Caos när Caias butik öppnade

Hur många av de som köat utanför NK inför öppnandet av Caia Cosmetics pop up-butik tror ni har skolkat från skolan? 
Enligt Pernilla Wahlgrens inlägg så har folk köat utanför NK sedan kl 04.

Utan att gå händelserna i förväg så gissar jag att det här kommer bli ytterligare en succé för Bianca Ingrosso. Jag skulle inte bli förvånad om det i slutändan blir så att Caia kommer ha en fysisk butik eller disk även efter det här.
Kanske på Kicks, Sephora eller Åhlens?
Vad tror ni?

Tack för tips! 

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den där kjolen gör mig nervös. Hur sitter den uppe eller hur sitter den nere? Dubbelhäftande tejp över höfterna som håller den på plats?

      Bevisligen är den skitsnygg på henne och sitter där den ska så vad är du nervös över?

        Den är jättefin och jag undrar bara hur den uppför sig om hon sätter sig ner eller går eller… Glider den upp eller glider den ner.

          Kanske sitter där den ska även då 😄 / annan anonym

        Alldeles för kort för att göra ett seriöst intryck tyvärr

      Tycker att så länge du själv undviker att köpa liknande klädesplagg, så behöver du inte vara särskilt nervös!

      Hon har ju gjort en rumpa att hänga den på 😉

      Jag har en kjol som sitter på liknande sätt. Jag är ju större över höfterna och rumpan än jag är runt midjan, så den kan inte åka ner. Inga problem alls.

      Det är väl inget nytt med korta kjolar?! Hur har kvinnor förut klarat av att ha kort kjol?

      Muskorta kjolar har varit modernt i många generationer, sitt ner i båten och djupandas så fixar Bianca det galant.

      Som alla andra kjolar?

      Hur brukar en kjol sitta uppe?

        Kan eventuellt var svårt att stå på händer.

    Kan mor och dotter inte bara sluta säga senälla? Osmart att öppna detta en skoldag men varken mor el dotter har väl prioriterat skolan direkt. Köat sen kl 4, hur många släpper ut sina fjortisar då, de måste klättrat ut ur fönstret isf🙂

      Ja herregud vad de ska överdriva och överhylla… som att det är sååå stort att öppna en popup-butik. Hur vet P att folk köat sen kl fyra nej det där säger de för att det ska låta succé för ingen har väl stått där och observerat det, och var är kön i klippet, ser ganska tomt ut eller var ser man kö och kaos? Och varför kallas det nu att det blir en succé för Bianca? – det är ju inte hennes företag, och inte hennes butik fast hon själv kallar det ”min butik”. När det är något positivt så heter det Biancas men när det är motgångar då heter det att Bianca inte ska vara ansvarig utan andra i företaget. Blir väldigt motsägelsefullt.

      Alltså Biancas hybris.. kampanjerna ska handla om henne, om att visa upp Bianca. Det är tydligt att hon vill att kampanjerna för Caia ska visa upp henne själv, hon utnyttjar Caia till det. Solklart att det är hennes idé med musikvideon och tågfilmen för att liksom marknadsföra sig själv. Sedan är det ju så att Caias försäljning har gått neråt så att öppna butik för att eventuellt öka försäljningen var nog ett måste att testa på. Bild på Bianca med pussmun för att marknadsföra butiken också.. asså.

    Min tonårings skolschema är så fyllt med håltimmar och halva skoldagar att hon lätt hade kunnat köa en hel morgon utan att missa skolan.

      Precis, och jag har skolkat för mindre under mina skolår.

    Va?! Jag hörde och såg ingenting, för jag tittade bara på Biancas kropp hela tiden. THE BODY. Kul att man kan uppskatta vackra kvinnokroppar även när man är hetero-kvinna! Och de behöver inte vara små och smala som Bianca, jag uppskattar även att titta på större kurviga kvinnor med mycket kött på benen. Kvinnor är så vackra!

