Dejtar Hanna Friberg Prison break-skådis?

@hanna.friberg

Första dejten i nyc

♬ original sound – Hanna Friberg

Efter att Hanna Friberg lämnat den sju år yngre expojkvännen Max ”Korvgubben” Johnler bakom sig så har hon tagit sitt pick och pack och begett sig till New York för en tid. 
Nu har hon varit på dejt, vilket hon flitigt uppdaterat om på sina sociala medier. Mannen kan vara skådespelaren Amaury Nolasco som spelar karaktären Fernando Sucre i serien Prison Break, i alla fall om man sks tro vissa ”skvallriga” konton på Instagram. Han är betydligt äldre än Hannas tidigare pojkvän, vilket är någonting hon även pratar om på sina sociala medier.

– Den här killen är skådespelare. Det roliga är…Jag sa det till honom för några dagar sedan. Gud, han är ganska gammal. Han är 52. Men alltså när man kollar på honom tror man att han är 40. Max. Typ som min mamma. Which is creepy, men han är supergullig. Han ser inte ut att vara 52 år.
Att jag skulle gå från 22 till 52, aja, säger Hanna.
Den första dejten verkar ha gått bra eftersom paret träffades redan dagen efter.

Värt att notera är att Amaury Nolasco även dejtade Bachelorprofilen och den fd fotbollsspelaren Alexandra Nord 2017, så helt novis på Sverige är han alltså inte.

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker folk hon är snygg?

   Konstig fråga.

   Hur mäter man det?

   Jag tycker det, absolut

   Supersnygg tycker jag 🔥😍

   Ja det tycker folk. Hon är skit snygg…

   Jag tycker inte det. I mina ögon ser hon väldigt alldaglig ut.

    Undrar hur du själv ser ut, Nettan

   Inte jag.

  Som att byta underkläder.

   Är att gå på dejt samma sak som att byta underkläder?

  Han är ju skitsnygg oavsett ålder.

   Kom igen om det var Wentworth Miller hon skulle dejta. Vad dottern och jag satt och dräggla över honom. Sedan fick vi reda på att han var gay😭

  En 52-årig man som gjort sig ett namn genom Prison Break för ett antal år sen. Är numera känd för att dejta hälften så gamla tjejer på Raya (Tinder för folk med pengar, skönhet eller fame). Har två väninnor som dejtat honom via Raya både i NYC och LA. Han fick inte ligga med nån av dom.
  Det här är ungefär lika hett som när Julia Franzén säger sig vara nära Leonardo di Caprio

   Väldigt få hade nog svajpat höger på just honom om de inte känt igen gubben från Prison Break 🙂

   Känns som att Prison break snubben bryter mot creepyregeln.

    Vad är det?

  Känns rätt fjantigt. Tror hon endast gör det för be someone. Gillar Hanna så tolka det inte fel, men nej detta känns inte äkta från hennes sida.

  Hon låter… smart.

   Det är ju bara spekulationer? Det är inte konfirmerat att hon dejtar honom?

   Hur berättar man om sin dejt på ett smart sätt då?

    Varför behöver man berätta det alls och vem han är så snabbt?

     Varför ska de döljas? Tror hon förstår att dom inte kommer gifta sig liksom. Det är en rolig grej och erfarenhet

  Försökte väl med Erika Lindberg ett tag också.

   Ja enligt exonphs screenshot var det i november va? Undrar hur han snubblar över dessa svenska tjejer?

  Hur kan hennes mamma vara 40 om hon är 29

   Om jag ska vara snäll när jag tolkar henne tror jag att hon menar att mamman är 50ish, men ser ut som 40. Et voilà = min mamma är 40.

    Eller så räknar hon allt 40-49 som 40.

     Hennes mamma är inte under 50

      Sorry, missförstod kommentarerna ovanför 😁

   Han är 52 men ser ut som 40, precis som hennes mamma som också är 50+ men ser yngre ut

  Vidrig kommentar av Jonas Fagerström i senaste JLC videon. Ålder och utseende shaming mot Mi Ridell. Jonas är så fruktansvärt ofräsch och elak. Inte första gången han beter sig så!

   Vad säger han? Berätta!

