgång till universitetets databaser hade du kunnat få mer specifika förslag. Men jag tror inte du är särskilt intresserad egentligen för inget av det här är ju en nyhet.

           Jo, jag är faktiskt nyfiken på om det finns forskning som handlar om VARFÖR kvinnor jobbar obetalt. Inte bara att de jobbar, för ja, det vet varenda kotte.
           Det jag är ute efter att förstå är de underliggande orsakerna. Varför tar kvinnor frivilligt på sig den rollen? DET hade för mig varit väldigt intressant att läsa om, utan att ljuga.

           Det är oftast inte frivilligt utan mammor gör för att det ska bli gjort. Många vågar inte heller lämna dessa ”pappor”, oroliga för hur fan de ska lyckas ta hand om sina egna barn de veckor de har dem. Sjukt.

           Mammor gör för att det ska bli gjort när mammor vill att det ska vara gjort. På sättet de vill att det ska bli gjort på.
           Många vågar inte lämna på grund av att de inte vågar släppa kontrollen de veckor de INTE har barnen. Bara tanken att inte ha kontroll och lämna över till någon som inte gör ”rätt” får mammor att stanna kvar.

        Hoppsan vad aggressiv man är här då. Låter tråkigt att du har den erfarenheten.
        Papporna i min närheten drar verkligen ”sitt strå till stacken”.

         Jag pratar inte om egna erfarenheter, jag pratar om hur det ser ut på samhällsnivå utifrån studier som gjorts. Det är för dumt att utgå från sin egen erfarenhet/bekantskapskrets och tro att det representerar alla. Och du borde lägga den där tiden du lägger på att försvara män med att arbeta upp läsförståelsen.

     Män har oftast koll på mobilen.
     Vet ingen man som har NÅGON koll alls på barnen oavsett ålder på barnen.

    Hahaha men de kan sökert Messis ögon förg och skostorlek och slatans favoriträtt 😂

  Den där relationen är lika fejk som hennes face.
  Och hon ska ”fixa” tvillingar med ivf, en pojke och en flicka minsann.
  Så blåst, stackars framtida barn

  Det kanske är såna där Dessie-år? Hon brukade säga något i stil med att hon hade varit ihop med den där Daniele i fem år, och sen direkt efter med sonens pappa i fyra år. Det hade i sin tur betytt att Dessie blev ihop med Daniele på nattklubb när hon var tolv år.

  Gjorde dom inte slut precis innan för att Bingo inte ville ha barn, och sen blev tillsammans igen? Han räknar väl inte med den pausen emellan då 😂

   De gjorde nog slut för att Julia ville vara med i tv och vara Bachelorette men att säga att det skulle ha varit pga att Bingo inte ville ha barn låter ju bättre, fast inte ens säkert att de gjorde slut på riktigt heller, hon verkade ju inte ha en tanke på att bli ihop med någon av b-killarna på riktigt när de kommit hem i alla fall, tog tydligen tid innan hon och Jesper ens träffades igen på hemmaplan.

  Var väl då de träffades och blev ett par sen gjorde de slut pga av Bingo inte ville ha fler barn som jag uppfattat det. När Julia spelade in Bachelorette var hon singel.

   Men uppenbarligen räknar de inte den tiden eftersom de nu säger sig ha varit tillsammans i 3 år

  Killmatte

  När man glömde att man ljög om relationsstatusen för att Julia skulle få TV-tid.

  Julia måste vara tillsammans med Bingo för att få mer saker. Man hör ju henne när hon pratar barn ”Det har du råd med bara 5 miljoner” hon var inte så ”känd” innan Bingo. Detta kommer aldrig hålla! Hon kommer tröttna när Bingos pengar tar slut för dem spenderar hon bra.

   Hon fick en lägenhet i Marbella och en studio i Stockholm samt en reality-serie så hon fick sitta i tv – och radiointervjuer vilket hon gillar, då trivs hon.

  Men vem vet vad de firar. Första träffen, första kyssen, första ligget. Allt är kanske värt att fira när man väl är ett par även om det var lösa volymer från början. Fast jag håller med om att jag också tror att de var ett par under inspelningen och att hon inte ville hoppa av.

  De kan ju inte varit ihop när Julia spelade in Bachlorette, för det hade ju varit bedrägeri. Så han Bingo måste räknat på något annorlunda sätt.

  Tänkte också på det att har de verkligen varit tillsammans i hela tre år redan? Såg Maggans Loui också skrev att de haft tre år ihop men kan det verkligen vara så längesen de blev ihop? Märks att han hoppas och försöker få henne tillbaka då han nu överöser med beröm, skriver älskar dig och komplimanger om att hon är vacker, sexig, intelligent, smart affärskvinna osv, kanske de redan är ihop igen. Behövde Julia ett avbrott från Bingo igen, såg hon stack till Krist-Ove, tycker de är mer ifrån varandra än med varandra. Har de inte kvar lägenheten i Marbella?

   De ska väl göra en säsong till av sin serie… Blir väl inget om inte Maggan är med…

    Precis, han behöver Maggan för sin karriär. Både han och Julia har haft användning av sina partners för att få kändisskap något som de båda så uppenbart vill ha så mycket som möjligt av, dock så har ju B och M fått mer uppmärksamhet genom sina förhållanden också än de hade fått utan och de vill ju uppenbart också ha uppmärksamhet i media. Maggan faller väl för hans smicker och fina ord men hoppas hon inte tar honom tillbaka igen.

  Jag tror jag läste på Bingos IG att det är 3 år sen första daten. Sen hade dom ett break före och efter Bachelorette men nu när dom är ihop så räknar dom väl ifrån sin första date kanske…

  Jag dm:ade Bingo och ifrågasatte just detta. Trodde aldrig han skulle ta sig tiden att svara en total nobody, men han svarade faktiskt!

  ”Vi firar att vi var på vår första dejt för tre års sedan. ❤️. Vi har alltså inte varit ihop tre år. 😘

  Vet inte om det är ngt speciellt att fira, men var och en till sitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.