      O jag tyckte bara det mysko ut, som man dragit åt i midjan och sen sticker höftben ut. När jag va smal gick inte min midja in el höftben o inga höftben stack ut så

        Kaaan det bero på olika kroppsformer

          Jag kunde antagligen sett ut så om jag hade fixat min kropp 😉

            Säkert. Och jag såg ut så under min smala tid i livet helt utan ingrepp. Att höfterna råkar vara bredare än midjan är väl ändå inte ovanligt?

              Samma här. Men folk är besatta av att hon ska ha opererat allt 🤯

            Det syns på naveln att magen är fixad.

          Men nej käften kan ni bara acceptera det faktum att tjejidolen har opererat sig hos dr Charles?!?!?!

            Oj så arg

              Ja förlåt men är så uttjatat i varje kommentarsfält om Bianca midja rumpa osv. Tycka vad man vill om att kirurger säger ja till att operera sjuka smala kvinnor men det är så det är. Snygg är hon iaf oavsett vad hon gjort

            Det vi väl

            Still hot af tho

              Nej

                I said what I said

        Men varför säga något sådant…

      Ok 👍

      Är ju fint med komplimanger även om man kanske helst kan skippa kommentarer om utseende alls. Däremot skulle jag nog inte vare sig klaga på eller berömma en uttalat ätstörd kvinnas kropp. Känns väldigt fel.

        Håller helt med!

      Håller med Lina, fy fan vad snygg Bianca är 😍, jag blir bara glad av att se henne. Mångfald är det bästa och där ingår att några är särdeles vackra. Övrigt älskar jag när kvinnor tycker att de själva är vackra och hyllar sig själva. Mer sånt 💪🏼. /annan hetero-kvinna

    Helt obegripligt att ett sminkmärke kan engagera så mycket

      Pjaaa. Ittala hade midseason sale för några dagar sedan. Folk satt på gatan innan öppning, inlindade i fleecefiltar, i flera timmar. Så porslin verkar också engagera.
      Jag tycker det är lite gulligt, människan är bra gullig.

        Deras midseason sale börjar dock idag, så förstår inte vad du pratar om?

          Mystiskt. Vi blev nyfikna varför det var långa köer utanför butiken innan kl 7. Kan det varit i måndags? Googlade lite och då dök det upp medseason sale. Kanske var det något annat? Smygstart för medlemmar?

            Kan ha varit släppet av en ovanlig muminmugg som kom nyss och bara såldes under en dag

              Vad fan är grejen med dessa Muminmuggar?! 😂

            Den sålde slut på 1 timme och strax efteråt dök första exemplet upp på tradera. Såldes för höga summor, så många har gjort en rejäl vinst på sina muggar. Så klart värt att köa för

        Eller köerna när iPhone gör ett släpp?!

      Ja sminket måste ju vara superbra om det är så många som köar???

        Eller inte, många som tycker dom senaste foundation Caia släppt som Bianca menar är maaagiska och det bästa ever – är totalt värdelösa, skitdåliga och tillverkat i Asien. Hon säger ju att allt är det bästa som finns, bästa någonsin och allt är hennes favoriter. Bianca är verkligen inte trovärdig någonstans. Märkligt att Intimissimi fortsätter att ha henne som modell…

      Det engagerar nog mest bara Bianca med team och anställda och så Pernilla då. Både hon och Benjamin har hjälpt till att marknadsföra denna öppning. Har nog aldrig sett någon hypeat upp en pop-up-butik så som Pernilla och Bianca har gjort.

    Äsch, svenska skolan är ändå katastrof så vad gör lite skolk mer eller mindre för skillnad vid det här laget. Kanske att en liten utflykt till nk kan ses som samhällskunskap. Och att köa en natt i snart minusgrader är ju mer överlevnadskunskap än vad någon skola kan erbjuda. Kanske rent av är nyttigt för ungarna det här 🤷‍♀️

      Jag tänker att Biancasvansen som är där och på riktigt gråter för att dom ser henne, troligtvis vill dom även vara lika korkad som hon är, så skola är nog inte prio 1.

        Hon är vår mest framgångsrika 20-nånting kvinna i hela landet.