    Han och hans mamma hade pratat om att Mi Ridell är snygg för sin ålder, det vill säga att hon ser bra ut för att vara 65-70. Sen fick han reda på att Mi är 55, och då var hon inte lika fräsch längre.

    Jag måste erkänna att jag tänkt exakt samma sak, och tycker också att hon ser ut som en ärtig och fräck tant. Onödigt av honom att säga det dock…

     Nu sa du det också

     Hon ser verkligen inte ut som 65-70. Hon är fan skitfräsch.

      Jag trodde faktiskt hon var runt 70….

       Du lär ju känna jävligt fräscha tanter om du trodde det 😂😂

     Vid vilken ålder blir man tant? 🤶

    Scrollan har fel, inte alls det jag mena. Jonas snackar skit om Mi ålder och utseende i senaste vloggen där jlc reagerar på förrädarna.

  Så länge alla inblandade är vuxna och dejtar frivilligt är det väl inget att ha en åsikt om. Lite roligt att tänka på att hon var 11 år gammal när Prison Break hade premiär dock. Men det spelar ju ingen roll egentligen.

  Nej han ser inte ut som 40.

  Ser ut som 40? Helt flint och grått skägg.. Ok….

  En ofräsch gubbe och numera B-kändis som är kåt på hälften så gamla yngre blondiner. Nej tack inget att skryta med och varför måste man outa det innan man ens har varit på dejt 😂

   Vad får då Hanna ut av det hela som 25-åring? Luktar väldigt mycket fame whore i så fall 🙂

    Hanna är närmre 30.

   Allt för content….

   Hur ska folk annars veta att hon dejtar en kääändis i new yoooork?!?!?

   Tror ni hon fick ligga🤣

  Usch🫣

  Har Hanna alltid betett sig som hon gör i sina videos på tiktok? Så mkt cringe på det hela 😅

  Jag tycker att Hanna är verklighetsfrånvänd och bortskämd. 😊 Och, vem är ens Stella? Dök upp som assistent för Kenza för några år sedan och är nu fotograf? Har hon rika föräldrar eller hur finansierar hon sitt levande? En fotograf i hennes ålder (dvs med inte allt för stor erfarenhet) kan knappast tjäna SÅ bra? I Stockholm bor hon väl i innerstan, själv?

   Hennes brorsa är tydligen väldigt rik. Inte för att jag vet om det har något med saken att göra förstås!

   Verkar som att en familjemedlem till henne är miljardär, oklart om det är hennes pappa eller kanske en farbror eller något

  Jag har träffat honom i festsammanhang 😁 Han har haft iaf en annan svensk flickvän.

  När man försöker dejta en ”kändis” för att få lite clout, så är det någon som hade en biroll i en serie för 20 år sen…. COOLT! Och han som vill rida på vågen och dejta unga svenska tjejer så länge han kan. Match made in heaven!

  Känner spontant såhär. Hanna hade aldrig – aldrig – gått på dejt med honom om han inte var en ”kändis” (aka avdankad skådis som hade en biroll i prison break för 15 år sedan). Hon vill ha en rik gärna känd man som kan spoila henne, i hennes huvud flyttar hon i hans penthouse på upper East side och går på fina middagar resten av livet.

  Ledsen men det känns absolut så. Och han är ute efter en ung svensk/blond/whatever tjej pga åldersnoja och försöker rida på någon gammal kändisvåg.

  Kör hårt.

  Hur kunde Hanna gå från så söt, sprallig & jordnära till denna bimbo-version? Pratar & rör sej helt stuck up. Liksom snälla du är från Norrköping? Får nackspärr när jag ser hennes hållning & axlar när hon rör sej i hennes typ Hello Fresh-sammarbeten.

   *Söderköping

  Nån som vet var Hanna gjort av sin hund nu när hon bor i NYC??

  Någon som vet hur Hanna har lärt känna så många andra svenska tjejer i NYC och varför exempelvis Louise Jorge inte hör till ”gänget” som Hanna umgås med där? Tyckte att Louise och Alice hängde ganska mycket då Alice var i NYC 😇

  Vet någon om Hanna och Louise Jorge umgås nu när båda är i NYC? 😇 Märkte att Hanna umgås med flera av Louises vänner men Louise är själv aldrig med. Louise och Alice umgicks ju jättemycket då Alice var i NYC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.