Några vinnare av ”Guldörat”


Igår gick ”Guldöratgalan” av stapeln där några av våra kära influencers prisades för sina insatser. 
Alice Stenlöf och Klara Elvgren vann pris för ”Årets genombrott” och Anis Don Demina blev ”Årets stjärnskott” för radioprogrammet ”NRJ morgon” som han började arbeta med så sent som i april i år.

Priset för ”Årets podd” gick till humortrion JLC, bestående av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman och Ina Lundström fick ta emot priset för ”Årets programledare i podd”.

”Årets hederspris” fick Hannah Widell och Amanda Schulman.

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hurra för Ina Lundström 👏👏

    Flashback forever är varje tisdags glädjeämne.

      Ja hurra! Så väl värd priset! 😀 Fnissar alltid gott när jag lyssnar på Inas prator.

      Guldfoten vinner guldörat!

      Scroll-Mia är min favorit men tycker alla tre är roliga och att Ina är så värd priset.

        Norrländskan drar ju ned hela podden med sin (inre) bitterhet…

        Emma är ju den klart klyftigaste och verbalt begåvade av de tre. Pedofilsången!

          Oj, jag tycker precis tvärt om! Älskar (nästan) alltid Mias, gillar oftast Inas men hade kunnat vara utan Emma🙈

            Samma här, sångerna är det sämsta med podden.

    Har ni kollat in recensionerna på ”Vad fan hände” i Apples poddapp? Det är helt sjuka recensioner. Lyssnar inte själv på podden och man blir inte direkt sugen när man läser vad som står.

      Måste gå och kolla, och ja, de stämmer ju till största del! Tänkte den skulle bli en super podd men det är nog för mycket! Annars också tröttnat på Klara, lite too much 😒

        Hej Olivia från en till Olivia 🙂 Jag lyssnade på första avsnittet nu och det var inte så farligt, tror det kanske är värre i de senare med tanke på recensionerna?

      Läste dom nu! Inte en enda positiv kommentar? Ingen verkar gilla podden eller klara?
      Undrar om dom tittar på sånt själva och är medvetna?

      Blev nyfiken och var också tvungen att läsa recensionerna. Jösses, hur kunde de vinna pris när de får så dåliga omdömen från lyssnarna?
      Har inte lyssnat på podden, blev inte heller sugen på att göra det. Har lite svårt för dom båda två, även om jag ibland kan kolla på Alice på Youtube.

        Skulle kommentera samma, att de nästan har lika många 1-stjärnor som 5-stjärnor!! Trodde först samma person suttit och spammat om Klara, men håller tyvärr med om kritiken. I avsnittet när Alice flickvän var med blev hon inte insläppt i samtalet förrän efter 20 min och när hon väl fick prata så avbröt Klara för att prata om sig själv.. fick ont i hjärtat

        Jag var också tvungen att läsa, jag kollar ibland på Klara på youtube. Fråga mig inte varför för jag blir förbannad varje gång på hur hon alltid ska hålla på att äta och ha godisar intryckta i käften när hon babblar. Sen är hon så jävlas nedtryckande mot John och sina kompisar. Jag fattar att hon tycker att hon har en skön attityd och skojar om att trycka ner andra. Men det är inte kul och hon framstår som en hemsk person. Sen undrar jag om man kan lägga på filter på youtube? Sista avsnittet så såg hennes annars väldigt jämna hud otroligt solskadad och fläckig ut i några sekunder men så ändrades den och blev väldigt blank och slät igen. Samma sak med hennes totalt släta panna, i någon sekund kunde man se någon rynka och fläckar som sen blev slät.

          Och en sak till som stör mig SÅÅ mkt med Klara. Hon ska alltid äta från andras tallrikar utan att ens fråga först! Gör mig fan tokig! Jag måste sluta kolla på henne på youtube. 😂😂

          Klara har alltid filter på sina YT-klipp och på IG. Även de klipp som läggs upp på henne och Alice på poddens IG har filter på.

            För att tydliggöra, det är alltså inte att man lägger filter på Youtube, utan filtret läggs på under filmning eller redigering av klippen, sedan laddas de upp på Youtube.

    Såna här prisutdelningsgalor måste väl ses som förlegade snart? Superklubbar för inbördes beundran med samma personer nominerade oavsett vad priserna gäller 😂

      Gäsp… Verkligen ospännande med alla guldbaggar, guldtuber, guldägg, guldöron, guldnäsor, guldlockar, guldbyxor och andra guldfynd.

        Det var faktiskt kuhl skrivet!

          Tack!
          Jag siktar på att vinna guldgarvet…

        Var är guldpublikens pris, de som ständigt förväntas vara alerta och rösta fram de här personerna i ankdammen år efter år.

      Ja det är såklart mycket inbördes beundran som gäller. 😀 Men man blir lite glad när ens egen favorit (Ina) får något för sitt arbete. 😀

      Skojigast var väl när Kristallengalan blev nominerad till en Kristall för bästa show året efter. Snacka om rundgång i klubben för inbördes beundran.

        hahaha är det sant?

          Jajjemän 2018 var det

    Woho, heja Ina!

    R.I.P Lasse Berghagen.

      Blev faktiskt riktigt ledsen. Även om det kanske var lite väntat. Vilket liv med honom och Renée var riktigt fint. En stor man har lämnat. Vila fint. ❤️

    Hittade just drömmarnas tjej på TikTok. Nekohayo. Hur jävla snygg får man vara?? 😭 nån som har koll på vem hon är? Hon är tydligen svensk. Över 85k följare

    Flashback Forever, forever!

      Fanns ingen som heter

          Så det är du som brukar kommentera under nicket kattfan? Knäppt att få ett ansikte på nån här inne

            Nej kattfan härinne är äldre, har tonårsbarn.

      Du kan få samma utseende med smink och filter 🙂

        Jag tror fan inte att det är så mycket filter. På vissa klipp har hon det, men då står det ju i hörnet. Eller? Kan man verkligen bli så snygg med bara filter? 😭😭😍

      Vill inte dissa en ung tjej, och var verkligen inget fel på hennes utseende. Men förstår inte riktigt hur du menar, en vanlig tjej (med en lite ovanlig cool stil)?

    Vilka sitter i juryn för det här?

      Man har kunnat rösta på nätet. Vilka som har tagit fram kandidaterna vet jag dock icke.

      ”Jurygrupperna består av Camilla Kvartoft, Robert Aschberg, Danny Saucedo, Jenny Alversjö, Nadja Jebril, Janne Josefsson, Niklas Källner, Emanuel Karlsten, Malin Wollin, Anna Arvidsson och Johan Wester. Lyssnarna väljer Årets programledare i både radio och podd via en intervjuundersökning som genomförs av Kantar Sifo.”

      https://radioakademin.org/nomineringarna-till-guldorat-2/

        Jösses, vilket bajsnödigt gäng.

        Tack för svar!

    Hanna Schönberg är singel säger hon själv i lojsan wallins senaste vlogg

      De är ironiska, samma i Tullys vlogg!

    David Druid som årets programledare för andra året. Väl värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.