        Ge kvinnan den kredd hon förtjänar!

          Är hon?

            Nämn gärna någon du anser är mer än Bianca.

              Mer vadå?

          Men alla kan ju inte leva på släktkontakter och att ha varit berömda sen barnsben + sitt utseende. Det är ju inte hon som har byggt upp företaget utan de människor hon samarbetat med. Ska flera hundra tusen tjejer kunna försörja sig på samma sätt, tänker du?

          Men det är ju inte pga hennes intelligens alls. Det är ju smarta människor som fångat upp henne och och nu älskar alla fjortisar henne efter att hon opererat kropp och ansikte. Så sorgligt.

    OT Har Cassandra fixat brösten ?

      Varför tror du det? Undrar verkligen och försöker inte vara dryg

        Tycker du att ”Varför tror du det” är så pass drygt?

          Tyckte det såg drygt ut:( haha

        För att tycker att det ser annorlunda ut och hon har pratat om det. Tycker inte de ser långa ut längre ! Men kan vara som ån säger här i kommentarerna att hon har andra bhar på sig nu. Och hon har ju gått ner mkt redan. Knappast så mycket kvar.

      Inte än tror jag, svårt o se för nu är hon så påbyltad. Kommer nog göra det efter viktnedgången

        Efter viktnedgången? Så typ nu då? 😅

      Hon har pratat i podden om att hon vill göra det men tror inte hon har gjort det för då hade hon nog sagt det

      Hon har börjat använda push-up…

      Nej hon har fortfarande jättelånga.

      Varför ens fundera över det.

      Skulle inte förvåna mig…
      Läpparna ser inte iaf normala ut på några bilder 🤷🏻‍♀️

    Jag som okunnig undrar vad det är för målgrupp? Är det endast unga tjejer eller använder alla Caia 😀

      Är 35 och älskar Caias produkter! Även mina vänner gör det, som är +/- 35

        Jag har vänner, 60+, som använder produkter från Caia.

          Kanske är du ewa och dina 60+vänner ägare av Caia eller anställda där och vill nå ut med reklam här. Kanske är det så kanske inte, vem vet.

        Kanske är du 13.21 en av ägarna eller anställd på CAIA och vill sälja mer och vill göra reklam här, det vet vi inte.

      Jag är 34 och har ett par av caias produkter. Men har även andra märken i min ganska lilla necessär så jag är inte frälst, men gillar vissa av produkterna helt enkelt.

      Om du tittar på vilka som köat, så är nog dom flesta mellan 14 och 17.
      Men att dom köper sminket betyder ju inte att det är himla bra. Det är ju mera att dom avgudar Bianca.

        Sminket är riktigt bra, priset riktar sig till unga vuxna och med råge vuxna alltså ”vi” som har nytta av foundations t.ex. Prismässigt undrar jag om så pass unga tjejer verkligen köper CAIAS make-up? Önskar sig i present tror jag! Köper ett lipgloss eller en mascara själv. Tror det är Bianca som person de yngsta tjejerna verkligen tycker om, sminket och parfymerna är en stor bonus och säker någonting som finns överst på allas önskelista.

      använder deras rouge, läpprodukter och ögonbrynsgel. 35+!

    Grattis Bianca,det går bra nu.
    Proffsigt och snyggt.
    Bättre att satsa stort på den svenska marknaden innan man går vidare (om man nu väljer att göra det vill säga)
    Att inte få storhetsvansinne som en viss blondin lönar sig i längden.

      Caia har redan satsat på både Asien och Europa och fullständigt floppat. Bianca själv gick ut i media 2020 och berättade om deras storslagna planer om att etablera ett kontor i Hong Kong där försäljning mot hela Asien skulle göras med hjälp av lokala influensers. Caia har haft flera lanseringsevent i Tyskland som inte lett någonstans. Caia får nöja sig med Sverige, Norge och Finland där de är starka i sina målgrupper. Matsch och Snabb gjorde ett fantastisk jobb med att bygga upp företaget med distributionskedja och en fungerande e-handel på nolltid. Tror nog att Caia kan ha 5 bra år kvar på sin hemmamarknad innan de börjar slockna.

        Asien är nog inte så tilltalad av spray tan-looken då de gillar porslinshy och ”naturligt”

      Nu är det väl inte direkt Bianca som sköter det här proffsigt. Hon äger endast 11% och är ansiktet (och kroppen) utåt för märket.

      Varför bara grattis till Bianca, varför inte till Vanessa eller de andra på Caia?
      Hur vet P att folk köat sen kl fyra nej det där säger de för att det ska låta succé för ingen har väl stått där och observerat det, och var är kön i klippet, ser ganska tomt ut eller var ser man kö och kaos? Och varför kallas det nu att det blir en succé för Bianca? – det är ju inte hennes företag, och inte hennes butik fast hon själv kallar det ”min butik”. När det är något positivt så heter det Biancas men när det är motgångar och kritik då heter det att Bianca inte ska vara ansvarig. Blir väldigt motsägelsefullt.

      Alltså Biancas hybris.. kampanjerna ska handla om henne, om att visa upp Bianca. Det är tydligt att hon vill att Caia-kampanjerna ska visa upp henne själv, hon nyttjar Caia till det. Solklart är det hennes idé med musikvideon och tågfilmen för att liksom marknadsföra sig själv. Sedan är det ju så att Caias försäljning har gått neråt så att öppna butik för att eventuellt öka försäljningen var nog ett måste att testa på. Bild på Bianca med pussmun för att marknadsföra butiken också.

      Är väl just storhetsvansinne Bianca har fått, hybrisen är total. Hon måste se perfekt ut och alla måste hylla henne hela tiden annars surar hon. Självupptagen och självbelåten så det skriker om det. Hur kan man med att lägga ut när man speglar sig filmar och beundrar sig själv till leda, är inte det ganska cringe. Som det tas pauser under showen också och tre pers rusar fram för att piffa och fixa till hennes hår, kläder och smink – och Bianca dricker under tiden – för att hon måste se helt perfekt ut, och det ska andas lyx och superstar. Tramsigt.

      Hur bra går det egentligen kan man undra, utan dessa överdrivna hyllningar och stora ord som teamet och mamma P slänger sig med? Hur ser försäljningen egentligen ut? Hur ser tittarsiffrorna ut? Publik lockar de väl med goodiebags , och Caia-anställda är där, och de första kunderna i butiken skulle väl få gåvor också så troligtvis mest därför det var kö, somliga ville väl få en chans att synas i tv också kan man tänka.
      Varför är det grattis till Bianca, det är ju Vanessa och flera inblandade så varför ska Bianca ta åt sig äran vilket jag tycker hon gör lite i klippet där mamma P säger att det är Biancas chef hehe bra sagt för det är nog inte Bianca som fixat så mycket med denna butik men hon får äran och berömmet.

    Obegripligt. Om bild på B.I idag i Expressen är från detta pr event, gör det det hela än mer obegripligt hur dessa tjejer kan vara så sugna på sminket. Att använda hela paletten på en och samma gång brukar sällan bli lyckat.

      Är väl inte mer obegripligt än att folk köar för andra intressen, porslin som nån skrev här ovan, ex… jag älskar smink och hade nog köat för Caia i min ungdom. Nu orkar jag inte köa längre. Försöker tänka på vad jag hade köat för… Nåt som skänks bort, förmodligen.

        Fattar inte hur man pallade köa utanför klubbar på 80talet. Dessutom var man tvungen att buga inför dessa dryga vakter..

      Men köar de inte för att träffa Bianca?

        Dom köar till Caias butik.

        Om det var kö så var det nog alla anställda på Caia och så några skoltjejer som avgudar Bianca, finns ju en som skriver om hur tacksam hon är för Bianca och Pernilla så hon var självklart där för att få en kram av Bianca, sen är det väl ett fåtal till.

        Hade varit intressant att veta hur lång kön hade varit om Bianca inte var där😊

          Jag var på NK vid kl 17 och då var det fortfarande kö ut på Hamngatan men bara ner till Hallbergs guld ungefär. Skulle bedöma att alla som stod i kö var ca 14 till och med Max 20 år gamla.

    Kunde bara tänka på att det ser ut som om hon ska gå av på mitten när som helst.

      Gör en insats för en bättre värld och sluta kommentera folks kroppar.

        Vad spelar det för roll?

        Så klart att folk inte slutar kommentera kroppar, när dessa kroppar, oftast i närbild, och helst med så lite kläder på som möjligt, läggs ut på sociala medier i hundratal.

      Smal midja och breda höfter är väl ingen ovanlig kroppsform för kvinnor? Ser ut så själv, men brukar inte framhäva det. Det finns en massa andra grejer hos Bianca som är fejk, men just höft-midja-delen är väl ganska typiskt för en kvinnokropp?

        Ja den har väl alltid uppfattats som attraktiv?

        Nu är jag gravid och börjar bli av med timglasformen (än är den kvar), men ser alltså ut så högst naturligt.

    Bianca ser ut som en Chanel-Barbie.

    Väldigt stel, opersonlig och rentav ful design på pop-upen.

      Du random läsare som troligtvis inte jobbar med marknadsföring/design eller som inte äger/driver ett bolag som omsätter miljoner och miljoner med folk i milslånga köer utanför just din butik; Hur hade du designat? Eftersom du bevisligen hade velat se mer folk och bättre omsättning

        Hon tyckte det var ful design på pop-up butiken.

        Tillhör du BI sekten och är du åsiktspolis där?

    Många undrar vad man köat till. Ungdomarna i kön har ju redan långa av caias produkter då de funnits på marknaden sen 2018. Så att de är där för att handla och testa nytt är det knappast, jag tror de främst vill träffa Bianca. För det är ju ingen lansering av caia vilket man nästan kan tro sett till köandet.

    Marknadschef Camilla B verkar mkt nöjd. Bådar gott för bonusen.

      De ger säkert ut gratis goodiebags till de första.

    När jag var 14-15 skolkade jag ibland för att köa till div. skivsigneringar eller konserter. Tycker inte det är hela världen. Sen har ju många håltimmar och kortare skoldagar så de missar säkert inte så mycket.
    Minns att det var rätt kul att köa för man lärde ofta känna massa nya vänner med liknande intressen o.s.v.

      Att säga att man inte skolkat för sånt är ju rejäl lögn. Skolkade för många skivsigneringar och konserter med Darin när jag var yngre ☺️

        Varför skulle det vara en lögn? Jag har skolkat, men aldrig någonsin för att göra något sådant.

      Skolkade också för att köa till biljettsläpp och skivsigneringar och ibland bara för att jag inte ville gå på lektioner helt enkelt. Oftast franskan oj oj oj vad sjuk jag har varit när det var franska, döende en hel lektion faktiskt och sen frisk som en nötkärna när det var dags för rast. Däremot tänker jag smita in och kolla på Caias produkter först när hysterin har lagt sig, jag gillar inte att köa.

      Jag skolkade för att gå på Astrid Lindgrens begravning när jag gick i gymnasiet! Hade ingen personlig relation till henne så det känns lite cringe i efterhand. Men så blev jag präst också 😅

        Värdigt skolk ändå. <3

    Sorgliga nyheter överallt.

    Oavsett om det är 0 personer eller 100 000 personer som skolkat är det väl inte Biancas ansvar utan föräldrarnas? Det ska vara öppet till januari och Bianca kommet säkerligen vara där fler gånger så ser inte hur man på något sätt kan argumentera för att det är hennes fel/ansvar om någon skolkar.

    Det kan vara den minsta Chaneldräkten ever.

    Inte förvånad, sminket är det bästa jag någonsin haft 🥰

      Då är du nog en minoritet. Dom flesta gillar typ 1 sak. Resten är skräp. Men dom äääääälskar Bianca, så därför älskar dom Caia.

        Ja en minoritet som handlar för 403 miljoner. Måste vara samma 5 fjortisar som får Caia går runt.

        Nej men asså helt ärligt, varför kan folk bara inte acceptera att Caia har schyssta grejer?

          Många av dom som köper Caia gör det ju för att dom relaterar till Bianca. Att småtjejer köper, betyder ju inte att Caia är bra. Du förstår väl varför Caia har Bianca som ansiktet utåt?

    Men var finns alla varorna/produkterna?? När allt folket väller in finns ju knappt nåt att ta på eller titta på. Borde det inte ha funnits mer av allt??? Ja, jag fattar att där finns bakom disken etc men ändå. Man ska väl ha nåt att ta på i butiken också…. I övrigt – sk*tfint!!

    Den intressanta frågan är ju, hur många köpte något. Tänker att de flesta baravar där för att se Bianca.

      Många köpte. Många yngre tjejer gick omkring med små NK-påsar, fler än vanligt ☺️

    Jag har aldrig testat Caiaprodukterna, det känns som ett märke som bara de riktigt unga lockas till. Själv så är jag extremt kräsen på det mesta

    Vad var det som var Caos? Ser ganska lugnt ut tycker jag. Och självklart var WV också på plats och tv-filmade, det var väntat hehe

    Såg att Bark skrev att det är Bianca Ingrossos butik MEN det är det ju INTE utan det är CAIAS butik. Varför gå Biancas ärenden och skriva upphöjt om henne, varför detta fjäsk för henne? Varför är det en succé för Bianca nu jag menar när det är kritik så är det ju inte Biancas företag och inte hennes ansvar men nu är det alltså Biancas butik och succé. Märkligt. Räcker att hennes mamma tokhyllar och upphöjer Bianca hela tiden, och Bianca själv har hybris och vill leka superstar på plats och är uppiffad till max och med bar mage. Undrar om hon var nykter, pussmun var det som vanligt. Tramsigt, och tröttsamt.

    CAIA har nog inte jättehög försäljning längre och ”Bianca” har tydligen inte jättehöga tittarsiffror. Undrar vad hon och CAIA varit utan hjälpen från mamma Pernilla, o så Vanessa då. Nu ska ju brorsan Oliver också vara med i tv-showen. Så tråkiga gäster där tycker jag, mest personer som är med i kanal5, jag skulle hellre se Alice och Klara och t.ex. Therese Lindgren som gäster. Gissar att mormor Christina kommer vara med i nästa avsnitt.

      Men shit va bitter 😅 har ingen koll på hennes siffror just nu, men oavsett så blev hon ekonomiskt oberoende vid 25 typ så hon kunde nog inte bry sig mindre 🥰

        Ja där hade hon tur. (Jo hon hade tur) Men som man säger, man blir inte en bättre människa för att man har pengar.

    tycker att det är så intressant hur Bianca som har miljoners miljoner på sitt bankkonto alltid ser så billig ut. Hennes outfits skriker sällan ”bra material och lyx” utan snarare tvärtom. Med billig menar jag inte att hon ser ut som ett luder, utan att hennes kläder ser… billiga ut.

    Oj så liten butik. Det måste blivit kaos med alla dessa människor.

      Det är en pop-up butik, alltså tillfällig butik. Dom är sällan stora.

    För mycket av Pernilla, hon förnekar sig inte, hon behövde inte ta så mycket plats, det handlar inte ett dugg om henne, Detta var bara Biancas stora dag. Tala om sin nya show, försöka ta ner Bianca med att snacka om någon chef. Pernilla är så pinsam.

    Fyfan så mycket bittra avundsjuka människor det finns. Skäms på er! Har verkligen noll intresse för influensers förutom att hålla mig uppdaterad genom bloggbevakning. Men tycker Bianca har gjort ett helt otroligt bra jobb med att bygga upp något eget. Och ni som menar att hon fettsugit sig och gjort BBL – om ni skulle börja använda tiden ni använder till att hata och leta fel på offentliga personer till att träna på gym så kanske ni också kommer uppnå er drömkropp nån dag så ni slipper lite fel på andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.